En slem overraskelse

SPAR MANGE PENGE

Jeg har skrevet med denne her dreng på 16 hele ugen. Han er noget helt særligt og har den største pik i hele min klasse. Det bliver bedre ved tanken om at jeg er blevet hans sexslave…

Jeg sidder inde på mit værelse en normal lørdag aften. Eller det er en normal aften for alle andre bortset fra mig. Jeg har ventet på den her aften i 1 uge. Jeg skal til at pakke for at komme tilbage til min efterskole. Jeg har gået på den skole i 2 år og det er altid dejligt at komme tilbage til den. 

Jeg har skrevet med denne her dreng på 16 hele ugen. Han er noget helt særligt. Han har den største pik i hele min klasse. Og det bliver bedre ved tanken om at jeg er blevet hans sexslave. Jeg adlyder hver eneste ting han beder mig om. Selv da han bad mig om at sutte en fremmed mandspik.

Vi havde aftalt at mødes samme aften vi kom tilbage på skolen hvilket vi gjorde. Han havde bedt mig om at tag reb og gaffatape med på skolen så han havde mulighed for at binde mig. Han havde også bedt mig om at tag min dildo med som er 23 cm i længden og rimelig tyk.

Da det er en hel normal aften på skolen er der ikke mulighed for at være frække før om natten når man normalt skal sove. Vi bruger aftenen på at sende hinanden frække blikke imens vi står og snakker med vores venner.

SEX I DAG?

da det er blevet tid til at gå i seng starter vi med at sende frække beskeder til hinanden. jeg aner ikke hvad han har planlagt og jeg kan jo heller ikke andet end at adlyde. Jeg kan høre at vores nattelærer kommer op for at sige godnat og så går ned igen. 

Jeg spørger ham hvornår jeg skal se om der er fri bane og i det samme går min dør op. Der står ham med Hummel bukser og en T-shirt på. Jeg kan ikke engang se om han har bokseshorts på. Han går lige hen til mig og tager min top af så jeg kun sidder i g-streng. han smider hans bukser og befaler mig at sutte hans pik så godt som jeg kan. Da det bliver kedeligt for ham skubber han hele hans pik i min mund så jeg er lige ved at blive bange for at jeg ikke kan få vejret. 

Da jeg har tilfredsstillet ham nok med det gnider ham hårdt på min fisse selv om jeg stadig har g-streng på kan han mærke hvor våd jeg er. Han beder mig om at smide min g-streng og finde tapen frem.

Han tager et stykke af og lægger det hen over min mund og hænder. Han skubber mig ned på sengen og tager hans pik hen til min fisse. han holder den lige udenfor varmen for at gøre mig lidt mere vild og så tager han den ind. Det giver et skub i mig og det er tæt på jeg skriger. Den føles så godt inde i mig. 

Han starter stille og roligt og så går han ellers til den. Jeg stønner mere og mere til jeg snart har mistet min stemme. Da han synes at jeg har fået noget nok tager han pikken ud og finder min dildo frem. Han fører den hen til mit røvhul og skubber den langsomt ind. Det havde jeg ikke regnet med så jeg begynder at skrige indtil han slår mig hårdt i røven og beder mig holde min kæft. Men for sent. 

I døren står nattelæreren som har hørt alle mine skrig helt nedenunder. Morten (Som er læreren) kigger lidt på os og dildoen inde i mig da han lukker døren og smider sine bukser. Han skubber min herre væk og skubber dildoen ind og ud af min røv. jeg begynder at stønne igen og bliver mere våd ved tanken om at det faktisk er min lærer der er i gang med at røvpule mig med min dildo. 

Min herre er blevet træt af at kigge på så han får vendt min mund om imod hans pik som han så tager en i min mund så han mundknepper mig. Morten er imens i gang med at smide hans bukser helt så han har mulighed for at kneppe mig i fisse imens dildoen er i min røv. Men da min herre ser det stopper han, ham og foreslår at jeg bliver rigtig fyldt ud i begge huler. Jeg bliver sat oppe må Morten imens min herre tager hans pik ind i min fisse og så går de ellers i gang.

Jeg har nok aldrig skreget så meget på en aften. De bliver ved og ved lige meget hvor meget jeg kommer. og selv da de begge har fået udløsning tager min herre dildoen og bruger den i min røv imens at Morten bruger sine fingre i min fisse. 

Jeg har ikke tal på hvor længe jeg blev brugt. Jeg ved bare at jeg var virkelig udkørt da de skulle til at forlade mig. Og da det blev morgen fik jeg vist sovet så meget over mig at jeg ikke nåede de 4 første timer. 

Jeg kan sige at det her ikke blev første gang at de begge brugte mig og der kom da også et par flere mænd med en af gangene men det må i vente med at høre til en anden gang…

porno med danske piger