Første gang med min søster

SPAR MANGE PENGE

Hendes hånd strejfer et kort sekund min pik som er blevet godt stiv af både nærheden af min søster og hendes krop og snakken om Sex…

Det var først på sommeren min Søster og jeg er Tvillinger og netop fyldt sytten, vi skulle med vores forældre på ferie til Sverige i hytte og havde glædet os længe …

Min søster er godt skuet sammen – og har en utrolig dårlig vane med – hjemme – kun at gå iført t-shirt og trusser – hvilket godt kan gibbe i en knægt som mig – trods det hun er min søster. – Og jeg har ofte spillet pik af når synet har sat gang i mine hormoner. Først er jeg gået på toilettet og fundet et par brugte trusser af Ingers … min søster og mens jeg har snust til det tykke stof som skjuler revnen og fissen har jeg banket min pik af … blot ved tanken om hvordan hun ville se ud uden trusser.

Vel ankommet til den svenske hytte – finder vi ud af at den er mindre ind vi havde aftalt .. så Inger og jeg måtte dele værelse for første gang siden vi var små ….

Det blev aften og vanen tro skiftede min søster til Sloggy trusser og t-shirt med røde bamser … – man kunne ane lidt af hendes kønshår – og måske på grund af varmen også lidt fugt i hendes trusser når hun sad i skrædderstilling på gulvet og ordnede hår ….. Sådan havde jeg ofte luret på hende – men først den seneste tid fundet det frækt og blevet liderlig ved synet – hun var jo stadig min søster.

Det blev sengetid og vi fandt vores fælles værelse – der var stadig lidt køligt til natten og Inger frøs … jeg sagde hun kunne ligge ved Mig så kunne vi også bedre snakke … som sagt så gjort …

Inger krøb ind under min dyne og da jeg mærkede hendes bryster mod min ryg gav det et stød gennem min krop.

Vi ligger og taler om gamle dage – og senere snakker vi om kærester og kommer ind på Sex – jeg mærker næsten Ingers brystvorter stikke mig i ryggen … da pladsen er trang ligger hun en arm om mig og vi ligger nærmest i ske … hendes hånd strejfer et kort sekund min pik som er blevet godt stiv af både nærheden af min søster og hendes krop og snakken om Sex…

Up viskede hun, det må du undskylde kom det fra Inger … gør ikke noget svarede jeg – som om intet var hændt … vi fortsatte med at lille og sludre og fik dermed også varmen … Inger satte sig op rev sin T-shirt over hovedet og hendes veldrejede bryster kom til syne i det svage lys på værelset …

Håber ikke det genere brormand .. – nej svarede jeg og mærkede det bankede i min PIK så den var ved at sprænges ….

SEX I DAG?

Med et mærkede jeg min søsters hånd kramme min pik uden på mine underbukser .. og resultatet udeblev ikke jeg kom med et ordentligt suk … nå sagde Inger du lyder liderlig … ja hvad ellers søster …. Nu vendte jeg mig rundt så vi lå ansigt til ansigt og jeg strøg forsigtigt mine hånd ned over hedes bryster – hun reagerede kun på en måde hun gav mig et vådt kys på munden … og tog igen fat om min pik men denne gang med hånden inde i mine underbukser – hold kæft … det var vildt.

Jeg førte min ledige hånd ned over min søsters stramme balder og klemte blødt hendes røv – nu mødtes vi i det første tungekys.

Med et trak hun sig lidt tilbage – jeg har det røde viskede hun … – hun brugte tampon fordi vi var på ferie for ellers havde jeg set hendes bind gennem hendes trusser.

Vent sagde hun … jeg går lige på WC og tisser … – hun tog en frisk Tampon i sin taske og forsvandt …satans tænkte jeg mens jeg legede med min pik … så tæt på og så … det røde ….

Da Inger kom tilbage smed hun trusserne på gulvet og puttede sig igen under min dyne … i hånden havde hun en dåse med solcrem …

Bo sagde hun … vil du ikke se om du kan bolle mig i det bagerste hul – jeg er ved at sprænges af liderlighed .. viskede hun ….

Om jeg ville – var det drøm eller … jov Inger det vil jeg hvis du selv har lyst … og det havde hun!

Jeg smed mine underbukser ud over sengen og vi smed nu dynen på gulvet – vi havde fået varmen.

Vi lagede os som før og jeg tog crem i den ene hånd og masserede først hendes baller og fortsatte derefter med crem til hendes snævre stjerne bag hendes skede … forsigtig lod jeg en finger gå på vandring godt fedtet ind forsvandt den ind i det lune hul … som var både stramt og dejligt … hun sukkede – og var nu begyndt at onanere på min pik samtidig med at hun skiftevis legede forsigtigt med mine kugler …..

Jeg lod min hånd vandre frem mellem hendes ben og kunne mærke snoren fra hendes tampax … tag mig Bo – hun gav mig et vildt kys tag mig bagfra …..

Ikke i sengen viskede jeg – sæt de gamle kan høre os … vi bredte vores dyner ud på gulvet .. jeg bad hende ligge på knæ med røven i vejret og støtte på hænderne og placerede mig bag hende, mens jeg stadig masserede hendes røv og med den ene hånd kærtegnede hendes mave ….

Langsom kom jeg nærmere – min stive pik fik noget solcrem .. og nu stødte jeg forsigtig pikken mod hendes lille stjerne .. som ingen ting fik jeg mit pikhoved ind i varmen .. og langsom men forsigtigt stødte jeg pikken længere og længere op i Ingers varme røv ..,

Inger tog sin ene hånd bag ud og klemte mildt mine nosser mens hun klynkede svagt .. nu var det sket … med 5-6-7 store sprøjt sendte jeg min ladning sperm op i røven på Inger mens jeg holdt hende tæt ind til mig …jeg kunne have brølt som en løve … men bed nydelsen i mig … vi skulle ikke vække de gamle.

Vi sank sammen på dynen og min pik sagde svup, da den forlod Ingers dejlige stramme røv …

Dejligt sagde Inger – du er sku da en rigtig buk .. Bo – vi kyssede hinanden vildt – Inger gav min pik et ekstra klem … det bliver ikke sidste gang Bo – bare vent til der ikke længere er russisk besøg i mellem mine skamlæber.

Vi tog vores underbukser på – og hoppede i hver sin seng – og nej det blev ikke sidste gang med Inger … mere om det en anden aften ….

Vi faldt hurtigt i søvn – og næste dag mødte vi ved morgenbordet med et lidt større smil på læberne en tidligere – Mor og Far skulle blot vide hvorfor.

porno med danske piger