Jens og Lene – sexlivet var gået i stå

SPAR MANGE PENGE

Hun vendte bagdelen til og kunne så mærke hans stive pik trænge ind i hende bagfra. Hun blev ret hurtigt våd og mens han kneppede hende bagfra spillede han hendes fisse…

Jens og Lene havde kendt hinanden i en del år og dampen var gået lidt af deres sexliv. For nu at sige det på en pæn måde. I starten havde det ellers været meget varieret. De havde været sammen næsten hver dag på alle tænkelige måder næsten.

Jens var en fyr på 44 år 1,88m høj med kort mørkebrunt kraftigt hår, alm. slank, måske med lidt begyndende mave, men ikke meget. Han havde altid haft rimeligt nemt ved at tiltrække det modsatte køn. Lene var 40 år, 1,72m efterhånden lidt klædeligt buttet specielt på bagdelen og hofterne, og med kraftige lår. Brysterne var alm. pæne, ikke store og ikke hængende. Maven var ikke så stram som den havde været, men pæn for hendes alder. Hun prøvede at holde sig i form med svømning og yoga. Håret var stadig langt og blondt. Hun prøvede ikke at skjule at hun var lidt buttet. Tværtimod kunne hun sommetider godt lide at fremhæve sine kvindelige former med en stram trøje og en nederdel med sorte strømpebukser. Jens kunne specielt godt lide når hun havde sorte strømpebukser, cowboynederdel, støvler og et bredt bælte på. Det brede bælte fremhævede hendes bagdel.

Sommetider valgte hun at sætte det lidt stramt om maven inde i stropperne på nederdelen og sommetider flippet og løst hængende ude over nederdelen. Desværre var hendes tøjvalg begyndt at blive lidt kedeligere. Det var lang tid siden hun sidst havde haft nederdelen på. Bevares hun så da fræk ud i et par cowboybukser og nogle lange støvler. Men Jens ville gerne se hende i nederdelen engang imellem.

Lene gad ikke rigtigt sex mere. Når det endelig var, så var det med slukket lys og sent om aftenen. Jens kunne så finde på at gøre tilnærmelser, lige før de skulle sove. Hun havde ikke specielt lyst, men mens hun lå på siden kunne Jens en sjælden gang få lov til at trække underbukserne halvt af hende og trække op i hendes natkjole, der for det meste bare var en gammel T-shirt. Hun vendte så bagdelen til og kunne så mærke hans stive pik trænge ind i hende bagfra. Hun blev ret hurtigt våd og mens han kneppede hende bagfra spillede han hendes fisse med hånden og hun kom ret hurtigt.

Derefter spermede han hurtigt op i hende eller han trak den ud og spillede den af ud over hendes bagdel. Men det syntes hun normalt var noget griseri. Derfor lagde hun sommetider et håndklæde ud på sengen under sin bagdel som han kunne sperme i. Han spillede den så af ud over håndklædet. Hvis hun var i særligt godt humør kildede hun ham lidt under nosserne imens.

Andre gange reagerede hun ikke på hans tilnærmelser. Hun gad slet ikke noget. Han fik så allernådigst lov til at spille den af mens han lå ved siden af hende i sengen. Det var lidt ydmygende sådan at ligge ved siden af sin kone og spille den af, mens hun bare lå og rævesov. Sommetider stønnede han lidt ekstra højt for at få hende til at reagere, men hun sagde bare "så ti dog stille og sperm dog". Hvis hun syntes det tog for lang tid kunne hun finde på at udfordre ham ved at vende sig og kigge på ham og slikke sig om munden og blinke forførende med øjnene og kigge undrende/hånligt "Ej, du bliver vel ikke liderlig af så lidt", "Sperm så ud i dit håndklæde, så jeg kan få ro".

Jens nød det men kunne godt tænke sig et lidt mere afvekslende sexliv. Han foreslog hende sommetider at de skulle prøve noget nyt og spændende, som at gøre det i det fri eller andet. Men det var hun overhovedet ikke interesseret i. Jens havde også en svaghed for frækt undertøj. Hun havde en stor samling af frækt undertøj Jens havde købt i tidens løb. Men det meste havde hun kun haft på en gang, og i lang tid havde hun nægtet at tage det på. Hun syntes stadig Jens var sød men af en eller anden grund var lysten der bare ikke. Hun havde da stadig lyst til sex syntes hun selv, men hvad vidste hun ikke rigtigt.

Hun lå nu igen der i sengen, mens Jens lagde an til at sperme ud i håndklædet. I gamle dage sprøjtede det rundt over hele soveværelset når han kom. Idag var det nok at der lå et håndklæde håndklæde nedenunder til at opfange hans udløsning. Hun rakte hånden bagud og kildede ham på nosserne. Hun mærkede pikken mod balderne. "Kom nu" tænkte hun og kildede lidt hurtigere med de spidse negle.

Hun tænkte på dengang hun var yngre, i gymnasiet. Da var hun ikke helt så buttet som i dag, men stadig med kvindelige former, en bred bagdel, høje lange hofter, små bløde strittende discobryster. Håret var langt, tykt og for det meste sat i en lang fletning. Kammeraterne syntes hun så lidt fornem ud. Hun læste mange bøger. Ældre mænd kiggede tit på hende, måske fordi de tog hende for at være ældre end hun var. Hun yndede også at kaste sig ud i litterære diskussioner med dem. Men efter noget tid fornemmede selv hun at de blev lidt for "savlende" og hun afbrød det. Så var hun var skuffet over "mænd", men hun nød alligevel undrende opmærksomheden.

Det gav hende også en lidt kildrende fornemmelse at hun følte sig eftertragtet. I gymnasiet havde hun et år en ven hun kom sammen med. Han hadede når han så hvordan ældre mænd lagde åbenlyst an på hende og hun ikke engang bemærkede det. Men bare troede at de var interesserede i at snakke med hende. Det med vennen var ikke den store forelskelse fra hendes side, men de dyrkede da tit sex. Den første gang var ikke noget særligt og det var det i og for sig heller ikke senere. Hun gjorde det mest fordi det "skulle" man jo. Det var vist ham, der nød det mest.

Vennen var kun 18, men havde en ide om at hun somme tider skulle have frækt undertøj på. Det havde han set i nogle pornohæfter. Hun kunne ikke se ideen med at være "klædt ud" på den måde, men gjorde det alligevel for at glæde ham. Hun var jo kun 16 år, så hun havde jo ikke den helt store "sexet undertøjs" garderobe.  Men lidt havde hun da i skuffen. Specielt kunne han godt lide en rød BH med blonder og tilhørende meget tynde røde blondetrusser. Hun havde fundet ud af at han kom ekstra hurtigt når hun tog det sæt på. Derfor lod hun sig sommetider overtale. Hun kunne stadig huske hvordan BH-ens røde stropper stramte om hendes unge skuldre og hvordan man kunne se hendes gymnasie-fisse gennem det tynde blondestof. Det var dengang man ikke var barberet højst lidt studset i kanterne af hensyn til bikinien. Hvis hun ville have ham til at blive ekstra liderlig tog hun yderligere et løsthængende meget bredt rødt læder bælte på hun havde. Det fremhævede hendes brede hofter. Hun lod det hænge ret højt og løst.

SEX I DAG?

Det føltes lidt underligt med bæltet på hendes nøgne hofter, og det kolde spænde på maven. Spændet fortil var en bøjle således at bæltet kunne hænge ned i en vinkel. Fortil hang det ned til lige lidt over hendes fisse. Men det, der gjorde mest indtryk var når hun tog en samling armbånd på hun havde. Det var af den tynde sølvagtige slags der var så moderne dengang. De så meget feminine ud og raslede når hun bevægede armen og specielt når hun spillede pik på ham. Og det gjorde hun tit. For når de havde været sammen så kunne han altid ret hurtigt igen og det var hun ikke specielt interesseret i. Hun satte sig så ovenpå ham i de røde blondetrusser, med den røde blonde-bh, det løsthængende bælte og armringene og intet andet.

Blondetrusserne havde en våd plet af den friske sperm han havde spermet op i hende og blandet med hendes fissesaft drev det ud af hendes ungpige-fisse. Hun satte sig på hans ben og spillede hans pik med hånden med armringene på. Armringene raslede i takt til pikspilningen. Med den anden hånd tog hun og klemte med fingrene som en ring omkring pikroden eller under nosserne, eller også kildede hun eller klappede ham på nosserne med små bløde klap. Hun rykkede sommetider tæt på så han kunne mærke den våde plet på blondetrusserne mod nosserne. Hun blev efterhånden ret god til pikspilning. Sommetider tog hun sin hårelastik ud af den tykke fletning og satte den omkring nosserne. Han kunne godt lide fornemmelsen af den stramme hårelastik. Hun brød sig ikke meget om at sutte pik, men af hensyn til rengøringen (dvs. hendes mor) var hun ikke meget for at han sprøjtede ukontrolleret rundt i lokalet. Derfor når det var på vej og hun kunne mærke det begyndte at rykke i den tog hun den hurtigt i munden. Han kunne se på hendes ansigtsudtryk at hun synes det var lidt ulækkert og hun slugte det aldrig. I stedet gik hun ud på toilettet og spyttede det ud imens hun sagde "aadr". Når han kyssede hende bagefter kunne han mærke den stramme spermsmag i hendes mund.

Men noget hun havde lært af forholdet, det er hvor "nemme" mænd er. En rød bh, lidt armringe, lidt fræk make-up, et frækt smil, et tungekys. Mere skal der ikke til før de får stiv pik og spermer.

Alt det lå hun og tænkte på nu hvor Jens lå og spillede den af bagved hende i den anden halvdel af dobbeltsengen. Hun var nu lidt træt i armen af at ligge og kilde ham på nosserne uden at det rigtigt gav noget resultat. Hun vendte sig derfor om, så han kunne se hende i lyset fra sommernatten. Hun brugte det gamle trick. Hun slikkede sig om munden, kneb øjnene sammen og lod derefter tungen spille liderligt i luften. Hun tog det ene bryst frem. Hun kiggede hånligt/venligt på ham da hun så interessen for sit bryst. "Bliver du liderlig af så lidt?". "Ikke røre", og så kildede hun ham igen under nosserne og lod tungen køre rundt i mundvigen og stønnede kunstigt indsmigrende. "Kom sååå søde Jens". Han blev meget liderlig når hun fedtede for ham på den billige måde. "Ååååhh" Han spillede hurtigere på sin ret store pik og spermede omgående ud i håndklædet. Og hun vendte sig om for at sove.

De lå lidt. Og Jens spurgte så, helt uvant, om hun ikke havde nogle seksuelle fantasier.

"MMhh nææh" sagde hun så "godnat!".

Men hun kom til at tænke på engang da hun gik i sidste klasse i gymnasiet. Da havde hun en god veninde, Line som så rigtig godt ud. En af de flotteste i klassen, Helt glat langt lysebrunt hår, helt lige velklippet pandehår, pænt ansigt. Ikke buttet, ikke tynd, en lidt drenget krop, med små bryster med lange ben og flotte lange let kurvede hofter, og en højtsiddende talje. De havde været gode veninder gennem flere år. De gik i byen sammen. Men på det seneste var Line begyndt at synes at drengene var så barnlige. Hun havde også pludseligt fået mange penge. Hun tog altid taxa. Hun købte dyre drinks. En fredag aften da de sad på et diskotek inde i byen fortalte Line at hun sommetider arbejdede for et bureau hvor hun besøgte lidt ældre, typisk udenlandske mænd på hoteller. Lene var lidt rystet men meget forstående, det lød ret uskyldigt. Og de var jo veninder.

Line fortalte at det skete et par gange om ugen. Det foregik gerne på den måde at telefonen ringede på en af de dage hvor hun havde meldt sig klar. Når der så var en kunde der ønskede en ung gymnasiepige af hendes type fik hun så besked fra bureauet, om hvem der havde bestilt besøg. Hun gjorde sig så klar og tog så en taxa ud til kunden. Det var meget nemt tjente penge sagde Line og mændene var søde og rare. "Er det så ikke ulækkert at være sammen med alle de mænd?" spurgte Lene. "Nææh" sagde Line "jeg prøver at få det bedste ud af det – hvis du forstår hvad jeg mener". Hun smilede hemmelighedsfuldt. "Vil det sige?". "Ja jeg får sommetider orgasme sammen med kunderne" sagde Line "de er ligesom bedre til det end de kiksede drenge på vores alder".

Line fortalte at når hun kom ind på kundens hotelværelse sad de normalt og talte lidt. Line satte sig så ved siden af kunden og tog initiativet og sagde "nå vi skal jo til sagen" eller noget i den stil og knappede så skjorten og bukserne op på den ældre kunde og tog pikken frem. Lene lyttede interesseret og undrede sig over at Line var blevet så prof. Normalt var hun ret sippet overfor drengene til festerne. En dreng i klassen havde lagt an på hende i årevis. Han skulle bare vide at hun efter 10 min. på et hotelværelse med en vildt fremmed 50 årig mand sagde "nå skal vi komme til sagen" og lukkede pikken ud af bukserne og rutineret satte et kondom på med sine ungpigehænder. Line fortalte at hun derefter suttede hun pik på dem. Enten stod de op og hun sad på knæ, eller også sad hun som en hund imellem deres ben imens de sad i sofaen.

Lene forestillede sig hvordan Line kiggede på dem med sine blå øjne imens hun spillede pik på dem med de lange røde neglelak hænder og hendes blanke kobberarmbånd raslede.

Line fortalte at de derefter bollede på hotelsengen. Sommetider i flere stilligner. Det var her hun sommetider fik orgasme.

Lene forestillede sig hvordan Line lå nedenunder en liderlig klam gammel mand, der gramsede på hende overalt mens han kneppede hende hårdt. Men Line sagde at mændene var alm. pæne mænd. Nogle var endda unge og lækre.

Line spurgte Lene om hun ikke havde lyst til at prøve. Hun følte sig fristet, men sagde nej.

Line havde et kollegieværelse hvor Lene sommetider besøgte hende. En dag efter de var gået ud af gymnasiet sad de som normalt og snakkede sammen på kollegieværelset. telefonen ringede og Line talte lidt. Hun lagde på og sagde at hun havde fået et job. Hun spurgte om Lene ikke ville prøve det. Lene følte sig fristet over de lette penge og blev også lidt liderlig ved tanken om den fremmede mand, der ville betale for hende. Hun sagde dog nej.

Line begyndte at gøre sig klar. Hun smed joggingbukserne og sloggi undertøjet. Hun gik i bad. Hun smurte sig ind i fugtighedscreme. Hun tog derefter sorte strømper på, sort hofteholder med tynde stropper og en bred blonde der støttede perfekt på hendes ungpigehofter. Strømperne sad lidt lavt på hendes lange ben og hofteholderen højt. Stropperne var meget lange. Hun bad Lene hjælpe med at sætte stropperne på. Lene knappede dem på en efter en. Det så godt ud. Hun fik nogle rigtigt lange kvindelige hofter på den måde. Og stropperne og hofteholderen indrammede på flot vis Lines lækre unge studsede fisse. Lene var lidt misundelig. Hun havde aldrig haft eller endsige prøvet en hofteholder. Line lagde derefter en forbløffende damet make-up, med meget blå over øjnene, sorte øjenvipper, orange læbestift, rouge på kinderne (ja, det var dengang). Hun tog rød neglelak på. Det så lidt frækt og luderagtigt ud, uden at være for meget. Line gik rundt på værelset og fandt tøj frem. Lene syntes hun så flot ud. Bagfra kunne man se den sorte lidt stramme bh med de smalle skulderstropper, og så hendes lange tykke lyse hår med nedover, næsten ned til hofteholderkanten. Bagdelen var rammet ind af hofteholderen og strømperne.

Line tog en cowboynederdel på og en stram nedringet t-shirt. Derefter en lang sweater med stor tyk vamset rullekrave. Derefter et bredt hvidt læder bælte (eller i alt fald noget, der lignede læder), med  et stort ovalt metalspænde af den type, der var moderne dengang, som hang løst udenpå trøjen. Hun tog nogle hvide alm. læderstøvler på i samme farve som bæltet. Og et par brede nypudsede kobber armbånd på den ene arm. Hun var nu tilpas diskret klædt til at tage af sted. Og alligevel lidt fræk med de sorte strømper under nederdelen og det matchende hvide læderbælte. Det ringede på døren, det var taxaen.

Line var værk i halvanden times tid. Lene sad og så tv og drak te på værelset imens. Da Line kom tilbage fortsatte de deres tøsesnak som om intet var hændt. Senere gled forbindelsen med Line ud. Jobbet havde nogle omkostninger for hende. Hun fik et lidt underligt forhold til mænd og forstod ikke at passe på pengene. Lene var derfor glad for at hun ikke havde kastet sig ud i det. men hun blev nu alligevel våd når hun tænkte på det i dag. Tænk hvis hun havde taget ud til den kunde…

Nå, men tilbage til nutiden. Hvis Jens ikke hvad været der, ved siden af hende i sengen ville hun have givet sig selv en orgasme med sin dildo. Den brugte hun jævnligt i hemmelighed. Det var bare en hvid neutral dildo. Hun havde fået den af Jens engang for mange år siden, men det havde han vist glemt. Hun elskede at spille fisse på sig selv mens hun suttede på dildoen. Hun satte også tit dildoen på vibration og kneppede sig selv med den. Hun plejede så at få en intens lang udløsning hvor hun spændte kroppen og råbte "Åååhhh pik, pik" for sig selv. I morgen når Jens var taget på arbejde ville hun give sig selv en skøn orgasme tænkte hun.

Jens var vist faldet i søvn. han havde opgivet at vente på om at høre om der var nogle fantasier hun gerne ville have prøvet…

Finder Jens og Lene mon ud af at skabe variation i deres sexliv?
Hvilke fantasier har Lene?
Hvad har Lene mere prøvet?

porno med danske piger