Min lillebror´s fødselsdag

SPAR MANGE PENGE

Fik ikke mine trusser op, så var han over mig, holdte mig for munden og bukkede mig ind over vasken, og trængte ind i mig og stak en finger ind i min anus…

Min lillebror holdt 30års fødselsdag, havde taget en sexet kjole på og højhælede sko, der skulle bare festes igennem, havde ingen partner, som kunne forhindre mig i det.

Jeg kom til festen og begyndte at hilse på de forskellige, og allerede der fik vi et godt øje til hinanden, en dejlig flot fyr med brune øjne, hvem ville ikke smelte ved sådanne dådyrøjne, jeg var solgt.

Under spisningen, skulle vi rygere ud at ryge, og han røg også, så vi fik kigget lidt på hinanden på afstand, han var en festlig fyr, og total charmerende, vi kunne ikke lade være at skæve til hinanden, men var forsigtige, for han havde sine brødre med og de holdt øje med ham, vidste ikke i starten hvorfor de gjorde det.

Da vi var færdig med at spise, begyndte folk at rykke tættere på dem de ville snakke med, og så sad jeg alene, hvor brødrene sagde, at jeg skulle sætte mig over til dem, så det gjorde jeg, kom jo tættere på ham den dejlige.

SEX I DAG?

Men der var dælme så varmt derinde, så jeg gik ud for mig selv, hvor jeg blev mødt af min bror, som fortalte at ham den dejlige faktisk var i et forhold og havde børn, hmmm ikke godt jo, så jeg begyndte at gemme mig lidt for ham, skulle ikke være skyld i noget.

Stod i mørket nede bagved, hvor ingen kunne se mig, jeg kunne høre folk på afstand, havde så ikke hørt, at der kom en, lagde hænderne rundt omkring mig, og kyssede min hals, det var ham den dejlige, er der noget der tænder mig, så er det der og hænder der går på udflugt, leger med min bryster og finder vej ned til trussekanten, så glemmer jeg alt om tid og sted.

Vi fandt et overdækket skur, og bevægede os derind imens vi kyssede, han havde sin hånd oppe under kjolen, og jeg kunne mærke at han var pæn stiv, så åbnede hans bukser og trak den ud, bukkede mig ned og begyndte at drille den med min tunge, imens  havde han sine fingre oppe i min skede, suttede på hans pik til han til sidst ikke kunne klare at min fisse var så våd.

Så han bukkede mig forover, trængte den ind i min og bankede den i bund, vi havde svært ved hver især, at være stille, ingen måtte jo høre os, men vi var så liderlige begge to og så var det jo ikke tilladt det vi gjorde, som nok fik det til at være endnu mere spændende, det om vi nu bliver opdaget, men vi kunne ikke stoppe, vi var så tændte begge to.

Han træk i mit lange hår, og hev mig op til ham, imens han stadigvæk havde pikken inden i mig, legede med min klitoris, og lige inden jeg fik orgasme, vente han mig op, løftede mit ene ben op mod hans skulder, og stak pikken ind igen, suttede på mine brystvorter, den måde jeg stod på, da ramte han mit g-punkt, så inden jeg så mig om, fik jeg den største orgasme og sprøjtede lidt, og det fik ham til at komme.

Da vi havde fundet noget at tørre med, gik han først og jeg gik en anden vej, så det ikke så ud som om vi havde været sammen, og der var festen ved at være slut, så blev inviteret af hans ene bror, til at drikke videre på ham den dejlige og hans brors hotelværelse.

Ham den dejlige var gået død, så der var kun hans bror og jeg der sad og snakkede, så skulle jeg på toilettet og der gik han med, sagde til ham, at normalt gik jeg alene på toilettet, men han var ligeglad og ventede til jeg var færdig, fik ikke mine trusser op, så var han over mig, holdte mig for munden og bukkede mig ind over vasken, og trængte ind i mig og stak en finger ind i min anus, det havde jeg aldrig prøvet før.

Han holdte mig stadigvæk for munden, træk sin pik ud og trængte den ind i min anus, sagde jeg skulle slappe af ellers gjorde det meget ondt, men det var svært, når det var imod min vilje, han gjorde det da meget forsigtigt og efterhånden fik han da også gjordt det fugtigt, og kunne gøre det indnu hurtigere, mens han havde fingre oppe i min skede.

Til sidst slappede jeg af, for det var faktisk ret lækker og blev total liderlig af det, og legede selv med min klitoris, så slap han hånden for munden, lagde mig på badeværelse gulvet, og trængte igen ind i min anus, tog 4 fingre ind i min skede og bevægede dem ud og ind, jeg selv fortsatte med at lege med klitoris..vi kom begge i en skøn orgasme.

Bagefter undskyldte han mange gange for den måde han startede på, var også noget rystet i starten, med det endte jo dejligt, og jeg fik prøvet oralsex…så den fødselsdag fik jeg sex med 2 brødre på forskellige måder og prøvet noget nyt, og har aldrig fortrudt, trods de var i forhold og jeg single var det pisse dejligt.

porno med danske piger