Gennemkneppet i skoven

SPAR MANGE PENGE

Han tog pikken ud af munden og gik om bag ved mig, tog de drivvåde trusser med tis i hånden, og proppede dem ind i min mund: Jeg følte jeg blev kvalt…

Denne omgang lækre sex jeg har beskrevet her, fandt sted for nogle år tilbage i august måned, da jeg var 17 år gammel. Min daværende kæreste og jeg elskede at eksperimentere med sex, trods vores store aldersforskel på 12 år. Jeg har altid været til ældre mænd, og ham her han var helt perfekt – 12 år ældre og VILD med sex.

SEX I DAG?

Han havde ringet hjem klokken 21 og bedt mig om at gøre mig klar til at tage med ud i det fri.. Jeg vidste godt hvad han mente, og jeg tog en meget stram top på så brysterne nærmest væltede ud, en lille bitte nederdel der knap dækkede ballerne, et par sorte små trusser under og et par stilethæle som han elskede at se mig i. Klokken var mange så jeg tog også en kort jakke på..

Han hentede mig hvor vi havde aftalt, og han sagde ikke en lyd. Han kørte ud af Strandvejen og længere end væk en Klampenborg. På et tidspunkt drejer han ind på en parkeringsplads i skoven, overfor en strand. Han be’r mig om at stige ud og følge med ham. Jeg var spændt, og jeg kunne mærke hvor fugtig jeg blev mellem mine lår.. Det blæste lidt og mit lange brune hår hvirvlede ind foran mine øjne. Det var koldt, men alligevel følte jeg mig varm.

Han tog mig i hånden og førte mig over noget græs, ned mod sandet. Jeg fik roligt fremstammet at jeg skulle tisse. "Stil dig med dine ben spredt" sagde han ganske roligt. Det var mørkt, og jeg var faktisk lidt bange, jeg tøvede lidt, og begyndte at famle for at hive mine trusser ned "Nej.. Behold dem på. Tis nu!" beordrede han mig. Jeg skulle virkelig tisse så det var intet problem. Fik gennemvæddet mine trusser og det føltes nærmest som en orgasme i al den lettelse. Han gik over mod mig, tog mig i hånden og flyttede mig længere ind i noget skov. "Tag trusserne af". Jeg gjorde som han bad om. Han fik lagt mig foran ham, så jeg havde hovedet lige ude foran hans pik. Jeg gjorde som jeg regnede med jeg skulle, knappede stille hans bukser op, og fik med besvær hevet den allerede stive pik frem. Han elskede når jeg suttede hans pik, og jeg elskede at gøre det. At mærke når den voksede i munden og var varm og lækker. Han tog pikken ud af munden og gik om bag ved mig, tog de drivvåde trusser med tis i hånden, og proppede dem ind i min mund: Jeg følte jeg blev kvalt, men liderlig af selv samme behandling, han førte først sin tunge op i fissen på mig, bagfra, så han også kunne slikke mig i røven. Jeg blev så tændt! Han famlede rundt et par sekunder og fik uden besvær stukket pikken op i mig. Jeg kunne ikke holde kæft mere, trods trusserne i munden, jeg skreg af nydelse! Han kneppede mig altid hårdt og længe, ligesom jeg ønskede det, og denne aften var ikke en undtagelse.. Han fik skubbet mig ned så jeg stod på alle fire, og han gik med ned på knæ. Pikken styrede lige fra fissen ind i min røv som ikke så tit får en behandling, så det var smertefuldt da han jog den hårdt ind. Jeg kunne høre hans brøl, og jeg vidste det var nu jeg skulle fyldes med varmt sæd i røven. Fuck.. Det er den bedste følelse at mærke sæden løbe op igennem pikken og ind i ens krop. Det får mig altid til at komme. Han stak pikken tilbage i fissen på mig og begyndte igen at kneppe mig hårdt… Jeg kom som jeg aldrig har gjort det før, jeg flåede trusserne ud af min mund og fik skreget "Jeg kommer, bliv ved!" samtidig med at jeg trillede en tåre af smerte, lyst og nydelse.

Vi rejste os op og kyssede hinanden længe og blidt, men blev forstyrret af en skikkelse som løb fra stedet. Han har nok fået sig et rart syn 🙂

Nu sidder jeg 21 år gammel, og tænker tilbage på alle de dejlige ting vi har haft gang i. Jeg kan stadig godt savne den kinkysex jeg har haft som yngre.

porno med danske piger