Kneppede veninde mens hun sov

SPAR MANGE PENGE

Sætte en finger uden på hendes g-streng, hun sover stadig tungt. jeg begynder ligeså stille at flytte hendes g-streng til siden og begynder at røre ved hendes bløde skambamser…

Denne novelle er en sand historie der skete for få måneder siden, kun navne er ændret!

Det er lige blevet vinter ferie, og far, stedmor og lillebror er taget af sted på ferie.
jeg beslutter mig for at holde lidt fest, jeg inviterer 2 piger fra min klasse Anne og Christina.
Anne er en høj, mørkhåret pige, med store bryster og en fast røv og jeg har længe haft et godt øje til hende, mens Christina er lille og blond med en rimelig stor røv og knap så store patter.

SEX I DAG?

Da det bliver aften ankommer pigerne ved 21 tiden, mens mig og nogle af gutterne allerede er i gang med festen. Anne og Christina sætter sig i en sofa og ser ud som om de keder sig, så jeg finder en flaske hot’n sweet frem til dem og de deler en halv flaske.
Efterhånden er Anne og Christina ved at være godt stive, hvor efter de begynder og sprøjte flødeskum udover hinanden, og slikker det af hinanden igen, men så bliver det min tur til at slikke flødeskummet af dem. Og efter noget tid er der ikke mere flødeskum tilbage og Anne spørger om hende og mig ikke skal gå ned i seng (vi har sovet sammen et par gang før, men uden at vi har lavet noget.)

Vi går ned i min far og stedmors sove værelse, hun smider alt hendes tøj på nær hendes sorte let gennemsigtige g-streng og jeg har kun mine lyseblå bjørnborg underbukser på, lyset er slukket så jeg ser kun den som månen skinner på gennem vinduet.
vi ligger os i sengen og putter os tæt ind til hinanden, og jeg kan mærke min pik bliver hårdere så jeg spænder i den så jeg er helt sikker på hun mærker den, hvor efter hun presser sig tættere og tættere mod den.

Vi falder begge i søvn mens vores ben ligger krydsede, og jeg har et lår mod hendes fisse og hun har et lår mod min efterhånden stive pik.
efter nogle timer vågner jeg og kan ikke falde i søvn igen. jeg begynder og presse mit ben længere op mod hendes fisse og begynder at gnubbe på den med mit knæ så godt jeg nu kan.

Efter en halv times tid fjerner jeg mit ben og prøver forsigtig at sætte en finger uden på hendes g-streng, hun sover stadig tungt. jeg begynder ligeså stille at flytte hendes g-streng til siden og begynder at røre ved hendes bløde skambamser, hun er glatbarberet med bitte små dun på.
Jeg kører meget forsigtigt min finger ned gennem revnen og mærker hun er blevet meget våd, så jeg kører en finger ind i hende og finger knepper hende i et langt stykke tid mens jeg slikker på hendes store D-skåls bryster og bider lidt i hendes nippeles.

Hun sover stadig tungt, og jeg spreder benene på hende og begynder at slikke mens jeg finger knepper hende med 2 finger. Jeg slikker på skambamserne og på klitten hvorefter jeg stikker min tunge ind i hendes smask våde fisse.
jeg stikker en finger op i røven på hende meget hurtigt, og slikker hende skiftevis i røven og på fissen.
Efter noget tid ligger jeg mig så min pik er lige ud for hendes fisse, og begynder lige så stille og stikke den op i hendes våde fisse, og begynder at kneppe hende meget hårdt, håber lidt på hun vågner, men hun sover bare videre (nok fordi hun var så fuld), så jeg trækker mig ud og sætter mit pik-hoved mod hendes røvhul og presser den forsigtigt op i hende, og begynder at pumpe løs i røven på hende, og for helvede hvor var hun stram i røven.
Lige inden jeg kommer, trækker jeg mig ud af røven på hende og stikker min pik i hendes mund hvor skyder den største ladning sperm af nogensinde. da jeg tørrer det sidste sperm af i hendes g-streng går døren op, og lyset bliver heldigvis ikke tændt, men jeg kan hører det er Christina der står i døren og spørger om hun også må sove hos os, og selvfølgelig må hun det, jeg skynder mig at give Anne hendes g-streng på i mørket, mens Christina ligger sig ned i sengen.

porno med danske piger