Pik, masser af pik til Pia

SPAR MANGE PENGE

Begge håndværkere smed nu tusinde kroner på bordet og trak deres pikke frem, det var et par ordentlige krabater de havde, Pia satte sig på knæ foran dem og suttede det bedste…

Endnu engang var vi til fest ved min kones tvilling søster og mand, Pia og Henning.

Vi var 6 deltager i alt, min kone Helle og jeg og så to håndværkere som min kone og jeg ikke kendte i forvejen, de skulle have en god frokost for noget sort arbejde de havde udført for min svoger.

Der blev drukket godt igennem, som altid, når Pia og Henning holder fest.

På et tidspunkt da jeg var gået neden under for at gå på toilet, møder jeg Pia, hun var som vi andre godt fuld, hej lille svoger, sagde hun og gav mig et kys, er du til noget og grinte.

SEX I DAG?

Jeg tog om hende og kyssede hende med tungekys, hvilket hun gengældte helt vildt, hun havde denne aften en kort sort nederdel på som jeg løftede op over hendes baller, mens vi kyssede, hun var helt vild og tog mig på uden på bukserne på pikken, som var helt stiv over denne voldsomme kyssen m.m.

Er du da til noget, hviskede jeg til hende, ja, det hele, så smid trusserne resten af aften, lokkede jeg, det er fanemig i orden sagde hun og tog dem af, jeg bukkede mig ned og slikkede en lidt, da vi hørte da kom nogen ned af trappen, det var Henning, hvad laver I, spurgte han, vi står og taler om den bil, du altid famler om, sagde Pia og gik op oven på, jeg gik ind på toilettet, min pik var så stiv, at jeg ikke kunne tisse.

Lidt efter gik jeg oven på til de andre, den ene af håndværkerne havde set, at Pia ikke mere havde trusser på og havde fået set hende flotte barberet fisse med en lille top på, han var helt vild i varmen og prøvede hele tiden på, om han ikke kunne få et kig igen.

Senere på aften gik min kone i seng, og nu var Pia alene med os mænd, Henning, jeg vil give dig tusinde kroner på stedet, hvis jeg måtte kneppe Pia, sagde den håndværker, som havde set hendes fisse, det vil jeg også, sagde den anden håndværker, det må i sku selv ordne med Pia, grinte Henning, han var også godt fuld, hvis I vil købe mig til sex, må jeg da først se, hvad I har at byde på, sagde Pia, stemningen i stuen var tæt af spænding, frem med jeres pikke, sagde Pia og grinte, men det tør I sku ikke, tøsedrenge, begge håndværkere væltede Pia rundt på sofaen og trak den korte nederdel op og klaskede hende et par i røven, er du ordentlig, sagde den ene håndværker, ja, men lad mig så se de pikke for helvede, sagde Pia, hun blev ofte lidt grov i sproget, når hun er fuld.

Du skal sku da ikke se på deres pikke, når de ikke har betalt noget?, prøvede Henning for at rede situationen

Begge håndværkere smed nu tusinde kroner på bordet og trak deres pikke frem, det var et par ordentlige krabater de havde, Pia satte sig på knæ foran dem og suttede det bedste hun havde lært, hendes skjorte blev næsten flået af hende og begge håndværkere begyndte nu at kneppe hende på skift, Henning og jeg sad med vores pikke fremme og så på, da den første håndværker sprøjtede suttede Pia det hele i sig, den sidste håndværker sprøjtede op i hende, da de var færdige med Pia lå hun på knæ hen over sofaen jeg satte mig over bag hende og kneppede hende hårdt, det var et gennemfedtet kusse jeg var i, efter kort tid kom jeg op i hende med et brøl, derefter satte Henning sig ned bag hende og kneppede hende.

Da han også var færdig, var det som om han vågnede op og bad os om at skrubbe af fra hans hjem, Pia lå stadigvæk på sofaen med spermen rendende ned af benene.

Begge håndværker forsvandt og jeg hjalp Henning med at smide Pia i seng, efterfølgende sad jeg og talte med Henning om det der var sket, han havde det rigtigt dårligt over det og jeg måtte lov, at jeg ikke ville fortælle nogen, at Pia havde dyrket sex for penge m.m. du skylder jo også et tusinde kroner, eller kan jeg få lov til at kneppe din kone, gud kan du ej.

Næste morgen, kunne man intet mærke på Pia, hun har senere fortalt mig, at hun ofte når hun havde sex med Henning haft drømme om sådant et gangbang.

porno med danske piger