Min far og mor gik meget op i min Hygiejne (tabu-sexleg)

SPAR MANGE PENGE

Denne historie er en fiktiv historie, og er selvfølgelig aldrig fundet sted. Jeg hedder Peter og enebarn i en familie, som går meget op i min hygiejne både ude og indvendig.

Det skal også tilføjes, at jeg er i den alder, hvor pikken stritte uafbrudt. Det havde min Mor bemærket og ved morgenboret sagde hun en morgen, at det var på tide at jeg fik trænet min sædproduktion, og for at hun kunne holde øje med, hvornår jeg skulle trænes skulle jeg frem over kun gå i jok Kingbukser uden underbukser. I forvejen skulle jeg gå i store grønne gummistøvler, for ikke at svine mine bukser til. Dette gjaldt selvfølgelig både sommer og vinter.  Det var en hel mærkelig fornemmelse at kun havde jok Kingbukser på, hvor pikken dinglede nede i.

Da jeg kom fra skole kikkede min mor på mig og tog mig i skridtet, selvfølgelig rejste pikke sig, men hun holdte nu fast i pikken og begyndte nu at nuller den. Der var nu en stor bule i bukserne, som ikke kunne skjules. Da jeg begyndte at nyde det stoppede hun og sagde, at fra i aften skulle jeg trænes. Vi talte ikke mere om det, og eftermiddagen gik og aften kom, hvor jeg skulle i bad. Det var sådan, at når jeg havde været i bad blev jeg tjekket af henholdsvis min mor og far. Min mor tjekkede hænder, øre og tænder.

Dernæst skulle jeg stille på min fars kontor, hvor han tran ud i mine underbukser hev op i pikken og trak forhuden helt tilbage. Dernæst skulle jeg vende mig om og trække bukserne ned og bukke mig forover så han fik frit udsyn til stjernen som han kaldte mit numsehul.

SEX I DAG?

Det blev nu sengetid og jeg sagde godnat til mine forælder og gik op på mit værelse. Jeg faldt hurtig i søvn, men vågnede ved at min mor sad på sengekanten med tykke sorte gummihandsker som gik op til skuldrene på hende. Hun havde hænderne under dynen og havde trukket min forhud helt tilbage med et fast tag ved roden, og den anden hånd nullerede min pik lige bage ved pikhovedet. Jeg skulle til at sige noget, men sagde at jeg skulle holde kæft og lække helt stille eller skulle hun nok straffe mig med en stram og høj omskæring.  Jeg turde ikke andet og hun forsatte med træningen som hun havde sagt.

Det varede ikke længe før jeg skulle sprøjte. Jeg ville sige det men hun afbrød med at det var vigtigt at jeg kom i hindes handsker. Som sagt blev gjort og tykke stråler ramte hindes handske og hun sagde, at det ikke var nok, så hun fortsatte behandlingen til jeg kom igen. Nu kunne jeg ikke mere, men min mor sagde at hun ville mærke efter. Hun trak hænderne til sig og fandt en bøtte med vaseline frem.  Hun tog en ordenligt klat på sin pegefinger og sagde at jeg skulle trække benene op, så jeg lå i foster stilling.

Jeg kunne nu mærke at hendes finger fandt frem til min stjerne, som hun nullerede grundigt inden at hindes finger begyndte sin vej ind i min tam. Hun fandt hurtigt et meget følsomt punkt. Jeg kunne ikke lade vær med at bevæge mig . Hun sagde at der har vi dit g punkt, men du skal stadig ligge stille, ellers skal jeg sørge for at du bliver omskåret hurtigst muligt. Jeg forsøgte at ligge stille, og slappe af men det ophidsede mig og atter tog hun fat i min pik og maserede den samtid til jeg for tredje gang kom på hindes gummihandske. Da hun var sikker på, at der ikke komme mere ud, trak hun fingeren ud af min røv og slap pikken.

Hun smilede til mig og siger at nu ville jeg sove meget bedre.

Godnat.

porno med danske piger