Sex med min venindes lillebror til fødselsdag

SPAR MANGE PENGE

Jeg er til min veninde Louises 30 års fødselsdag. Kun de nærmeste venner – 11 i alt. Vi spiser, snakker og får noget rødvin. Ikke et drikkeorgie, det plejer vi ikke. Jeg er singel og fri. Min seneste fyr, droppede jeg for tre måneder siden. Det gik absolut ikke. Man kan ikke bygge et forhold på sex, og det var det eneste vi havde til fælles, en stærk erotisk lyst. Jeg danser med Louises lillebror Morten. Han er netop vendt hjem fra 3 år i USA, så selv om han er den generte og indadvendte type, så er det muligt at føre en længere samtale med ham om turen. Jeg opdager at han har nye sider, eller sider jeg ikke har bemærket før. Eftertænksomhed, humor og intelligens, er der bag hans ord.

Det er en dejlig aften. Vi danser i mange timer. Jeg er våd i kussen, for Morten ophidser mig, ikke fordi han hvisker frække ord, det er han vist for genert til, men fordi han er sød og hensynsfuld. Jeg er liderlig, og kan mærke hans rejsning, når vi danser tæt. Jeg går hen til Louise: ”Jeg møder nye sider af min søde lillebror. Hvorfor har han ikke en kæreste?” ”Han er jo ret genert, når det gæler piger.” ”Jeg synes han er sød. Og intelligent.” Morten er ude i køkkenet hos søster Louise: ”Du hygger dig med Rikke?” ”Ja, hun er dejlige. Sød at tale med. Og når hun smiler … så bliver jeg helt varm.” ”Og en dejlig krop? svarer Louise drillende, ”jeg kender jo din passion for velskabte piger”. ”Ja, det er længe siden det har gjort mig så liderlig at danse med en pige. Men jeg har jo aldrig succes hos de dejlige piger. Han rødmer og ser på Louise. Så mange ord er sjældne fra hans mund. ”Du er vist hårdt ramt”, smiler Louise, ”men hun synes du er sød, har hun fortalt mig, så … vær som du er, naturlig”. Jeg danser, bevæger mig på dansegulvet, og mine smarte benklæder og blusen der strammer over mine bryster, fremhæver min slanke krop og attraktive bryster. Og jeg bemærker da også, at jeg bliver iagttaget af de andre mænd. Jeg forsøger at holde samtalen i gang, men vores sindstilstand, gør os tavse og anspændte.

Vi mærker en elektrisk strøm bevæge sig fra den ene til den anden og tilbage. Det er ved at være sidste udkald. Festen flader ud. Natmad, siger Louise. Vi går hen til bordet. Sætter os, spiser og drikker et glas rødvin. Han skal lige til at sige noget …. Men tøver. ”Jeg skal jo også overnatte her … ! Jeg læner mig helt hen til ham og ser ham dybt i øjnene, ”det det, skal jeg også!” Morten synker et par gange. Alle er gået. Tilbage er kun Louise og hendes kæreste og Morten og mig. Så rejser Louise sig op, tager kæresten i hånden: ”Vi går i seng, godnat!” ”God nat og tak for i aften, det var en dejlig aften, svarer jeg.” Jeg hører dem på badeværelset. Jeg har fået gæsteværelset og Morten skal sove på sofaen i stuen. ”Skal du have noget at drikke?” spøger Morten, “Nej, tak jeg har vist fået rigeligt”.

Morten tager virkelig modet til sig, går hen til mig, lægger armene om mine skuldre og kysser mig: ”Du du er virkelig sød og dejlig”, siger han og rødmer. ”Tak, du er sød, kom lad os gå ind på værelset”, hvisker jeg. Da vi passerer soveværelset hører jeg lyde, som forstærker min liderlighed. Lidenskabeligt gengælder jeg hans kys. Ivrige fingre forsøger at knappe de forskellige knapper op, og snart er vi næsten nøgne. Jeg i bh og trusser, Morten i boxershorts, som er fyldt godt ud foran. “Skal jeg ikke fjerne resten?”, spørger jeg. “Jo”, og Morten hægter bh’en op og fjerner den. Mine bryster vipper ved befrielsen og Morten kommer med et spontant udbrud: “Dejlige patter”, men så ser han på mig. “Undskyld, men …”, ”Du skal da ikke undskylde, det det er da ophidsende, at ….”.

SEX I DAG?

Jeg kysser ham, og fjerner hans boxershorts, og pikken springer fremad, stor og stiv: “Dejlig pik”, siger jeg, og kærtegner den med hånden. Han stønner, hvisker: ”Vend dig om på maven”. Han kærtegner først mit hår, masserer min hovedbund, mens han sidder overskrævs på mig med et ben på hver side af min krop. Hans hænder glider fra hovedbunden ned til nakken. Han bøjer hovedet … kysser min nakke, og begynder så at massere mine skuldre. Blidt masserer hans hænder skuldrene og nakken, og tager fat i min ene arm. Stryger og masserer mig ned mod mine hænder og op til skulderen igen. Langsomt. Skiftevis helt blide kærtegn og lidt hårdere massage. Så tager han den anden arm. Samme tur. Kører så sine tommelfingre langs min rygsøjle. Hele vejen fra min nakke ned til revnen mellem mine baller. Han masserer langsomt hele vejen op igen. Trykker og ælter blidt, og kører så hænderne ud over min ryg. Mit skulderblad og ned til ballerne. ”Kan du kan li’ det.” “Dejligt”, hvisker jeg”. Jeg ligger med lukkede øjne og han nyder synet af min afslappede krop i lampettens skær.

Han sidder på mine baller. Lægger ikke hele vægten på mig, men nok til at jeg kan mærke hans pik er begyndt at reagere. Den vokser, mens han masserer min ryg. Han sukker, nyder det ligeså meget som mig. Han kører nu håndfladerne op langs ryggen og ud over mine skuldre. Jeg stønner let og bevæger min røv som han efterhånden godt stive pik ligger på. Hans hænder bevæger sig nu nedad igen. Denne gang helt ned til mine baller som han ælter godt. Det giver et sæt i mig, da jeg mærker fingeren løbe ned mellem benene, og jeg udbryder: “Du er vel nok fræk. Dejligt, mere”. Han massere mine baller, og strejfer “tilfældigt” min mis. Han smiler og kigger ned på min krop. Nyder synet af mig. Han rykker længere ned, og masserer nu mit ene ben, starter helt nede ved min fod, kysser den blidt. lader tungen kærtegne den, fanger et par af mine tæer i munden sutter på dem, mens hans hænder masserer foden. Han lader nu hænderne køre op ad mit underben. Langsomt, masserer min læg, min knæhase, ælter forsigtigt med tommelfingrene, og nærmer sig mit lår. Han har en hånd på hver side af mit ene lår. Masserer langsomt op, ælter og kærtegner. Helt op mellem mine ben. Jeg spreder dem så han kan se min glatte mis.

Det glimter. Jeg er våd og klar. Så tager han fat i den anden fod. Samme behandling, men denne gang bruger han mindre tid på foden og mere tid længst oppe på låret, hvor min dejlige hule gemmer sig. Mens han fortsat masserer mit lår rører han mine skamlæber med en tommelfinger. Kun et kort øjeblik, så ned og op igen. Denne gang lidt længere. Jeg stønner: “Dejligt, bliv ved”. Og nu glider min tommelfinger ind i min våde mis. Jeg stønner og spreder benene mere. Hans finger leger indeni mig, mens hans anden hånd på skift kærtegner mit lår og mine baller. “Uhhmm det er dejligt”, hvisker jeg og sukker. Han bøjer sig ned og kysser min nakke mens hans finger stadig er inden i mig.. “Vend dig om,” siger han. Jeg gør det. Vores øjne fanger hinanden. Vi smiler og han lader fingrene glide ned over min mave. Han kærtegner maven. Hænderne bevæger sig opad. Jeg har taget mine hænder op over hovedet og lukker øjnene. Han lader hænder glide henover mine bryster. Fanger et bryst i hver hånd, krammer dem først forsigtigt, så hårdere. ”Åh, dejligt”, hvisker jeg, nyder det og jeg elsker det. Han leger med mine bryster. Kærtegner og ælter dem. De er glatte og faste og der kommer et stort suk fra min mund da hans fingre fanger mine brystvorter. Han pirrer dem først forsigtigt. Klemmer dem så lidt hårdere, mens han kigger på mig. Jeg åbner øjnene og jeg rykker lidt op af min krop. Pikken ligger mellem mine bryster. Mine hænder kommer ned. Jeg presser brysterne sammen om pikken og jeg kører den langsomt frem og tilbage mens jeg kigger dybt ind i hans øjne. Jeg nyder at have pikken mellem mine store bryster.

Han rækker en hånd bagud, den søger ind mellem mine ben og jeg finder min klit. Kærtegner den. Pirrer den. Han gør mine fingre våde af safterne fra min mis, og nulrer den så, mens pikken stadig kører frem og tilbage mellem mine bryster. Dejligt. Nu flytter jeg hånden fra min klit. Trækker pikken væk fra mine bryster. Lægger sig mellem mine spredte ben, så hans pik støder mod mine skamlæber. Jeg kysser han mund, krævende. Jeg kysser igen. Han kærtegner mine skamlæber og min klit med pikhovedet inden han trænger ind i mig. Et langt dybt stød. Helt i bund. Helt ind i min varme kusse. Jeg kan mærke han hænder på mine baller. Han krammer dem. Prøver at trække sig længere ind i mig. Han er stor og stiv. Pikken inde i min våde kusse, mens vi stadig kysser. Han bevæger sig ud igen. Støder så i bund en gang til. Lange seje stød. Langsomt nydende. Jeg klemmer skedemusklerne om hans pik. Vores læber slipper hinanden. Vi kigger dybt ind i hinandens øjne, mens pikken glider ind og ud af mig. Hurtigere og hurtigere. Hårdere og hårdere. Vi er langt væk, og der er ikke langt til vi kommer. Trækker sig ud. Jeg øverst. Pikken glider ind i min hungrende fisse. Det er for dejligt. Han tager fat i mine bryster, krammer dem mens jeg kan mærke hvordan min kusse trækker sig sammen. Jeg kommer. Oh shit, åh. Skælver. Stønner. Falder til ro. Rider ham stille. Han klemmer mine brystvorter hårdt, og jeg stønner højt. Øger tempoet. Lukker øjnene ridder ham. Jeg mærker det rykker i hans pik. Min glatte fisse klemmer om pikken. Han støder opad. Jeg tager imod, voldsomt, stønner højt og kommer. Mærker hans sæd sprøjter op i mig.

Kollapser. Stønner. Ridder ham færdig. Vi åbner øjnene og smiler til hinanden. Vi kysser igen hinanden. Ligger helt afslappede og tilfredsstillede. Hans pik er stadigvæk inden i mig. Jeg kan mærke hans hjerte slå. Hurtigt. Jeg kan høre dit åndedræt. Nyder at være så tæt på dig.

Næste morgen sigende blikke. Louise forsøger at pumpe os. Først morten så mig. Jeg svarer bare, at det var en dejlig nat.

porno med danske piger