God damn!

SPAR MANGE PENGE

Han hvisker i mit øre, at han vil se mig med mindre tøj på, jeg imødekommer hans krav og smider mine jeans, og blotter min glatte fisse…

Det hele startede den sommer 2006. Jeg var fyldt 14 i Januar, og havde fået 15.000 i konfirmationsgaver. de penge skulle jo bruges på noget, så nogle venner og jeg, tog til Aarhus for at shoppe.

Vi mødes foran Quitess 11.30, for at købe jeans. Da vi står derinde, falder mit blik på en noget ældre dreng. mit blik mødes, af et elevatorblik, der stopper på mine runde 85c. Da hans blik igen kører op, vinker han med hovedet hen til ham. mine veninder har fuldt episoden, og skubber mig af sted. Det må jeg takke dem for!

efter vi har snakket lidt, giver ham mig sit telefon nummer. derefter finder han de fedeste Diesel jeans til mig, og spørger om vi skulle gå ind og prøve dem. jeg siger ja, og sender ham et frækt blink. da vi står derinde hvisker han i mit øre, at han vil se mig med mindre tøj på. jeg imødekommer hans krav, og smider mine jeans, og blotter min glatte fisse, og mine gennemsigtige g-stringstrusser. jeg ser straks et ganske gevaldigt telt, under hans stramme hængerøv. han spørger hvad jeg hedder.

" Stella," svarer jeg, " dig?"

SEX I DAG?

" Nikolai, og før du spørger, er jeg 17," svarer han.

jeg siger ikke noget da han begynder at tage på mine patter. han stopper og spørger om jeg skal prøve jeansene. jeg sætter min finger for hans mund, fjerner den, og begynder at snave med ham. efter et minuts tid, stopper vi og aftales at mødes foran det lokale diskotek klokken 21.00.

klokken 21, står han allerede uden for, og da han ser mig, løber han om bag mig og tager mig på patterne. han visker i mit øre, at han gerne vil kneppe mig så hårdt. jeg nikker med et svagt støn.

21.30, står vi foran hans kollegie dør. han har allerede knappet min nedringede skjorte op. han visker til mig at han vil slikke mig til jeg kommer. han åbner døren, og trykker på en knappe. og igennem højtalerne begynder starten til Glamour hotel lavt. han flår tøjet af mig, og hiver sit store lem ud.

" Wauw, 25?" spørger jeg.

" Tæt på .. 27,5!" svarer han stolt. før jeg ved af det, har han givet mig et kondom, og jeg putter det straks i munden. lige så stille , ruller jeg det på med munden. der efter lægger han mig ned på sin uredte sovesofa, spreder mine ben, og presser hårdt sit store lem ind. og holdt kæft hvor var han stor! han fyldte mig ud til bristepunktet. hurtigt begyndte han og kneppe meget hurtigt, og det varede ikke længe før jeg fik aftenens første orgasme. og der blev mange flere …

jeg har valgt at stoppe historien her, for ikke at støde andre med min unge alder. Alle navne er dæknavne, og tidspunkter og steder er også ændret.

porno med danske piger