Et møde med gymasie fyren

SPAR MANGE PENGE

Han lagde sig ned, og “smadrede ” Sig op i min røv, jeg skriger højt, men han holder mig for munden, “Hold kæft kælling. ” Hvæsede han og gled frem og tilbage, hårdt og brutalt…

Jeg gik i 10’ende klasse, gik til mange fester og var meget populær, jeg er ikke nogen typisk dulle men ser ud som jeg vil. Jeg har langt brunt hår, flotte store bryster, en smal talje, og en flot røv. Jeg har en brun kulør over det hele, og er faktisk utroligt sexet.

Der var en fest hos en veninde i et forsamlings hus, der var mange jeg ikke kendte, og jeg var iført et par stramme mørke jeans og en nedringet lyserød top, og et par flade sko. Da klokken var omkring 11, kommer en flok drenge fra gymnasiet, de har drukket i forvejen og er derfor lige så fulde som os andre, men jeg var ærdu nok til at huske det hele. Og jeg huskede ham. Høj, lyshåret, muskuløs, og skide lækker. Jeg bed i læben og satte mig ved en gruppe tæt hvor han var, jeg havde benene over kors, og snakkede ivrigt med.

Han hed Rasmus. Han gik hen til mig, ” Går du ikke med ud og ryger?” Han havde et frækt glimt i øjnene, og jeg gik med ham. Der var en del lige udenfor, så han trak mig med om bag ved, ” Hvad hedder en lækker brunette som dig?” Spurgte han og tændte en smøg, ” Emma.. ” Svarede jeg og så på hans smukke store hænder. ” Hej Emma, jeg er Rasmus.. “Han smilede skævt og tog et hiv, ” Hvor gammel er du? ” Spurgte han mig og giver mig et elevator blik ” Jeg er 16., og du?” Jeg stiller mig op af muren og fugter mine læber. ” Jeg er 18.. ” Han slukkede sin smøg og rykkede tæt på mig, ” Er du til enegangs knald, Emma?” Han strøg hænderne op af min side, og trækker mine trøje lidt op. Jeg ser på ham, ” Hvad har du lyst til, Rasmus?” Spørger jeg drillende og knapper hans bukser op, han knapper ligeledes mine op og stikker sin hånd ned i under min g-streng. Der er helt mørkt og ingen kan se os.

SEX I DAG?

Han massere rundt i mit underliv, før han trækker sine, og mine bukser halvt ned, og så ryger undertøjet med, han ligger hænderne på mine bløde glatte lår, og løfter mig om hans liv, den er allerede stiv. Jeg er på P-piller, og tænkte ikke på kønssygdomme lige nu, jeg så bare ind i hans smukke brune øjne. Og så trænger han op i mig, til min forbavselse, ikke hårdt. Men lidenskabeligt, men alligevel langt, jeg lukker munden og tier fuldkommen stille, i forhold til ham, jeg bliver derfor nød til at holde ham for munden mens vi står der op af muren og knepper.

Rasmus sætter tempoet op, hårdere, og hårdere, ” Mere.. ” Stønnede jeg i mod hans øre, og han presser mig hårdt op af muren, til jeg nærmest skriger af både smerte, og begær.

Han kommer, og sætter mig bare ned, han tager tøj på og går. Jeg for hurtigt mit på, og går ind, Rasmus sidder og snakker nu, men jeg forstyrre ham, og sætter mig på hans skød, jeg slikker ham over af halsen og op på øret, ” Kunne du tænke dig, at mærke min tunge, mod dit lem?” hviskede jeg pirrende, og trykkede mine bryster mod ham, og vi går ud på toilettet. Jeg sætter ham ned på det og hiver bukserne af ham, Jeg sutter den derefter bare op fra slap, og meget heftigt, han formår at tie stille, men han vil mere, og trækker mig væk, ” Rid mig..” Stønnede han lavt og rykker tilbage på brættet, jeg trækker mine bukser af, og sætter mig overskrævs på ham, lydløst sætter jeg mig på hans stive lem, og rider til. Virkelig til. Jeg er øm efter sidst, og nyder det derfor mere. Han er hård, og river mig på ryggen, og bider mig i halsen. Jeg er ligeglad lige nu. Rider bare, hårdere, hårdere, hurtigere. Han ligger en finger mod min klit, og massere den, mest vi gør det. Vi kommer begge næsten samtidig. Jeg er udmattet og vil hjem.

Så vi tager hjem i hans kollegie lejlighed, jeg ligger på sengen og falder bare i søvn med tøj på.

Men så trækker han tøjet af mig, jeg snøvler og vrider mig lidt, ” Lig nu stille. ” hvæsede han og fik det hele af, jeg vågner helt og ser på ham, jeg er i håndjern til hans seng.

” Nu skal jeg vise dig hvordan man knepper hårdt, Emma. ” Jeg bider mig i læben og lukker øjnene,” jeg vil ikke nu, jeg er øm ” Klagede jeg, han er ligeglad, han spreder mine ben og slikker mig, lige til jeg er ved at komme, så retter han sig op, og låser håndjernene op, ” Vend dig. ” Da jeg ikke gør det, vender han mig bare selv. Jeg spjætter og gør modstand, han binder mig igen, ” kom nu Emma, jeg ved du vil.” Stønner han og onanere på sig selv, han rækker ud af glidecremen, og jeg prøver at tænke på noget andet, jeg har gjort det før, men ville ikke, jeg kan ikke li det. Han smurte sig ind i det, til mit held.

Han lagde sig ned, og “smadrede ” Sig op i min røv, jeg skriger højt, men han holder mig for munden, “Hold kæft kælling. ” Hvæsede han og gled frem og tilbage, hårdt og brutalt. Jeg græder nu, det gør utrolig ondt. ” Rasmus, lad nu være, det gør ondt.. ” Bad jeg klynkende og vred mig, ” Hold nu kæft, du gik sgu selv med mig hjem !” Jeg gider ikke engang gøre modstand, og irritere ham, ved at ligge og stønne så højt jeg kan, og ikke hans navn, nej en andens. Han fortsætter dig til han kommer, han binder mig op, ” Gå hjem med dig.. ” Men jeg kunne knapt nok gå, alligevel går jeg hjem, men jeg meldte ham ikke. Inderst inde, havde jeg sgu nydt det.

porno med danske piger