Kneppede min advokatsekretær i røven!

SPAR MANGE PENGE

SEX I DAG?

Denne historie er baseret på virkelige hændelser…
Hun hed Caroline, og hun var en frækkert. Det var alle vidst enige om inde på mit advokatkontor. Hun var blevet ansat som advokatsekretær for 2 måneder siden. Hun havde langt mørkt hår, og store silikonebryster. Hun var kun 20 år, og det gjorde hende kun endnu frækkere.
 
Caroline gik altid i meget stramsiddende tøj, og meget nedringende bluser hvor hendes store silikonebryster var godt presset op, og selvom hun var så tiltrækkende påklædt var hun faktisk en stille pige som passede sit arbejde godt.
 
Men selvom jeg var selvstændig og var chefen på mit advokatkontor, havde jeg noget svært ved at koncentrere mig når hun gik frem og tilbage på mit kontor med hendes højtaljede nederdel, hendes nedringende leopard t-shirt, hvor hendes bryster sad glemt op. Jeg var ikke den utro type, men når det handlede om Caroline havde jeg svært ved ikke at sidde på mit kontor efter jeg havde set hende – med persiennerne trukket ned – spillende på min pik med de frækkeste fantasier om hende.
 
Det skyldtes ikke, at jeg ikke blev tilfredsstillet af min kone. Men når en kvinde i en 38årig alder har fået 3 børn ser hun noget anderledes ud end en 20 årige advokatsekretær med silikonebryster.
 
Den onsdag blev jeg enig om at gøre noget ved det. Jeg havde tænkt og tænkt i langt tid hvordan. Hvordan fortæller man sin 20årig silikonebrystet advokatsekretær at man har lyst til at voldbolle hende?
 
Først overvejede jeg at voldtage hende – om onsdagene var mig og Caroline altid de sidste der forlod kontoret pga. meget arbejde. Men ved nærmere tanke var det en dårlig ide – jeg kunne risikere at miste alt – mit firma, min kone, mine børn – og endda komme i fængslet for det.
 
Men så fik jeg en ide. Jeg fik den ide at tilbyde Caroline et tilbud, hun næppe ville kunne sige nej til.
 
Og det gjorde hun hellere ikke. Da jeg havde tilbudt hende 10.000 om måneden for at have sex med mig hver onsdag – analvis, normalvis, tvangmæssigvis osv. Gik der ikke langt tid før hun sagde ”okay” og stilte sig i doggyposition over mit skrivebord mens hun trak nederdelen op, og tog sine strømpebukser af. Og der gik hellere ikke langt tid før jeg fik dyret ud af bukserne og fik taget mit glidecreme nede i skuffen mens jeg smørrede min pik og hendes røvhul ind i det.
 
Jeg fik også knappet hendes leopard skjorte op, hvor hendes store silikone d-skål bryster hoppede ud. Den solbrune lille Caroline med de store patter – jeg kunne slet ikke klare det mere. Mens hun stod i doggyposition over mit skrivebord med nederdelen trukket godt over røven og skjorten knappet op hvor patterne bare flød ud begyndte jeg at presse min 40-årig pik ind i hendes 20-årig røvhul.
 
Hun jamrede sig: ”Av”.
 
Men det tændte mig kun endnu mere og jeg pressede endnu hårdere. ”Svup” sagde det, og mine 20-cm pik var blevet presset helt op i hendes røv.
 
”Kan du lide det, skat?” spurgte jeg mens jeg tog hende hårdt på halsen.
 
”Ja” stønnede hun med en lille jamre i og forsøgte at knappe hendes bh op med lidt besvær. Jeg hjalp hende og så var hendes store d-skåls silikone bryster helt frie. Kæft, de var store og faste. Store, faste og runde – det var noget anderledes end kones hængepatter derhjemme.
 
Jeg begyndte at kneppe hendes røvhul – årh hvor var det godt. Hendes røv var så lille og så stram. Caroline spredte sine ben mere så jeg rigtig kunne komme til, mens hun jamrede sig samtidig med nogle støn. Jeg begyndte at kneppe hendes røv i et rigtig godt og hurtigt tempo – hendes patter hoppede frem og tilbage.
 
”Åh ja” stønnede jeg. ”Det er godt din lille møgluder – vrik din røv frem og tilbage op over min pik”. Der for en djævel op i mig, og hendes røv blev bare voldbollet, indtil jeg kom i en lang stråle.
 
Det varede kun den ene gang. Næste dag havde Caroline sagt op. Der er stadigvæk ingen der ved hvorfor.

porno med danske piger