Helle for Helle

SPAR MANGE PENGE

Hun bider hårdt sammen om puden, medens jeg hidsigt gennemknepper hende. Vores kroppe klasker højlydt hver gang vi rammer hinanden. Jeg ser ned mellem vores svedige kroppe…

Da jeg var 18 boede kæresten og mig hjemme hos vores respektive mødre, mig på mit værelse, og kæresten havde 1. salen derhjemme. Til en af de utallige fester vi holdt dengang, havde vi siddet hele eftermiddagen og aftenen med og drukket tæt, hvilket resulterede i at jeg var gået spritstiv i seng oppe i dobbeltsengen i kærestens soveværelse.

Ud på natten kom jeg til mig selv, liggende med armen rundt om kæresten. På et tidspunkt vender jeg mig om på den anden side, og opdager til min forbavselse at der ligger en tredje i sengen.

Ikke at det var unormalt, tit og ofte har vi sovet hvor der var plads, når vi festede igennem. Vi har før ligget to fyre og kæresten, eller to tøser og mig i den samme seng, dog helt uden at der har været noget i det.

Var det så kæresten jeg havde ligget og omfavnet?

Jo, det var jeg ret sikker på. Hun lå i hendes side af sengen. Og duftede og mærkede rigtig.

Men hvem var det så der lå ved siden af mig?

Bent? Eller Kim måske?

Nej, nok ikke Bent. Han ville nok ligge og sove sammen med hans kæreste.

Og Kim boede så tæt på, at han nok ville være gået hjem.

Efter hånden var jeg vågnet så meget at jeg fornemmede en duft af kvinde. Parfume og sådan.

Hvem kunne det så være?

Lone? Helle?

Det kunne bedst tænkes at være en af de to.

Helt af sig selv begyndte min pik at vokse. Nok lidt hjulpet på vej af alle de bajere jeg havde hældt indenbords, som pressede på og ville ud igen, men også tanken om at ligge her i sengen og ikke vide hvem der sov ved siden af mig.

Så hører jeg vedkommet ligge og brumme tilfreds.

Hmnn, det gav ingen ledetråd.

Duften kunne jeg heller ikke helt placere. Dog genkendte jeg den. Men hvem var det?

Pludselig mærker jeg hende skubbe røven bagud, så hun absolut ikke kunne undgå at mærke min ståpik. Jeg trak mig lidt tilbage, jeg ville jo ikke genere nogen. Men det var jo begrænset hvor meget jeg kunne trække mig tilbage. Der lå kæresten jo.

Men det var også lige meget, for hun fulgte blot med. Atter pressede hun sin røv mod min stådreng.

Hvem fanden var det der lå og gnubbede sin røv mod mig?

Nu hørte jeg hendes vejrtrækning blive tungere og mere højlydt. Sig mig en gang, lå hun og nød det?

Jeg var efterhånden ikke længere i tvivl, om at hun også måtte være vågen.

Lidt frækt at ligge her i sengen og lire mig op. Men jeg kunne da også lade være med at ligge og stritte sådan!

Nu pressede hun endnu mere på, og jeg skød underlivet frem.

Hvad fanden, hvis nu hun ville, så pyt da!

Og jeg kunne da altid påstå at jeg gjorde det i søvne. Ikke?

Og hvis det var en af de to tøser, havde jeg jo alligevel knaldet dem begge før.

Mit pres mod hendes røv, blev så rigeligt besvaret med at hun nu lå og vrikkede med sin røv, så min pik nu lå i revnen mellem hendes baller. Jeg var nu så stiv som jeg kunne blive. Det var da pisse frækt at ligge her og lire hinanden op, med kæresten lige ved siden af. Men hvad, hun lå og snorkede højlydt.

Jeg dristede mig til at lægge en arm om hende, dog uden at ”røre” noget. Jeg var jo stadig ikke helt sikker.

Min hånd blev mødt af hendes, der tog om dem og knugede min, og snart førte hun den op til sine bryster.

De var rimeligt store og tunge, kunne jeg mærke.

Hvis var det?

Lones?

Nej, nok ikke. Hendes var mere faste i det.

SEX I DAG?

Helles?

Tja, det kunne godt passe. Hun havde meget bløde bryster. Og store!

Så det kunne godt passe.

Vorterne! Dem måtte jeg mærke efter. Helles var store og mørke, og hun strittede altid helt vildt, medens Lones var små, hårde og kuglerunde.

Jeg mærkede efter og klemte dem lidt.

Jo, det var så absolut Helle. Da jeg begyndte at kæle for dem, mærkede jeg hvordan de voksede i min hånd. Jeg lod min hånd vandre ned over maven. Der var ikke nogen deller. Videre ned til røven.

Jo, det måtte være Helle. Hun havde temmelig brede hofter og bløde lår, modsat Lone der var lidt godt i stand. Helle derimod har næsten mager, men med en ordentlig bagdel.

Jo, det måtte være Helle, var jeg overbevist om.

Kussen! Jeg måtte mærke kussen. Lone havde en ordentlig dusk og ingen skamlæber, hvorimod Helle havde en mere moderat hårvækst og et par ordentlige kusselæber der hang nedenud. Jeg begyndte at fingerere ved trusserne. De var små og af blonder, hvorimod Lones gerne var af bomuld.

Lige da jeg berørte hendes kusse, begyndte hun at stønne højt.

Shit!

Så hold dog kæft, du vækker da kæresten!

Jeg lod et par fingre glide indenfor trussen og ned gennem kussemåtten. Hun spredte benene, så der var fri adgang, og snart mærkede jeg en saftig kusse. Lige da jeg ramte lystknoppen, gav hun et højt støn fra sig, og kæresten gav et højt grynt fra sig, og vendte sig rundt på ryggen.

Satans! Havde hun opdaget noget?

Men, ak nej! Hun snorkede lystigt videre.

Det går galt, det her!

Hvis det var Helle jeg lå og pillede i dåsen, hvilket jeg efter hånden var ret overbevist om, ville hun snart ligge og hyle som Lassie. Hun var en stønner af klasse. Når hun fik pik, kunne alle høre det. Hun hylede og stønnede, så det var en lyst.

Og da jeg altså også skulle pisse, trak jeg hånden til mig og kravlede over hende, og gik ud af soveværelset. Da jeg var ved at lukke døren, stak jeg fingrene op til næsen og snusede ind. Hold da op, hvor hun duftede godt.

Vel ude på toilettet fik jeg rettet pikken ned i håndvasken og pissede.

For en sikkerheds skyld tørrede jeg med et stykke toiletpapir. Man vidste jo aldrig!

Da jeg nærmer mig soveværelset igen, ser jeg at der står en skygge udenfor døren.

Nu var det vel ikke kæresten?

Hun tager min hånd og trækker mig ind i stuen og lukker forsigtigt døren.

Nej, det var ikke kæresten. I månelyset ser jeg Helle, stå der i sit frække undertøj.

Hun trækker mig ind til sig og kysser mig krævende. Jeg gengælder hendes våde kys, og snart farer vores tunger rundt og leger tag-fat.

Mine hænder lægger jeg på hendes ryg og lader dem vandre ned til hendes fyldige røv og ælter den godt og grundigt. Hendes røvballer er utroligt bløde og kramme venlige, samtidig står vi og gnubber vores underliv mod hinandens.

Så hvisker hun i mit øre:

”Kom, knep mig. Jeg vil ha´ pik”

Det skal hun ikke sige to gange, så jeg skubber hende ned i en lænestol. Da hun ligger der, trækker jeg hendes røv helt ud til kanten og trækker trussen af hende. I månelyset kan jeg se hendes kusselæber allerede glinser af hendes safter. Jeg går på knæ foran hendes åbne kusse og snuser ind. Hold da kæft, hun dufter lækkert. Jeg spreder hendes lår, og kysser hende på kussen. Duften virker berusende på mig. Kysser videre end over hendes venusbjerg, og når kilderen. Da jeg suger den ærtestore, hårde knop ind i munden og lader tungen spille på den, begynder hun at stønne højt.

For fanden da, vil du vække hele huset?

Jeg griber en pude og holder op for munden af hende og tysser på hende. Det dæmper hende lidt, men for satan da, hun støjer da jeg atter begynder at slikke hendes kusse. Hendes kusselæber er store og blodfyldte, og ikke mindst sjaskvåde. Jeg sætter tænderne i dem og trækker lidt i dem, og jeg mærker hele hendes underliv sitrer. Lige da jeg stikker en finger ind i hendes hede grotte, gennemrystes hun af orgasmen. Nårh, ja. Det er rigtigt; hun får enormt let orgasme. Langsomt fingerknepper jeg hende, medens jeg sutter og slikker hendes klit. Der går ikke ret længe før end hun igen får en serie af små orgasmer.

”Knep mig for satan, jeg vil ha´ pik. NU!”

Det var et tilbud jeg ikke kunne takke nej til, så jeg rykkede hen, så pikken stod stiv lige ud for hendes honningkrukke. Straks var hendes hånd nede og greb fat i pikken. Hun kørte lidt op og ned på pikken, inden hun styrede den til hullet. Lige da den rammer revnen, griber hun fat om mine røvballer og sætter neglene i, og trækker mig dybt op i hende i et eneste sejt ryk. Pladdervåd, som hun er, glider jeg i bund i første stød. Jeg tager fat i hendes ben og lægger dem op på skuldrene, og begynder at kneppe hende i lange, seje stød. Da det åbenbart går for langsomt, trækker hun benene op langs kroppen, og trækker hårdt i min røv, medens hun stønner:

”Knep mig, knep mig hårdt, jeg vil ha´ pik”

”Så, hold nu kæft, hun ligger lige inde ved siden af”

”Det vil jeg skide på, jeg vil ha´ pik. Kom nu”

Jeg fortsætter med at hugge pikken op i hende, og helt automatisk øges tempoet, snart kører pikken ind og ud i hendes saftige kusse, ledsaget af høje smaskelyde. Jeg må bare ælte hendes patter, så jeg river og flår i hendes fine blonder, og til sidst lykkes det mig at få dem lirket ud i det fri.

Lige i det samme glider skyerne væk for månen, og i det klare månelys kan jeg se Helles skønne patter ligge og skvulpe frem og tilbage, i takt med mine hårde stød i kussen. De ligger nærmest nede på hendes arme, så bløde og slaskede er de. Jeg griber fat om dem, og klemmer hendes store, stive vorter, hvilket blot øger støjniveauet fra hende, hun jamrer og stønner så højt at jeg atter bliver bange for at hun vækker kæresten. Da jeg samtidig er ved at komme, trækker jeg pikken ud med et højt svup.

Som hun ligger der i månelysets skarpe skær, ser hun aldeles bedårende ud; patterne ligger og flyder ud, så hendes brystkasse næsten er helt flad, og med benene tæt op langs kroppen, stikker hendes topkusse tydeligt ud fra hendes underliv.

Nøjh, hun er lækker!

”Kom, vend dig rundt. Jeg vil kneppe dig bagfra. Ligesom en køter” stønner jeg.

Jeg kan godt huske at det er hendes favoritstilling.

”Så kan jeg få pikken helt i bund” havde hun sagt en gang.

Snart ligger hendes overkrop ind over stolesædet, og hun vrikker indbydende med røven.

Hold da op, hun har en lækker røv! Lige til at bestige. Jeg kravler hen bag hendes bagperron, og lader pikken glide ind mellem hendes kødfulde baller, og finder med det samme hendes våde hul, og glider langsomt ind i hende.

”Åårrhh” stønner hun liderligt og højt.

”Puden, for satan” hvæser jeg, og hun bider hårdt sammen om puden, medens jeg hidsigt gennemknepper hende. Vores kroppe klasker højlydt hver gang vi rammer hinanden. Jeg ser ned mellem vores svedige kroppe og nyder synet af min fissesaft glinsende pik forsvinde ind mellem hendes tykke kusselæber. Ser hvordan hendes røvballer bølger i takt med mine stød.

Nu ligger hun og krammer puden hårdt, medens hun bider i den. Trods det, kan jeg tydeligt høre på hende, at hun atter er ved at få orgasme.

Passer mig egentligt godt, da synet af hendes frække røv, er blevet for meget, så jeg giver hende et par hidsige klask på røven, og griber derefter fat i ballerne og puler løs, det bedste jeg har lært.

Det bruser i mine boller og jeg kan ikke længere holde mig, mine stød bliver mere og mere hidsige, og stolen skubbes hen over gulvet for hvert stød.

Med et hæst, undertrygt brøl, spermer jeg dybt oppe i hendes våde kusse, og efter flere dybe stød, klasker jeg sammen over hende. Jeg mærker hvordan hendes kussemuskler krampagtigt malker de sidste dråber ud af pikken, medens hendes orgasme klinger af, og da den langsomt mister trykket, vil jeg trække mig ud, men hun hvisker om jeg ikke godt vil blive inde i hende.

”Det er så dejligt at mærke din pik oppe i mig”

I stedet griber jeg om siden af hendes krop og kæler for siden hendes patter, medens vi begge får pusten.

Til sidst trækker jeg mig ud, og vi aftaler at hun går på toilettet, medens jeg lister ind i sengen til kæresten. Heldigvis opdagede hun ikke noget.

porno med danske piger