Hendes velsmagende numse

SPAR MANGE PENGE

Hun kæler samtidig for mine nosser, så min pik bliver endnu stivere og jeg mere liderlig. Hun vender sig om og fører min pik op i sin kusse…

Jeg er på besøg hos en pige. Hun vil have 700 kr. for sin service. Jeg er nøgen og venter på hun skal komme ind til mig. Hun kommer ind iført BH og g-strings trusser. Hun ser dejlig og sexede ud. Hun har et smukt langt mørkt hår og har en dejlig solbrun krop. Hun kommer hen til mig og vi kæler for hinandens kroppe. Hun kan lide min muskuløse krop. Hun kæler for mit bryst og min mave. Hun har hånden nede på min pik og nosser. Min pik bliver endnu stivere og hun kører hånden frem og tilbage – så der er ingen grund til at klage. Jeg kæler for hendes dejlige ryg og balder. Jeg åbner hendes BH så hendes dejlige velformede bryster kommer ud. Jeg kysser brysterne og sutter kærligt på brystvorterne – så de stritter smukt og sexet. Hun er bare så dejlig og så vidunderlig smuk.

Hun lægger sig på sengen på maven med en dildo i hånden. Jeg går hen til hende og trækker hendes g-strings trusser af, så hun ligger der flat på sengen med sin bare så dejlige, bare numse. Hun giver mig dildoen og siger ”put den forsigtigt ind i mit numsehul”. Jeg kysser hendes sexede numsehul. Jeg kører rundt med tungen på åbningen i et stykke tid og nyder smagen. Jeg presser forsigtigt min tunge ind i hendes anus. Jeg presser tungen længere og længere ind, eftersom ringmusklen udvider sig og bliver mere og mere smidig. Hun stønner og siger at det er frækt, den måde jeg slikker hende på. Jeg putter en finger ind og kan mærke hendes varme indre. Jeg trækker fingeren ud og sutter på den og putter den ind igen. Min finger kan komme helt ind. Jeg slikker safterne af min finger med velbehag. Jeg kysser hende igen i numsehullet. Nu er det tid til at putte dildoen ind. Jeg presser den forsigtigt mod hendes smukke numseåbning. Jeg kan høre at hun nyder det. Jeg presser den lidt ind
og lidt ud igen, og så længere ind. Det er bare så smukt og frækt at se hendes numsehul tage i mod dildoen og se den glide ind. Da den er ca. 15 cm inde stopper jeg og hun siger at jeg bare skal lade den blive der.

Hun vender sig om på ryggen og jeg nyder synet af hendes dejlige nøgne krop. Hendes smukke ben, den dejlige fintrimmede mis, hendes sexede bryster, hendes kønne ansigt, med et søt udtryk i øjnene og den dejlige sexede mund. Hun har nogle smukke fødder og jeg begynder at kysse dem. Jeg løfter hendes fødder op og fører begge storetæer ind i min mund samtidig og kører rundt med tungen på dem. Jeg sutter på hendes andre tæer og slikker hende under fødderne. Det er noget hun kan lide. Hun kører fødderne rundt i ansigtet på mig, imens jeg slikker hende under fødderne og mellem tæerne.

Jeg kysser hende på indersiden af lårene og kommer op til hendes vidunderlige mis. Hun spreder benene så jeg kan se hendes dejlige kusseåbning. Jeg kan også se dildoen som stikker ud af numsen. Jeg spreder hendes skamlæber og stikker min tunge ind. Jeg prøver at kommer så langt ind som muligt og jeg slikker hende alle de steder jeg kan nå med min tunge. Hun bliver dejlig våd mellem benene. Hun smager skønt. Jeg slikker også hendes klitoris og hun kommer med nogle dejlige lyde.

SEX I DAG?

Efter jeg har slikket hende i kussen i et stykke tid vender hun sig om og stritter med røven. ”Nu kan du godt trække den ud” siger hun. Jeg slikker omkring dildoen ved numseåbningen. Hun er godt våd i numsehullet. Jeg trækker dildoen langsomt og forsigtigt ud. Da den er helt ude putter jeg den i munden og slikker hendes lækre numsesaft i mig, imens hun kigger sexet på mig. Hun synes det er frækt at jeg slikker dildoen efter den har været langt oppe i hendes numse.

Nu sætter hun sig over ansigtet på mig så hendes dildo-udvidede numsehul er ud for min mund. Jeg stikker tungen ind og hun presser sine balder mod mit ansigt, så min tunge og læber kommer så langt ind som muligt. Jeg kysser hende indvendigt i numsehullet – det er godt saftigt. Jeg bruger min tunge til at nå så langt omkring som muligt og nyder smagen af hendes numsesafter.

Hun læner sig frem og ruller et kondom på min stive pik og tager den i munden. Hun sutter sexet på min pik med sine læber og tunge. Hun kæler samtidig for mine nosser, så min pik bliver endnu stivere og jeg mere liderlig. Hun vender sig om og fører min pik op i sin kusse. Jeg kæler for hendes lår og kigger op på hendes frække bryster – der gynger dejligt i takt med at hun ridder på min pik. Hun læner sig frem så jeg kan røre hendes bryster.

Jeg spørger om hun vil kysse mig på munden. Hun siger at det påvirker hende for meget følelsesmæssigt at kysse kunderne på munden, så det vil hun ikke. Jeg har lyst til at smage hendes mund og får en god ide som et alternativ til at kysse. ”Vil du så savle ned i min mund i stedet for?” spørger jeg hende.
Hun griner og siger ”synes du det er lækkert?”.
”Ja meget, når det kommer for en dejlig pigemund som din” siger jeg. ”Det har jeg ikke prøvet før, men det er ok med mig” siger hun.

Hun læner sig ned over mig og placere sin sexede mund et stykke over min. Jeg åbner munden og hun savler ned i munden på mig. Hun bliver ved med at savle mig i munden imens hun rider på min pik. Hendes dejlige sexede tunge hænger ud af munden, hvorfra hendes dejlige mundvand løber ned i min mund. Der er forbindelse mellem vores munde – savlet hænger ned fra hendes tunge og ned på min tunge. Det smager dejligt. Hun er efterhånden lidt tør i munden – det er jeg ikke – så hun begynder at spytte mig ned i munden. Jeg har en god smag i munden og synker hendes spyt med velbehag.

Jeg kommer. Min pik sprøjter. Det vælter ud med sperm i kondomet. Hun siger det var godt og trækker sig ud og hiver kondomet af, binder knude på det og smider det ud. Hun tørrer min pik med en vådserviet, som hun også smider ud.

Jeg spørger hende om jeg må kysse hende i numsen inden jeg skal gå. ”Ja, selvfølgelig må du det” siger hun. Jeg sidder på sengekanten og hun kommer hen til mig og stiller sig med numsen ud for mit ansigt. Jeg nyder duften igen og kysser hende på balderne. Jeg får stiv pik igen. Jeg presser mit ansigt mod hendes balder. Hun tager fat om sine balder og spreder dem. Jeg laver en trutmund og kysser hendes anus. Hun bukker sig forover og jeg stikker tungen ind i det stadig smidige numsehul. Jeg slikker af vellyst. Det er så lækkert at have sin tunge dybt inde i hendes vidunderlige velfromede numse. Hun er stadig meget saftig i numsehullet. Jeg prøver at nå omkring med min tunge få at få al hendes lækre saft ind i min mund, som jeg smager på og synker med velbehag.

”Nu må du klæder dig på, så kommer jeg om lidt og følger dig ud” siger hun, smiler og går ud af døren. Jeg klæder mig på og hun kommer og følger mig ud til hoveddøren. Jeg siger: ”tak, det har været i fantastisk oplevelse at være sammen med dig – du er bare så dejlig”.
”Du var også god – håber du kommer igen en anden gang” siger hun og lukker døren.

Jeg går med en god smag i munden – hvad skulle jeg ellers, efter at have smagt hendes forskellige safter. At slikke hende i numsen var bare så vidunderligt og lækkert.

porno med danske piger