Rektors kontor

SPAR MANGE PENGE

Her stod hun. En purung 17 årig skolepige på rektors kontor og blev røvpulet af sin 53 årige skoleleder. Det var jo egentlig pinligt, men hold kæft hvor var det frækt…

Den eneste lyd der hørtes, var hendes hæles slag mod det flisebelagte gulv, som hun vandrede den tunge gang gennem den tomme hal i gymnasiets kontorafdeling, mod rektors kontor. Det hele var begyndt i engelsktimen, hvor hun var kommet hendes lærer på tværs og de var endt i et gevaldigt skænderi, hvor mangt et ukvemsord var passeret hendes velformede, fyldige læber. Nu måtte hun så op til ”den gamle” og stå skoleret. Det var ikke mere end 3 uger siden hun sidst havde været deroppe. Lidt nervøst pulserede hun på en cigaret mens hun prøvede at finde på en bunke undskyldninger, der kunne give hende blot lidt berettigelse til hendes grovheder mod Morten, hendes engelsklærer.

Så, nu stod hun foran døren. Hun vidste, at på den anden siden ventede Hr. Blok. Hr. Axel Blok. Hun nærede en vis ærefrygt for rektor Blok. Han havde hendes fremtid i sin magt, og kunne med et pennestrøg rive de tre år hun snart havde tilbragt på gymnasiet, ud af hendes livskalender, og stille hende tilbage til dengang hun forlod 10. klasse i Holte privatskole.

Forsigtigt bankede hun på døren. ”Kom ind!” Hun mærkede med det samme mavens nervøse krumspring, som hans hårde, kolde stemme gav genklang i hendes øre.

Hun sank en ekstra gang, tog mod til sig, og åbnede så døren ind til rektors kontor. Han sad bag ved sit skrivebord med brillerne nede på næsen, fordybet i nogle papirer. ”Luk døren og sæt dig ned, Line, jeg er straks færdig!” Han ikke engang så op på hende, men vidste dog at det var hende. Stille lod hun sig glide ned i den alt for ubekvemme stol på den anden side af skrivebordet, og gav sig til at vente. Hendes blik gled rundt i lokalet, men stoppede så ved Hr. Blok. Hun studerede ham nøje, og måtte for sig selv indrømme, han levede op til det tilnavn han havde på gymnasiets gange. ”Generalen” som han altid blev kaldt. Han var en ældre herre på 53 år, det huskede hun fra den store planche med billeder af alle skolens ansatte. Høj og benet, med et magert ansigt og et koldt drag om munden. Hans hår var blevet gråt, og der var da også en rynke eller to her og der, men ellers holdt han sig egentlig meget godt. De dybe grå øjne var alvorlige, men der spillede et ubestemmeligt gl imt der altid fik ham til at virke uberegnelig, og det var en af grundende til, at så mange elever og lærer, som et kompagni adlød hans mindste vink uden indsigelser. Line var overbevist om at han ligefrem nød at kommandere rundt med folk, og se dem hoppe og springe på hans ordre.

Pludselig så han op på hende over sine briller, og hun slog med det samme blikket ned. ”Nåh!” kom det fra ham, efter en lille pause, i hvilken han havde fået lagt papirerne fra sig, og rejst sig i fuld majestæt. ”Er du nu her igen?” Jeg synes det er ved at være en rigtig skidt vane. Hvad skal der mon til, for at du kan lære at indordne dig under de regler, vi har her på stedet?” Han gik rundt om skrivebordet og satte sig på kanten af det, lige foran hende og så på hende med et hvast blik.

Line prøvede at møde hans blik, men hendes øjne flakkede og da hun ville svare, blev det kun til en række usammenhængende sætninger og en masse øh’er og æh’er.

”Hør nu, Line,” han rejste sig og gik om bag hende. Hun mærkede han lagde sine hænder tungt på hendes skuldre. De var ikke som hun havde forventet kolde, tværtimod. Gennem den tynde trøje kunne hun mærke den varme de udsendte. ”Du kan jo nok forstå, at vi ikke kan have du på den måde gør som du har lyst til. Her behandler vi hinanden med respekt, og jeg vil ikke tolerere at du på den måde stiller dig på bagbenene overfor en af lærerne.” Hun sank mere sammen i stolen og prøvede at tage til genmæle med: ”Jamen Morten kan heller ikke… ” Længere nåede hun ikke, før han skarpt afbrød hende: ”Hvad Morten kan og ikke kan skal jeg nok tage mig af. Det er vel mig der er rektor her på stedet, og ikke dem lille frk. næsvis!”

Hun skammede sig sådan og kunne være krøbet i et musehul. Hvorfor skulle rektor altid få hende til at føle sig så ”lille”?

Bloks hænder tog en lille smule hårdere fat, og det gibbede helt i hende, hun var overspændt og nervøs. ”Slap nu bare lidt af, Line. Jeg bider dig jo ikke. Men jeg er nød til at få dig til at forstå, at det ikke kan fortsætte på denne måde! Denne gang må der vist mere til.” Hans hænder løsnede igen grebet om hendes skuldre, og han begyndte at massere hende lidt. ”Hvad syns du vi skal gøre ved hele denne historie?” Hun prøvede at tænke sig om, og opdagede til sin store forundring, at massagen fik hende til at slappe af, hun nød den ligefrem. Hun lagde hovedet tilbage og lukkede øjnene og skulle lige til at udbede sig lidt betænkningstid da hans stemme fik hende til at fare sammen. ”Ja for hvis du ikke har nogen forslag, så må jeg jo alene finde en passende straf!” Hans hænder gled længere ned, og hun var igen nervøs. Hun prøvede at rejse sig, men han holdt hende fast. ”Jeg venter, Line!”

Fortvivlet prøvede hun at finde på noget fornuftigt at sige, men hendes hjerne var tom, og til sin skræk begyndte hans hænder at nærme sig hendes velformede bryster.

Pludselig greb han hendes bryst med den ene hånd, og to fingre lukkede sig om hendes brystvorte. Det gjorde en lille smule ondt og hun udstødte et lille skrig af forskrækkelse. ”Jeg tror nok jeg kunne finde en passende straf til dig, Line.” Hans stemme lød nu helt tæt ved hendes øre og var reduceret til en hæs hvisken. ”Jeg tror jeg ved lige hvad der skal til, for at du kan lære at høre efter, hvad der bliver sagt, og så vi kan få visket tavlen ren!” Med disse ord lukkede han den anden hånd om hendes andet bryst, og mens han klemte dem sammen nappede han hende hårdt i brystvorterne.

Uden af ville det, undslap der hende en stønnen. Hun havde mest lyst til at springe op og skrige ham ind i hovedet: ”Lad mig være, dit perverse svin!” Men til sin store forbløffelse hørte hun sig selv sige med en svag hvisken: ”Hvad har du i tankerne?”

”Hr. Blok,” hans stemme lød som en eksplosion. ”Du tiltaler mig med Hr. Blok og De. Forstået!”

Hun nikkede og sank igen en stor klump.

Hans ene hånd fandt vej op under hendes bluse, og gav sig atter i kast med brystet. Hun turde ikke bevæge sig, og fordi hun var så nervøs opdagede hun slet ikke at en varme begyndte at brede sig i hendes underliv.

Det gibbede i hende, da hun mærkede Hr. Bloks anden hånd glide ned over hendes lår og ind under hendes nederdel. Og hun stivnede helt, da hun mærkede den varme hånd langsomt men bestemt begyndte sin vandring op over hendes inderlår. Hun kunne mærke hans ånde mod sin hals. Han åndede tungere nu, og hun begyndte mærkeligt nok at slappe en anelse af igen.

Så nåede hans hånd trussekanten, og en finger fandt sin vej forbi denne forhindring og gled ind mellem hendes skamlæber. Hun sukkede af velvære og skød underlivet lidt frem.

SEX I DAG?

Han slap hendes bryst og hans hånd gled væk fra hendes skød. Så gik han hen foran hende i stolen og han kiggede igen strengt på hende over brillerne. ”Nu må du vise, du forstår at indordne dig, lille Line,” sagde han, og knappede sine bukser op.

Tvivlrådigt så hun op på ham, som han der stod med bukserne nede om anklerne og myndigt så afventende på hende.

Hun havde aldrig været sammen med en fyr. Jo altså engang til en fest, havde hun ligget og rodet med en eller anden i en brandert, men han var faldet i søvn, inden de nåede andet, end lidt småpilleri. Hun havde vist altid været for genert, til at få gjort noget ved sin brændende lyst til at prøve rigtigt sex, men havde altid måtte nøjes med at stjæle et af sin brors pornoblade, han gemte på øverste hylde i sit skab, og så med hånden tilfredsstille sine kødelige lyster.

Nu havde hun chancen for at prøve lidt af det, hun havde læst så meget om. Der stod Hr. Blok jo og ventede på, hun skulle gøre noget. Godt nok var Hr. Blok en ældre herre, men spændingen og nervøsiteten fik hende helt til at glemme sin generthed, og Hr. Bloks autoritære attitude måtte hun jo adlyde, så med rystende hænder rakte hun forsigtigt frem mod hans boxer-shorts.

Hun blev meget overrasket da hun så hvad der gemte sig under hans ”shorts”. Uden hun rigtigt havde tænkt over det, havde hun regnet med hans pik var lang og tynd, som hans statur, men i stedet svubbede en kæmpe pik ud mod hende. Den var både tyk og lang, og hovedet var på størrelse med et hønseæg.

Hun greb om den store stav, men hendes hånd kunne ikke nå hele vejen rundt om den, så tyk var den. Først sad hun bare og stirrede på den, men så begyndte hun forsigtigt at lade sin hånd trække forhuden tilbage. En tilfreds stønne lød fra Hr. Blok, og hun fik mere mod til at fortsætte. Hun greb med den anden hånd om hans nosser og først trak, så løftede lidt i dem, alt imens den anden hånd med lange tag, langsomt spillede Hr. Bloks store, stive pik af.

Efter at have mærket lidt på staven, fik hun løst til at smage på den. Hendes ansigt nærmede sig det store hoved, og forsigtigt og prøvende lod hun sin tunge glide hen over det. Det rykkede lidt i Hr. Bloks underliv, og hun så hastigt op på ham, for at se, om det var forkert. Men han blinkede bare til hende og smilede opmuntrende.

Forsigtigt lod hun det dunkende, varme lem glide ind i hendes mund, og selv om hun gabede alt hvad hun kunne, mærkede hun alligevel glans mod sine tænder. Hr. Bloks hænder greb hende om hovedet og han hviskede hæst: ”Åh, det er godt,” mens han forsigtigt begyndte at bevæge sit underliv frem og tilbage.

Line smed alle sine hæmninger og gav sig begærligt i kast med den store pik. Hun sugede og suttede og slikkede, lod sin tunge lege med hans store pikhoved, glide op og ned langs den stive stav, i hele dens længde, nappede ham i hans spændte nosser og masserede ham med sine hænder, alt imens hun mærkede hvor dejligt liderlig hun blev af at sidde der i stolen, med en stor dejlig manddom dybt forankret i hendes mund.

Hun kunne høre Hr. Blok stønne veltilfreds, og sneg sig til af og til at kaste et stjålent blik op på ham, som han stod der med lukkede øjne og halvt åben mund mens hans hænder havde et fast tag i håret på hende, og han langsom forsøgte at mundkneppe hende.

Pludselig greb Hr. Blok hårdt fat i hendes hår og trak hende væk fra hans pik. Først troede hun, hun havde gjort noget forkert, og fik med det samme frygtens kolde greb i sin mave, men da han lagde hende ind over sit skrivebord, så hun lå på maven, og samtidig trak trusserne af hende, forstod hun, hvad han nu ville.

Nervøsiteten gjorde igen sit indtog og tog hendes frygt i hånden. Nu skulle hun altså have hans gigantiske pik presset op i sin våde fisse. Hun skulle for første gang mærke, hvordan det var at få fyldt sin kusse af en mands våben. Hun kunne også mærke spændingen gennem frygten og nervøsiteten. Det var blot med til at forstærke hendes liderlige lyster, som fik hendes mave til at snøre sig sammen i et stumt skrig i forventningen om at mærke sit underliv endelig blive kneppet godt igennem.

Hun dirrede, da hun mærkede hans fingre skille hendes skamlæber, og det enorme pikhoved presse mod indgangen til hendes utilnærmede grotte. ”Det her skal nok lære dig, at opfører dig ordentligt,” stønnede Hr. Blok hæst, mens han langsomt trængte op i hende. Det gjorde en lille smule ondt, da hans enorme pik langsomt udvidede hendes kusse, men hun nød blot smerten og ville mærke ham helt oppe i sig.

Han begyndte langsomt at glide frem og tilbage i hende, og hun klynkede let af liderlighed. Så huggede han pludselig pikken helt i bund, og hun måtte bide sig hårdt i læben, for ikke at udstøde et skrig af nydelse. Han pumpede nu løs i hendes våde hule, mens han med hænderne havde et godt greb om hendes hofter, og på den måde kunne trække hende ned over sit lem, hver gang han stødte frem mod hende. Han stønnede konstant små perverse sætninger ned i nakken på hende som: ”Ta’ min stive pik din tøs”, eller ”Du trænger fandme til at blive gennempulet i alle dine små liderlige huller, lille skat”, alt imens han kneppede hende hårdt, hurtigt og taktfast.

Hun kom som en eksplosion som helt åbnede nye verdener for hende, og hun befandt sig pludselig uden for både tid og rum, hvor hun svævede på en sky af lystens liderlighed og kroppens orgasmerystelser.

Hun sansede knapt han trak sig ud af hendes nu godt brugte fisse, lod en hånd finde hendes magiske knap, og satte det enorme lem mod hendes røvhuls snævre åbning.

Smerten bragte hende tilbage. Det intense og konstante jag af usigelig smerte, da han trængte op i røven på hende. Hun kunne ha’ skreget højt og kunne næsten høre, hvordan hun sprak, da den koloenorme pik langsomt men sikkert banede sig vej op i hende og udvidede hendes ringmuskel til ukendelighed. Men da hun mærkede det faste greb i hendes hår og han hårdt sagde: ”Det har du fortjent, din luder.” Turde hun ikke mægle en lyd, men bed smerten i sig, og forsøgte at fokusere på hans ene hånds konstante bevægelse på hendes ophovnede klit.

Der gik ikke længe før smerten gled i baggrunden, og følelsen af hans hånds arbejde, samt hans pik dunkende placering, bragte hende tilbage i den totale nydelse.

Her stod hun. En purung 17 årig skolepige på rektors kontor og blev røvpulet af sin 53 årige skoleleder. Det var jo egentlig pinligt. Skammeligt. Perverst. Mange udtryk kunne bruges om det, men hold kæft hvor var det frækt og dejligt.

Hun havde aldrig tænkt på, om hun kunne lide analsex, og nu blev hendes røvhul udblocket af den største pik man kunne forstille sig. Hun stønnede højt af liderlighed og skød røven bagud mod ham.

Hendes anden orgasme kunne hun mærke komme. Hun mærkede hvordan den byggede sig op, først ganske svagt dybt i hendes mellemgulv, for derefter at gå over i mere og mere heftige sammentrækninger i hendes røvhul, så hun malkede det dunkende monstrum, der taktfast og hårdt igen og igen, skød dybt op i hendes bagerste hul.

Også Hr. Blok var påvirket af situationen. Hans greb i hendes hår blev strammere, hans hånd i hendes fisse roterede omkring hendes klitoris som var fanden i hælene på den, og hans pik bankede atter og atter op i hende med en vildskab, som kunne have skræmt nok så modig en eventyrer fra sans og samling.

Den gik på hende, netop som Hr. Blok med et brøl stødte i bund i hende og i kaskader lod sin sperm sprøjte dybt op i hendes lille røv, mens hendes ringmuskel gik i krampe og malkede ham så han til sidst måtte trække sig rystende ud, og lade de sidste ladninger sprøjte ud over hendes drivende fisse.

Hun lå lidt der på bordet totalt uden styrke til at rejse sig. Men så fik hun pludselig et lille klap i røven og Hr. Bloks stemme kaldte på hende: ”Kan du så se at få tøj på, og komme tilbage til din klasse.” Hun vendte sig om, og blev ramt af det bistre blik og den bydende stemme, der slog luften ud af hende, og skamfuldt samlede hun sine trusser op og gik ud af døren.

Lige inden hun lukkede den fik hun en sidste formaning med på vejen: ”Og så opfører du dig ordentligt fra nu af, eller…..!”

Stille gik hun endnu en gang gennem den store hal i kontorfløjen på gymnasiet. I hendes lomme lå hendes trusser, og hun kunne mærke, hvordan hendes røvhul og fisse var helt ømme, mens den klistrede sperm løb ned langs hendes lår.

Nu måtte hun se at finde et toilet og få gjort lidt stand på sig selv, inden nogen fattede mistanke til hvad der var sket, det ville være så pinligt, om nogen nogensinde opdagede hvad der var sket med hende.

Men om hun nu ville opfører sig ordentligt, var hun i tvivl om. For ikke alt der var sket på det kontor var hende lige imod.

porno med danske piger