>>> TILBAGE TIL FORSIDEN <<<

Partnerbytte

Udskriv

     

Forfatter: Lb

Denne oplevelse tog sin start da min hustru og jeg, begge i slutningen af 30'erne havde besluttede os for at vi ville have en andet par med i sengen. Mette som min hustru hedder, havde ikke noget problem med at se mig sammen med en anden kvinde, jeg derimod, var meget spændt på om jeg kunne accepterer at se en anden mand stikke sin pik op i min pige. Jeg havde tit fantaseret om Mette sammen med en eller flere mænd når jeg onanerede, men et er fantasi og noget andet er virkelighed. Men det måtte komme an på en prøve. Vi havde fået kontakt til et andet par som havde gjort i partnerbytte i mange år og som derfor vidste hvad vi stod overfor. Vi havde aftalt at vi skulle mødes til en middag og at vi her første gang bare skulle mødes for at se om kemien var i orden.

Det var blevet lørdag og Mette og jeg var taget ud til Susanne og Carsten som parret hed. Susanne er en flot kvinde på 48 år. Hun er ca 165 cm høj med mørk hår, slank, men har flotte kurver. Hun var klædt i en nederdel med højhælede sko og en lille top der fremhævede hendes store bryster Carsten er en flot mand 52 år, høj og tæt bygget. Mette hviskede til mig at hun var tilfreds med hvad hun så. Jeg kunne kun give hende ret.

Jeg havde virkelig sommerfugle i maven selvom at jeg vidste at vi havde aftalt at der ikke skulle ske noget denne aften. Vi faldt i snak med det samme. Under middagen kørte snakken uafbrudt og vi morede os gevaldigt. Efter middagen fortrak vi til sofaerne, hvor jeg satte mig ved siden af Susanne og Mette ved siden af Carsten. Snakken faldt nu på sex og hvilke tanker vi havde gjort os om partnerbytte. Jeg fortalte om mine bekymringer om det at se Mette sammen med en anden mand. Carsten fortalte at de havde stået med samme problem da de i sin tid ville prøve at være sammen med andre. De havde ligesom os fundet et par der var gjort i partnerbytte i mange år, som kunne guide dem. De havde startet stille ud med at Carsten skulle se på at Susanne kærtegnet af den anden mand. Han havde først rørt Susanne lidt på låret, derefter lidt på brysterne og hende kysset hende lidt ikke mere.

Sådan havde de gradvist gået videre ved indtil at Carsten havde det helt fint med det. Jeg syntes at det lød som en rigtig god måde at gøre det på så det ikke endte med at mine grænser blev overtrådt og at dermed blev en dårlig oplevelse. Carsten spurgte om jeg var klar på at prøve. Jeg sagde at det var jeg. Jeg var så spændt at mit hjerte galoperede derudaf. Carsten sagde at både jeg og Mette skulle sig fra hvis det blev for meget. Jeg nikkede og så på Mette hvis øjn strålede af liderlighed. Carsten begyndte nu at kærtegne Mettes lår uden på kjolen. Susanne rykkede helt over til mig at lagde en hånd på mit lår mens hun smilede frækt til mig. Jeg havde det fint med at han kærtegned Mette lår. Carsten bad nu Mette om at rejse sig op. Carsten stillede sig nu bag Mette og førte begge hans hænder op på hendes bryster og begyndte at masserer dem mens han kyssede hende på halsen. Mette nød det. Carsten spurgte om jeg havde det fint med det eller om vi skulle stoppe for i aften. Susanne sagde at det var helt ok hvis jeg sagde stop nu, men jeg sagde at det var ok. Jeg kunne til min store overraskelse mærke at jeg blev temmelig liderlig af at se på at Carsten befamlede Mette og det blev ikke bedre af at Susanne kærtegnede mit lår. Carsten tog nu ved Mettes kjole og hev den op til livet så man kunne se hendes trusser og at hun havde selvsiddende strømper på. Carsten førte nu hånden ned på hendes ben og kørte den op til hendes trusser hvor han stille begynder at kærtegne hendes fisse uden på trussen.

Jeg havde nu en stor bule i bukserne hvilket Susanne så. Hun begyndte nu at kærtegne bulen i mine bukser. Carsten og Susanne syntes at jeg klarer det virkelig flot. Mette har ført hendes hånd om og kærtegner Carstens pik uden på bukserne. Carsten førte nu et par fingre ind Mettes trusser og begynder at bearbejde hendes dejlige behårede fisse. Mette begyndte nu at stønne let. Susanne lynede nu mine bukser op og hev min stive pik frem og begyndte at spille den af på mig

Mette vendte sig nu om og hev Carstens store pik frem hvorefter de stod og tungekyssede mens hun spillede den af på ham. Carsten havde nu hevet kjolen helt af Mette. Carsten tog herefter alt sit tøj af men Mette tog hendes sidste tøj af hvorefter hun kun havde hendes selvsiddende strømper på. Susanne gav sig nu til at sutte den af på mig men jeg var nu så opslugt af at se på Mette og Carsten at jeg ikke ænsede Susanne. Mette gik ned på hug og begyndte nu at slikke Carstens pik med en entusiasme som jeg aldrig havde set hende slikke før og Carsten nød det til fulde. Efter noget tid bad Carsten Mette om at ligge sig i sofaen hvorefter han begyndte at slikke hendes fisse. Mette stønnede højlydt. Carsten spredte nu hendes ben ud til siden hvorefter at han førte hans stor stive pik op i hende og begyndte at pumpe løs. Da han havde kneppet hende sådan et stykke tid, satte Carsten sig i sofaen og bad Mette ride ham. Mette satte sig op og jeg kunne se hvordan Carsten stor pik let og elegant gled op i hende. Mette red nu Carsten som en vild. Hun var så våd at det løb med fisse safter ned over Carsten pik og nosser. Jeg kan høre Carsten spørger hende om hun kan lide at få den i røven. Men Mette siger at det er hun ikke vild med men Carsten gav ikke op så let så han siger at hun med garanti kan få hende til at nyde det. Carsten siger til Susanne om hun ikke kan hente noget glidecreme. Mette siger at hun ikke er meget for det og at jeg ikke engang har fået lov til at kneppe hende i røven. Jeg hører mig selv sige at det er i orden skat. Carsten vender Mette rundt så hun nu sidder på knæene ind over ryglænet på sofaen. Han begynder straks at kneppe hende bagfra. Susanne kommer nu tilbage med glidecremen. Carsten smører straks Mette røv ind i det hvorefter han først stikker en finger op, Mette et støn fra sig. Efter noget tid tager Carsten pikken ud af Mettes fisse og begynder stille og roligt at presse den op i røven på Mette som stønner højlydt. Efter noget tid har han fået halvdelen af hans pik op i røven på hende og begynder nu at kneppe hende i rolige bevægelser, som bliver hårdere og hårdere som hans pik glider bedre i røven på Mette. Carsten pik går nu helt i bund

i Mettes røv. Mette skriger sin liderlighed ud. Efter noget tid kommer Mette i et skrig. Carsten hiver sin pik ud og går ud i køkkenet og vasker sin pik hvorefter han hurtigt kommer ind i stuen igen. Han beder Mette om at slikke den af på ham. Mette som er nærmest er helt i ekstase sætter sig i sofaen og begynder at slikke den af på ham. Efter nogle minutter kommer Carsten i et brøl i munden på Mette som sutter videre med spermen løbende ned af hagen. Jeg kan mærke at nu har jeg også noget jeg skal af med. Så jeg rejser mig og går over og hiver Mette op i sofaen. Jeg tager glidecremen og smører min pik ind hvorefter jeg begynder at kneppe Mette hårdt i røven. For satan det er godt endelig at få lov til at kneppe hende i røven. Der går osse kun nogle få minutter så kommer jeg

op i røven på hende Mette når lige at skrige en orgasme mere ud inden jeg kommer. Mette synker gennemkneppet sammen i sofaen. Vi har efterfølgende haft mange gode aftener sammen med Carsten og Susanne.

 

Forfatter: Lb

 

 


>>> TILBAGE TIL FORSIDEN <<<


SE DANSKE PIGER I HELE SEXFILM ONLINE
<<< TILBAGE TIL FORSIDEN                      FLERE GRATIS HISTORIER >>>

   FIND EN FRÆK DATE NU   ALT I SEXLEGETØJ OG DVD PORNOFILM


<<< TILBAGE TIL FORSIDEN                      FLERE GRATIS HISTORIER >>>