Overarbejde med mere

SPAR MANGE PENGE

Nu kunne jeg ikke holde til mere. Du er altså bare SÅ fræk. Lækre ben uden et dun, skøn indbydende røv, hvordan fanden skulle jeg kunne koncentrere mig. Svar: “skal du det?”…

Her en historie der ligger et par år tilbage. Jeg arbejdede tidligere i en stor offentlig virksomhed, og havde gjort det længe. Opgaverne var mange og ikke altid lige sjove, men løses skulle de jo. Omgivelserne havde været de samme i mange år og så kom ændringen. Fra at have et fællesrum til sekretærer blev der ved skift til nye lokaler lavet mulighed for at min sekretær sad i naborummet til mig. Mit kontor er OK, men ikke prangende. Sekretærkontoret bestemt ikke stort, men hurtigt hyggeligt og personligt. Min sekretær Bettina var flyttet ind. Hun er 10 år yngre end mig, vel 35, og en rigtig dejlig sild. Egentlig viste jeg ikke meget om hende før vi flyttede tættere på hinanden, men et par børn og en ægtefælle var der viste jeg. Hvor jeg tidligere havde kontakt med hele sekretariatet tidligere blev der nu basis for langt mere direkte kontakt mellem mig og min sekretær. Pludseligt gik det op for mig at Bettina faktisk var ret flot. Langt hår, smukt ansigt, altid perfekt make-up til de smukke blå øjne. Tøjet altid nyt, eller i hvert fald kombineret på forskellig vis så sammensætningen gjorde at der altid var nyt at se på. Mit fokus blev drejet lidt, og måske kunne hun mærke at jeg blev mere opmærksom eller måske fik kigget lidt for længe. I hvert fald skete der noget med påklædningen. Den blev mere vovet, mere sexet. Antallet af dage med kjoler steg betydeligt og mine øjne blev hængende længer når hun vendte sig ved mit bord for at vende tilbage til hendes kontor.

Ingen tvivl om at hun havde bemærket min interesse, men var den gengældt? 2 gifte til lidt lir? Jeg blev klogere. Selvfølgeligt måtte jeg aflevere mine sager på hendes kontor, og pludseligt var der møbleret om. Jeg kom oftere og oftere i situationer hvor jeg skulle række ind over for at aflevere sager, og det blev mere og mere svært ikke at se lidt ned i kavalergangen eller på kjolen der var krøbet op. Det blev noteret, men aldrig kommenteret. Aldrig et frækt ord eller andet – man har vel pli. Tiden gik og jeg troede ikke der skete mere. Der kom pres på kontoret og ligesom jeg troede alt var glemt begyndte det hele. Jeg bad Bettina om at arbejde lidt længere, nærmet sådan fast i hvert fald for en periode, idet vi havde en stor pukkel. Jeg blev bare mødt af nogle store blå øjne der forsøgte at se igennem mig. Jeg blev tydeligt nervøs pog fik sagt et eller andet dumt med at der altså var så meget vi skulle nå, og vi kunne ikke nå det i normal arbejdstid og sådan noget. Pludseligt sagde hun bare “nej, vi kan helt sikkert ikke nå det hele i arbejdstiden, søde”. Jeg aner ikke hvor fjoget jeg må have set ud, men det kan nok være jeg kom ud af kontoret. På kontoret tænkte jeg, hvad nu. Jeg sendte så en mail med sådan noget som “jeg mener altså vi skal nå opgaven, og jeg vil helst ikke udvide personalestaben når vi ikke ved om det er vedvarende. Så jeg håber du vil kunne medvirke til at vi får løst opgaverne. Men tænk over det og tal med familien”. Der gik sekunder før en ny mail vendte tilbage. Svar: “Jeg vil meget gerne hjælpe og skal ikke spørge først søde. Vi kan bare gå i gang, jeg ringer hjem og siger det bliver sent. Min mand kan sagtens klare ungerne. Knus Bettina”. Pludseligt et knus? Hvad fanden tror hun jeg har gang i.

SEX I DAG?

Jeg kaldte Bettina ind og forsøgte at ridse en arbejdsplan op, men jokkede rundt i det. Pludseligt siger hun bare: “Hvorfor fjumser du sådan idet, distrahere jeg dig? Det kunne jeg kun nikke til. De næste minutter gik med klumpede komplimenter og undskyldninger – de blå øjne lyste bare og hun sagde ikke et ord. Hun vendte tilbage til sit kontor, jeg arbejde og indeni rasede testosteronet.

Fanden tog ved mig og jeg gik ind under påskud af nogle sager, rakte ind over Bettina og fortalte at jeg havde en fantastisk udsigt. Naturligvis vendte hun sig i samme nu så jeg kom til at strejfe hendes bryst samtidigt med at vore øjne mødtes. Der gik nok en time, eller måske bare 2 sekunder, så sagde hun: “du er altså enormt forvirret i øjeblikket, har du helt styr på det hele, søde?”. Jeg rejse mig forlegent, rødmende og erklærede at med så dejlig en sekretær var det vanskeligt at koncentrere sig, og når man kom så tæt på blev det ikke ligefrem bedre. Hun tog mit slips og trak mit ansigt helt ned til sig, kiggede mig direkte i øjnene som for at læse mine tanker. Et hurtigt kys og gå nu ind til dig selv og få bestilt noget.

Min pik var om ikke før, så i hvert fald nu begyndt at røre på sig. Jeg fik rejst mig op og nok rettet lidt på bukserne med ledsagekommentaren: “kan du ikke være i bukserne”.

Tilbage på kontoret gik der 2 minutter så kom Bettina ind med en stak papirer som hun tabte på bordet og så de gled ned på mit skød. Min pik var godt stiv, så jeg tog mig til skridtet og fik en kommentar om at jeg da vist var ret følsom. Bettina blev stående på min side af skrivebordet og lænede sig ind over bordet. Jeg var helt sikker på at hun under den tynde sommerkjole kun havde tangetrusser. Benene var smukke, lange og barberet. Nu kunne jeg ikke holde til mere. Du er altså bare SÅ fræk. Lækre ben uden et dun, skøn indbydende røv, hvordan fanden skulle jeg kunne koncentrere mig. Svar: “skal du det?”

Mine hænder greb om Bettinas hofter, hun vendte sig smilende. “Det var på tide søde”. Vi mødtes i et hedt kys, men vore tunger legede med hinanden havde jeg lejlighed til at udforske Bettinas dejlige røv. Stående kælede jeg for hende lænderyg og balder mens vore tunger legede med hinanden. Jeg hviskede at jeg havde lyst til hende og hun svarede bare, at det kunne hun godt mærke.

Jeg løftede Bettinas kjole op over hofterne og havde fri adgang til hendes dejlige faste røv hvor kun tangatrussen var i midten. Hun gnubbede sit underliv mod mit og min pik var stiv så det gjorde ondt. Langsomt vendte jeg mod hendes små A-skåls bryster, fik åbnet BH’en og udforsket hendes brystvorter der stod stift og krævende. Hun undslap et suk. Hendes hænder søgte min livrem og i næste nu var min pik ude i det fri pegende direkte mod himlen.

Vi fik tøjet af og stod nøgne længe og bare nød hinanden. min pik stod op af Bettinas mave, hendes hænder på min ryg og røv og mine ditto på hendes. Jeg begyndte at kysse hendes hals og bryst. Sugede brystvorterne ind og nappede blidt. Bettina sukkede og nussede mit hår. Jeg bevægede mig mod navle og skød med små kys og kærtegn. Vi lagde os på sofaen i mit kontor. Jeg kyssede mig ned over hendes glatte venusbjerg der kun havde en smal kortklippe stribe af kønshår. Min kys bevægede sig mod den lifligste rose og min tunge legede stille med de ydre skamlæber før blomsten fugtigt glinsende blev åbnet da Bettina spredte benene beredvilligt. Langsomt slikkede jeg med forsigtige strøg over hendes køn før jeg forsigtigt ramte klitoris. Et suk undslap hende og hun pressede mit hoved mod sit skød. Jeg blev mere aktiv og slikkede nu med hele min tunge grådigt hendes køn. Safterne løb og den dejlige salte bitre smag af hendes køn gjorde mig om muligt mere liderlig. Pludseligt trak hun mig op i et dejligt kys, men jeg hold min pik ude legende på hendes venusbjerg. Nu fik jeg gengæld. Bettina kyssede ned over mit bryst til mit lem. Kærligt kyssende og legende med glans jog det hele min krop. Hun slikkede skaftet og mine hårløse boller. Slugte mig til roden og jeg kæmpede for ikke at sende hele min ladning af sted. Hun kunne mærke mine begynde trækninger og slap min pik. Igen et langt legende kys men denne gang drev hun sin fisse ned over min sprængklare pik. Med roterende bevægelser og i et mere og mere vildt ridt eksploderede vi begge i en skøn orgasme. Min pik pumpede al sin saft op i hendes livmoder under voldsomme sammentrækninger indtil vi begge faldt slapt sammen uden et ord. Langsomt kom virkeligheden tilbage mens vi sammenfiltret lå i hinandens arme og safter. Bettina lod sig glide ned af mit bryst og tog min slappe pik i munden. Den blev grundigt rengjort før hun satte sig op og sagde “jeg elsker overarbejde”. Efter denne oplevelse fik vi mange andre overarbejdsdage med romantisk hed sex på jobbet.

porno med danske piger