Min første gang var med min fætter!

SPAR MANGE PENGE

Jeg var 15 år da jeg havde sex første gang, mit navn er Mille, og jeg er en meget stille genert rødhåret pige. Jeg er meget spinkel, har udstillende hofteben og ribben, jeg har tændstikke ben og arme, et par lidt små men runde bryster. Og meget glat mellem benene.

Ham jeg var sammen med første gang, det var min fætter Nick.

Nick er flot, maskulin og meget populær, han er mørkhåret og mørk i huden. Vi skulle i sommerhus hele familien, vi havde lejet 5 sommerhuse, og skulle bare have det sjovt, De unge i deres, og de gamle i deres, men opdelt efter pige og dreng, når man ikke var gift.

Vi var taget på stranden, langt fra vores forældre. Vi sad og drak lidt. Jeg var iført en turkis bikini, og så faktisk utrolig godt ud i dag, jeg var den tyndeste af os alle, og den mest uerfaren. Klokken blev mange, og de begyndte at gå hjem, nu var vi kun mig og min 16 årige fætter Nick, i hans røde badeshorts, vi sad ved bålet og snakkede lidt, men så kom spørgsmålet, ” Har du haft sex Mille? ” Spørger han og ser på mig, jeg rødmer og ser ned, og ryster på hovedet. Nick havde, med en del. Han var ligefrem en eftertragtet elsker?

Hun så på ham og smilte genert, ” Kunne du tænke dig at prøve, Mille?” Hvisker han og lagde en arm om min slanke talje. Jeg nikkede genert og så ned mellem mine tynde ben, Nick rykker nu helt tæt mig, ” Han skal da have kendt dig længe ikke? Og helt være lidt flot, og erfaren, syntes du ikke Mille? ” Jeg ser op på ham og nikker. Nick kysser mig på kinden, ” Vil du ikke sove i min seng i Nat? jeg har mit eget værelse?” Hviskede han og strøg hånden op, og under min arm, hans figner ligger på siden af mit lille bryst, ” Men.. ” Mumlede jeg med tav, Nick smilede og rejste sig, han hjalp mig op, og vi gik op mod sommerhusene, jeg begyndte at fryse lidt, så han stryger hånden op og ned af min kolde ryg. Vi lister og ind på hans værelse, nogen f de andre fester ude på terrassen.

Nick låser døren og ser på mig, ” Du er den smukkeste af alle mine kusiner.. “Hvisker han og går hen og ligger hænderne på mine benede hofter,  ” Men du ligner nu stadigvæk en anorektiker.. ” Mumlede han, jeg hørte det godt, men var lidt for fuld til at tænke klart.

SEX I DAG?

Han knapper min top af, og trækker den ned af mine skuldre, ” Du har flotte bryster. ” Hviskede han og kører hænderne op på dem, han trykker dem, men jeg siger ingenting, kigger bare op på ham. Nick strygerhænderne længere ned, og trækker min underdel af, og derefter sin egen, han har intet under sine badeshorts, og jeg kan ikke lade være med at se på hans flotte lem.

Nick tog min hånd og førte den hen til den, han strøg min hånd op og ned af den, indtil jeg tager fat, og forsigtigt lader min hånd glide op og ned af den. Han stønner lavmælt, men vi bliver overdøvet af musikken udefra. Jeg slipper igen da han kommer ud over gulvet, det er ulækkert syntes jeg?

Nick stønner og ser på min krop, ” Må jeg, på dig?” Jeg nikker bare og lægger mig hen på enkelt sengen henne ved væggen. Jeg kan se på det plettede lagen at han har onaneret.

Nick ligger sig ved siden af mig, han stryger hånden ned af min mave, og ned mellem benene, han presser på min klit, og lader sine fingre glide op mellem mine ben, jeg stønner lavmælt, han er ikke langt nok oppe til at sprænge min jomfruhinde. Han hvisker i mit øre, at jeg kan gøre det på min klit selv. og det gør jeg. Sjaskvåd er jeg, det driver ud af mig, aldrig har jeg været så tændt.

Nick smiler bare og vi fortsætter til jeg kommer, jeg stønner bare. Han ser på mig, og kysser min mund lidt, han er smuk, virkelig? Jeg ser op på ham, og kører hånden ned af hans muskuløse mave, vi ligger bare og kæler for hinanden, til han pludselig ligger på mig, han har en kondom under lagenet som han fisker frem, han trækker det ned over den igen stive pik, og føre sig blidt op i mig, jeg er ikke engang nervøs. bare fuld og liderlig?

Det gør ondt, da han kommer helt op, og jeg bider mig i læben, ” Nick, lad være det gør ondt. ” Hviskede jeg klynkende, ” Mille, det går over om lidt, lad mig forsætte. ” Hviskede han og fortsatte langsomt og blidt, og det holdte op. Jeg kørte hånden ned på hans baller og pressede dem i mod mig, så han kom langt op, jeg stønnede højt, og strakte hals, ” kom nu Nick, mere. ” stønnede jeg lavt og skubber hofterne i mod ham, jeg har fået smag for det. Mere mere mere, jeg kan ikke få nok nu. Vi fortsætter i næsten 10 minutter før han kommer, og trænger ud.

Vi falder bare begge i søvn, og gør det igen morgenen efter.

Jeg har aldrig fortrudt, og hygger mig stadigvæk med Nick.

porno med danske piger