Mit besøg hos bi-par

SPAR MANGE PENGE

Min pik stod halvstiv og var helt våd i spidsen af den begyndende presperm. Da jeg stod og tørrede mig, så jeg at både Pia og Per havde frit udsyn til mig og min pik…

Først lidt om mig selv, jeg har rundet de 60, men er slank og rimelig velholdt. Går i motionscenter 3 gange om uge, for at holde mig i form – det er bare dejligt.

En dag i brusebadet stod jeg og iagttog en fyr, der stod under en af de andre brusere, han var vel omkring de 30, slank og med den mest lækre bik man kan forestille sig. Ligesom jeg var han glatbarberet, og mens han vaskede sig kunne jeg se, at hans pik stod i halvstiv tilstand, det var svært at holde øjnene far den. Efter badet gik vi begge ind i den tilstødende sauna, jeg havde efterhånden fået en lidt mere en halvstiv pik, forhuden var gledet tilbage, og jeg gjorde ikke noget for at skjule min tilstand – jeg kunne se, at det gjorde han heller ikke, og da vi sad i den varme sauna, begyndte jeg stille og roligt at kæle for min pik, samtidig med at jeg med den anden hånd nulrede mine brystvorter.

Jeg så, at hans øjne var stift rettet mod min pik, og han begyndte selv at lege med hans nu fuldt udstrakte pik.

Jeg kunne se at prespermen Langsomt selv ud af en meget lækker pikspids . Vi var alene i saunaen, så jeg lod min hånd glide over og kælede lidt for hans lækre stivert.

Vi sad og sludrede lidt, mens vi begge blev mere og mere liderlige, til sidst tog jeg mod til mig og dykkede ned og slugte hans pik – nå ja, slugte og slugte – så meget jeg nu lige kunne have i munden, den var nemlig stor og lækker tyk. Pludselig kunne jeg mærke, at det strammede i hans pik og spermen væltede ind i min mund – hold da kæft hvor det smagte pragtfuldt. Han sank helt sammen, men efter en lille stund spurgte han, om ikke jeg havde lyst til at besøge ham og hans kone om aftenen – om jeg havde, det gav nogle ekstra ryk i min pik – men besluttede, at jeg ville gemme safterne til omaftenen.

SEX I DAG?

Vi aftalte, at jeg skulle komme omkring kl. 20, så kunne vi spise lidt let mad, og se hvad det udviklede sig til.

Jeg fik fat i et par gode flasker rødvin og troppede op på adressen præcis kl. 20. Da døren blev åbnet stod der den lækreste unge pige – jeg vil tro, at hun var lige i begyndelsen af 20´erne. Hun havde en let badekåbe på, og skulle det vise sig ingen ting indenunder.

Inde i stuen sad Per – som han hed – også bare med en let badekåbe over sig. De spurgte om ikke jeg ville have et lille bad, og selv om jeg vidste jeg var nyvasket – så sagde jeg pænt jo tak. Vi har lagt en badekåbe frem til dig, så er vi ligesom ens påklædt (hm, afklædt).  Pia myldrede ud og lagde håndklæde frem til mig, og da hun gik ud af badeværelset ”glemte hun at lukke døren. OK – af med tøjet og ind under bruseren, min pik stod halvstiv og var helt våd i spidsen af den begyndende presperm. Da jeg stod og tørrede mig, så jeg at både Pia og Per havde frit udsyn til mig, det var da OK – navnlig Pia skulle jo lige se på ”varen”.

I stuen havde Per åbnet for rødvinen, og de sad nu begge i en lav sofa lige over for mig, da vi skålede, syntes Pia at vi skulle klinke glassene, og da hun bøjede sig frem, gled hendes kåbe lidt til siden, så jeg kunne se at par rigtig søde og flotte bryster – mit gæt et eller andet sted mellem b og c skål. Efter at have skåle kunne jeg se, at begges badekåber var gledet lidt op, og hold da helt op, hvor jeg nød synet at et par unge mennesker der virkelig begge to var flotte. Jeg kunne se at også Pia var helt glatbarberet, og hendes lækre kusse glinsede af safter – det tegnede jo lækkert.

Pia sagde at Per havde fortalt, at jeg var god til at sutte pik, det ville hun godt se, om ikke jeg ville vise hende, hvordan jeg gjorde. Vi havde nu næsten tømt vinflaske nr. 2, og blev enige om at smutte ind i deres store dobbeltseng. Vi tog badekåberne af, og nu må jeg lige beskrive denne lækre pige. Ca. 167 cm og hun har ikke vejet et gram over 60 kg, lækre struttende ungpigebryster og store klart blå øjne. Hendes mund er et kapitel for sig, fantastiske læber, der var store og senere opdagede jeg, at det var perfekte suttelæber.

Per lagde sig på sengen, og Pia ville så se mig sutte, jeg legede lidt med hans store pik, og efter lige at have smagt på hans presperm, begyndte jeg at slikke og sutte på denne lækre pik. Jeg kunne mærke at Pia legede med mine nosser, og så mærkede jeg, hvordan hun lod læberne glide ned omkring mit pikhoved, nu blev det rigtig svært at koncentrere sig – hold da helt op, hvor hun kunne sutte pik.

Efter en stund ville hun have Pers pik op i sig, hun satte sig med front mod hans ben og lod langsomt pikke bore sig op i hendes udspilede kusse – det då fantastisk lækkert ud. Jeg begyndte at slikke dem begge to, mens Pers stang pumpede i kussen. Hold da op, hvor hun smagte vidunderligt, hele mit ansigt var efterhånden smurt ind i hendes velduftende kussesafter. Så kom Per med et brøl, jeg kunne se at der pumpede kaskader ar sperm op denne lille lækre kusse. Pia trak sig ud, og placerede kussen lige over mit ansigt, så jeg kunne tømme hende for safter. Jeg lappede det i mig, pragtfuld smag.

Bagefter slikkede jeg Pers pik ren for safter, nu manglede såvel Pia og jeg at få orgasme. Jeg valgte at slikke Pia lidt mere og pludselig stod kun som en flitsbue up i luften, samtidig med at hun hylede og skreg. Den ene orgasme efter den anden bølgede igennem hende.

Jeg smuttede min pik op i hende, men havde ikke været der ret længe, før per væltede mig af og dykkede ned over min nu snart grydeklare pik – og så blev den eller suttet til den store guldmedalje, og snart eksploderede jeg i hans mund, det er længe siden jeg har sprøjtet så kraftigt.  Han snag det meste, men gemte åbenbart lidt, som han delte med Pia i et langt varmt kys.

Nu var vi alle udmattede, men vi fik sludret lidt, og jeg blev indbudt til at komme på besøg lige så til jeg ville. Uanset om det kun var den ene eller dem begge, der var hjemme. Det vil jeg benytte mig af…

porno med danske piger