Så min kammerats kone kneppe uden om (kvindelist)

SPAR MANGE PENGE

HØR LYDTEASER

Sidste lørdag var jeg til årets firma julefrokost.

Min bedste vens kone arbejder i samme firma på kontoret. Hun er en pæn, slank kvinde midt i 30erne, med små faste bryster, en mega go’ røv og flotte lange slanke ben, som hun ikke var ked af at vise frem til festen. Normalt er hun den stille og rolig type, nogle vil nok beskrive hende som snobbet og fin på den, men hun har altid været en god og tro hustru for min kammerat.

Men denne aften virkede hun meget mere udadvendt, som timerne gik blev hun mere og mere fuld, hun dansede meget og som aftenen gik også mere fræk, specielt med en fyr fra en anden afdeling. Jeg kunne ikke lade vær’ med at holde lidt øje med hende, på et tidspunkt ved midnats tid, kunne jeg ikke se hende nogle steder, tænkte ikke så meget over det, men undrede mig over, at jeg heller ikke kunne se ham fyren fra den anden afdeling…

Jeg gik en runde men kunne ikke se dem nogle steder, skulle lige slå en streg og fandt toilettet, da jeg kom derud kunne jeg med det samme høre, at nogle hyggede sig inde i en af båsende. Grinede lidt for mig selv og fik tisset, da jeg var færdig kunne jeg ikke dy mig for, at kigge over mellemvæggen indtil dem som hyggede sig… Forsigtigt stod jeg op på wc’et og kiggede over… Chok! det var min kammerats kone og fyren som var godt i gang, Hun stod foroverbøjet med kjolen oppe over livet, mens han kneppede hende på livet løs bagfra.
Stod som forstenet og tænkte hva. dælen gør jeg! Tog min mobiltelefon frem og tog hurtigt et par billeder… Ligesom jeg besluttede mig for at fordufte, vendte hun hovedet og et kort øjeblik fik vi øjenkontakt, hun så noget overrasket ud… jeg sprang ned og skyndte mig ind til festen igen.

Efter 5-10 min. kom hun tilbage og gik direkte hen til mig.
Hun startede med at sige det bare var for sjov og at de ikke lavede noget, jeg sagde til hende at jeg så det hele og at hun havde været min kammerat utro! Hun blev sur og forsøgte at snakke uden om, men da jeg tog min mobil frem og viste hende billederne, blev hun helt bleg i ansigtet og sad som lammet med frygt i øjnene…
Sagde til hende at jeg var nød til at fortælle det til min kammerat, da han ville gøre det samme, hvis det var mig… forlod herefter festen og tog hjem.

Da jeg vågnede næste morgen var jeg i vildrede over hvad jeg skulle gøre, de havde tros alt kendt hinanden en del år og havde 2 børn sammen. Besluttede mig for at spørger i forumet på Gratissexnoveller.dk for at høre hvad andre mente og ville gøre i sådan er situation.
Der kom flere svar, både at jeg skulle sige det, men også at jeg kunne tage en snak med hende og fortælle hende at jeg ikke ville sige det, men gøre klart over for hende at jeg ville sende billederne til min kammerat hvis hun så meget som tænkte på at være ham utro igen!
Efter at jeg havde tænkt over det et par dage, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville tage kontakt til hende og give en en lærestreg, så hun kunne forstå det ikke var i orden.

Ringede hende op en formiddag hvor jeg viste at min kammerat var på arbejde. Hun blev helt stille da hun hørte det var mig, sagde til hende at vi måtte snakke om hendes utroskab og at hun skulle komme hjem til mig med det samme. Efter lidt tid sagde hun okay, jeg er der om en halv time. Min plan var at når hun kom, ville jeg stadig lade som om jeg vil fortælle det til hendes mand, havde en lyst til at ydmyge hende så hun forstod alvoren, til sidst vil jeg så fortælle at jeg ikke havde tænkt mig at sige noget til nogle…

SEX I DAG?

En halv time efter vi havde snakket sammen i telefonen, ringede det på døren. Jeg råbte kom ind, forsigtigt gik døren op, der stod hun med et uskyldig blik i øjnene og sagde hej. Bad hende om at komme med ind i stuen, hun smed overtøjet og kom ind. Kunne ikke lade vær’ med at kigge på hendes lækre krop i de stramme jeans og den tætsiddende trøje hun havde på, tænke på den aften hvor jeg havde set hendes stå med røven i vejret og stønne i takt med at hun blev kneppet bagfra. Kunne mærke jeg begyndte at få jern på ved tanken og måtte tage mig sammen for at holde den alvorlige tone. Sæt dig ned!, sagde jeg. Hun satte sig over for mig og sagde hun virkelig var ked af det, kunne se hun var nervøs og sagde til hende at jeg havde tænkt meget over det og havde besluttet at sige det til min kammerat i dag… Hun sank sammen i stolen og svarede med gråd i stemmen, jeg lover at jeg aldrig vil gøre sådan noget igen, jeg elsker jo min mand over alt på jorden. Okay sagde jeg det er sgu en sær måde at vise det på! Kunne mærke jeg nød at få hende til at angre. Hun kiggede på mig med tårer i øjnene og bad mig om at lade vær’ og hvis hun kunne gøre det om, var hun aldrig taget med til julefrokosten… Tog min mobil telefon og fandt billederne af hende frem, Nu sender jeg dem til din mand, så han kan se hvor billig en tøs du er! NEJ NEJ næsten råbte hun, det må du ikke, hvad kan jeg gøre for at gøre det godt igen.

Pludselig kom der en djævel op i mig, ville se hvor langt hun var villig til at gå. Sad lidt tid og kiggede på hende og sagde, der er måske noget du kan gøre… Hvad! sagde hun, med et håb om at jeg ville lade hende slippe. Jeg har altid synes du var en smuk pige og kunne godt tænke mig at se dine bryster… Hun sad med åben mund og stammede, det kan du da ikke mene? Det er op til dig sagde jeg, smid trøjen eller jeg sender billederne nu! Hun tøvede lidt men begyndte at smide trøjen. Tænkte, det er da løgn, ville hun virkelig gøre det. Hun sad nu med bare bryster og kiggede på mig, er du tilfreds nu, sagde hun. Jeg stirrede på hendes smukke faste bryster med de stive brystvorter. Kunne godt mærke at liderligheden var ved at overtage fornuften, Nææ nej, så nemt slipper du ikke, sagde jeg. Du skal give mig et blowjob… Hun gloede på mig, som om hun troede jeg tog fis på hende og sagde bestemt, nu stopper du! Vil du virkelig have jeg skal sutte din pik? Ja sagde jeg med et skævt smil, har hørt du er ret god til det. Ok sagde hun men så lover du også at slette alle billederne og ikke fortæller noget til nogle, ik? Selvfølelig sagde jeg og begyndte at tage mine bukser af, hun rejste sig og satte sig mellem mine ben, så lad os få det overstået… Jeg smed bukserne og bad hende om selv at hive den frem fra mine boxershorts, hun tog fat i kanten og trak mine shorts ned, med et sprang min pik frem, stiv og hård med en smule pre-sperm på pikhovedet. Hun gispede og sagde den kan jeg ikke havde i munden… Har en stor tyk pik på 24 cm, som flere piger igennem årene har opgivet at få i munden eller op i fissen. Hun tiggede om hun ikke bare kunne give mig en hånd-spiller. Nix smilede jeg til hende og sagde, kom i gang din billig tøs, sut min pik nu!

Hun havde tåre i øjenene, men begyndte at slikke på skaftet og bevægende sin mund op over pikhovedet, Hun kunne lige få hovedet ind i munden og suttede mens hun goggede min stive pik med den ene hånd og legede med mine nosser med den anden. Det var et helt vidt syn, der sad min kammerats kone og suttede på min store pik – Noget som for få dage siden ville have været helt utænkeligt. Hun var den bedste piksutter jeg til dato havde prøvet, hendes mund kørte op og ned sammen tid med hendes hænder arbejdede med min pik og nosser… Kunne mærke at det ville jeg ikke holde til i længden, tog min hånd ned til hendes bryster og begyndte at lege med dem og kneb hendes hårde brystvorter. Hendes øjne var i vildrede, på den ene siden ville hun bare have det overstået, men kunne også se hun var begyndt, at blive sløret i blikket og når jeg tog hårdt fat om hendes bryster gav hun små stønne lyde fra sig.

STOP sagde jeg, Smid dine bukser, jeg vil også slikke din fisse… Hun stoppede, kiggede på mig og sagde det ikke var en del af aftalen… Uden et ord rejste jeg mig op og skubbede hende ned på sofaen, trak hendes bukser og trusser af i et ryk. En fræk fisse kom til syne, hun var helt glatbarberet og havde store fyldige skamlæber, Wauu tænkte jeg og lod  prøvende en fingere glide ned mellem skamlæberne, Hold da kæft, du er jo sjask våd din liderlige tøs. Hun svarede ikke men lukkede øjnene, bukkede mig ned og begyndte at slikke hendes brystvorter og videre ned mod fissen, lod min tunge glide mellem hendes skamlæber og helt ned til røven, tilbage igen og legede med klitorissen mens jeg pressede et par fingre op, kørte dem frem og tilbage i hendes sjask våde fisse. Hun stønnede nu højere og højere, Hun skød underlivet imod mig og hendes krop begyndte at ryste, mens jeg slikkede mere intenst på hendes klit, pressede jeg en finger op i hendes bagerest hul… med et hyl kom hun og hendes krop rystede helt vidt! Mens orgasmen rullede tog jeg fat om min pik og styrrede den imod de blodfyldte skamlæber, kørte pikhovedet imellem dem og begyndte at presse pikken ind i varmen. Fuck hun var snæver, hun kiggede på mig med et liderligt blik mens hun tog sine ben op på mine skuldre, forsigtigt fik jeg pikken længere og længere op i hendes åbne skød.

Hun stønnede højt og med en liderlig stemme hviskede hun, Knep mig! Hvad siger du, sagde jeg med et frækt smil, hun skubbede sit underliv mod mit og skreg, knep mig nu for satan!!! Skal lige love for at den pæne pige havde smidt alle hæmningerne og glemt at det var mig der udnyttede hende… Kiggede ned mellem hendes ben og kunne se min pik var kommet helt i bund, skamlæberne var trukket helt ud til hver sin side. Trak mig stille ud og med et fast greb om hendes ben, begyndte jeg at køre pikken ind og ud af hendes udspilede fisse, hendes øjne rullede rundt i hovedet, munden stod helt åben og hun stønnede højt hver gang jeg stødte pikken i bund! Vend dig om på alle fire, hviskede jeg – Nu skal du kneppes bagfra! Hun skulle fandeme få så meget pik, at hun ikke kunne gå i morgen, tænkte jeg.

Hun vendte sig om og skød røven i vejret, samtidig med at hun med sin fingre spredte sine skamlæberne og bød mig velkommen. “Hvilket syn” lagde min pik på hendes baller og lod den glide ned over fissen et par gange, hun vippede røven endnu længere bagud og tog fat om min pik, førte den ind i fissen og pressede bagdelen imod, så den gled helt i bund… Tog et fast greb om den dejlige røv og med lange, dybe stød hamrede jeg pikken ind og ud i et vildt tempo, kunne se hendes skamlæber fulgte med ud hver gang jeg trak mig tilbage. Aldrig har jeg hørt en pive, hyle og skrige så meget, Skal lige love for at den ellers så pæne og snobbet pige, var blevet til en liderlig porno tøs som ikke kunne få nok! Kunne høre på hende at endnu en orgasme var på vej, med et råbte hun, knep mig, knep mig hårdt – Jeg kommer, jeg kommer!!! Hele hendes krop skævlede og fissen nærmest malkede min pik… Fuck, kunne ikke holde mig mere, mine nosser trak sig sammen og jeg skød min sæd op i min kammarats kones fisse igen og igen…

Vi faldt begge sammen på sofaen, lå lidt uden at sige noget og fik pusten igen. Hun kiggede på mig med et smil og sagde, tak for et lækkert knald! Nu har jeg overholdt min del af aftalen, så skal du bare slette billederne og love du aldrig siger noget til nogle..? Smilede tilbage og sagde selvtak, selvfølelig holder jeg mit ord, fandt min telefon frem og viste at jeg slettede alle billederne. Hun rejse sig op og begyndte at tage tøj på, kunne se mit sæd siv ud fra fissen og rendte ned af hendes lår, hun tørrede det værste op med sine trusser og grinede, dem kan du beholde som vores lille hemmelighed. Herefter fik hun sig pakket sammen og forlod min lejlighed.

Et par timer senere, lå jeg stadig på sofaen og følte mig som en røv overfor min ven, da telefonen ringede – Det var min kammerat – Fuck tænkte jeg, hvad vil han? jeg havde ikke snakket med ham de sidste par uger. Tog telefonen og sagde hej – Hejsa sagde han, det lød som om han var i godt humør, det er længe siden og det er sket en masse siden vi sidst sås. Tænkte, ja det kan man da rolig sige… men svarede, nå da, hva så? Jo ser du, jeg er begyndt at se en anden pige, en jeg har kendt siden folkeskolen, som jeg mødte i byen for 14 dage siden… Hvad!!! svarede jeg, hvad så med konen? – Vi fik det snakket igennem i sidste uge og blev enig om at blive vi skulle skilles, Hun havde heldigvis selv tænkt på at vi var vokset fra hinanden, så vi er stadig gode venner… Sad helt chokket..! fik hurtigt afsluttet samtalen… Tankerne fløj rundt i hovedet – Så havde hun bare spillet skuespil over for mig, da jeg tog hende i at kneppe en anden, var hun slet ikke min kammerat utro!!!

Så hvem var nu den største røv og hvem havde udnyttet hvem? – Nu ved jeg hvad folk mener med ordet “kvindelist”

Forfatter: Loverboy – se profil på g6n.dk

porno med danske piger

One thought on “Så min kammerats kone kneppe uden om (kvindelist)

Comments are closed.