Hun ville ha det hele

SPAR MANGE PENGE

Nu er hele hånden inde og jeg pumper min hånd langsomt helt i bund i kussen. Effekten lader ikke vente på sig. Susanne Pia hugger skødet op mod mig og går så bogstaveligt i bro…

Her vil jeg fortælle om en oplevelse efter min skilsmisse. Der gik nogle år inden jeg igen fandt en fast partner og i denne periode hyggede jeg mig med skiftende elskerinder, som jeg ofte fandt via kontaktannoncer.

På et tidspunkt stod jeg uden elskerinde og indrykkede en ny annonce. Og fik et interessant svar fra en kvinde på Lolland, Susanne Pia kan vi kalde hende.

At dømme efter det medsendte billede så hun godt ud med rigtigt rødt hår og store bryster – begge dele har jeg en svaghed for.

Vi aftalte, at hun skulle besøge mig i København i min lejlighed, så vi kunne se hinanden an. Helt uforpligtende naturligvis og sex på en first-date skulle der naturligvis ikke være.

Men det kom til at gå anderledes.

Da det ringer på døren og jeg åbner, står der ganske rigtigt en veldrejet kvinde, og klædt sig flot ud har hun også med tætsiddende bluse og en ganske kort stram nederdel.

Jeg havde kokkereret det bedste, jeg kunne, og vi spiser den gode middag og snakker løs og kommer tydelig vis godt ud af det med hinanden. I smug sidder jeg og øjer hendes veldrejede bryster, som hun heldigvis ikke skjuler bag en bh. Selvom jeg ikke regner med noget denne første aften, er jeg snart godt optimistisk om, at jeg nok skal få hende nedlagt senere. Hun er tydeligvis interesseret kunne jeg mærke – og se af hendes fremtrædende brystvorter.

Også jeg kan mærke noget røre sig i bukserne.

Efter middag inviterer jeg hende til at sætte sig i sofaen, mens jeg henter noget at drikke. Men da jeg kommer tilbage, er jeg ligeved at tabe drikkevarerne, og det er lige før mine øjne springer ud af hovedet. Susanne Pia har sat benene op i sofaen, så jeg har frit udsyn op under hendes ultrakorte nederdel, som hun tydeligvis ikke har noget på under.

Jeg kan tydeligt se hendes mis, der er lige så rød som hendes hår og revnen i midten, der er omkranset af to let adskilte kønslæber.

Susanne Pia smiler da hun ser min overraskelse – og tydelige betagelse. “Kan du li ´hvad du ser”, sir hun.

Mon ikke jeg kan. Men uden at spilde ord tager jeg den tydelig invitation op og dykker ned på sofaen ind mellem hendes ben.

SEX I DAG?

Jeg ligger et øjeblik og nyder synet af hendes skamlæber, der allerede glinser vådt. Så stikker jeg tungen frem og lader den spille hen over skamlæberne lige under kilderen.

Susanne Pia gisper: “Åh dejligt”, så jeg bliver ved. Frem og tilbage, op og ned, langs skamlæberne og på tværs. Hun begynder at stønne og griber mit hoved og presser det mod fissen. “Åh ja. Det er godt. Bliv ved!”.

Susanne Pia er nu ganske våd og jeg slikker hendes dejlige fisse hurtigere. Hun stønner højere og klynker: “Ja, ja, ja – åh det er dejligt. Stik en finger ind min kusse, det elsker jeg”.

Som sagt, så gjort – jeg fører min højre pegefinger ind i kussen og masserer blidt hendes G-punkt, mens jeg slikker videre.

Det udløser flere støn: “åh, åh – skønt. Gi mig flere fingre.” Endnu to finger kommer med lidt besvær ind i kussen og dikke dikker sammen med den første finger det bedste jeg har lært.

Susanne skubber nu rytmisk sit skød op imod mig og hendes stønnen er højlydt, men jeg bliver revet med at hendes ophidselse og masser på for at give hende den orgasme, som jeg kan mærke er på vej.

Men Susanne Pia har ikke fået nok: “Gi mig hele hånden. Jeg vil ha hele hånden op i kussen”.

Fisting – jeg har hørt om det, men ikke prøvet det. Et øjeblik tøver jeg – går det? Kan hele min hånd være inde i hende? Men Susanne Pia hepper:” Kom, det er så dejligt at blive fyldt ud. Gi mig hele din hånd ind i kussen”. Forsigtigt trækker jeg de 3 fingre lidt ud og samler så alle fingre og presser langsomt hele hånden ind i hendes drivende våde kusse.

Susanne Pia kaster overkroppen bagover og jamrer og et øjeblik bliver jeg helt betænkelig, men så bliver jeg klar over, at det er ekstase og presser videre.

Nu er hele hånden inde og jeg pumper min hånd langsomt helt i bund i kussen. Effekten lader ikke vente på sig. Susanne Pia hugger skødet op mod mig og går så bogstaveligt i bro, mens hun skriger højt, og hele kroppen vrider og vender sig i trækninger, mens hun jamrer, klynker, stønner og skriger i et væk: “Ja, ja, ååååååh. Åhhhhh. Jeg kommer, jeg kommer, jeg koooooooooooommmmmmmmmmeeeeer”. Så klinger det af, og hun kommer tilbage til verden, tungt åndende.

“Uhm, det var dejligt”, siger hun og kysser mig. “Men nu må du godt tage hånden ud”. Jeg trækker den langsomt ud – den er glinsende våd.

Så lægger jeg mig ved siden af Susanne Pia. Jeg er lidt spændt på, hvad der nu skal ske og stangliderlig – min pik stritter lige op i luften.

Igen tager Susanne Pia teten. Hun sætter sig op og trækker blusen af, så de tunge velformede bryster afsløres. “Jeg vil ride dig”, sir hun. Så rejser hun sig og skræver ind over mig, griber om pikken og fører den op i sig. Hun er selvfølgelig stadig meget åben, men jeg kan hurtigt mærke at hun samler kussen omkring min pik.

En veltrænet kusse.

Så begynder hun at ride mig hurtigere og hurtigere. Jeg er naturligvis vildt ophidset efter det lange forspil. Jeg nyder kussen, der danser op og ned på min pik og synet af hendes skønne, gyngende og dansende bryster og rækker armene op og kæler for dem, mens Susanne Pia farer op og ned over min pik.

Så tager Susanne Pia igen kommandoen. “Jeg vil have dig bagfra” siger hun” og stiger ned af mig. Hun rejser sig op og læner sig ind over sofaen og griber fat i dens ryglæn, mens hun runder ned i ryggen og vifter inviterende med røven. “Kom med din pik”, siger hun: “Gi mig pik”.

Det lader jeg mig ikke sig to gange, min pik kræver snart at få udløsning og jeg kan ikke tænke på andet end at komme, så ophidset er jeg.

Jeg fører pikken ind og begynder at glide ud og ind af hende, først langsomt, men meget snart hurtigere og hurtigere i voldsom ophidselse. Snart finder vi en rytme, hvor jeg støder frem, mens jeg holder hende om hofterne og trækker hende bagud. Vi stønner begge højere og højere.

Mens min store pik glider ind og ud af kussen, bliver hendes skamlæber trukket med frem og tilbage. Jeg kan høre mine nosser klaske imod dem. Vi stønner begge højere og højere og min pik banker ind og op i hende som en rambuk.

Jeg mærker det komme helt nede fra roden af pikken. Endelig udløsning: ” Du skal ha pik. Du skal have min sæd” råber jeg. Så banker jeg med et brøl pikken helt i bund og sprøjter langt op i hende.

Og så kommer også hun og skriger: “Ja, ja, åh jeg kommer. Det er godt, det er gooooooodt”.

Bagefter lægger vi os ind i seng og lægger os til at sove. Fisting i Susanne Pias kusse har været en ny, men spændende oplevelse for mig. “Kun du li det?”, siger hun lige inden vi falder i søvn. “Ja, mon ikke”, sir jeg.

porno med danske piger