Fire mænd

SPAR MANGE PENGE

Hun har tåre i sine øjne, Brit vil ikke voldtages, men safterne løber nu ned af de sol brune bløde lår. De to mænd der holder hende, mærker nu hun ikke gør modstand…

Brit havde nyt den dejlige og varme sol, det var meget varmt i dag, derfor havde hun kun en meget lille nederdel og en lille top på i den varme, nu var det hjem og tage et koldt bad.

Hun kørte nu på hjem i gennem skoven i den gamle Volvo Brit havde købt. Hun ser en gammel forladt lade, Brit skal lige tisse og så er der kun 17km til det bad.

Brit ser det er ikke nogen lade, men et gammel forladt hus som nok var meget ældre end Volvoen.Hun går hurtig ind i huset da døren ikke er låst, der er en lang gang. 

Hun finder det Wc – Skynder sig op igen, nu er det hjem og i bad.

Med et er der en hånd på hendes skulder, hvad fanden laver du i vores hjem bliver der sagt i mens han vender hende om. Kom her råber han højt, nu er der fire mænd der ser på hende de er meget gamle , måske 50 år og lugter af øl og sved.

Nå hvad laver du så her, bliver der sagt igen. Jeg skulde bare låne et wc, stammer Brit der lige er blevet 22år. Nu har du lånt noget af os, derfor skal du betale tilbage bliver der sagt.

SEX I DAG?

Hun stammer i panik hvor meget! Til sin rædsel er der nu to grove hænder på Brits bryster nu er der to andre hænder der hurtig tager den lille top af. De to andre mænd fjerner nogle tomme snaps flasker og løfter hende op på et gammel bord.

Nu råber Brit det vil jeg ikke, hun får en hurtig flad, det vil vi skide på der er ingen der kan høre dig. Den lille nederdel bliver nu løftet op og de små tango trusser bliver flået af, en mand holder hendes arme en anden hendes ben, De to andre slikker brits dejlige bryste vorter som er ved at blive meget stive.

Nu bliver fissen slikket, hun har tåre i øjne, Brit vil ikke voldtages, men safterne løber nu ned af de sol brune bløde lår. De to mænd der holder hende mærker nu hun ikke gør modstand mere, de slipper hende og begynder at bearbejde hendes krop.

Nu stønner Brit svagt af liderlighed, en tager sine beskidte finger op til hendes fyldige læber hun sutter frem og tilbage.

Der bliver sagt hvad mangler du? 
hun roterer med fissen som aldrig har været så våd som nu, lavmælt siger hun pik, så tag dem frem bliver der sagt. 
I rus af liderlighed rejser Brit sig op, åbner den ene mands bukser, han fører hendes så hun kan sutte den stive pik, 
en anden har nu sin pik oppe i den driv våde fisse, skat der mangler noget bliver der sagt, hun vender sig om en ny stor stiv pik kommer frem, nu sutter Brit pik på skift, aldrig har hun været så liderlig, Uden rigtig at vide det løfter Brit sin røv op af begær, to våde finger glider op i hendes røv nu tre ,uden besvær knepper de på skift i fissen og den dejlige røv.

Nu får hun den dejlige sperm i munden, fissen og røven, hun kan ikke mere en kæmpe orgasme kommer nu, aldrig har Brit haft det så godt med sex.

Brit ligger helt stille og slapper af.

De rejser hende op giver Brit den lille top, hun bliver som i en tåge ført ud til bilen, men nu vil det gamle lort ikke starte.

Brit går ind igen, der bliver sagt vi har ikke forstand på gamle volvo, men der kommer fire gutter i aften, den ene kan det med biler, så kan du komme af sted i løbet af i morgen, hun hører sig selv sige ja.

Brit bliver ført over i en gammel sofa, mellem to mænd, en flaske bliver ført op til hendes mund hun drikker grådig, hendes hænder bliver ført ned på deres store bule i bukserne.

Nu er hun våd igen.

Døren går op fire store mænd kommer nå siger de, hun nikker mens hun har en pik i hånden den anden finger knepper hende, der bliver sagt du kommer ikke til at sove i nat.

Berit sider nu med otte mænd, tanken gør hende liderlig…

porno med danske piger