Date med ekstra mænd giver lyst til mere del.2

SPAR MANGE PENGE

Hurtigt kommer vi i tøjet, og skynder os fnisende forbi den forbløffede mand der så utålmodigt havde banket på døren. Tæt omslyngede bevæger vi os igen ud på dansegulvet, som vi kun nødigt forlader resten af festen.

Alle disse tanker danser som skønne billeder rundt i mit hoved, mens jeg bevæger mig ind af hotellets store svingdør. Det er nu lang tid siden vores tilfældige møde til festen, og i aften skal jeg endelig se dig igen. Selvom dine smukke træk står mejslet i min hukommelse, rammes jeg alligevel af forbløffelse over din skønhed da jeg får øje på dig i forhallen. Som to magneter tiltrækkes vi af hinanden og snart holder jeg dig igen i mine arme og mine sanser oplever en sand beruselse.

Det bliver dog en kort omfavnelse, for en masse af dine kollegaer er også på hotellet, og rygter spredes jo hurtigt! Sammen går vi derfor ind i restauranten som to bekendte. Det bestilte bord, i en lidt afsides krog, prydes af to romantiske lys og en dug der når langt ud over bordets kanter. Tjeneren kommer med menukortet og vi bestiller hurtigt.

Jeg svømmer hen i dine øjne, og ænser næsten ikke maden og den gode vin, indtil jeg næsten for det i den gale hals, da jeg mærker din ene fod langsomt glide op af mit ben og via mit inderlår nå til mit skridt. En rasende kamp mellem mit lem og buksernes stof starter mens din fod masserer min hastigt voksende bule. Tjeneren kommer forbi for at sikre sig at alt er i orden, men det stopper ikke din fod og det er kun halvhjertet jeg svarer på hans velmenende spørgsmål. Om resten af maden var god, aner jeg ikke, for jeg sansede kun dine øjne og din fods kælne bevægelser i mit skød. Ikke engang da regningen blev betalt forbarmede du dig over mig, og jeg følte at alle i restauranten stirrede på min bule da vi til sidst rejste os og gik. I forhallen fandt vi vej til elevatoren, som heldigvis kom ned i samme øjeblik. Mens vi ventede på at den blev tømt lod jeg min hånd kærtegne dine ballers runding under kjolens stof. Da elevatordøren lukker igen er vi alene og grådigt kaster vi os over hinanden. Din mund møder krævende min, mens mine hænder vildt danser på dine bryster og baller. Du slynger dit ene ben om mig og jeg presser mig ind til dig, som ville jeg voldtage dig fuldt påklædt. Ding!!! Elevatoren standser og vi skynder os ned af gangen tæt sammen. Inde på værelset slynger du igen dig om mig, men jeg skubber dig væk og beordrer dig til at strippe for mig.

SEX I DAG?

Langsomt roterer dit underliv og mens du fastholder mit blik med dine smukke øjne lader du kjolens stropper glide ud over dine skuldre, men lige inden dine bryster blottes lægger du hænderne over dem og gemmer dem for mit lystne øjne.. Du vender ryggen til mig og dine hænder glider længere om på ryggen, så du kan kærtegne dine skuldre, inden de kælent vandrer nedad. Du læner dig frem og din frække røv tirrer mig mens du flytter vægten fra den ene fod til den anden. Dine hænder forsvinder ind mellem dine ben og der undslipper dig et vellystens gisp da du presser den mod dit venusbjerg. Ude af stand til at holde mig væk, rejser jeg mig og lægger mine varme hænder på dine baller. Jeg masserer dem mens du retter dig op, vender dig rundt og byde mig dine læber og tunge. Jeg mærker hvordan skjorten nærmest bliver flået op, og dine negle river næsten min brystkasse til blods. Du falder på knæ og med tænderne løsner du mit bælte, inden bukserne lander på gulvet. Jeg træder ud af sko og strømper, mens din mund igen finde min. Mit blottede lem presser triumferende sig mod dine trusser og jeg løfter dig op, så det smutter ind mellem dine ben, som forlader gulvet og slynger sig om mit underliv. Således bærer jeg dig hen til sengen, hvor jeg befrier mig fra dig, og får dig til at lægge dig på maven på sengen.

I det næste stykke tid lader jeg mine hænder udforske, massere, klemme og kærtegne dig, som var jeg en blind der ville kortlægge hver eneste cm af din dejlige krop. Da jeg vender dig om på ryggen, strejfer min mund dine læber, inden min tunge efterlader et fugtigt spor ned mellem dine bryster. Kys og kærtegn afløser hinanden indtil det til sidst kun er dine brystvorter og skamlæber der ikke er udforsket. Da – og først da, lader jeg min hede mund omslutte først det ene og så det andet struttende kærlighedstårn, mens min hånd fyldes af dit skøds runding og jeg kan mærke varmen og safterne gennem det tynde stof.

Så kaster du mig omkuld i sengen og stiller dig med en ben på hver side af mit hoved, således at jeg kigger lige op mod dit hede punkt. Du trækker trussernes kant til side, så jeg får et kort glimt af himmerige, inden du lader dem sænke ned ad dine ben til de lægger sig over mit hoved. Jeg indsnuser begærligt din dufte, mens du træder ud af trusserne og lader dem vandre ned over min brystkasse og mave, for til sidst at lade dem sno sig om mit lem. Jeg retter mig op, og mens vore blikke mødes lader du din mund omslutte mit lem. Jeg stønner af liderlighed, mens dine læber og tunge kræver hver en cm af pik og kugler, og snart tigger jeg dig om at lade mig trænge ind i dig. Men nej……. Først skal jeg gengælde dit tungespil og du forlader sengen og sætter dig, med spredte ben i værelsets bløde lænestol.

Som en hund kravler jeg på alle fire hen mod din elskovsblomst, som med spredte blade byder min tunge velkommen. Dine hænder griber om mit hoved, som ville du presse det op i dig, og min tunge danser på dit lystcenter, mens mine tænder napper i dig. Orgasmen næsten kaster dig ud af stolen, og jeg benytter mig af det til at tvinge dig ned på alle fire på gulvet. Som en frådende tyr, lader jeg mit bankende lem trænge ind i dig bagfra og mine kugler slår mod din fisse hver gang jeg støder op i dig. Hastigt nærmer vi os klimaks og netop som jeg mærker din fisses rytmiske sammentrækninger, mærker jeg også dine finger på mine kugler, hvilket straks resulterer i at jeg højt stønnende fylder dig op med min sæd. Vi synker sammen på gulvet og sådan ligger vi lidt uden at sige noget, mens vore åndedrag langsomt bliver roligere.

Jeg løfter mig lidt, så du kan vende dig om og snart efter mærker jeg dine bryster mod min brystkasse da jeg igen sænker mig over dig. Igen kysser vi – denne gang roligere – som kærester der har alverdens tid til hinanden. Vi snakker lidt, men er bevidste om at dette ikke er tid til løfter om evig kærlighed og troskab, men en nydelse af nuet, og opfyldelsen af et stadig stærkere opstået behov mellem to mennesker.

Du gør dig fri af min krop og går ud i og tænder for bruseren. Jeg sidder et øjeblik og beundrer dig, inden jeg træder ind under strålerne til dig. Vi sæber hinanden ind og jeg mærker hvordan mit lem begynder at røre på sig igen.

porno med danske piger