En smuk ung blondine del.2

SPAR MANGE PENGE

Lidt afsides fandt vi et sted. vi kælede og kyssede og onanerede hinanden, hun tog badebukserne helt af og stillede sig på alle fire så jeg kunne tage hende bagfra…

Engang da vi var hjemme i Danmark og kørte over Storebæltsbroen mod Sjælland, lagde hun en hånd på mit lår mens jeg kørte, langsomt kravlede hendes hånd op til mit skridt, og det alene fik min pik til at vokse hastigt. Pludselig trak hun min pik frem og onanerede mig mens jeg kørte. Jeg gjorde gengæld og stak min hånd ned i trusserne på hende og legede med hendes kilder. Hun sendte mig et lykkeligt smil og spredte glad benene så jeg kunne komme til, hun var sjaskvåd og jeg kildede hendes skamlæber og legede fjerlet med hendes klitoris. Sådan introducerede jeg hende for Danmarks største hængebro. Hun så vist ikke så meget da vi kørte over toppen for hun havde sin opmærksomhed nede mellem sine ben og på min pik hvor hun hastigt kørte min forhud op og ned over mit pikhoved.

Da vi nærmede os betalingsanlægget var vi stærkt ophidsede, men måtte lige vente lidt, jeg lagde min trøje over min stive pik mens jeg betalte damen i billetlugen. Så snart vi var igennem kørte jeg væk fra motorvejen og fandt snart en afsides grusvej med en solbænk og en flot udsigt.

Hele vejen havde vi leget videre med hinandens kønsdele, og vi var virkelig liret op. Selvom der var en vis risiko for at en bil skulle komme forbi satte vi os ud på bænken for vi kunne bare ikke vente mere. Jeg sad nederst med min strittende pik og hun sænkede sin varme og våde kusse ned over den Vi sad lidt og stille nød udsigten mens vi mærkede hvor dejligt det var at være forenet, ved første øjekast så det bare ud som om hun sad på skødet af mig mens vi kikkede. Det gjorde vi egentlig også, men snart nød vi den mens hun kørte sin kusse op og ned over min pik. På et tidspunkt rejste vi os op, da det var lidt nemmere, jeg havde stadig min pik oppe i hendes kusse bagfra, og da hun rettede sig op klemte hendes forreste skedevæg ret kraftigt mod min følsomme streng på undersiden af pikhovedet. Hun blev helt vild for i denne stilling blev hendes G-punkt også kraftigt masseret. Hun drejede hovedet om til siden så vi kunne kysse hinanden mens vi kneppede, Det kraftige pres mod hendes G-punkt og mod den følsomme underside af min pik blev snart meget svært at styre, men vi holdt os længe på randen af en orgasme, jeg havde mine hænder inde under hendes bluse og masserede overalt på hendes bryster og mave og klitoris. Faren for at blive opdaget generede mig ikke længere, for dette var så dejligt at jeg ikke ville afbryde det, om så nogen stod og hev i os. Men der kom ingen. Udsigten var fantastisk og en skøn kraftig kildren forplantede sig i mine nosser og ud i hele mit underliv, jeg kunne mærke at min sæd banede sig vej, og så gik pumpefunktionen i min pik rigtig igang, og sprøjtede sperm op i hendes skønne kusse. Jeg stønnede højt og hun stønnede med, for hun kom også i en helt anderledes orgasme end hun var vant til, fortalte hun senere.

Hun talte i det hele taget tit om den dag vi havde dette samleje.

Hendes sexbehov var fantastisk, når vi var sammen, (gerne en uge af gangen med nogle måneders mellemrun da vi boede i hvert sit land). Når vi var sammen elskede vi mindst 2 gange om dagen ofte 3 – 4 gange. Hun tog teten men hun virkede så seksuelt ophidsende på mig at jeg, ikke havde nogen problemer med at følge med, nogen gange var vi for trætte til de store udfoldelser, og så lå vi bare og onanerede sammen, enten lå vi begge på ryggen og kyssede hinanden mens vi onanerede, eller også stod hun på knæ med skrævede ben over mine ben mens vi kikkede på at vi onanerede. (hun var så gudesmuk når hun stod sådan).

SEX I DAG?

Men egentlig husker jeg bedst de gange vi elskede i det fri. Det elskede hun!

En dag ville vi til stranden, vi havde badetøj på, og jeg havde en løstsiddende skjorte på der dækkede mine badebukser. (og dermed bulen i samme), det var med vilje for jeg var hele tiden småliderlig når jeg var sammen med hende.

Ude i vandet pjaskede og legede vi som børn, og pludselig foreslog hun at vi tog vores badetøj af mens vi gemte vores nøgenhed under vandet. Som sagt så gjort! snart svømmede vi begge helt nøgne rundt i vandet med vores badetøj i hånden, det var virkelig dejligt og befriende. Jeg fik med det samme en kraftig rejsning. Det betød dog intet for det kunne ingen af de mange andre badegæster i vandet se, da vi holdt os lidt på afstand af dem. Vi blev dog snart så liderlige at vi ikke kunne holde os fra hinanden, og lidt på afstand af de andre badegæster begyndte vi at onanere hinanden under vandet. At få spillet pik af en skøn dame mens man er splitter nøgen i fuld offentlighed er en fantastisk skøn oplevelse. vi blev begge så ophidsede at vi ville mere, men jeg kunne ikke få min pik ind i hendes kusse pg.a. det kølige vand. vi prøvede ihærdigt men kulden fik hendes kusse til at trække sig sammen, så jeg kunne slet ikke få pikken indenfor.

Vi fik badetøjet på igen, jeg havde stadig en stor bule i badebukserne, men fik mig sneget op et sted hvor der ikke var så mange mennesker. På vejen væk fortalte jeg hende at jeg næsten ikke kunne holde min pik i ro. og det ville hun straks se! Glædesstrålendende hev hun min pik ud af badebukserne, og den blev omgående helt stiv. Jeg stoppede hende dog omgående for det var et ret befærdet sted vi befandt os. Men med stiv pik strittende inde under skjorten holdt ind mod maveskindet af elastikken i badebukserne begyndte vi at lede efter et sted hvor vi kunne få afløb for vore hormoner. Lidt afsides fandt vi et sted. vi kælede og kyssede og onanerede hinanden, hun tog badebukserne helt af og stillede sig på alle fire så jeg kunne tage hende bagfra. Hendes kusse så dog så indbydende ud at jeg lige ville slikke hende lidt først. hendes anus der var nyvasket fra badningen  fik også noget sol, mens jeg slikkede hende. Det var lidt svært at nå hendes klitoris med min tunge i den stilling. jeg kunne kun lige nå den når hun gjorde sig svajrygget. på den måde kunne hun selv styre når jeg skulle slikke hende på hendes klitoris eller på hendes skamlæber eller stikke tungen ind i hendes vagina og kilde hende der. Min næse kildede hende vist lidt i hendes anus, og pludselig buede hun ryggen så jeg slikkede hendes anus. Det kunne hun lide! for efterhånden svajede hun kun kortvarigt så hendes skamlæber og hendes klitoris kom ud for min tunge. jeg slikkede lige i hendes lille stjerne, først med en blød bred tunge over det hele og så borede tungen lidt ind. Pludselig begyndte hun at stønne højlydt og hun svajede igen ryggen og lod mig slikke hendes klitoris. og så kom hun med en lang klagende lyd, Da jeg havde givet hendes klitoris hendes skamlæber og hendes anus en ordentlig slikketur mere, borede jeg min pik op i hendes kusse, og jeg kneppede hende på fuld kraft bagfra. det var skønt at stå på knæ derude i det dejlige vejr og køre min stive og efterhånden meget følsomme pik ud og ind af denne smukke unge blondines pragtfulde kusse! Mens vi kneppede kærtegnede en lun blid vind vores nøgne hud og fuglene pippede rundt omkring os så det var en fryd at høre på.

Jeg var lige på vej i den 7. himmel da der kom nogen traskende over imod os. Vi afbrød omgående vores elskov og trak tøjet på og forsvandt inden de kom for tæt på. På vejen væk gav hun mig et langt intens kys for at takke mig for mit slikkearbejde i hendes nedre regioner. Normalt var vi ikke så bange for tilskuere, hvis det var nogle helt fremmede mennesker der ikke senere kan opsøge os. Men dette her var en strand hvor vi kendte rigtig mange mennesker. og her kunne der hurtigt udvikle sig en skandale. Jeg ved ikke om de så hvad vi lavede, men jeg har aldrig hørt noget så det gjorde de nok ikke. men jeg havde efterhånden store problemer med at skjule min pik. Den var så stiv en pik kan blive, og den var smurt ind i hendes kussesafter. og jeg nærmede mig desperation. Heldigvis var der et dametoilet lige i nærheden. hun kikkede efter om der var fri bane derinde. det var der! og snart stod vi splitter nøgne inde på et dametoilet og var igang  igen. denne gang stod vi op. hun havde den ene fod oppe på toiletlåget så jeg rigtig kunne komme til, jeg lå på knæ neden under hende og slikkede hendes kusse denne gang slikkede jeg hendes klitoris og hendes skamlæber og jeg fingerkneppede hendes skede. mens jeg slikkede hendes klitoris masserede jeg hendes rillede g-punkt inde i skeden og inden længe spredte hun benene mere ud til siden stak kussen helt ind i hovedet på mig og stønnede endnu en lang orgasme ud. Jeg rejste mig op og kikkede ind i hendes strålende lykkelige og blanke øjne jeg gav hende et langt intens kys og borede derefter min pik langt op i hendes varme kusse, og kneppede løs, og snart var jeg tæt på en orgasme igen. Men minsandten om ikke vi blev forstyrret igen! Pludselig kom en rengøringskone ind og gjorde rent. Hun hev lidt i vores dør men lod den så være og gjorde resten af toiletterne rene. Det tog en rum tid, og jeg kunne mærke at jeg var ved at blive desperat. Selvom min pik havde lagt sig igen, kogte hormonerne rundt inde i mig, nosserne smertede fordi de havde for meget uforløst sperm. og min smukke elskerinde nød det hele i fulde drag. Hun nævnte tit for mig de vilde øjne jeg havde den dag med begejstring i stemmen, hun elskede det vilde blik jeg havde i øjnene når jeg var rigtig liderlig. og rigtig liderlig var jeg! Det var hun også!

Snart fandt vi et sted udenfor hvor vi kunne være i fred. Jeg havde så ondt i nosserne, at jeg bare måtte have udløsning. Hun havde allerede fået flere men hver gang jeg skulle have en blev vi forstyrret. nu ville hun gøre gengæld. Hun bad mig om at blive stående. så trak hun mine badebukser ned og på ½ sekund stod min pik lige ud i hovedet på hende. “Nu skal du få din udløsning” sagde hun med varme i stemmen, “nyd det”. Og det gjorde jeg! Igen mærkede jeg den blide sommervind på min nøgne krop. Og mens fuglene sang til så jeg hende trække min forhud tilbage med blide fingre og jeg så mit pikhoved  forsvinde ind i hendes mund og Og snart mærkede jeg hendes bløde fingre og læber omslutte min jernhårde pik. og mens hende tunge sugede og masserede min følsomme streng på undersiden af mit pikhoved kærtegnede jeg hendes smukke glatte silkehår. Hun elskede min pik og det kunne jeg mærke når hun suttede mig, derfor var det så dejligt, hun gav den massage og varme og kærlighed med en intensitet, så jeg snart følte mig som en stor stiv pik over det hele der var lige ved at sprøjte. Nu gav hun mig igen! Nu var det var orgasme det handlede om og den ville hun give mig så stor som muligt. hun havde hele tiden øje for når jeg var ved at komme, så klemte hun lige kortvarigt så spermen blev indenbords, og så suttede hun videre igen, for at bygge min intensitet op, og hele tiden steg og steg jeg i ophidselse, til sidst var jeg helt fyldt op, Jeg var blevet helt i et med min pik, af hendes kærlige behandling af den. og jeg følte at jeg var ved at lette, Det summede i hele kroppen og mit hoved og nu begyndte en kilderen at vokse i mit indre den fyldte mig helt ud. hun vidste jeg var ved at komme for alvor og hun begyndte at kilde mig i numsen. jeg spredte benene så hun kunne komme til og da hendes finger banede sig vej op i min anus sprøjtede sæden i en lang stråle ud i hendes mund, først løb sæden ud i en tyk stråle som vand fra en vandhane, min piks pumpemekanisme havde endnu ikke sat i gang, men da den første stråle ophørte kom orgasmen og jeg fyldte hendes mund med sæd mens min stemme udstødte et langt aaaaaarrrrrrhhh arh arh arh ååååhhh åh og min pik pumpede løs under hendes kærlige behandling og hun tog kærligt imod al min sæd. der sprøjtede ud af min pik. Mine ben gav efter og jeg faldt simpelt hen sammen som en klud og hun lagde sig tæt ind til mig kyssede mig og kælede blidt for min pik, mens jeg kom til mig selv igen.

Sikke en kvinde!

Vi kommer ikke sammen mere det eneste der fungerede mellem os var vores sexliv. det var til gengæld til et rent 13 tal, det var da også udelukkende det som holdt os sammen de sidste år.

Er det ikke sådan at enten klikker man sammen seksuelt, eller også klikker man sammen åndeligt? Jeg har oplevet begge dele, flere gange, men aldrig begge dele med den samme person. Altså sådan 100%.

Gad vide om et sådant forhold overhovedet kan eksistere?

porno med danske piger