Ung mand afsløre fræk oplevelse med ældre kvinde

Ung mand afsløre fræk oplevelse med ældre kvinde

SPAR MANGE PENGE

Ung fyr fortæller om frækt møde med MILF

Interessen blandt unge mænd større end nogensinde, når det gælder kontakten til ældre og mere erfarne kvinder. De unge fyre har opdaget, at god sex ikke nødvendigvis hænger sammen med udseendet, men at de kan lære en masse om sig selv og sexlivets glæder hos de mere modne kvinder

Ung studerende mand forført af moden kvinde

Lasse, 23 år og studerende:

I begyndelsen, da jeg startede at date på nettet, gik jeg nok mest efter udseendet… Eller kun efter udseendet faktisk. Jeg mener, hvis man ser en ung, fræk pige, så går man normalt efter hende. Sådan er det jo også ude i byen. Men faktisk fandt jeg ud af, at i de fleste tilfælde var det sådan, at jo bedre pigerne så ud, jo dårligere sex var det.

Det var ligesom om, at sex for dem var at give fyren lov til at hoppe på dem og ikke noget, der handlede om selv at få noget ud af det. Det var måske, fordi de var vant til at få opmærksomhed for deres udseende. Så var mange af dem selvfølgelig også ret unge og anede ikke, hvad det handlede om. De forventede, at sex var noget, fyren gjorde ved dem, og det blev altså ret kedeligt.

Men så mødte jeg en ældre kvinde. Det var hende, der skrev til mig på nettet, og det er jo ret sjældent, fordi fyrene normalt jager pigerne derinde – ligesom udenfor. Men hun tog initiativet. Hun så okay ud, men var altså 20 år ældre end mig!

SEX I DAG?

Den var lidt svær at sluge, men så gav hun mig passwordet til hendes personlige billeder… hold da op! Jeg fattede slet ikke, at helt almindelig kvinder kunne lave så flotte og frække billeder. Jeg må indrømme, at det var det, der fik mig til at møde op til kaffe hjemme hos hende.

Hun virkede helt almindelig, men jeg havde jo set billederne af, hvad der gemte sig under overfladen, og jeg må indrømme, at jeg var ret nervøs, da jeg troppede op hos hende i en villa i Viby. Men hun var supercool og rolig. Hun fik mig til at slappe af, vi hyggesnakkede, og hun havde jo noget at fortælle, fordi hun havde oplevet en del. Men jeg var alt for nervøs til at gøre noget. Jeg følte mig som en skoledreng, og det var nok en del af det, der gjorde det så frækt.

Men så lagde hun pludselig sin hånd på mit lår og kom med en kommentar om min begejstring, som nok var ved at være ret synlig. Og så tog hun den derfra. Det var den frækkeste nat, jeg nogensinde har oplevet. Hun førte mig stille og roligt ind i soveværelset og vejledte mig faktisk mere eller mindre hele vejen igennem.

Jeg fik ikke bare lov at høvle løs, men blev guidet af hende til at give hende et par orgasmer, før jeg overhovedet selv måtte komme op i hende. Men så kunne jeg heller ikke holde mere end ti sekunder. Til gengæld kom jeg flere gange den nat med hende, end jeg har gjort med nogen anden kvinde.

Seksuelt kan jeg ikke forestille mig noget bedre. Jeg har prøvet alt muligt, f.eks. at blive bundet og få bind for øjnene, Jeg blev f.eks. en mester i at slikke fisse og så var der pludselig en anden kvinde i rummet, som vi havde en trekant med. Hun ville ikke sige, hvem det var, men jeg kunne høre, at de også var sammen, imens de bollede mig. Det ville aldrig ske, hvis jeg var kæreste med en af pigerne på mit uni-hold!

Vi blev ved med at ses i nogle måneder, og hun lærte mig virkelig meget. Siden er jeg kun gået efter kvinder, der er mindst 10 år ældre end mig når jeg søger efter en sexpartner på datingsider med frække Milf’s

Prøv det selv – det er nemmere end du tror!

 

porno med danske piger