Min datters veninde

SPAR MANGE PENGE

Louise sad nøgen på Sonjas seng og kælede med sin fisse. Jeg blev stående stille og viste ikke rigtigt, om jeg skulle forsøge at liste væk…

Jeg hedder Thomas og jeg er 49 år, enkemand og far til to piger. I et stykke tid har jeg været meget optaget af tanken om lækre unge piger. Det bliver ikke just bedre af, at mine to piger er 19 og 22 år. Sonja, den yngste går i 3. G og Jenny, den ældste, studerer på universitetet. De er begge meget attraktive, kønne unge piger, som jeg elsker meget højt, men jeg kan ikke forestille mig noget seksuelt sammen med dem.

Men jeg føler mig meget tiltrukket af deres veninder. Mine piger har ofte veninder med hjem, når de skal løse deres forskellige opgaver. Hver gang Sonja har sin veninde Louise med hjem, føler jeg mig som en stor skoledreng igen. Hun er altid smart klædt på i tøj, som fremhæver hendes smukke, velformede krop. Hun har ofte en meget kort nederdel og en nedringet bluse på, så jeg både kan se det meste af hendes velformede lår og hendes dejlige runde bryster. Min pik bliver stiv, hver gang jeg ser hende, og det sker ofte et par gange hver uge. Når hun ser mig, kommer hun altid hen til mig og snakker. Hun er smilende, sød og naturlig. Jeg fornemmer næsten hver gang, at hun spiller op til mig, som om jeg var hendes jævnaldrende, og det får mig endnu mere til at føle mig som ung mand igen. Mine hormoner raser i kroppen og jeg kommer til at rødme, ligesom jeg ofte gjorde, da jeg var ung.

SEX I DAG?

En dag blev jeg så klar over, at hendes flirt faktisk var andet end drilleri. Det var en mild sommerdag med over 25 graders varme. Jeg havde en fridag fra arbejdet og var gået i gang med at med at male mit arbejdsværelse. Jeg tænkte ikke på tiden, men hørte pludselig døren smække og regnede med, at det var Sonja, som kom hjem. Jeg var klædt på i noget luftigt gammelt kluns: slidte shorts og undertrøje. Jeg ville tage en pause for at tage lidt mad sammen med Sonja. Da jeg gik mod køkkenet, så jeg Louise stå i døren. Mine hormoner rørte straks på sig og jeg skulle passe på ikke at afsløre min sprælske pik i min luftige påklædning. Pigerne sagde, at de bare lige ville have lidt at drikke inden de gik ovenpå og lavede deres hjemmearbejde. Da de gik, smilede Louise stort til mig og blinkede. Havde hun mon lagt mærke til min tilstand? Jeg spiste lidt mad i ensomhed. Lidt senere kom Sonja ned og sagde, at hun havde glemt nogle bøger på gymnasiet, og at hun lige ville hente dem. Jeg sagde ok, og hun smuttede. Lidt senere kunne jeg høre støj fra Sonjas værelse. Jeg blev enig med mig selv om, at jeg hellere måtte gå op og kigge.

Døren til værelset stod lidt åben, og da jeg kiggede ind, kunne jeg næsten ikke tro mine egne øjne. Louise sad nøgen på Sonjas seng og kælede med sin fisse. Jeg blev stående stille og viste ikke rigtigt, om jeg skulle forsøge at liste væk og glemme synet af Louise eller blive og kigge på. Min stivnende pik sagde, jeg skulle blive, og min hjerne sagde, jeg skulle gå. Min pik vandt, og jeg blev stående. Jeg kunne høre Louise småstønne, og trak mine shorts af, så jeg kunne gnubbe min pik udenfor døren. Jeg stønnede sikkert, i hvert fald kiggede Louise op og fik øje på mig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men Louise tog beslutningen for mig, da hun smilede til mig og bad mig komme indenfor og hjælpe hende. Mere overtalelse behøvede jeg ikke. Jeg gik ind på Sonjas værelse til Louise, så jeg rigtigt kunne se på hendes smukke, velskabte krop. Jeg satte mig ned ved siden af hende og hun kyssede mig heftigt. Hun tog min hænder og førte dem op til sine dejlige bryster. Hellere end gerne kælede jeg med dem og kunne mærke hendes små brystvorter stivne ved min berøring. Hun tog om min pik og gned op og ned af skaftet. Jeg kunne mærke safterne stige, så pikken snart ville sprøjte min sæd ud over os begge. Hun stoppede og trak os begge ned på sengen. Jeg kyssede hendes faste bryster og fortsatte kyssene ned over hendes flade mave til hendes lyshårede fisse. Jeg fandt hurtigt frem til hendes klitoris. Hun pressede sin fisse op mod min mund og holdt om mit hoved. Hun stønnede og kunne slet ikke ligge stille og bad mig gentagne gange om at kneppe med hende. Hun bad om at få min pik ind i sin fisse. Jeg havde ikke brug for mere overtalelse. Jeg var meget ophidset af hendes stærke unge krop. Jeg satte mig op og tog hende på skødet, så min pik kunne glide lige op i hendes stramme fisse. Jeg begyndte at pumpe min pik ind og ud af hende, mens jeg holdt om hendes faste bryster. Louise fik hurtigt sin første orgasme, og lød næsten som om hun græd af fryd. Hun var mindst lige så ophidset som mig. Pludselig hoppede hun af, men kun for at sætte sig på mig igen, denne gang med front mod mig, så vi kunne kysse og kæle, mens min pik bankede ind og ud af hendes meget snævre og våde fisse. Pludselig kom Sonja ind af døren og spurgte, hvorfor Louise ikke havde ventet til hun kom hjem igen.

Du kan da bare komme og være med nu, mente Louise.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige til det, men Sonja smed hurtigt tøjet og kom hen til os. Jeg tænkte på at forlade pigerne, men Louise startede igen med at pumpe op og ned at min pik, som stadig var stiv og strunk og dermed havde hun taget beslutningen for mig. Louise vendte sig igen rundt, så hun sad med ryggen til mig med pikken i sin fisse. Sonja gik på knæ foran os og de to piger begyndte nu at kæle og kysse hinanden, mens jeg sad med pikken dybt begravet i Louises fisse. Jeg blev endnu mere tændt af at se pigerne elske og lod være med at tænke på, at den ene var min egen datter. Louise forlod min pik og skubbede Sonja bagover og lagde sig på knæ på gulvet og skikkede Sonja fisse. Jeg kunne se muligheden for igen at få min pik ind i Louises varme, så jeg gik på knæ bag hende og hun åbnede villigt sin fisse for mig. Det var ophidsende, at sin min datter blive slikket af den pige, som jeg kneppede med og det varede ikke ret længe før jeg kunne mærke, at nu skulle min

pik sprøjte. Jeg satte tempoet op og sprøjtede min sæd dybt ind i Louises fisse og kunne i det samme fornemme og høre, at Sonja fik en kraftig orgasme og jeg mærkede Louises fisse trække sig sammen om min pumpende pik. Det var fantastisk, at vi kom alle tre næsten på en gang.

Louise blev liggende ind over Sonja og kælede stille med hendes bryster. Jeg trak mig ud og listede up på badeværelset og tog et bad. Jeg følte mig både flov og meget tilfredsstillet. Jeg var glad for, at jeg ikke havde rørt min datter, men ikke så glad for at have elsket med Louise, som elskede med hende, men det måtte jeg jo leve med. Jeg gik ned i køkkenet og drak noget vand. Lidt efter kom Louise ned, kom hen til mig og kyssede mig. Hun lagde armene om og sagde tak og at det havde været dejligt at elske med mig og med Sonja. Derefter kiggede hun mig i øjnene og sagde farvel. Da Sonja lidt senere kom ned, spurgte jeg hvad det altsamen skulle betyde. Sonja sagde, at Louise skulle rejse til den anden ende af landet og at hun gerne ville elske med os begge på en gang inden hun rejste. De havde i et stykke tid dyrket lesbisk sex og Louise ville gerne prøve at elske med en mand hun havde tillid til. Jeg blev noget chokeret, men mente jeg forstod. I hvert fald accepterede jeg det skete. Sonja og jeg har ikke snakket om det siden. Jeg tror ikke nogen af os ønsker at have begivenheden som andet end et på en måde rart minde om Louise, som vi begge holdt meget af.

porno med danske piger