Klub Palæets Slave

SPAR MANGE PENGE

Tungeknep mig, stik din tunge ind i mig! beordrede hun. Som hun lå der, med vidtspredte ben, fikseret og hjælpeløs, gjorde hun, hvad hun måtte gøre. Hun gjorde sin tunge stiv og rakte…

De førte hende hen ad den lange gang, som var oplyst af fakler langs væggene. Deres flakkende lys kastede et gyldent skær over hendes nøgenhed. Stengulvet gjorde gange kølig, og hun mærkede brystvorterne blive lidt hårde af kulden. Ingen sagde noget – den eneste lyd var hendes stilethæles klikken mod det hårde gulv. Skoene var det eneste, hun havde på – blanke, sorte og elegante. Om end hun ikke var vant til at gå på 10 cm høje hæle.

Ca midt på gangen stoppede de hende og med en raslen af nøgler åbnede den ene af dem en tung egetræsdør og bød hende at gå ind. Til hendes overraskelse lukkedes døren tungt bag hende og hun hørte nøglen dreje i låsen. To gange. Rummet var halvstort – de store vinduer var dækket af tunge, røde gardiner og der var døre til begge sider, en til venstre og to til højre. Lige så låste. Midt mellem vinduerne, lige over for døren hun var kommet ind af, stod et stort smukt forarbejdet skrivebord. I rummets venstre side var der en lille sofagruppe i blødt, sort læder og ovre til højre en lang og smal kasse af en slags, også den med blødt læder på låget, så hun.

Det var underligt. Hun vidste ikke, hvordan eller hvorfor hun var her. Ingen havde sagt noget, ingen havde truet hende – men hun havde med det samme fornemmet tydeligt, at hun var nødt til at adlyde. Det havde været svært at tage tøjet af, mens de så på hende og en enkelt gang havde en flad hånd slået hende over fingrene, da hun ikke kunne lade være med at prøve at dække for sig. Ikke hårdt overhovedet, men hun havde forstået budskabet og ladet armene falde ned langs siden, så de kunne se hendes krop. Hun var i og for sig stolt af den – de store bryster var bløde og velformede, hendes mave var flad og bagdelen fast og de lange ben var også stadig flotte. Hendes mis var omhyggeligt trimmet til en lille diskret bikini-trekant. Men sådan bare at lade dem stå og indtage hende med øjnene. Mange øjne…

Det gav et sæt i hende, da døren til venstre gik op. Kvinden, som kom ind, var klædt i den korteste og strammeste kjole, hun længe havde set. Da lyset spillede hen over den, kunne hun se, at den var i tyndt, sort, blankt og skinnende latex. Kvindens bryster var voldsomt store og kjolens dybe brede udskæring gik næsten helt ned til brystvorterne. Vulgært, tænkte hun, men hvorfor var det så at hun umiddelbart fandt det naturligt med sådan en kjole her? Kvinden bar på en bakke med en del mindre genstande, dækket af en tyndt klæde. Hun satte bakken på bordet og fjernede stoffet fra den ene halvdel. Det var nogle læderting, kunne hun se. Kvinden tog den første, og hun kunne se, at det var en manchet med blødt rødt for og et spænde med en lille lås. Kvinden gjorde manchetten fast om hendes håndled og låste med en lille gylden nøgle, som hun havde i en kæde om halsen, så den hang ned mellem de store runde bryster. Uvilkårligt fulgte hun nøglen med øjnene, da kvinden puttede den tilbage og uden at hun vidste hvorfor, lod hun blikket dvæle – nydende – ved de tunge kloder.

I løbet af ingen tid havde hun fået manchetter om håndled og ankler og nu fik hun også en om halsen. Kvinden stod tæt foran hende for at låse den, og med en gysen, som var forbløffende behagelig, mærkede hun kvindens bryster presse mod hendes egne. Hun kunne tydeligt mærke kvindens brystvorter gennem den stramme kjole, kunne mærke, at de var hårde. Men hvorfor blev hendes egne det også? Kvinden to hendes hænder og førte dem blidt men bestemt op bag hendes nakke og med to små klik var hendes håndled pludselig fæstet til manchetten om hendes hals. Med to fagter gjorde kvinden det hende klart, at hun skulle lægge sig på langs ovenpå den lange kasse. Læderet var koldt under hende, men der var polstring, som gjore den behagelig at ligge på. Der lå hun, med hænderne under hovedet. Kvinden satte to remme fast i andre ringe i hendes halsbånd og trak dem ned til ringe på kassens side. Nu kunne hun ikke rejse sig…

Med sikre, rolige bevægelser satte kvinden andre remme fast til manchetterne om hendes ankler og løftede hendes ben et ad gangen og satte remmene fast på kassen, så hun pludseligt lå, fikseret og uden at kunne flytte sig, med benene vidt spredt i et meget bredt V. Stadig var hun ikke bange, forunderligt nok, men hun blev alligevel urolig. Spændt? Usikker? Hun vidste det ikke rigtig. Nok en læderting – med en rund, sort kugle? Det viste sig at være en knebel. Kvinden pressede kuglen ind i hendes mund og spændte remmen bag om hendes hoved. Så smilede hun varmt og med en raslen af nøgler forsvandt hun gennem den bageste højre dør. Men kun et øjeblik, så kom hun med et fad og satte sig på knæ mellem hendes vidtspredte ben.

Panikken meldte sig lidt – hvad skulle der ske med hende? Hun mærkede noget varmt mellem sine ben og prøvede at løfte hovedet for at se. Men remmen holdt hende fast. Med alle sanser spændt gik det hurtigt op for hende, hvad der skete – kvinden barberede hende simpelthen fuldstændig glat. Det havde hun jo aldrig villet… En veninde havde hun set sådan helt glat i omklædningen efter fitness, men hun havde tænkt, at det var vist ikke noget for hende. Hun tænkte som en rasende på, hvad meningen var. Hvorfor? Hvad skulle der ske? Og alligevel, et eller andet lille sted inden i hende, var det lidt pirrende at tænke på, at hun nu var glatbarberet. Kvinden lagde pænt remedierne til side og så … hun spjættede og vred sig i et pludseligt chok, så meget som remmene tillod. Kvinden havde uden videre begravet sit ansigt i det nybarberede skød og raspede nu sin varme, våde tunge uhindret ind mellem hendes skamlæber.

Frustration og skam fik hende til at vride og vende sig. Hun havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig nogensinde at skulle have sex med en anden kvinde, og rystelsen over pludselig at være udsat for lesbiske kærtegn, fik også den unaturlige ro over den absurde situation til at fordampe. Hvad fanden var det for noget, hvorfor var hun her? Hvad ville de med hende? Nej, det her ville hun bare ikke! Men remmene gav sig ikke en tomme og gummibolden i munden på hende forhindrede hende effektivt i at sige andet end gutturale lyde. Kvinden tog sig heller ikke spor af de tydeligt vrede lyde og af hendes forsøg på at vride sig fri – hun blev bare langsomt og blidt ved med at lade sin tungespids glide op og ned mellem de nøgne skamlæber, langs skedeindgangen og rundt om den lille knop. Til hendes rædsel mærkede hun, at hendes krop begyndte at reagere på kvindens bløde våde kærtegn. Hun havde altid været vild med det, når hendes elsker slikkede hende før han trængte ind i hende – og han var en ren novice i sammenligning med latex-kvinden. Det føltes, som om tungens sommerfuglelette berøringer var overalt i hendes dåse og hun trak den præcist så længe mellem hver tur henover den mere og mere spændte klitoris, at forventningen bidrog til at få safterne til at stige.

Og det gjorde de! Uvilkårligt begyndte hun at løfte underlivet op mod kvindens insisterende tunge og hun mærkede, hvordan hun blev våd – meget våd – og hvordan hendes brystvorter rejste sig. Og denne gang ikke af kulde… En tid endnu drev kvinden hende uafvendeligt frem mod en orgasme, som hun ikke ville have. Ikke under disse omstændigheder. Ikke bundet og tvunget, ikke en lesbisk kusseslikker-orgasme. Så da hun mærkede, at nu… nu… … var det i et sekund en lettelse, at kvinden pludseligt stoppede, lige på kanten af orgasmen. Men så lagde hun mærke til, hvordan hendes skød havde løftet sig så meget som muligt i remmenes bånd og søgte efter den varme tunge, prøvede at få den tilbage, så det kunne blive ved, det dejlige.

En voldsom rødmen bredte sig over hendes kinder. Hun lå bare ikke her og ville slikkes mere af en anden kvinde. Mens hun overbeviste sig selv om det, pirkede en lille stemme løs nede fra hendes plaskvåde dyb. “Mere, mere, ååhhh, jeg vil slikkes og komme i hendes mund!” Men den trængte hun af al magt i baggrunden.

Kvinden gik over og åbnede den anden af de to døre i højre side. Ind kom en kvinde til – nok den smukkeste kvinde, hun nogensinde havde set. Høj, slank, langt skinnende kulsort hår og et fantastisk ansigt. Bryster, som var to numre større end hendes egne og, i modsætning til den første kvinde, tydeligvis aldeles naturlige og ægte. Helt glatbarberet også, greb hun sig selv i at lægge mærke til – og så lagde hun mærke til resten. De lårlange blanke sorte støvler på enormt høje og sylespidse hæle. Lange sorte skinnende latexhandsker. En dinglende navlepiercing som fangede lyset og glimtede. Og flere – en ring i hver brystvorte og adskillige i skamlæberne.

Den nye kvinde stillede sig mellem hendes ben. Med en langsom bevægelse rakte hun en finger ud og lod den glide op langs hendes sejlende spalte, badede fingeren i safter. Så gik hun med et sært tilfredst smil op og gned den rundt om bolden i hendes mund. Hun kunne tydeligt lugte sin kusse på den glinsende finger og mærke, hvordan hendes læber blev fugtet. Det var et pludseligt chok, da kvinden talte – det var de første ord, som var blevet henvendt til hende siden hun pludseligt havde befundet sig her. “Du kunne godt lide, at V slikkede din fisse.” Det var ikke et spørgsmål, og hendes rødmen blev kun stærkere af, at hun jo vidste, at kvinden havde ret. “Du vil selvfølgeligt takke hende og gøre gengæld senere – hun glæder sig til at mærke din tunge mellem sine skamlæber. ” Hun stirrede panisk på kvinden og rystede bønfaldende på hovedet. Det kunne de ikke få hende til…”Måske tror du, at du ikke vil – men bare rolig, når vi når dertil, vil du tigge om at få lov.”

SEX I DAG?

Med et nik bød hun V om at fjerne klædet fra bakken og tog så en genstand. Hun gik tilbage ud og viste hende, hvad det var. En tyk, stiliseret pik i skinnende blankt metal. Den var stor – noget større end hendes elskers. Uden at sige mere og uden varsel skubbede kvinden metaldildoens tykke hoved hele vejen dybt, dybt op i hende. “Aaaarararrrr” lød det inde bag gummikneblen i protest. Det gjorde ondt – og nej, ikke alligevel. Det pressede og udvidede og … hun var så våd, at hendes kusse tog i mod dens hårde, kølige stivhed. Langsomt begyndte kvinden at kneppe hende. Hun kunne føle det store hoved på hver en millimeter af sin skedevæg. Følelsen var pervers og hun ville ikke – men det gav hende også fantastiske fornemmelser og atter begyndte hendes kusse at dryppe. Så var dildoen væk igen, og V knælede igen ved hendes vidtåbne kusse. Hun stak sin tunge helt inden for og et liderligt suk undslap hende. Så var tungen væk igen – hvad? Nej, ikke … dér? V begyndte at slikke det lille hul længere nede. Ivrigt, vådt, pressede tungespidsen sig på. Så en tur op i kussen, ååhh, og ned igen. I løbet af to minutter lå hun igen og vred sig lystent. Det kunne ikke passe, at det kunne gøre så godt. Det var jo forkert…

Igen blev den hårde metalpik boret op i hendes kusse, nu samtidig med tungen bagi. Åhhhh, hvis de blev ved, ville hun komme. Hun ville jo ikke. Men hvis ikke hun havde haft munden blokeret, havde hun tigget dem, vidste hun. Tigget dem om at lade hende få orgasme. Igen forsvandt den tykke pik og kvinden gik over til bakken. V slikkede skiftevis de to huller, som nu begge var åbne. Det gjorde så godt, hver gang tungespidsen gled op langs hendes revne til den vildt dunkende knop, som hendes elsker aldrig havde fået til at være så opsvulmet og så længselsfuld efter mere. Og … hun prøvede af al magt ikke at føle det, men det begyndte også at føles godt, når tungen kredsede om rosetten mellem ballerne.

Kvinden kom tilbage med endnu en blank metalting. Det lignede lidt et æg på fod, blot var det lidt mere aflangt og der var en kort, tyk stilk mellem bunden og foden. Det var heller ikke så stort som et hønseæg – tingen var måske to fingerbredder på midten. Kvinden puttede ægget i munden på V og så, uden videre, pressede hun det mod hendes jomfruelige anal-indgang. “Hmmnnnnrrrggghhhh!!” Hun prøvede at råbe nej, prøvede at få dem til at forstå, at det ville hun ikke være med til. Da de ikke tog sig af hendes lyde, klemte hun sammen – hun ville ikke lade dem gøre det. Kvinden trak ægget lidt væk og så op på hende, ganske roligt. Så lod hun V slikke igen, lod hendes tunge kredse op og ned, op og ned, mellem klitoris, skedeindgang og røvhul, lod hende stimulere de erogene zoner, som nød kærtegnene sådan. Hun var lettet over, at truslen var væk og reagerede prompte på slikkeriet og liderligheden vældede igen frem. Det var selvfølgelig kun midlertidigt…

Da hun lå og huggede i sine remme for at prøve at få V til at gve sig orgasme, uden noget som helst held, talte kvinden roligt til hende. “Vi kan blive ved sådan her i timevis. Ophidse dig, til hele din krop dirrer efter orgasmen. Men du får den ikke. Ikke før du føjer os, mener jeg. Med alt det, vi vil med dig…” Hun lod V slikke et øjeblik til. “Vi prøver igen – jeg er sikker på, at du har forstået.” Igen fik V ægget i munden og gjorde det vådt af spyt, og så blev det igen presset mod hendes røvhul. Et sekund spændte hun atter sammen, så gav hun et langt frustreret klagesuk inde bag kneblen og lod dem gøre det. Langsomt kom den hårde, runde ting indenfor. Da den tykkeste del pressede sig på, klagede hun med små gryntende hvin, som blev efterfulgt af et langt “aaaaaarrrrrrrr”, da hele ægget ploppede ind. Kvinden hentede et spejl og holdt det, så hun kunne se den blanke metalfod, som sad midt mellem hendes baller. “Jeg vidste, du ville forstå. Se i spejlet – jeg vil have, du ser, hvad vi gør ved dig…” Hun nikkede til V, som begyndte at hive ægget ud igen. Hun lå der og så, hvordan dets runde form langsomt tvang sig ud af den snævre, uprøvede åbning og udspilede den. Så, smut, var det ude, og hun gav igen et langt suk, da det passerede lukkemusklen. Straks gav V sig til at presse ægget ind igen. “Se i spejlet, hvordan V langsomt knepper dig i røven. Forbind det til din liderlighed, hengiv dig til nydelsen!”

Mod sin vilje følte hun, at hendes røvhul blev vant til æggets runde form og synet i spejlet blev mindre væmmeligt og uvant. Og da V brugte en finger til at stimulere hendes kildrer og skamlæber, blev både synet og følelsen efterhånden mere og mere acceptabelt. Og … hun ville ikke indrømme det, nej … åååhhhh … nej, nej! … Men jo. Hun blev endnu mere liderlig. Liderlig på en ny måde, en hun aldrig havde kendt til. Dybt inde i hende begyndte det at koge og hun vidste, at når de lod hende komme, ville det blive som aldrig før. Pludselig forsvandt spejlet og ægget blev hevet ud. V anbragte sig på knæ lige foran hendes ansigt – men hvad var det kvinden gjorde? Nej, hun tog ikke den store metalpik… Og satte den mod hendes røvhul…

Lige idet kvinden pressede den noget tykkere dildos hoved op i hendes endetarm og hun spændtes i en bue af protest, tog V om hendes hoved og begyndte at gnide sin kusse mod kuglen mellem hendes læber. “Se V i øjnene – hun vil gerne have din tunge nu. Nik til hende, så tager hun knebelen af, så du kan slikke hende. Du får også en belønning – så længe du slikker hende, slikker jeg din våde lille fisse, så du kommer til at nyde den store pik oppe i din røv ligesom du lige nød ægget..!” Om det var smerten, som hun gerne ville have dæmpet eller bare et behov for at få kuglen ud af munden, kunne hun ikke sige, men hun så op som befalet og nikkede til V. Straks blev kuglen fjernet og V sagde bare hæst: “Slik mig!”

Hun havde aldrig slikket fisse før – havde jo aldrig overhovedet tænkt på det. Tanken om dengang hun så sin venindes glatbarberede skød i Fitness klubben strejfede hende igen. Hun havde jo tænkt på det nogle gange efter. En del gange … var hun alligevel blevet berørt af synet? Interesseret? Pirret? V tog igen fat i hendes hår – hårdt – og pressede sig mod hende. Så hun slikkede. Tøvende først, og lidt kluntet. Da hun mærkede kvindens tunge kredse om sin kildrer, løb ophidselsen atter gennem hendes krop og hun gav et ophidset klynk og brugte sin tunge mere ivrigt. Vi kunne tydeligvis lide det – hun slap håret og brugte begge hænder til at trække sine nøgne skamlæber vidt fra hinanden. “Tungeknep mig, stik din tunge ind i mig!” beordrede hun. Som hun lå der, med vidtspredte ben, fikseret og hjælpeløs, gjorde hun, hvad hun måtte gøre. Hun gjorde sin tunge stiv og rakte den så langt ud, hun kunne, op i det våde hul foran hendes mund. V var rekordliderlig og red på den stive tunge, var lige ved at komme. Hun løftede sig en anelse. “Slik mig, som jeg slikkede dig. Skift mellem det ene og det andet hul!”

Hun ville nægte, men i det samme nærmest sugede kvinden mellem hendes ben sig fast til hendes kusse, omslugte den bankende klitoris med sin mund, samtidig med at den store metaldildo nåede endnu dybere end før i hendes velåbne røv. Liderligheden greb hende som en gigantisk hånd og tog hende med til et sted, hun aldrig havde besøgt før. Som af sig selv fandt hendes tunge frem til V’s røvhul og hun slikkede løs i de to åbninger, nød den anden kvindes smag og blev drevet frem af bølge efter bølge, tættere og tættere på kæmpeorgasmen.

V kom! Hun spædtes bagover og skreg, alt imens hendes safter væltede ud. Hun slikkede i sig efter bedste evne, men følte, at hele hendes ansigt var vådt af orgasme-vandfaldet fra V. Endeligt løftede V sig, og hun så ned mod kvinden. Nu måtte det være hendes tur! Men nej. Langsomt fjernede kvinden sin mund og trak den store dildo ud. Hun holdt spejlet op igen. “Se, hvor flot dit røvhul står åbent…” sagde hun. Og hun måtte se på det store krater mellem hendes balller. Der, hvor ingen nogensinde før havde rørt hende, stod det vidt åbent og gabte. Efter mere? Kvinden stak to latex-klædte fingre op i hende, så tre. De gled ubesværet til bunds i det velkneppede røvhul. “Hmmm, jeg tror, dit røvhul er skabt til at blive bollet. Det skal vi nok tage os af. Senere…” Med næsten-orgasmen sitrende i kroppen så hun hjælpeløst efter kvinden, som gik over til væggen og trak gardinerne væk fra området mellem de to vinduer. Imens løsnede V remmene og trak hende op at stå og over til kvinden ved væggen.

Hun var som ler mellem deres hænder – tanken om at kæmpe imod strejfede hende, men ophidselsen og det umulige i hele situationen lammede hende. Så hun stod snart med arme og bene strakt ud, lænket til det store X på væggen. Remme holdt hendes håndled, hendes ankler, hendes liv og sågar hendes hals, om end ikke så stramt. Kvinden kærtegnede hendes kusse og røvhul, lod to fingre glide ind og ud af de to huller efter behag. “Dine huller modtager mig så villigt. Sig til mig, at du kan lide at blive kneppet. Bed om at få mine fingre op i dig…!” Hun tænkte, at kvinden måtte kunne trylle. Bare fingrene rørte hende, blev hun ophidset og når de på den her måde gled helt til bunds i snart det ene, snart det andet hul – kusse, røv; røv, kusse – blev hun afsindigt liderlig. “Åh, jeg vil gerne have dine fingre op i mig, jeg kan lide at mærke, hvordan de knepper mig!” Inden hun vidste af det, havde hun sagt det; gjort, som hun fik besked på. “Du kan kalde mig Herskerinde”, sagde kvinden i det samme rolige tonefald og fortsatte, henvendt til den anden kvinde: “V – slik hende, gør hende vild igen.”

Det tog ikke mange øjeblikke for V’s tunge at få hende til at hænge på korset og tigge om at måtte komme. Men igen, lige inden orgasmen frelste hende, stoppede Herskerinden dem. Nu var det hendes bryster, som stod for tur. De to kvinder gav sig til at gramse på dem, slikke og suge på brystvorterne. Da hendes brystvorter var blevet vildt stive, trådte Herskerinden lidt tilbage. “Se her!” sagde hun – og viste hende en ny metalting. Det var en klemme og med hun kunne se på kvindens fingre, at fjederen var stram. Hun spilede øjnene op, da Herskerinden begyndte at kærtegne hendes brystvorte med det kolde metal. “Du skal lære at nyde det – balancen mellem liderlighed og pine, blide kærtegn og smerte…” Atter faldt V på knæ og begyndte at slikke kusse – og lide, da hendes tunge fandt knoppen, lod Herskerinden klemmen lukke sig om den stive venstre brystvorte.

Hendes krop spændtes som en bue så meget som remmene tillod. I ti sekunder kom der ikke en lyd fra hendes mund, så begyndte hun at klynke og ryste. “Av av av av aaav” lød det fra hende, men rækken af klagelyde dæmpedes langsomt efterhånden som andre signaler fra kussen overtog. V’s slikken stimulerede hende så voldsomt som aldrig før og havde hun kunnet for fikseringen, havde hun roteret med sit underliv mod den varme mund for at få mere. Lige da hun begyndte at stønne ophidset i stedet for i smerte, klemte Herskerinden en klemme på den højre brystvorte. “Aaaaaaaaaaaavvvvvvvv”, skreg hun og det tog længere tid denne gang, før protesterne i hendes krop veg tilbage. Men langsomt, som de to kvinder vidste, det ville ske, flød smerten sammen med vellysten og hun hengav sig til den lesbiske tunge, som drak hendes letflydende safter. Hun åbnede øjnene og så Herskerinden stå foran hende og onanere. Synet af de sorte handskefingre, som var blanke af kussesaft mens de gned mellem de piercede skamlæber virkede stærkt erotisk på hende og hun stirrede skamløst. Så så hun kvindens anden hånd tage flere metalting fra bakken og mens hun stadig legede med sig selv kom hun igen helt tæt på.

“Du er endnu mere liderlig nu end da du lå på briksen.” Igen var det ikke et spørgsmål. Og igen havde kvinden fuldstændigt ret. “Nu ved du, at selv om smerten raserer i din krop, vil den ende med at gøre dig godt. Du kan blive meget mere ophidset endnu…” V rejste sig og begyndte at tage sin kjole af, nød, at hendes tilskuer på korset uvilkårligt fulgte hende med øjnene og begærligt kærtegnede de store runde bryster og den glatte, fugtigt kusse. Da det tydeligvis stimulerede hende at se på, tog V den tykke metalpik og gav sig langsomt og forventningsfuldt til at kneppe sig selv som hun stod der midt på gulvet. Hun var helt opslugt af det liderlige syn og gav et chokeret gisp, da hun mærkede noget koldt mod sin fisse. En genstand kærtegnede hene, gled op og ned langs den opsvulmede spalte. Ind i mellem gled de to velkendte fingre ind i hende, så var det atter den hårde ting. Herskerinden sank ned på knæ. “Nu er det kussens tur. Gør dig klar til mere vellyst. Vellyst og smerte!”

Forfærdet mærkede hun, at kvinden mellem hendes ben trak ud i den ene skamlæbe. Metallet rørte ved hende. Nej! Hun ville ikke… Jo, hun ville! Alt blev rødt for hende, hele hendes univers samledes i ét hvidglødende punkt da klemmen lukkede sig om hendes sarte skamlæbe. Og med det samme blev endnu en dimension tilføjet, da den anden klemme blev sat på i den anden side. Længe hang hun i sine remme og hvinede og stønnede. Herskerinden så på med øjne tilsløret af lyst og V fik den første lille orgasme med dildoen oppe i sig. Så begyndte Herskerinden at slikke kusse, slikke hende tilbage til vellystens verden.

Det tog sin tid og tårer løb ned af hendes kinder fra useende øjne. Så lettedes sløret langsomt og samledes på V’s lækre krop som hun stod der med et ben løftet op på bordet, så hun havde fuldstændigt uhindret udsyn til dildoen, som gled ud og ind. Og som nu skiftede indgang og uden besvær trængte sig op i V’s andet hul,det forbudte røvhul. Lige samtidigt koncentrerede Herskerindens tunge sig fuldt om hendes klitoris mellem de hårdt prøvede kusselæber og en finger gled til bunds i hendes røv.

“Ååååhhhhh!” Hun kunne ikke holde lystudbrudet tilbage. Liderligheden kom tilbage fra baggrunden, overtog igen pladsen i hendes bevidsthed og skubbede smerten tilbage, gjorde den til noget, som hun kunne leve med. Fingeren i røven forsvandt, blev til to, som borede sig op i kussen. Og kneppede hende dybt, inden de begyndte at skifte mellem de to huller. Det var så dejligt, når fingrene kneppede hendes kusse. Når de så glev op i hendes bageste hul, følte hun nok, at det var forkert og perverst, men det tændte hende også i uhørt grad. V trak langsomt og nydende den store dildo ud af sig og tog den så ligeså nydende i munden. Synet gjorde hende paf – det var der da ikke nogen, som ville gøre. Men V’s nydelse smittede af og hun følte endnu en bølge af fornyet ophidselse risle gennem sig. V kom over og begyndte at spænde remme op. Hvad nu?

Mens hun endnu sad fast, gik Herskerinden over til bordet. Hun kom tilbage og viste hende nogle halvstore, mørkegrå kugler. Hvad var det? Det fandt hun snart ud af! Kuglerne blev hægtet på små øjer i de fire klemmer, som klemte hendes sarte dele og – ååååhhhhh, aaaav, aaav, av – viste sig at være blylodder, som hev og trak voldsomt og smertefuldt i hende. Hun så ned og kunne tydeligt se, hvordan hendes skamlæber blev hevet flere centimeter ned. Og også hendes bryster blev trukket helt ud af form. Så var remmene af og V trak hende i armen, signalerede, at hun skulle følge med. Men gå, mens de tunge ting hang dér – det kunne hun da ikke. Tøvende tog hun et skridt. Nej, det gik ikke – lodderne mellem hendes ben gave sig til at dingle og fik skamlæberne til at flamme op i smerteprotest.

“Gå! Gå og mærk sensationerne, mens lodderne trækker i dine liderlige bryster og din liderlige kusse. Lad sensationerne skylle gennem din krop, brug din ophidselse til at lade smerterne gøre dig endnu varmere. Gør det, som vi vil have det – du er så tæt på at få den store orgasme…” Imens hun talte, hægtede Herskerinden endnu et sæt kugler i de stakkels skamlæber – de hang i små kæder, så de nåede halvvejs ned ad lårene. Skamlæberne var grotesk lange og kæderne gjorde, at kuglerne svingede endnu mere frem og tilbage, når hun bevægede sig. Hun klynkede og gispede og forsøgte at tænke på fornemmelsen af kvindernes tunger i hendes skød. Skridt for skridt gik det frem. V satte nu også en kæde mellem de to klemmer på hendes brystvorter og hev den skarpt opad. “Luk munden op! Hold kæden mellem tænderne!” Refleksmæssigt adlød hun, bed sammen om det hårde metal. Hendes bryster hang nu ikke nedad, men var trukket op og mellem tænderen hvislede hun i smerte, når kuglernes dinglen prøvede at trække brystvorterne den modsatte vej.

De tvang hende til at gå rundt om bordet, inden hun endeligt fik besked på at stille sig med vidt spredte ben, lænet fremover med hænderne på bordet. I den stilling hang alle lodderne frit og dinglede og de to kvinder havde fri adgang til at lege med bryster og begge huller, som de ville. V viste hende en ny ting. Den var lidt lige som ægget, bare i sort gummi og mere konisk. Og noget tykkere. “Se godt på den. Glæd dig til at V presser den op i dit røvhul!” sagde Herskerinden, som stod bag hende og gned de latexklædte fingre langs hendes spalte. Så mærkede hun den. Pausen havde ladet hendes lukkemuskel trække sig sammen, og hendes indgang var stram igen. Langsomt mærkede hun, hvordan hun atter blev tvunget åben, mærkede det stramme og give sig i protest. Da den tykkeste del borede sig op, gav hun et skrig fra sig – som blev til et langt hyl, da kæden og lodderne faldt og rev voldsomt i hendes brystvorter. V trak kæden op igen. “Bedre at holde fast, kære… Med mindre du begynder at kunne lide at få dine store patter hevet i, selvfølgeligt…” Hun satte en endnu større lod fast i kæden lige ved hendes mund. “Næste gang, du slipper, bliver det endnu voldsommere, kære!”

Så snart hun havde vænnet sig til fornemmelsen af den store kegle i røven, begyndte Herskerinden at kneppe hendes kusse. En finger, to fingre, så tre. Bevægelserne fik selvfølgeligt lodderne til at svinge og danse og hun følte det, som om halvtreds djævle pinte og plagede hendes kusse. Og én engel kærtegnede den. Nok en finger kom inden for og hun begyndte at stønne. Så meget kunne hun ikke have i sin kusse, men hvor gjorde det dog skønt. Det glatte latex, vådt af hendes kussesaft, føltes som en vidunderligt glidende kæmpepik. “Luk dig op for mig, tag imod min hånd!” Og med et tvang Herskerinden hele sin hånd ind. En overdosis af blandet smerte og kneppe-vellyst ramte hende og hun så sol, måne og stjerner, Som en gigantpik fyldte hånden hendes kusse til bristepunktet i alle retninger og bevægede sig langsomt ind og ud. Og så hurtigere. “Du har aldrig været så våd i dit liv. Mærk, hvordan alting arbejder sammen om at gøre dig mere liderlig end du nogensinde har prøvet. Ræk en hånd ned og leg med dig selv – ophids V ved at vise hende, hvordan du får dig selv til at komme, mens jeg håndknepper dig og lodderne leger med dig…!” V lå nu på bordet og kneppede sig selv, trykkede sin egen hånd dybt op i sin kusse for øjnene af hende. Hendes hånd adlød af sig selv, fandt vej ned til kussen, mærkede den opsvulmede nød øverst, mærkede hvordan hånden bevægede sig ind og ud af hende længere nede. Hun gav sig til at lege med klitten og mærkede blodet suse i sig, mærkede, hvordan hendes ben vibrerede og næsten ikke kunne bære hende, så stærk var orgasmen, som kom nærmere og nærmere.

I det øjeblik kussen begyndte at spasme som tegn på at orgasmen var tre sekunder væk, knyttede Herskerinden sin hånd oppe i det våde dyb og begyndte at kneppe virkeligt hårdt. Helt ud, helt dybt ind gled den ubesværet og det så fantastisk ud, som den sultne fisse bare slugte den sorte knytnæve. Og hun kom! Smerteskrigene fra før var intet imod den orkan af lystne liderlige orgasmeskrig, som næven, fingrene og de bidende klemmer tvang fra hendes strube igen og igen og igen. Hun sank i knæ, ude af stand til at stå på benene og mærkede næsten ikke hånden forsvinde fra sit hul, mærkede bare bølgerne af usigelig lyst fra fingrenes dans på kildreren. Og som den naturligste ting i verden lod hun sin tunge bringe Herskerinden til orgasme sammen med hende selv, hvad enten det var tredje eller fjerde eller sjette gang, hun var ved at komme. Aldrig havde hun oplevet noget lignende, aldrig havde hun vist, at så meget lyst fandtes i hele verden.

porno med danske piger