>>> TILBAGE TIL FORSIDEN <<<

Kæmpe Pik..!

Udskriv

   

Forfatter: Xman

 

Vi har været kærester i 3 år, men det sidste halve år, havde min kæreste været meget skuffet over min præstation.. Hver gang vi skulle kneppe så jeg i min kærestes øjne at hun ikke var der..

 

Da jeg en aften spurgte hende om hvad der var galt, fortalte hun mig at hun ikke tændte på min lille pik mere.. Hun følte ikke at hun blev straffet nok i sengen..

 

Jeg var målløs over hvor kontant hun var??

 

Hun ville ha noget rigtig mande pik.! "Jeg er en sund 16 cm.."  Men hun vil altså op og ha en solid 23 cm pik som var godt tyk.. Så tyk at hun knap nok kunne få den ind..

 

Hun fortalte mig at det var på tide at hun skulle ud og ha sådan en..

 

Jeg blev godt sur på hende og godt ked.. Men hun var ligeglad..!

 

" prøv at hør her lille skat, du skal ikke være ked og heller ikke sur, men det kan ikke være rigtigt at alle mine veninder fortæller mig hver gang de har været i byen og dyrket one night stand. at de så har fået kæmpe pik" Jeg slår ikke op med dig, men jeg vil altså gerne ud og ha en stor pik!

 

Dagen efter var det en lørdag aften, hun kom hjem fra træning.. Vi satte os ned og spiste noget aftensmad sammen..

 

Efter vi havde spist, smuttede hun i bad.. " skat, kommer du ik lige her hen"! Jeg gik hen til hende.. Så sagde hun, " gider du ik lige barber min fisse, jeg skulle nødig ha hår på fisse, når den skal straffes i aften.." Jeg tænkte hold kæft, hun gør det sku.. Så som den lille pik som jeg var, begyndte jeg at barber hendes fisse..

 

Da jeg var færdig, sagde hun smut ud med dig, jeg skal lige skylde mig..!

 

Da hun kom ud, tog hun sin mega korte nederdel på uden trusser man kunne næsten se hendes fisse bagfra.. et par høje hæle.. en lille top.. Så sagde hun til mig " stik mig lige nogle penge"!.. Så sagde hun vises, du skal nok ikke vente på mig!

 

Jeg kommer sikkert ikke hjem i nat.. Jeg var målløs.. Det var gået hen og blevet 2 om natten.. Så fik jeg en sms.. " Hold kæft, hvor er det bare fedt det her, jeg står og danser med to fyrer..

 

De er mega lækre..! Så fik jeg besked efter en time," jeg smutter hjem til dem" Jeg tænkte nej nej, det kan hun ikke gøre mod mig..! Så skrev jeg " se så at komme hjem i en fart ellers slår jeg op med dig" !

 

Der gik ca. 15 min så kom der en taxa.. Hun åbnede selv døren. ind kom der 2 fyrer sammen med hende..

 

Så sagde hun til mig, "sæt dig ned, nu skal du se hvordan man rigtig bliver kneppet i hoved og røv af 2 kæmpe pikke"!   

 

Jeg satte mig ned på stolen.. De 2 fyrer stod og grinte af mig, så smid de trøjerne.. De var godt trænet! Så jeg var blevet godt bange for at sige noget..

 

Hun satte de 2 fyrer ned på sofaen, "smid bukserne drenge hvis hvad i har til min kæreste, han har den mindste pik nogensinde.. sagde hun Imens hun grinte"

 

Det var 2 kæmpe køller, den ene han var sikker 26 cm imens den anden var i hvert fald 24 cm de var også sindssyge tykke.. Jeg tænkte nej nej, de flækker hende midt over med de kæmpe pikke..!

 

Hun gik ned på knæ, og begyndte at sutte.. Hun kunne knap nok få den i munden.. Hun spyttede og brugte begge hænder.. Op og ned på pikken.. Så begyndte hun at

 

sutte på den anden osse.. Det løb næsten ned af deres pikke med spyt.. De var helt våde.. Så satte hun sig på sofaen.. Drenge " knep mig foran min lille svanse

 

kæreste" Vis ham hvordan man knepper en kvinde..! Hun lagde sig ned på sofaen i doggystyle imens hun kiggede på mig.. Så gik den ene fyr bag ved hende.. Han kunne

 

næsten ikke få den op i hende.. Så pressede han den op i hende.. Så sagde hun åhhhhh det er godt, længere ind længere ind,,åhhhhhhh Knep mig Knep mig knep 

 

mig, åhh det er så dejligt... Kan du se din lille vatpik, kan ikke en skid,, De ved hvordan en kvinde som mig skal kneppes..!

 

I bund og grund sad jeg bare og så hvordan min kæreste bare fik den på kryds og tværs..

 

De løftede hende hen til mig, så fik hun stående pik.. Det løb ned med safter fra hendes barberet fisse og så ned af hendes ben...

 

Imens hun fik kæmpe pik, spyttede hun mig i ansigtet, og "sagde hold kæft du er bare en svans.. ! Du kan ikke en skid, din bøsse! Se de her drenge, de er dygtige.. Kig på deres kæmpe pikke, se hvor store de er..!"

 

"Åben din bukser nu!" Råbte hun af mig..! Jeg var jo godt bange, for de der drenge hun havde taget med, så jeg åbnede min bukser.. "hahahaha, drenge se min

 

kærestes lille pik..hahaha, du kan jo ikke en skid, din fucking svans råbte hun", imens hun bare fik den helt i bund.. De stod også grinte af mig, hahaha du har ret, han er godt nok lille hahaha"

 

Jeg vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv..

 

Efter 2 timer, hvor de havde kneppede hende rundt i hele huset, kom de tilbage til stuen hvor jeg sad på min stol..

 

Så lagde hun sig ned foran mine ben, så vendte hun ryggen til mig. "Hold mit hår nu" sagde hun.. Jeg holdte håret for hende, så stod de to drenge med deres kæmpe pikke og spillede pik foran ansigtet på min kæreste.. Hun lå også og fik leget med hendes gennem banket fisse..

 

"Åhhh drenge kom mig i ansigtet, sperm mig til, foran min lille svanse kæreste.. Kom mig i munden og i fjæset.. Smør mig ind i jeres sperm, please drenge,," lå hun og stønnede..

 

De kom næsten på samme tid, de oversprøjtede hendes fjæs, med deres sperm.. Hun fik det i munden i håret, på kinderne og i øjnene.. Hun var næsten helt hvid af sperm i ansigtet..

 

Det var helt sindssygt så meget sperm de to drenge med deres kæmpe pikke kunne sperme..!

 

Så lagde hun sig ned på gulvet, godt spermet til og fuldstændig kneppet til..

 

De to drenge lagde et nummer til hende på bordet, og fortalte mig at jeg skulle sige til hende at hun skulle ringe til dem i morgen,, De havde nogle venner som kommer på overlov i morgen, og de også skulle kneppe hende..! Så tog de deres tøj på og smuttede..!

 

 


Forfatter: Xman

 
<<< TILBAGE TIL FORSIDEN                      FLERE GRATIS HISTORIER >>>