En tur ind til byen

SPAR MANGE PENGE

Han rev bodystockingen af mig og betragtede min lille fisse. Han trak mig ind på hans kontor, hvor han låste mine hænder fast til et skrivebord med håndjern og bandt mine fødder…

Jeg var jomfru, og havde længe ville prøve min første gang. Jeg var 16. Så havde på en sexchat fundet en på 37 der gerne ville tage mig.

SEX I DAG?

Han boede på Amager så der var jeg på vej ind. Han havde skrevet til mig på mobilen at jeg skulle skrive når jeg var derinde. Så da jeg kom, skrev jeg selvfølgelig. Jeg fik svar tilbage om at der stod en pose udenfor hans dør når jeg kom. Jeg skulle ringe mig ind og klæde på inde i blokken.

Så jeg tog metroen og gik hen til hans lejlighed. Posen stod der. Nede i lå en lille læder g-streng, der bare havde en lille snor til at putte op i fissen, og der lå også en sort, lak bodystocking, et øjenbind og høje sko. Jeg tog det alt sammen på og stavrede op mod 2. sal hvor han boede. Pludselig, da jeg mindst ventede det blev jeg revet ind i en lejlighed. Han rev bindet af mine øjne og kiggede på mig.

Jeg havde ikke anet det ville være sådan her. Han rev bodystockingen af mig, og betragtede min lille fisse. Han trak mig ind på hans kontor, hvor han låste mine hænder fast til et skrivebord med håndjern, og han bandt mine fødder fast til en tung stol, så jeg ikke kunne bevæge mig. Så kniplede han mig med en lædersnor. Han kom tilbage med voks og en saks. Han klippede trusserne af, og slikkede forsigtigt min fisse. Jeg kunne mærke jeg blev våd. Da jeg stønnede voldsomt trak han sig væk, og placerede en voksstribe på min fisse. Han rev den af, og jeg ville skrige. Han gentog det, til jeg var helt glat dernede, hvorefter han så forsigtig lod en finger glide op i mig, for at mærke hvor stram jeg var. Han løsnede mig og sagde: ”Rejs dig”. Så tog han mig med ind i hans soveværelse, hvor der var en stol, med ringe til at binde fødderne op i. Han pressede mig hen og spændte mine ben op, hvorefter han tog sin enorme pik frem og sagde: ”Da du er en lille stram, liderlig jomfru, starter jeg med at kneppe dig lidt med mit pikhoved så du kan mærke hvordan det er, og så presser jeg mig længere ind”. Han kørte sin hånd op og ned af sin pik, hvor efter han så pressede sig lidt ind. Jeg stønnede af liderlighed, og bad ham tryglende om at trænge dybere op. ”Åh ja, bol mig i min lille fisse, hårdere” jeg kunne ikke få nok, og til sidst var han helt inde. Mens vi lå og kneppede, trak han sig pludseligt ud, og stak en dildo op i mig. Han løsnede mig, og bare mig ind i stuen, hvor han pressede mig ned over en buttplug. Jeg skreg af smerte, men han holdt mig fast, og pressede sig ind i mig igen. Han kom inden i mig, og fjernede så buttpluggen igen. ”Op med dig”. Jeg rejste mig, og han beordrede mig over på sofaen. ”Spred benene” sagde han, mens han onanerede ud over mig. Så pressede han sig ind igen. Han ville engang til. Jeg sagde jeg ikke kunne mere, og det respekterede han, og fingrekneppede mig. Da jeg kom, løftede han mig op, og sendte mig hjem…

Men vi lavede en aftale en uge efter, fordi jeg var blevet helt vild.

porno med danske piger