Elsker når fremmede mænd kigger på min nøgne krop

SPAR MANGE PENGE

Arianne er i et kærlighedsløst ægteskab, men hun sidder ikke rigtig fast. Efter at have opfostret tre børn og sendt dem på college, er hun tryg ved at lade sin mand have sine kvinder ved siden af ​​og nyde den rigdom, de har bygget sammen. Hun deltager i en fest, som hendes mand (som sædvanligt) ikke kan lave, og først der tager hendes indre puma over. Ryan er hjemme fra college, og han er gået fra en akavet tynd teenager til en muskuløs og sexet ung mand. Inden længe er denne MILF klar til at give ham, hvad han vil have, og hvad Ryan vil have, er hendes lille og stramme jomfru røv!Jens og jeg besluttede at holde en fridag, og tage ud på havet – os to alene. Vi havde efterhånden sejlet i nogle timer, og jeg lå på dækket og nød solskinnet, mens Jens hold øje med rorpinden – og med mig. Vi plejede nemlig altid at smide al’ tøjet, når vi var ombord på båden.

Jeg var ved at falde i søvn, da jeg pludseligt hørte råbende stemmer. Jeg kiggede forskrækket over mod Jens, og så en anden båd nærme sig vores. Jeg var pludselig i syv sind. Skulle jeg blive liggende og håbe at de ikke lagde mærke til mig, eller kunne jeg nå ned i kahytten efter noget tøj. Svaret gav sig selv, for snart var den fremmed båd helt henne ved vores. Jeg lå musestille for ikke at vække opmærksomhed. Egentlig en mærkelig ide, for jeg elskede jo når andre folk betragtede min nøgne krop, men jeg var pludselig blevet blufærdig.

Jeg kunne høre Jens tale med de tre mænd, der var i den anden båd. De havde motorproblemer, og bad Jens komme over på deres båd, og kigge på problemet.
Da faren var drevet over, og det ikke så ud til at de havde tid til at ligge mærke til mig, var jeg snart halvvejs tilbage i drømmeland. Men pludselig hørte jeg Jens´ stemme kalde på mig. Jeg kiggede op, og blev lidt skuffet, da jeg så Jens’ stadig befandt sig på den anden båd. – Kommer du ikke lige over med nogle bajere, råbte han.

SEX I DAG?

“ØV”.. Jeg overvejede igen at tage noget tøj på, men nu havde de jo set mig og i øvrigt, skulle de jo heller ikke bestemme om jeg skulle være nøgen eller ej. Jeg gik ned i kahytten efter en “seks-styks”, og kravlede, med Jens’ hjælp, over på den anden båd. De tre mænd sad med måbende ansigter, da de så deres velgøreres unge hustru. Det var ikke hver dag de så et stykke kvindfolk med min størrelse bryster og med glatbarberede fisse.

Deres reaktioner tændte mig virkelig. Jeg hilste høfligt på de tre herre og satte mig, sådan at de havde fuld udsyn til hele min nøgne krop. Mens vi sad og drak og snakkede, hvilede deres øjne hele tiden på min bare krop.

Pludseligt opdagede jeg at Jens havde shorts på. Havde han nået at tage dem på, før den fremmed båd nåede hen til os? Og hvorfor havde han så ikke advaret mig?
Nå, ja.. Jeg kendte jo godt svaret. Jens ved godt at jeg bliver liderlig når fremmed mænd kigger på min nøgne krop.

Jeg glædede mig allerede til vi kom tilbage til vores egen båd – så skulle jeg rigtig være sød ved ham

porno med danske piger