Den aften jeg gav magten fra mig for første gang

SPAR MANGE PENGE

Har aldrig følt mig så blottet før i mit liv, uden mulighed for at bevæge mig eller beskytte min krop. Jeg tog imod en del slag, igen denne svidende og hurtige smerte…

De forberedelser og overvejelser jeg gjorde mig var blandt andet hvilket tøj der ville pirre denne ukendte mand, hvor meget min krop kunne klare, hvor meget ydmygelse mit sind kunne klare, hvor nervøs jeg var over at alt skulle være iorden, og om jeg kunne huske og følge alle de regler jeg havde fået. Jeg havde tænkt over hvor jeg skulle stå når han kom ind ad døren, hvordan jeg skulle præsentere mig. Og jeg havde tænkt over hvor meget ondt han ville gøre mig. Og sidst men ikke mindst, havde jeg tænkt meget over om jeg var i stand til at gøre det godt nok for denne fremmede mand.

Soundtracket til Fire Walk With Me kørte hele aftenen.

Tilliden til ham som jeg ikke kendte og aldrig havde mødt var hele tiden intakt, underligt nok. Vi havde allerede skrevet sms, hvor han havde instrueret mig i hvilken opførsel han foretrak, og det var vigtigt for mig at følge den.

SEX I DAG?

Da det ringede på døren rystede jeg over det hele af nervøsitet og lyst. Imens han gik opad trapperne stod jeg ved døren og ventede og prøvede at rette min ryg og holde min mund åben, da han havde fortalt han foretrak det på den måde. Jeg turde ikke kigge på ham da han endeligt trådte ind ad døren, men han sagde at jeg skulle slappe af.

Det skal siges at det, jeg videre beskriver måske ikke er helt i overensstemmelse med den kronologiske rækkefølge, da jeg var fyldt til bristepunktet med en blanding af lyst, nydelse og nervøsitet.

Han lod mig knæle med ryggen til sig, og fortalte mig at jeg behagede ham. Det begyndte her virkeligt at gå op for mig at jeg var i hans magt, og at jeg stod til hans rådighed, så jeg kunne opfylde de af hans behov han ønskede opfyldt, Dette tændte mig. Han fortalte mig at der var nogle ting der skulle ordnes, fordi jeg i svage øjeblikke tidligere havde været ulydig. Jeg skulle modtage fem slag på hvert bryst, samt det antal slag bagi han fandt passende. Jeg fik bind for øjnene og skulle rejse mig op. Han bad mig klæde mig af, så det eneste jeg havde på var hofteholder og strømper.

Den smerte jeg følte da han slog mig første gang, var svidende hård, men også hurtig. Jeg havde fået ordre på at tælle højt, og det forsøgte jeg igennem mit hurtige åndedræt. Det var meget ophidsende, også selve smerten, og det at jeg var i stand til at udholde den. Efter første del af straffen var udstået kom den anden del. Jeg fik bundet mine hænder på ryggen og skulle tage slag bagi. Jeg ved faktisk ikke hvor mange slag jeg fik, mens jeg lå med enden i vejret og alt af mig synligt for ham. Jeg har aldrig følt mig så blottet før i mit liv, uden nogen mulighed for at bevæge mig eller beskytte min krop. Jeg tror jeg tog imod en del slag, og igen denne svidende og hurtige smerte, efterfulgt af blide berøringer der lovede om noget der ikke kom. Der kom flere slag i stedet. Mine baller var brændende og ømme.

Efter at have taget min straf, så oprejst som det var mig muligt, kom der et break for mine ømme kropsdele. Jeg fik lov til at tage ham i munden. Jeg lod min tunge lege med ham, prøvede at tage ham så langt ind det kunne lade sig gøre for mig. Prøvede at gøre det så godt som muligt så han blev tilfreds med mig. Efterfølgende løsnede han rebene om mine hænder og bandt mine hænder fast til mine ankler. Herefter fik han sin vilje med mig, og det var ikke blidt og nænsomt, men han tog mig som han ville. Hårdt. Han løsnede rebet fra mine ankler og håndled. Igen slog han mig på brysterne og jeg talte forkert og skammede mig, men han tilgav det. Han fortalte mig hvor beskidt jeg var, og jeg vidste det var sandt, for jeg var fyldt med lyst. Lyst til at blive rørt og taget. Til at blive brugt af ham. Endnu engang bandt han mine arme og slog mig bagi.

Herefter gjorde han det jeg havde frygtet mest, han tog mig samme sted som han havde slået mig, bagi. Først prøvende og roligt, efterfølgende voldsommere. Jeg må have bidt smerten i mig, han var tilfreds med at penetrere mig, også der. Jeg var blevet placeret på alle fire og han tog mig bagfra, hårdt. Min vejtrækning var hurtig, og det svimlede for mine øjne. Jeg var meget ophidset. Han bandt mine bryster hårdt op, mens min krop sitrede under hans berøring. Jeg vidste ikke hvad der ville komme, hvad han ville gøre med mig, da jeg stadig intet kunne se. Adskillige gange lod han mig tage ham i munden, og nogle gange lod han mig bruge mine hænder. Så jeg kunne røre ham imens. Han bad mig ligge mig på ryggen, med benene spredt ud til siden, op i vejret, mens han slog mig hårdt på inderlårene indtil også de var ømme. Dette gentog sig over flere omgange. Det var hårdt, men jeg klarede det, og han lod mig, gennem berøringen vide at jeg gjorde ham tilfreds. Selv fik jeg een gang lov til at vælge hvad han skulle gøre ved mig. Jeg lagde mig på ryggen og samlede benene om hans hals, mens han lænede sin krop og vægt ind over mig, og trængte ind i mig. På denne måde kunne jeg føle ham meget tydeligt indeni, denne specielle følelse når pikken glider ind.

Da han var tæt på at komme, trak han sig ud af mig, og hev mig op så jeg fik ham munden, Det var i min mund han kom, og jeg slugte, for at behage ham.

Jeg er meget stolt over at det lykkedes mig at tilfredsstille ham. Og nu venter jeg på nye ordrer. Jeg er blå på balderne og på brysterne. Jeg håber jeg kan udfører nye ordre lige så godt som de sidste jeg modtog.

porno med danske piger