Rastepladsen Nørremark

SPAR MANGE PENGE

Jeg kiggede igen blufærdigt tilbage over marken. Næste gang jeg kiggede mod p-pladsen stod han med den ude af bukserne og spillede, Vildt frækt… Jeg sagde hej og…

Min første oplevelse på en rasteplads… wauuu….. I slutningen af august 2010 var jeg på vej til Århus… Havde læst en masse om sex i det fri… så det ville jeg forsøge at opleve…

På vej derop købte jeg en sandwich, så havde jeg da en undskyldning for at sidde der på rastepladsen helt alene….
Jeg kører ind og drejer af, ned af "stikvejen"… Her holder en anden bil med en mand i…. Jeg kigger lidt på ham, han taler i telefon, så jeg ved ikke, om han holder der – af samme grund som jeg – eller han blot tilfældigt er havnet der….

SEX I DAG?

Da jeg er færdig med at spise går jeg hen for enden af p-pladsen… bare den forkerte ende… havde jo læst, at der skulle være en lille stikvej og det var der ikke der…. Jeg havnede ude på "den store del af p-pladsen"… Nå… tilbage med mig…. Gik nu til den anden ende, og vrikkede vist lidt mere, end jeg normalt gør… smiler….

Ganske rigtigt for enden af p-plads-fingeren var der en "lille stik-vej". Hegnet ind mod marken var slået til side, så jeg gik derind og stod og kiggede ud….. Kiggede tilbage og så efter manden…. Han var nu stået ud af bilen og på vej hen imod, hvor jeg stod….

Jeg kiggede igen blufærdigt tilbage over marken… Næste gang jeg kiggede mod p-pladsen stod han med den ude af bukserne og spillede…. Vildt frækt…. Jeg sagde hej og gik nærmere…. bukkede mig ned og tog den i munden….. Dejligt og frækt, sådan at stå og sutte en mand, som jeg aldrig i mit liv havde mødt før – og nok heller ikke møder igen….

Han spurgte om han måtte slikke mig….. OM han måtte…. Elsker jo at blive slikket…. Jeg skyndte mig at tage leggins og trusser af, og stod så, i lårkort og høje hæle…. Nederdelen blev trukket op, og jeg lænede mig tilbage mod en stolpe…. så slikkede han mig vildt og dejligt….

Efterfølgende suttede jeg ham igen… og spillede den helt af til han sprøjtede…..

Herefter tog vi hver til sit….. En fræk og spændende oplevelse, første gang jeg kørte ind på en rasteplads… (men ikke sidste gang)

porno med danske piger