Min lærerinde og jeg – en skoledrøm opfyldes

SPAR MANGE PENGE

Jeg kiggede lidt ned i jorden. “Kristian… jeg har godt set hvordan du kigger på mig i timerne…” jeg kiggede nervøst på hende, men hun så ikke sur ud, hun smilte til mig…

Da jeg gik i folkeskole, havde jeg, som de fleste drenge nok har haft på et tidspunkt, en særlig interesse for en af mine lærerinder. Forskellen på deres historier og min, er at jeg fik lov at udleve min drøm. Jeg gik i 9. klasse og var en almindelig knægt på 15 år. jeg var ret genert og havde derfor aldrig rigtig haft gang i noget med nogle piger. Det var aldrig rigtig blevet til andet end lidt forsigtigt kysseri. Med andre ord: jeg var jomfru. Min lærerinde Louise, var ny på skolen. Det har nok været hendes første job som lærer. Hun lignede i hvert fald en der lige var kommet fra seminariet. Ung og lækker. Hun var ikke ret høj, så selvom jeg blot var en knægt var jeg næsten et hoved højere end hende. Hun havde langt lyst hår og nogle små bryster der så lækre og faste ud og hun var ikke bange for at vise dem lidt frem i en let top på en varm sommerdag. Hvis man lod øjnene glide lidt længere ned blev man mødt af endnu et fantastisk syn: en dejlig røv, tit i et par stramme jeans, der nemt kunne skabe en pæn begejstring i en ung drengs bukser. Allerede ved første øjekast var jeg tryllebundet. Det kan godt være folk siger at en teenage-knægt kan få ståpik af noget så enkelt som en brise der rammer rigtigt, men der var alligevel noget særligt ved hende. Hun havde pludselig vundet hovedrollen i samtlige mine fantasier og jeg havde aldrig forestillet mig at de en dag skulle blive til virkelighed. Der skulle desværre gå knap et helt skoleår før der endelig skete noget i mellem os til den årlige skolefest, en dag jeg aldrig vil glemme. Det er den historie jeg nu vil fortælle.

Den dag vi skulle til skolefest var jeg alene hjemme, mine forældre var taget af sted til min onkels 50 års fødselsdag i Jylland, så de ville være væk et par dage. Vi boede ude på landet, så jeg måtte cykle ind til festen. Det var godt det samme, for vi måtte ikke drikke alkohol til skolefesten. Jeg havde gået rundt derhjemme i over en time for at gøre mig klar. Der var jo alligevel altid en minimal mulighed for at jeg måske kunne score en eller anden pige, så selvfølgelig skulle jeg se ordentlig ud. Håret var sat, der var sprøjtet med duftevand, jeg havde købt nyt tøj og havde selvfølgelig været i bad, hvor der vidst var sneget sig en lille fantasi om Louise med ind. Vores fest skulle begynde kl. 20 og da jeg ankom sad Louise og tog imod billetter. Jeg gav hende min og hun smilte til mig og sagde: “Mor dig godt, Kristian.” Jeg smilte lidt genert tilbage og fik vidst sagt “Tak.”

SEX I DAG?

Inde til selve festen mødte jeg mine venner og vi snakkede lidt. Nogen kommenterede Louises udseende. Hun havde en lækker sort festkjole på med en ret dyb udskæring og min ven Peter nævnte at hun garanteret var uden trusser, en tanke der fik det til at give et ryk i min pik.

Festen forløb som den skulle og jeg fik danset lidt med nogle piger, men havde hele tiden Louise i tankerne. På et tidspunkt havde jeg sat mig udenfor, fordi der var så varmt og ret lummert inde i festlokalet. Jeg sad på en bænk og pludselig stod Louise ved mig og spurgte og jeg havde det godt. “Jaeh jeg har det fint..” jeg kiggede op på hende, “jeg skulle bare have noget frisk luft.” Hun smilte til mig og satte sig ned “ja der er også ret varmt derinde.” Mit blik faldt et kort øjeblik ned i hendes udskæring og jeg kunne se at hun ikke havde nogen bh på, måske havde Peter så ret i det med trusserne. Tanken fik min pik til at vokse lidt. “Får du ellers scoret nogle piger, Kristian?” hun smilte lidt. Jeg rødmede og sagde: “øeh næeh… jeg tror ikke der er nogen af dem der gider ha’ mig…” “arh det er da noget fis… du er da sådan en pæn fyr… og så sød. Jeg er sikker på de alle sammen vil ha’ dig” Sagde hun og smilte. Jeg kiggede på hende og stammede: “øh tak… øh Louise… jeg synes da også… øh.. at du er sød… og en god lærer…” jeg kiggede lidt ned i jorden. “Kristian… jeg har godt set hvordan du kigger på mig i timerne…” jeg kiggede nervøst på hende, men hun så ikke sur ud, hun smilte. “jeg kan godt lide når du kigger, Kristian. Jeg synes du er en sød fyr… og hvis alle de piger ikke vil have dig, så vil jeg.”

Hun lænede sig ind mod mig og kyssede mig på munden. Jeg blev meget overrasket og vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men min pik reagerede alligevel og voksede en smule. “hvad mener du, Louise?” spurgte jeg dumt. Hun smilte blot til mig og sagde: “læreværelset er helt tomt, Kristian… vil du ikke med derind?”

Inden jeg nåede at svare trak hun mig med om på den anden side af skolen, så ingen så os gå ind. Inde på lærerværelset trak hun mig over i hjørnet og smed mig i sofaen, lagde sig oven på mig og begyndte at kysse mig. Forsigtigt begyndte jeg at kysse igen og hun udstødte nogle lyde, der viste at hun kunne lide det. Hendes hånd fandt hurtigt min efterhånden rimelig store bule og fik mine bukser knappet op. “Uhh Kristian… har du prøvet det før?” lidt rødmende måtte jeg jo bekende at det havde jeg ikke. Hun smilte. “Så er det godt jeg er din lærer, Kristian… Vi har Biologi nu” hun smilte og tog min pik ud og gned den lidt, det var en helt ny fornemmelse, meget anderledes end når jeg selv gjorde det. “Kristian, min kjole er lidt i vejen… vil du ikke lige lyne den ned?” med halvrystende hænder fik jeg lynet hende ned og hun trak kjolen ned så hendes små bryster var blottede. Det gibbede i min pik og det var begyndt at gå op for mig hvad det var der skete. Det var som at være midt i en af mine egne fantasier. Hun lagde sig i sofaen og begyndte igen at gnide på min pik. “du har vel leget med den selv, ikke?” hun kiggede spørgende op på mig. Jeg nikkede forsigtigt. “har du nogensinde tænkt på mig imens?” hun havde et drillende smil på læben. Jeg tror godt hun kendte svaret. Hun gned på min pik og jeg kiggede på hende. Da jeg havde samlet lidt mod førte jeg min hånd ned til hendes ene bryst og kærtegnede det blidt, hun sukkede. “Mmh jah… du må gerne røre…” Hun lukkede øjnene og jeg kunne se at den hånd der ikke holde om min pik, var begravet oppe under hendes korte kjole. Tanken om hendes våde fisse fik mig næsten til at komme, men jeg beherskede mig. Pludselig åbnede hun øjnene og munden og slugte næsten hele min pik. Efter et par sut kunne jeg ikke klare det mere og jeg tømte min sperm ud i munden, eller måske nærmere halsen på hende. Gispende kom hun op og slikkede sig om munden. “Undskyld” sagde jeg rødmende. “Det gør ikke noget, søde… du kan igen snart… jeg kunne altså bare ikke lade være…” jeg kiggede hende i øjnene. Hun var helt sikkert den dejligste kvinde i verden. “Er du sikker på der ikke kommer nogen herind?” spurgte jeg hende nervøst, “Du skulle jo nødigt miste dit job.” “Jeg er rimelig sikker” sagde hun og kyssede mig lidt. Jeg tænkte lidt, før jeg igen samlede mod og sagde så: “Øh… jeg er altså alene hjemme her de næste par dage… øh.. vi kunne jo tage hjem til mig…” jeg var lidt i tvivl om det var forkert af mig at spørge, om hun bare var blevet grebet af pludselig liderlighed og ville have noget hurtigt, men hun smilte igen til mig og sagde: “det lyder som en god idé, Kristian… kom lad os gå, jeg er i bil.”

Vi fik tøjet ordentligt på og gik ud samme vej som vi kom ind og kom ud i hendes bil. Jeg sagde ikke så meget på vejen hjem, men en masse tanker fløj igennem mit hoved. Jeg tvivlede stadigt en lille smule på om det virkelig kunne passe det der skete, eller om jeg var væltet på cykel på vej til fest og var røget i koma, så alt det der skete nu bare var noget jeg drømte. Jeg besluttede mig for at jeg var ligeglad, hvis det var en drøm, så var det verdens bedste drøm og jeg ville aldrig nogensinde vågne af den koma igen. Med min hjælp fandt hun hurtigt vejen hjem til mig og vi kom ind i stuen. “øh der er vidst mere plads i mine forældres seng…” sagde jeg lidt nervøst, da jeg kom i tanke om at min seng var ret lille og mit værelse ret rodet. Hun smilte frækt og sagde: “sengens størrelse er da ligegyldig… vi skal jo ligge oven på hinanden.” Hendes kommentar gik lige i bukserne på mig og en bule voksede frem. Hun bad mig igen om at lyne ned, men denne gang smed hun kjolen helt og Peter havde sku ret, men jeg havde ikke tænkt mig at fortælle ham det. Alle andre tanker end, at min lækre lærerinde Louise, stod nøgen i mit hus var væk. Hvis det ikke var fordi hun nævnte det havde jeg nok glemt mit eget navn. Jeg kiggede på hende og bulen voksede. Det var første gang jeg så en nøgen kvinde i virkeligheden og hendes fisse var næsten helt glat med undtagelse af en lille streg øverst oppe. “jeg må vidst også hellere hjælpe dig ud af tøjet, Kristian.” Hun gik på knæ og lynede mine bukser op og trak dem ned, mens jeg smed min trøje. Hende nøgen og mig i boxershorts gik vi ind og lagde os i mine forældres seng. Vi begyndte og kysse og mine hænder udforskede denne skønne krop der så tit havde stået mål for mine fantasier, og mand hvor havde jeg undervurderet den i dem. Mine hænder fandt hendes skønne røv og jeg kunne mærke varmen fra hendes brændende skød imens jeg kærtegnede balderne. Hun kyssede mig ned af halsen og hendes hænder havde lukket min pik ud. Den var stor, stiv og spændt på det den vidste ville komme. Hun gned den og en af mine fingre fandt hendes varme, våde fisse, mens jeg holdt hende om balden og min mund havde fundet hendes dejlige bryster og de var faste. Vi udstødte begge lyde af nydelse og jeg nød hende i hvert fald også. Hun vendte sig pludselig rundt og tog min pik i munden. Denne gang kunne jeg mærke at jeg holdt bedre til det. Måske var det tanken om hvad der ventede der holdt gejsten oppe. Hun kravlede ind over mig med bagkroppen, så hendes lækre fisse var lige over mit ansigt og hun sænkede den ned. Jeg smagte forsigtigt på hendes safter og smagen faldt straks i min smag og jeg begyndte at slikke. Jeg lagde hænderne på hendes balder og nød hendes tunge på min pik, imens jeg slikkede hende. Hun stønnede og slap min pik et øjeblik, “Åh Kristian, det er lækkert… du må gerne bruge et par fingre.” Hendes mund fandt straks min pik igen og hun fortsatte sin sutten. Jeg suttede lidt på en finger og stak den lidt forsigtigt op i hende. Jeg kunne mærke hendes indre muskler der arbejdede og jeg kunne næsten ikke vente med at få min pik derop. Hun føltes stram, men jeg vurderede at der nok var plads til 2 fingre, så jeg lod en anden glide op. Hun stønnede og jeg begyndte at fingerkneppe hende lidt langsomt imens jeg slikkede. Hun nød det så meget at hun glemte at sutte på min pik, men jeg lagde ikke rigtigt mærke til det, for jeg nød nemlig også at give hende nydelse. Jeg satte farten op og hun stønnede mere. Hvis jeg havde boet inde i byen ville alle have hørt hende. Jeg fingerkneppede og slikkede efterhånden ret vildt og hun kom i en stor orgasme og skreg så der sikkert alligevel var nogle inde i byen der hørte hende. Musklerne i hendes indre trak sig nu mere sammen og nærmest sugede mine fingre dybt op i hendes fisse og safterne drev ud af hende og ned i min mund. Rystende sad hun over mit ansigt i et par minutter mens hendes orgasme rullede og hun langsomt skreg mindre og mindre for til sidst at falde udmattet om ved siden af mig.

“Er du gal, det var fantastisk. Kristian.” Hun lå og trak stadig vejret ret tungt og hendes lækre bryster hævede sig rytmisk i takt med hendes vejrtrækning. “Aldrig i mit liv er jeg kommet så hårdt… det var mit livs bedste orgasme.” Endnu engang smilte hun og jeg smilte tilbage. Jeg havde næsten glemt at jeg stadig havde en kæmpe erektion der stod og strittede op mod loftet. Louise havde tydeligvis ikke glemt den og hun kravlede ned og tog om den. “Nu er det din tur til at nyde, Kristian.” Hun tog den i munden og suttede lidt på den. “Er du klar til at blive en rigtig mand?” Hun kravlede op og sad overskrævs på mig med min pik imellem benene. Langsomt sænkede hun sin stramme fisse ned over min store, stive pik og vi sukkede i kor. Da hun var i bund sad hun stille lidt og jeg kiggede ned og så det sted hvor vi nu var smedet sammen. Det var næsten ikke til at fatte at jeg ikke længere var jomfru. Og da endnu sværere at fatte at det var Louise, min lækre og åbenbart meget liderlige lærerinde der var min første. Hun begyndte forsigtigt at bevæge sig, så min pik gled lidt ind og ud af hende. Den følelse af musklerne der arbejdede, jeg havde følt om fingrene var mindst tusinde gange bedre om min stive pik. Det virkede også som om Louise syntes at det var tusinde gange bedre at få min pik, end mine fingre. Jeg fik flyttet mine hænder op så jeg kunne tage om hendes bryster imens hun, i et langsomt stigende tempo, red på min pik. Hendes bryster blev krammet og vi stønnede begge nu da hun efterhånden var kommet op i et ordentligt tempo og min pik hurtigt og let gled ind og ud af hendes stramme, våde fisse. Hun stønnede “Åhh Kristian… du er så dejlig…” jeg stønnede næsten lige så meget som hende “Det er du også Louise… Åh.. din fisse er langt bedre end jeg nogen sinde har forestillet mig…” Hun stoppede med at ride mig og jeg skulle til at brokke mig da hun sagde: “Tag mig bagfra, Kristian… Åh jeg elsker at få en god stor pik hårdt bagfra…” hun kravlede op på alle fire og jeg stilede mig bag hende. Jeg kiggede lidt på hendes dejlige røv. Det var en tanke lignende den jeg havde nu jeg tit fik i skolen, når hun havde de stramme jeans på og stod lænet forover ind over et bord, bortset fra at nu var hun nøgen og ikke i gang med at hjælpe en tåbe med et eller andet, men hun ventede på at jeg skulle hamre min store pik op i hende og give hende en ordentlig tur. Jeg satte pikhovedet mod åbningen og pressede mig langsomt dybt og i hende. Hendes fisse vendte jo omvendt nu så det var en helt ny fornemmelse. Jeg lagde mine hænder på hendes hofter og begyndte at støde lidt op i hende. Hun begyndte straks at stønne. “Åh… Det er lækkert… men det må godt være meget hårdere… jeg kan li’ det hårdt…” Hendes sidste kommentar var lige ved at få mig til at komme, men jeg klarede mig og satte tempoet og hårdheden op. Hun nød det tydeligvis og hendes fisse masserede min pik på en lækker måde, så jeg nød det helt sikkert. Pludselig, imens jeg kneppede hende hårdt udbrød hun stønnende: “Åååhh Jaaah, Kristiaaan!! SMÆK MIN LILLE RØV!!!” Jeg tøvede et øjeblik, men valgte så at klaske hendes ene balde. Hun stønnede og tiggede om mere, så jeg slog igen. “Åhhh Kristian… jeg har været en uartig lærerinde… du må straffe mig med smæk….” Hendes dirty-talk tændte mig og jeg smækkede hendes balder igen og igen. Lige efter et af mine slag, skreg hun igen meget højt: “ÅHH JAAAAH JEEEG KOOOOMMEEEER….. KNEP MIG HÅRDT….. KNEP DIN LIDERLIGE LÆRERINDE!!!!” Hun kom. Hendes fisse trak sig hårdt og rytmisk sammen og det blev hurtigt for meget for min pik så jeg stønnede med og sagde “Åhh Louise… Jeg kommer….” Min stive, sprøjtende pik blev nærmest malket af hendes krampende fissemuskler. Den samme fornemmelse som jeg før havde følt om mine fingre om at de blev suget op i hende, følte jeg nu om min pik. Vi stønnede i kor og jeg blev fuldstændig tømt i hende. Efter et par minutter faldt hun udmattet om på mig og vi lå og kyssede lidt indtil vi faldt i søvn, nøgne, tilfredse og begge med store smil på læberne.

porno med danske piger