Hængenosseren fjernede alt uskyldighed

SPAR MANGE PENGE

Jeg skulle også lade døren stå på klem så han kunne komme ind. Når han så kom skulle jeg være på sengen i en liggende doggy-style, hvor jeg havde røven i vejret…

Jeg er en mand på 20 der igennem længere tid har haft en slem fantasi… nu lever jeg i den… Jeg har fyldige læber der efterhånden som årene er gået har fået mere og mere hang til saftigt svulmende kød. Som skrevet har jeg igennem længere tid haft mig en slem fantasi som indebærer saft i massevis og på pirrende vis. Jeg vil nu fortælle om mit hemmelige seksuelle paradis som en masse mænd ikke ved de har gjort del i.

Det kilder i min penis, han går forbi i mig, usoigneret på en fræk måde som går lige i shortsene. Han ser mig ikke på mig, men jeg ser på ham. Han har selv shorts på, cowboyshorts der sidder helt oppe i kuglerne, hvilket der giver en flot udskæring af en ordentlig pølse. Jeg forestiller mig en svedig pik, der bare venter på at komme hjem og ud af de stramme bukser han har på. Hans arme er behåret og fra hans åbne skjorte kan jeg se hans sorte hår fra brystet, jeg tænker at han er omkring 40 år. Han er nu væk fra parkstien og jeg forsat videre i et roligt og spottende tempo. En ny mand kommer forbi denne gang med en dame. Et ungt par i starten af 20’erne. Han er stor og maskulin med ordentlige arme og Nørrebro-frisure. Han holder rundt om damen som er en lille sag. Blondine med patter der er skubbet helt op under hagen. Hun pirrer mig, hvilket han også gør. Jeg forestiller mig at være fluen på væggen i deres hjem. Jeg forestiller mig hvordan hun bliver gennemkneppet af hans pik. Hvordan de skifter stilling fra ride-stilling til missionær og hvordan hun slynger sine ben rund som hans spændstige røv der bevæger sig i takt med hvert enkelt stød. Jeg forestiller mig hvor lidt kærlighed der er imellem dem, men alligevel hvor meget de hengiver sig til hinanden. Hvordan hun er villig til at blive kneppet i hoved og røv. Jeg tænker på hvor meget hun egentlig vil finde sig i før det bliver for meget, og hvad han egentlig gør, som er så perfekt at hun bliver ved. De går forbi jeg tjekker hans røv. Og rigtig nok bevæger den sig som en muskelrøv skal gøre i et par alt for stramme soldier-shorts. Tanken har gjort mig godt og grundigt liderlig. Jeg skal bare hjem nu! Før jeg når hjem har tanken om de store mænd givet mig en kilden i røven. Jeg smutter inden om grønthandleren der ligger lige om hjørnet af min opgang, der køber jeg mig nogle grøntsager der minder mig om pikkens forme. Mange forskellige former. Jeg køber mig en agurk og en pose gulerødder til at udplugge mig med. Jeg kommer op i min ny-renoverede og relativt tomme lejlighed. Jeg smider lynhurtigt tøjet og finder glidecremen frem…
Jeg tager en kondom over grøntsagerne jeg har udvalgt mig og klister dem op på vægende med gaffa-tape så de står lige ud i luften. På væggen er nu en række lignet op med strittende grøntsager i forskellige størrelser. Jeg smøre min anus godt ind i glidecreme og propper nu den første grøntsag i røven i en doggystyle. Jeg pumper mig løs mod væggen og mærker hvordan jeg bliver mere og mere udvidet. Næste grøntsag… næste igen… og igen.. og nu er jeg ved agurken, som trods de mange gulerødder har en pæn stor omkreds forhold til gulerøddernes øgede størrelse. Jeg presser mig nu godt på den store agurk og bemærker nu at min liderlighed har overtaget min vejrtrækning. Jeg stønner langsomt og intenst, som jeg aldrig før har gjort det. Jeg har endnu ikke rørt min penis og tanken har slet ikke strejfet mig. Jeg blive klar over at jeg har følt mig som en pige. Jeg har følt mig som blondinen i parken. Jeg har underkastet mig pikken. Uden at røre min egen pik, kommer jeg nu i et kæmpe støn. Orgasmen kommer bag på mig. Sæden vælter ud af mig som aldrig før. Jeg er i ekstase og falder i søvn på gulvet..

SEX I DAG?

Jeg gætter på at jeg vågnede en times tid senere, har glemt alt om tid og sted midt i akten. Jeg mærker at jeg agurken sidder i min røv endnu. Min ringmuskel må have klemt så hårdt at selv gaffa-tapen ikke kunne holde sig. Jeg føler mig lidt pinlig over situationen, trods ingen jo har set mig. Sådan er jeg slet ikke. Slet ikke. Jeg tænder på piger.. fisse.. patter.. læber og uskyldigheden selv. Men hvad var det her så? En følelse jeg ikke selv kunne styre. Jeg havde haft denne følelse mange gange, tvivlen om jeg var homoseksuel. Jeg var dog kommet frem til at jeg måtte være biseksuel da jeg kun tænder på måden hvorpå en mand kan undertykke mig med sin pik. Deres ansigt og kysselæber kan de godt holde for sig selv. Kærlighed med en mand er et no-go..

Da jeg er kommet mig efter affæreren med agurken og har fået mig et bad ringer jeg efter en pizza. Det er lige hvad jeg trænger til efter dagens udmattende anstrengelser. Jeg bestiller for en gangs skyld fra et nyt pizzeria der lige er åbnet. Det ligger godt nok lidt længere væk, men der står på deres hjemmeside at de bringer ud, hvilket min stam-pizzeriaet ikke gør. 20 minutter efter ringer det på døren. Jeg åbner og ser til min forbavselse af det er manden i de stramme shorts og den svedige pik. Jeg får hurtigt betalt og fanget min pizza ind af døren som nu igen er lukket. Jeg er igen hammer liderlig. Jeg får spist lidt af min pizza foran computeren hvor jeg sidder og surfer porno. Jeg falder dog en af de reklamehjemmesider jeg altid har været modstander af. Scor.dk. ”få udlevet din allerstørste sexfantasi”, sådan stod der på reklamen.
Godt liderlig trykkede jeg derpå, fik lavet en profil og smidt et billede af min krop derpå. Jeg fik skrevet en profil der kort sagt lød sådan her: ”Jeg ønsker at blive kneppet hårdt i røven, taget bagfra af en rigtig mand. Jeg understregede at jeg ikke var til kys og at jeg som så mange andre ønskede at være anonym i offentligheden”. Lidt skuffet over den langsomme tilbagemelding på min profil som jeg nu alligevel havde brugt penge på gik jeg i seng med en kedelig spiller.

Næste dag, mandag, tidlig op på arbejde.. hårdt.. kedeligt og stillesiddende job med vindue ud til den solrige mandag. Jeg havde dog fri tidligt. Allerede klokken 14 var jeg hjemme. Jeg tjekker for sjov skyld min nylavede email… BANG. Trods den kedelige arbejdsdag og manglende lyst til noget som helst, er jeg nu liderlig på et øjeblik! 16 nye beskeder. 4 af dem var dog scor-hjemmesidens egne beskeder om diverse parties.
Men 12 beskeder alligevel. Jeg tjekkede dem lynhurtigt ud. Alle havde profilbilleder hvor deres pik var på. Jeg kunne nu vælge og vrage 12 forskellige peniser. Nogen billeder dårligere kvalitet end andre. Jeg kiggede fokuseret.. en lille, en stor, en normal, en slatten, en med hængenosser – alle de valg.. Jeg følte mig slem da jeg valgte de store pikke til, fremfor den gennemsnitlige størrelse. Ham med hængenosser valgte jeg også til – det pirrerede mig med tanken om at sluge sig fast som en igle på hans lange kugler. Jeg havde lyst til dem alle sammen nu! Nu nu nu!.
De skrev alle sammen, på den ene eller anden måde, at jeg var lige det de manglede. Kort og kontant sex. En af dem skrev dog lidt mere en de andre. Han foreslog at han kom hjem til mig. Han skrev jeg skulle sætte en urtepotte så han vidste at det var den rigtige lejlighed han var ved. Jeg skulle også lade døren stå på klem så han kunne komme ind. Når han så kom ind skulle jeg være på sengen i en liggende doggy-style, hvor jeg havde hovedet på hovedpuden og røven i vejret. Jeg skulle smøre min anus godt ind i glidecreme til når han kom. Jeg skulle også være blindfoldet for at gøre situationen endnu mere pirrende for mig, skrev han, desuden skulle jeg være total glat. Det sidste var intet problem, det var jeg i forvejen. Men de andre ting var jeg dog lidt betænkelig ved. Jeg vidste jo ikke hvem han var overhovedet. Men tanken pirrede mig. Det kom bag på mig hvor slemme mine tanker udviklede sig. Mine tanker gik løs. Hvad nu hvis jeg aftalte det samme med de andre mænd, men på hver sit tidspunkt… Jeg undersøgte profilerne igen og udvalgte nu 3 profiler som hver havde store pikke og den ene også med hængeklunker. Fanden tog over mig og jeg skrev til alle tre. Det samme som manden havde skrevet til mig. Denne gang bare hvordan de skulle finde mig. Jeg skrev at jeg ville sætte min dør på klem og lade en urtepotte stå uden for, og at de derefter ville finde mig inde i soveværelset i en doggy-style stilling. Jeg skrev dog ikke noget med at flere mænd havde fået samme tilbud som den enkelte. Jeg delte dem op så ham med beskeden kom først. Jeg var så liderlig at det allerede skulle være samme aften! Han skulle komme klokken 18.00. Den næste skulle komme 20.00 og til sidst skulle hængenosserne og den eneste pik med forhud komme klokken 22.00. To timers mellemrum. De to første måtte havde fået mistanke om at der var flere mænd indblandet end dem selv, da jeg skrev til dem, at de ikke måtte lade mig komme, da jeg ville gemme nydelsen til når jeg var alene med mig selv igen. Heldet var med mig og de svarede hurtigt.. og trods den dumme undskyldning var de helt med på det. Jeg skrev at jeg ønskede at de skulle komme mig i munden. Til hængenosseren skrev jeg det samme. Jeg aftalte tid og gav dem adressen og møderne var sat. Godt svedig og med stiv pik gik jeg i bad. De boede sjov nok alle sammen i aalborgområdet hvor min lejlighed var, så den dårlige tidsfrist var ingen hindring.

Klokken nærmede sig 18.00, potten uden for døren var klar, og døren på klem. Min puls hammerne som en gal. Nøgen lå jeg på sengen godt indsmurt i glidecreme og med bind for øjnene lavet af en sort aflagt t-short. Mit hjerte hammerede.. dunk dunk.. dunk dunk.. på et tidspunkt var jeg sikker på at jeg skulle besvime. Så kunne jeg høre døren knirke. Skridt der træder inden for døren og lukker den næsten lydløst bag sig. Skridtene bliver højere men dog svag. Jeg kan høre hvordan intense åndedrag kommer nærmere. Jeg hører ham åbne bæltet og bukserne falde ned på jorden. Som jeg kan høre tager han alt tøjet af. Alt sammen i en pirrende stilhed. Så rasler der noget der lyder som en kondomindpakning. Det beroliger mig en smule. Jeg kan nu mærke ham presse fingre på skift ind i mig, først en enkelt så en til, han stopper ved det der mærkes som fire. Han erstatter nu fingrene med sin glans. Hans pikhoved virker ikke til at have problemer med at komme ind. Jeg tænker om hans pik ikke var så stor som han havde skrevet og at jeg derfor skulle bindfoldes. Tanken strejfede mig dog kun. Pikken bevægede sig nu mere og mere ind i mit dyb og han kunne høre at min vejrtrækning blev dybere og mere intens. Hans stød var langsomme og dybe og han holdte længe, også lidt for længe. Han skiftede ikke stilling med mig og da han endelig kom, kom han på min ryg i stedet for i min mund. Jeg kunne høre han forlod lejligheden og jeg tog bindet af. Jeg følte mig ufuldført og udnyttet, jeg håbede ikke at den næste mand ville blive på samme måde. Jeg vaskede mig ren for sæd og opdagede til min store forbavselse at han næsten havde brugt de to timer. Godt forpustet smed åbnede jeg døren og smed mig på sengen. Nervøsiteten nåede næsten ikke at komme før jeg igen hørte fodspor. Denne her gang startede lidt bedre ud. Pikken større og mere action. Han pumpede løs på mig og jeg stønnede højt i utakt med fyren der voldbollede mig hårdt og dybt det var skønt. Han huskede dog at komme i min mund; Han vendte mig rundt og proppede sin pik i min mund på en meget blid måde, her kom han i mange dråber og jeg slugte hver en eneste dråbe. Han sagde tak og forlod mig stadig liderlig. Jeg følte samme følelse som før – udnyttet. Hvilket der pirrede mig. Min konstante trang kom til udtryk via presperm og jeg mærkede hvordan jeg virkelig skulle passe på ikke at begynde at onanere. Sidste skud på stammen var hængenosseren. Denne her gang var jeg nervøs igen. Det var nok den pik jeg havde glædet mig til aller mest..
Døren åbnede sig og jeg kunne høre, at fodsporende var højere end tidligere. Han smed tøjet hurtigt og langt fra lydløst. Jeg kunne lugte ham fra han trådte ind i rummet af. Han lugtede af sved. Jeg gætter på han havde smidt alt tøjet da han pludselig slog en sådan lussing på min ene balle at jeg blev helt stum af smerte. Han rev mig rundt og proppede sin pik ind i munden på mig. Han var slet ikke blid. Han gaggede mig med sin pik mens han styrede tempoet med sin hånd på mit baghoved. Min pik var slet ikke stiv mere. Hans pik lugtede af tis og sperm og jeg kunne mærke hvordan hans forhud bevægede sig mod indersiden af mine kinder. Pikken var simpelthen så stor at jeg tror han opgav gaggingen og derfor smed mig om til en doggy-style igen. Her klaskede han sin pik op på min anus hvorefter han stødte den hårdt ind. Hans pik var mindst ligeså stor som den agurk jeg brugte dagen før, og trods smerten var min pik nu igen oppe at stå. Han var foroverbøjet over mig og jeg mærkede hvordan hans intense prusten i min øregang blev højere og højere. Hans stød blev dybere og dybere indtil hans pik nu var helt inde. Han lang nosser bankede skiftevis på mit mellemkød og min egen pik. Efter en tid måtte jeg lade mig underkastes af hans store pik og jeg kom derfor i en rystende orgasme der også fik ham til at nærme sig klimaks. Jeg kunne mærke hvordan han hammerede løs og pludselig kom i 3 rykkende bevægelse ind over mig. Jeg er sikker på at jeg besvimmede i ekstase af ren nydelse. Og da jeg vågnede op var han væk. Jeg rejste mig fra sengen og kunne tydeligt mærke hvordan pikkene havde gjort mine ben mindre handikappede. Jeg mærkede hvordan sæd løb ud af røven på mig og løb ned af benene. Han havde åben bart ikke brugt kondom. Jeg gik i bad. Jeg følte den samme skønne følelse af at være blevet udnyttet. Morgen efter meldte jeg mig syg fra arbejde da jeg ikke kunne gå ordenligt for smerte. Men jeg tænkte hele tiden på om der nu var nogle der havde skrevet til min scorprofil.

Min hemmelige fantasi.
Skriv gerne hvad i synes som min fortælling og dejlige sexfantasi.
Fantasien er ikke udlevet men det ønskes!

porno med danske piger