Giv din kvinde en massage hun aldrig glemmer! (Guide til bedre sex)

Giv din kvinde en massage hun aldrig glemmer! (Guide til bedre sex)

SPAR MANGE PENGE

Giv din kæreste eller kone en lækker Yoni Massage.

Lær teknikken, få bedre sex og en gladere partner 😉

Yoni er det tantriske ord for kvindens kønsdele. Massage er en smuk kropslig måde at komme i kontakt med sig selv og sin partner. Før du begynder Yoni Massage er det vigtigt at skabe et rum for kvinden til at slappe af, så hun lettere kan komme ind i en rolig tilstand.

Målet med Yoni massage er ikke udelukkende at opnå orgasme, skønt orgasme ofte er en behagelig og velkommen effekt. Målet kan være så simpelt som at glæde og massere Yoni. På den måde kan både modtager og giveren slappe af, og behøver ikke at bekymre sig om at nå et bestemt mål. Hvis orgasme kommer,  er den som regel større, mere intens og mere tilfredsstillende. Det er også nyttigt for giveren at ikke forvente noget til gengæld, men blot lade modtageren nyde massage og slappe af ind i sig selv.


Jade Egg til Yoni Massage og Bækkenbundstræning

Få et mere saftigt sexliv ved at træne med Jade Egg.

Ægget masserer din skede indefra og øger din strøm af kønshormoner. Du kan træne din bækkenbundsmuskulatur og dermed forebygge inkontinens og få stærkere orgasmer. Ægget kan hjælpe dig til at opnå mere følsomhed på dit G-punkt og øge din feminine energi.


Kvinder får sprøjte orgasmer og fuld krops-orgasmer.

For jer der har kvinder der ikke kan få skede orgasmer, men kun overfladiske klitoris orgasmer er denne massageform en enestående måde at få hende til at løsne op. Når din kvinde er mere afspændt er det også nemmere for dig at holde længere. Når kvinder spænder i underlivet, vil du også ubevidst spænde i dit underliv, hvilket leder til for tidlig sædafgang. Mange parforhold lider fordi kvinden har spændinger i underlivet. Det gør at hun er irritabel og lukker af for dig seksuelt. Det kan dog kræve en del massagesessioner før I kan opnå samme resultater, som dem du ser i videoen. Men det er muligt! Man skal bare gøre det til en vane.

SEX I DAG?

Giv hende denne form for massage et par gange om ugen mindst 17 gange og der vil begynde at ske mirakler i jeres parforhold. Håber denne video viser jer hvor stor en indflydelse tapning og massage af meridian punkterne har. Når hun er i stand til at få sådanne orgasmer ved at han har løsnet op for spændinger og blokering i hendes meridian punkter, så forestil dig hvad du vil få ud af en fuld krops massage og at få fjernet blokeringer i dine egne energibaner.

De bedste intim og massageolier

Giv selv massagen eller send hende til en professionel tantra-massør

Vi kan anbefale at I besøger www.tantra-temple.com for at få en fuld kropsmassage. Der kan du modtage massage fra kvinder som er uddannet i Tantrisk massage. Massagen vil hjælpe dig til at løsne op for de seksuelle energier.

Her er en fantastisk video der viser hvordan man giver en kvinde fuld krops-orgasmer ved at massere hende på bestemte meridianpunkter. Massage af disse punkter gør at den æteriske energi flyder frit i kroppen.

Tantra Massage for Kvinder
En tantramassage er som en rejse ind i dig selv, gennem hele dit indre univers. Undervejs på denne rejse vil den kærlige, bevidste berøring bringe dig i kontakt med de sider af dig selv som normalt aldrig får opmærksomhed. Du kan komme i kontakt med din fulde kvindelige kraft, din feminine natur, din sanselighed, din nydelse, din evne til at være ekstatisk!

Tantramassage til Mænd
En tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed er. Massagen vækker dit hjerte og giver dig styrke, ro, overblik, selvtillid og viser dig hvordan du kan stå i din fulde kraft, sexualitet, styrke, vision og kærlighed. Find kilden til din kraft og styrke; hvil i din maskuline kerne!

Tantramassage for Par
Besøg Tantra Templet sammen som par og få ny viden og inspiration til hvordan I kan bringe mere intimitet, bevidsthed og nærvær ind i hverdagen. Oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra en tantramassage kan forøge livsglæde, erotisk tiltrækning og kærlighed i jeres parforhold og bringe jer tættere på hinanden.

Læs erotiske fortællinger med danskernes egen massage oplevelser, fra dem i privaten til de mere vovede og forbudte!

Se frække film hvor massage føre til mere…

 

porno med danske piger