>>> TILBAGE TIL FORSIDEN <<<

Løbetur, svømmetur og bolletur

Udskriv

     

Forfatter: Løberen

Jeg vil ud og tage en morgen dukkert, efter min morgen løbetur, som gik gennem skov ud til en strand. Den strand jeg er ved, er ikke så besøgt, men er en lille perle alligevel uforstyrret og med mulighed for Shelter/overnatning og bål, for en kort periode.

Da jeg som sagt var ude at løbe, havde jeg ikke badetøj med og tænkte så, at kl. 8.00 om morgenen så kunne jeg sagtens bade nøgen. Som sagt så gjort. Jeg smed mit løbetøj ved en busk i læ, og gik så i bølgen blå. Mens jeg svømmer rundt, ser jeg så, at 10 m. længere henne af stranden, er der et telt. Hmm tænker jeg, bare de som er der, ikke vågner op før jeg er i kludene igen.

Jeg svømmer videre, men holder lidt øje med teltet. Pludselig dukker der 3 unge piger op, med tæpper og puder. De er vel i alderen 17 18 år tænker jeg. De går ned mod stranden hvor jeg jo så bader. Ved kanten til sandet, er der lidt græs, der sætter de sig så, iført tæpperne og kigger ud over vandet, i min retning. Jeg tænker hvad nu jeg er jo nøgen.

Men da jeg har svømmet rundt i 10 min mere, og det ikke ser ud til, at pigerne har tænkt sig at gå, må jeg jo ind og videre på min løbetur. Da jeg går ind ad, ser jeg så, at de snakker og kan høre de griner. Nu kommer jeg så op af vandet, så de kan se alle herlighederne. Jeg prøver at skjule min pik lidt og går så i retningen mod mit tøj. Skråt forbi pigerne. Pludselig træder jeg forkert på en sten, falder og slår mig hårdt på låret, og fra en rift bløder jeg nu.

Pigerne rejser sig op og løber hen til mig.. Her forsøger jeg så, både at rejse mig, orientere mig om min tilstand, og kan så slet ikke skjule min pik etc. Pigerne spørger om jeg er okay, og jeg svarer Ja, bortset fra denne rift. De kigger på låret og siger, at de har nogle servietter og noget plaster.

De fniser lidt, og de 2 løber i teltet, mens den tredje, breder et tæppe ud. Kom siger hun. Læg dig her! Jeg skal bare lige hente mit håndklæde.. Mens jeg tørre mig, kommer de 3 piger over og spørger, om de skal hjælpe mig. Jeg tænker slet ikke lige på, at jeg er fuldstændig nøgen. Det bløder en del, siger 1 af pigerne. Jeg får tørret mig, og går med dem over på tæppet..

Her renser de såret, mens de kigger på hinanden og fniser lidt. Jeg ser nu helt klart over hvorfor.
Såret er ca. midt på mit venstre lår. Og mens de sidder der, og renser og dupper, ja så er min pik blevet godt halv stiv. Jeg undskylder, men de siger bare rolig. Vi har set sådan én før. men bare ikke i den størrelse. Min pik høre ikke til de mindste, og er rimelig tyk.

De får plastret mig til, og sidder så og kigger så siger hende den lidt frække pige, hvad så med den der ? Hun peger på min pik. Ja, siger jeg, den fejler vist ikke noget. Når nej, det kan vi se men du kan da ikke løbe med den, i den tilstand. Skal vi sige, at nu har vi hjulpet dig, og nu hjælper du os ?

Uden helt at svare, sætter de sig tæt til mig, og kigger på min pik. Rører mig stille på lårene og brystet. Vi vil bare lege lidt med din kæmpe pik, er det okay måske vi kan give dig en morgen spiller ? De er frække og inden jeg når at fremstamme noget, er hende med nogle meget store bryster, begyndt at gnide min forhud frem og tilbage. De gør det alle 3 på én gang. Snakker om min pik, om hvor stor den er. Hvor tyk og varm den er. Hvilke ting den kan udrette, og også hvor meget sperm sådan en krabat kan sprøjte.

Mens de gnider min pik, spørger én af tøserne, om hun må slikke mig? Nu er jeg efterhånden bare ligeglad med alt og alle, og siger ja da. Hun slikker min stang, mens de andre massere mine nosser, som spænder helt vildt. Hun kan lige akkurat have pikken i munden, og hun slikker stille på hovedet og ned efter.

Nu er de helt vilde alle 3, og vil så skiftes, eller prøve at slikke alle sammen på én gang. Det har jeg sgu ikke prøvet før.men sikke jeg stønner. Pigerne stønner også og de to af dem, begynder at lege med dem selv, mens de slikker. Hende med de store bryster, spørger om jeg vil se hendes bryster ?

Ja, tak siger jeg og derpå, snupper hun lige sin top af. Jeg skal love for, at de var flotte. Måske en D eller lignende. Hun beder mig røre dem og slikke lidt på dem. Mens de andre to, bearbejder min pik, som ikke har langt igen, før den sprøjter. Den ene af pigerne siger, jeg tror han kommer nu Med et, tager hun også blusen af, og hun har noget mindre bryster, men de er super flotte nu gnider hun dem mod min pik. Så siger jeg, nu kommer jeg..og med et, sætter de sig op alle 3 piger, og kigger på, at jeg sprøjter den ene kaskade af sperm ud, efter den anden. Hold da op, siger de, sikke den kan!! Og jeg er også selv overrasket den spermer og spermer indtil jeg falder helt sammen og de sidder bare og kigger.

Min pik er stadig godt halv stiv og hende der ikke er topløs, starter nu på, at slikke min pik helt ren.

Det virker og nu er jeg snart helt kampklar igen. Nu vil jeg have din pik, nærmest råber hende med de store patter.

SÅ går vi op i teltet. Og det gjorde vi. Og den morgen, glemmer jeg aldrig. Jeg kneppede de 3 piger på skift, havde en over mit hoved, en på min pik og sådan skiftede de rundt. Vi fik alle adskillige orgasmer og udløsninger og hende med de store bryster, ville prøve at blive taget i røven. Men vi prøvede, endda med vaseline som de havde, men den kom aldrig rigtigt ind. Mit sår tænkte jeg ikke på. Og jeg behøvede ikke at løbe mere den dag.

Jeg gik derfra helt brugt, med et stort smil på læben og kom MEGET for sent på arbejde.

 

Forfatter: Løberen
 


>>> TILBAGE TIL FORSIDEN <<<


SE DANSKE PIGER I HELE SEXFILM ONLINE
<<< TILBAGE TIL FORSIDEN                      FLERE GRATIS HISTORIER >>>

   FIND EN FRÆK DATE NU   ALT I SEXLEGETØJ OG DVD PORNOFILM


<<< TILBAGE TIL FORSIDEN                      FLERE GRATIS HISTORIER >>>