Hvad der kan ske når man skal dele værelse på skoleophold

SPAR MANGE PENGE

Der var gået en rum tid, hvor jeg havde været på kokkeskole i Ålborg, her havde jeg ikke rigtig nogen kontakter, det var en rimelig kedelig klasse jeg var kommet i, jeg var vist heller ikke så interesseret i, at rende rundt i byen hver aften, men selvfølgelig var jeg da, ude et par gange. I weekenderne arbejdede jeg på hotellet, så rent seksuelt måtte jeg klare mig selv, det var jeg efterhånden meget god til, jeg kunne give mig selv en hurtig orgasme hver aften uden min værelseskammerat opdagede noget. Men tirsdag den sidste uge inden skoleopholdet var slut, vågnede jeg om natten ved at min værelseskammerat stønnede, jeg var øjeblikkelig vågen og tændt. Vi havde kun boet sammen, fra vi ankom efter sidste weekend, så vi kendte ikke hinanden. Hun hed Line 20 år, var i tjenerlære, hun var blondine, med langt hår, var omkring 175 høj, og havde et par skønne bryster b 65, dem havde jeg drømt om at røre ved siden vi kom til at dele værelse. Vi havde snakket en del sammen, men ikke noget personligt.

Der var mørkt i værelset, så jeg kunne ingenting se, men jeg lyttede og holdt mit vejr. Line stønnede og jeg kunne høre at hun kørte en eller flere fingre ud og ind af fissen. Hun prøvede at dæmpe sig, så jeg ikke vågnede, men der undslap hende alligevel et par højlydte støn som åhh Jeg kunne høre at hun var tæt på at komme jaaeeåhhhh … Nu var jeg tændt, min fisse sejlede og mine brystvorter var hårde som sten. åhhhh stønnede Line igen, og der blev stille fra hende. Sagde du noget, spurgte jeg, og tændte min natlampe. Line lå ovenpå dynen uden noget på, den ene hånd lå stadig på hendes fisse den anden på hendes ene bryst. Åh nej, sagde hun, du siger det ikke til nogen vel Tenna. Hvad laver du, spurgte jeg dumt. Ikke noget, sagde hun og kravlede ned under dynen. Jeg kunne godt høre det, sagde jeg så, det lød vældig dejligt, jeg er selv blevet liderlig af at høre dig stønne. Jeg slog dynen til side og legede med mine bryster, nibbede i vorterne, så trak jeg mine trusser af og begyndte at lege med min fisse, den var meget våd og klitten var hård. Jeg bearbejdede klitten og stønnede lidt højere end nødvendigt, får at få en reaktion fra Line, men hun sagde ikke noget, så bare på mig. Jeg var så liderlig at jeg var tæt på at komme, så jeg kælede for min fisse, øgede tempoet og de kendte sammentrækninger i fisse og numse indfandt sig.. jeg stønnede, Line jeg kooommmer og det hele eksploderede mellem mine ben. Jeg tog dynen på mig igen, slukkede lyset og sov videre.

Næste morgen da vækkeuret ringede, stod jeg op og gik i bad, børstede tænder og gik atter ind på værelset kun iført min morgenkåbe, Line sov stadig, jeg satte mig på hendes seng og trak dynen lidt af hende ned til navlen. Hun sov stadig tungt, jeg hviskede, Line du skal op, og lagde min hånd på hendes bryst. Hun svarede ikke, så jeg kælede lidt for hendes bryster, hendes vorter blev hårde, uha det var skønt, jeg var ved at være tændt igen. Line, hviskede jeg lidt højere, du skal op. Uhm…. jeg gider ikke, sagde hun. Jeg kælede igen for hendes venstre bryst. Hvad laver du ? spurgte hun. Jeg prøver at vække dig, svarede jeg. Jeg er vågen nu, sagde hun og trak dynen op om sig. Jeg lod min hånd ligge på hendes bryst. Det var vildt ophidsende at høre dig tilfredsstille dig selv i aftes, sagde jeg. Du siger det ikke til nogen, vel. Jeg rystede på hovedet og klemte hendes brystvorte mellem min pege- og langemand, der undslap hende et lille støn. Nej, lad vær med det, sagde hun. Jeg flyttede hånden over til det andet bryst og fandt vorten, den var også helt hård, jeg æltede brystet og klemte brystvorten samtidig, jeg kunne høre på Lines vejrtrækning at hun ikke var helt upåvirket af det. Vil du ikke godt lade være, sagde hun. Hvorfor det, svarede jeg. Dine brystvorter er helt hårde, de kan godt lide det, så kan du vel også ? Neej, det er forkert at du gør det, svarede hun. Jeg løftede dynen af hendes overkrop så brysterne igen var ude i fri luft. Det er nogle flotte bryster du har, sagde jeg. Prøv at se mine i forhold til. Jeg krængede morgenkåben af så Line havde frit udsyn til mine bryster. De er da lige så flotte som mine, sagde hun. Synes du ? Ja, og lidt større, svarede hun. Men mine brystvorter er ikke så hårde som dine, prøv selv og mærk, sagde jeg og tog hendes hånd og førte den op til mit bryst. Hun mærkede på begge mine brystvorter, samtidig med hun med den anden hånd mærkede hendes egne. Mine blev meget hårde ved hendes berøring. Jeg tror de mærker næsten ens, sagde hun. Jeg mærker også lige engang til, sagde jeg og mærkede både på hendes og mine egne. Det kan godt være, at du har ret sagde jeg, men jeg synes nu dine mærker skønnere end mine egne. Jeg strøg hende blidt ned over maven og op til brysterne igen. Line kuplede sin hånd om mine bryster skiftevis, jeg gjorde det samme ved hendes, men strøg hende også ned over maven og tilbage igen.

SEX I DAG?

Jeg kunne høre på hendes åndedræt, at det tændte hende. De er skønne at røre ved, sagde Line og klemte mine bryster lidt, det er første gang, jeg rører ved en andens bryster, har du prøvet det ? Jeg har jo lige rørt ved dine, svarede jeg, det synes jeg også er dejligt, det tænder mig lidt, har du det ikke også sådan ? Jo, det føles i hvert fald dejligt, hviskede Line. Jeg strøg hende på kinden og hen over hendes læber, igen ned til hendes bryster, kælede lidt for dem, derefter ned over maven, legede lidt med hendes navle, så bøjede jeg mig ned og kyssede hendes brystvorter på skift, først almindelige kys, så spillede jeg med min tunge på brystvorterne, suttede dem ind i min mund, alt i mens min hånd fandt vej helt ned til hendes fisse. Line pressede lårene sammen, så jeg ikke kunne komme til at røre rigtigt ved den. Jeg pressede langemanden ned over hendes klit, men Line holdt lårene presset sammen, men jeg kunne høre at hun trak vejret meget hurtigt nu, det var helt sikkert, at nu var hun ved at være meget tændt, men ville ikke indrømme det. Jeg suttede på hendes brystvorter skiftevis imens jeg bevægede langfingeren op og ned mellem hendes sammenpressede lår. Det gav pote, hun gav efter og spredte lårene lidt, så jeg nemmere kunne komme til at kæle for hendes fisse.

Da min langemand kom helt ned til fisseåbningen og den lille knop, kunne jeg mærke, at hun var meget våd og tændt. Line stønnede nu, Jaee, nu må du ikke stoppe, vel ? Nej, hviskede jeg tilbage, og kyssede mig vej ned over hendes mave, jeg standsede ved navlen, stak min tunge ind i den, Line gjorde samlejebevægelser med underlivet mod min finger, joe, hun var tændt nu. Jeg kyssede mig vej helt ned til hendes fisse, spredte hendes lår og kravlede ned mellem hendes ben, hvor jeg begyndte at slikke hende på klitten, og legede med fisseåbningen med min pegefinger. Line lå meget uroligt, jeg havde besvær med, at slikke hende på klitten. Hun stønnede højt, åhh..ja..bliv ved.. mere jae… med den anden hånd masserede jeg hendes balder. Hun smager skønt, jeg var selv helt vild, jeg pressede nu fingeren ind i hende, hun var meget snæver, jeg kørte fingeren ud og ind af hende, slikkede hendes klit, der var meget hård. Åhhh…ja.. stønnede Line Åhh…..h…Jeg fik en finger mere lirket ind i hende, og kørte dem ud og ind af hende. Jaee.. Åhh.. j e g kooommmmeeeer skreg Line og spændtes i en bue, jeg kunne mærke fissen gik på hende, de velkendte sammentrækninger, Lines små skrig og støn. Line slappede fuldstændig af bag efter. Var det dejligt Line ? Ja, hviskede hun tilbage. Nu er det min tur, sagde jeg og satte mig op over hendes hoved, så hun kunne komme til at slikke min fisse, der nærmes drev af fissesaft. Line var hurtig til at komme med tungen og fandt hurtigt min klit, hun slikkede den hårdt, mens jeg selv klemte begge mine brystvorter og kørte fissen frem og tilbage over hendes mund og tunge. Line var god til at slikke, hun masserede mine balder og slikkede mig hårdt lige på klitten, og jeg kunne mærke den dejlige og himmelske fornemmelse der er, lige inden den går på en, der hvor man ikke sanser noget omkring sig, min kun tænker på een ting, mere, mere, Åhh.. ja… og de dejlige og befriende sammentrækninger i fissen indfandt sig også hos mig. åhh…jae….åhhh.. det var bare så dejligt.

Jeg lagde mig ved siden af Line og kyssede hende på munden, tak sagde jeg, det var skønt og lige hvad jeg trængte til. I lige måde, svarede hun, mon ikke vi skal se at komme ned til morgenmaden og dagen timer. Det gjorde vi selvfølgelig.

Indsendt af kokken

porno med danske piger