En aftale er en aftale – eller?

SPAR MANGE PENGE

Når først min kone mærker, at der er noget stort i bukserne på ham hun danser med, bliver hun for alvor liderlig. Og det gjorde hun garanteret nu! Tænkte et kort øjeblik…

Det hele var aftalt på forhånd, i hvert fald i hovedtræk. Men ifølge aftalens natur måtte noget overlades til tilfældighederne, – til hvordan situationen måtte udvikle sig. Det var imidlertid kun detaljer, – alt det vigtige var snakket på plads. Det kostede nogle samtaler – med en uges tænkepause imellem – inden vi var enige og turde vove at føre planen ud i livet. Vi brugte en del tid på at diskutere, hvilke konsekvenser det kunne få for os begge – eller den ene af os, Men også de dermed forbundne eventuelle problemer fik vi drøftet ordentligt igennem, forholdt os til og vidste hvordan, vi ville prøve at tackle – hvis de skulle opstå. Det var meget spændende at planlægge hele forløbet, bevidsthedsudvidende – man fandt sider frem i sig selv man ikke anede fandtes. Og det medførte øget seksuel aktivitet under og efter samtalerne, – en aktivitet der også indebar drømme og fantasier i forbindelse med den forestående weekend. Allerede da kom vi mere op på mærkerne.

For det var jo det, der var hele formålet. At give vores sexliv et pift, – for fortsat at få mest muligt ud af det med hinanden. Selvom vi har været gift i mange år, var det stadigvæk en vigtig del af vort samliv.

For os var det også vigtigt at være fælles om forberedelserne f.eks. at vælge hvilket tøj vi skulle have på – fra yderst til inderst, hvilke andre ting, vi skulle have med, hvilke drikkevarer der skulle indkøbes – og lignende. Alt skulle være parat, være forberedt. Og lige inden vi skulle af sted bad min kone mig om at hjælpe sig med at få fjernet og studset nogle kønshår, – så hun var helt nøgen mellem benene og havde en kortklippet dusk foroven. Sådan valgte vi at gøre det, men kan også godt se nogle fordele ved ikke at være fælles om det hele (det har vi talt om at prøve næste gang). For der bliver måske en næste gang.

Da vi efter nogle ugers forløb var klar til en oplevelse ud over det almindelige, ledte vi først efter et sted, hvor vi kunne realisere vores plan, og valget faldt på en kro i Sønderjylland, hvor man undertiden arrangerer fester for enlige og par. Og da vi havde sikret os, at der var ledige værelser, begyndte realiteterne at tage form, idet der i planen indgik mange valgmuligheder, som vi skulle vælge udfra – og blive enige om – efterhånden som de blev aktuelle.

Det første valg handlede om indkvarteringen, skulle vi have et dobbeltværelse eller to enkeltværelser. Hvis vi valgte et dobbeltværelse, skulle vi hver for sig kunne disponere over det på aftalte tidspunkter – af en times varighed. Og tage hinanden eller andre med op på værelset.

Vi valgte – på min kones initiativ – at bestille to enkeltværelser. Og tilfældigvis kom de til at ligge i hver sin ende af værelsesgangen.

Vi ankom sammen til kroen, midt på eftermiddagen og fik os installeret på de to enkeltværelser.

Aftenen startede med spisning, for dem der nu måtte have lyst til at deltage i en sådan. Det havde vi, og vi måtte derfor aftale, om vi skulle spise sammen eller hver for sig, d.v.s. lade som om vi ikke kendte hinanden.

Vi valgte, at vi ikke kendte hinanden og placerede os derfor ved to forskellige borde.

Selve spisningen var relativt hurtigt overstået – musikken begyndte inden vi var helt færdige med desserten. En del nye folk kom til – mange med busser. Og spændingen steg. En væsentlig del af vores planlægning havde været diskussionen om, – hvad vi hver for sig kunne foretage os, hvis vi valgte at gøre det på denne måde – med de to enkeltværelser.

Det endte med, at vi måtte lige præcis det, vi havde lyst til (min kone sagde, at når vi nu var taget på denne tur, kunne vi ligeså godt køre linen helt ud, hvis lejligheden bød sig).

– OK, sagde jeg.

Den sidste aftale, vi skulle have i hus, inden begivenhederne kunne udvikle sig var, hvor meget vi skulle fortælle hinanden bagefter – og senest kl. 1.30.

Skulle vi fortælle hinanden, hvad der virkeligt var sket, eller skulle vi bruge vores fantasi – og fortælle hvad vi havde haft lyst til – skulle ske.

Vi valgte at forpligtige os til at fortælle hinanden alt det der var sket, og det vi yderligere ønskede os skulle ske.

Efter spisningen rykkede vi ind i et større lokale. Min kone kom til at sidde mellem to mænd på hendes egen alder – to mænd der tilsyneladende var alene, (eller også gjorde de ligesom os). Og snakken gik livligt. Mange smil – og de begyndte også at tage min kone lidt om skuldrene, at holde lidt om hende. Det var spændende at tænke på, hvad min kone havde på. Sort, meget nedringet bluse, lang sort nederdel, sort strømpeholder, sorte strømper og sko. Åben sort trusse, – indkøbt gennem et postordrefirma – hun kunne ikke drømme om at gå ned i en forretning og købe sådan et par – og sort BH, der kunne åbnes foran, en BH, der fremhævede hendes dejlige bryster. Det så ud til at virke.

Ligeså snart musikken begyndte, var min kone ude at danse med den ene, – ham på hendes venstre side.

Jeg havde fået plads mellem to kvinder, der også så ud til at være alene, – den ene på min egen alder, den anden måske 10 år yngre. De var begge slagfærdige og gode for mange kvikke replikker. De var også meget charmerende. Vi snakkede fint sammen under middagen, – og de påstod de var alene. Og at de en gang imellem kom til den slags arrangementer, men oftest uden at få ret meget ud af det. Ingen af dem var interesseret i at etablere en fast forbindelse, endsige at flytte sammen med én. Det havde de det alt for godt til – og var blevet for egoistiske – efter deres eget udsagn.

Da musikken havde spillet et par numre, dansede jeg med hende på min egen alder. Og det var rart, hun føltes blød og lækker og ville gerne danse tæt.

Tanken om hende uden tøj på strejfede mig. Vi dansede 3-4 gange, hvor jeg også kunne se min kone var ude at danse. Også med ham på hendes højre side. Lidt senere dansede jeg med hende, der var lidt yngre, – hun havde tilsyneladende nogle flotte bryster og hofter – og vejede ikke ret meget – for meget!

Hun elskede at danse – man kunne tydeligt mærke det. Og da de spillede en sjæler, pressede hun sig meget tæt ind til mig. Jeg kunne virkeligt mærke hende. Især hendes bryster og hendes venusbjerg, der bare pressede sig ind mod min pik. Det var jeg selvfølgelig ikke helt upåvirket af. Så mine hænder fandt overkanten af hendes velformede og faste baller – og revnen imellem dem. Og sådan dansede vi i mindst 3 minutter. Og det gjorde min kone også, – kunne jeg se. Med ham på hendes højre side.

Når først min kone mærker, at der er noget stort i bukserne på ham hun danser med, bliver hun for alvor liderlig. Og det gjorde hun garanteret nu! Tænkte et kort øjeblik på hvad det mon kunne føre til. Han vidste jo ikke hvordan min kone helst ville have det – i hvert fald med mig. Man skulle ikke starte med at kæle eller kysse meget, ikke noget med at tage på hende. Man skulle tage trusserne af hende og kneppe hende. Så kunne man måske kæle bagefter.

Ved vores bord havde vi efterhånden fået meget rødvin, og det afstedkom en mere løssluppen stemning. Mine to borddamer blev mere frie og begyndte at fortælle om, hvad de ellers havde oplevet – på det seksuelle område – og det var faktisk ikke så lidt. Man kunne blive helt misundelig. Jeg dansede med dem – på skift. Og det var der også en anden mand der gjorde. Men, men, men – hende den lidt yngre var nu noget særligt, – jeg dansede muligvis lidt mere med hende i løbet af aftenen. Var nu så engageret, at jeg overhovedet ikke mere så noget til min kones gøren og laden.

Pludselig var den jævnaldrende borddame væk, – vi gik ud fra hun var sammen med den anden mand, der havde udvist interesse. Så var vi alene, og kunne koncentrere os om os selv. Det gjorde vi!

Dansede lidt mere, fandt ud af at det trak op til noget mere, – hvis det nu kunne lade sig gøre.

Jeg fortalte hende, at jeg havde lejet en værelse på kroen – og hun spurgte om vi så ikke skulle gå derop. Det gjorde vi. Heldigvis kunne hun lide Campari, så dem vi nogle stykker af. Det var umuligt at holde os fra hinanden. Vi måtte røre noget mere, først udenpå blusen, senere uden bluse, på hendes dejlige nøgne bryster, der var præcis som jeg havde forestillet mig. Og hendes nederdel var der pludselig heller ikke mere, hendes hvide trusser, snart var hun nøgen – og lækker. Det er fantastisk at være sammen med en dejlig nøgen kvinde, – som ikke lige er ens kone. Det er spændende og meget ophidsende. Hvordan ser hun ud? Hendes kusse, hendes røv, det hele? Kikkede på hende i lang tid. Mærkede hende, kyssede hende, kælede.Og så klædte hun mig af, slikkede og suttede mig – som jeg aldrig helt havde prøvet det før. Jeg tror det er lang tid siden, jeg har haft så stor en pik. Hun var efterhånden kommet i den tilstand, hvor hun bare ville have mig op i sig – og det fik hun. Oh, – hvilken oplevelse! Hun var simpelthen dejlig, dejlig stram kusse, liderlig, lækker, – hun var med på alt hvad jeg overhovedet kunne finde på.

Vi blev enige om, at det ikke burde være den eneste gang vi var sammen, men vi aftalte intet konkret.

Og det kunne jo blive en af konsekvenserne – af at vælge at tage på sådan en weekend. Hvad nu hvis man havde lyst til at fortsætte? Det havde jeg – i hvert fald lige nu, og intet kunne tilsyneladende stoppe mig!

Heller ikke min kone, som jeg helt havde glemt var med.

I vores planlægningsdiskussioner var vi ikke blevet enige om, hvordan vi ville forholde os til dette eventuelle problem. Det måtte vente til vi så, hvordan weekenden forløb. Hvilke oplevelser vi fik – både sammen og hver for sig.

SEX I DAG?

Klokken var efterhånden blevet lidt over 1, og min dejlige dame skulle hjemad – med bus til Sønderborg. Sagde jeg synes det var ærgerligt, men hun insisterede – og kom med bussen.

Klokken var efterhånden tæt på 1.30 og jeg gik hen til min kone. Hun var der ikke, – sad nedenunder og spiste natmad – alene. Fandt hende dér. Først ville hun ikke rigtigt sige noget, – men jeg kunne se på hende, at hun havde foretaget sig nogle ting. Men vidste ikke hvad.Først da vi kom op på værelset fortalte hun, hvad der var sket – i løbet af aftenen. Da hun 3. gang var ude at danse med sin venstre bordherre (klokken ca. 22), kunne hun mærke, hans bule i bukserne blev større og større. Og så fortalte hun ham, at hun havde lejet et værelse på kroen. Og i løbet af 0 komma fem var de på vej op på værelset. Allerede på vej op ad trapperne begyndte han at røre mere ved hende, hendes bryster, hendes røv, hendes hofter. De var ikke mere end lige kommet ind på værelset – døren stod stadig åben – før han havde en hånd oppe under nederdelen og mærkede det bare stykke lår over strømperne. Og da han så hendes åbne trusser, hev han hurtigt sin store pik frem, spredte hendes ben og trængte let dybt ind i hendes våde kusse – hun var mere end villig – havde altid været til hurtige knald. Op med kjolen, ned med trusserne (hvis de ikke var åbne) og pik!

Hun blev hurtigt kørt af. Fik en hurtig orgasme. Med alt tøjet på, nåede ikke en gang at røre hans pik – eller at se den, før det hele var overstået.

Så ned at danse igen. Tættere. Med den højre bordherre. Han virkede mere rolig, mere velovervejet. Klokken blev elleve, – og hun dansede udelukkende med sin højre bordherre.

Tættere og tættere, varmere og varmere. Hun kunne mærke hans pik – klokken 23 var hun klar igen. Spurgte om ikke han ville med op på hendes værelse. Og det ville han!

Hun bød ham på whisky – og han sagde ja tak. Selv drak hun Martini, som hun ved, hun bliver liderlig af.

Når hun er i den tilstand, er hun med på hvad som helst, og bliver selv ret initiativrig, stiller krav og fremsætter ønsker. Først skulle han klæde hende helt af – også de åbne trusser – helt nøgen ville hun være. Så skulle han kysse og slikke hendes kusse. Det var han god til. Og hun ville have hans hænder overalt på sin krop. Hun havde vist aldrig oplevet noget lignende. Og hun elsker at være nøgen, når manden har tøj på. Hvor hun kun mærker pikken. I eller uden for bukserne. På den anden side ville hun se og røre ved denne fremmede pik, tage om den, kysse den, sutte på den (det var mange år siden hun sidst havde haft en anden pik i hånden, og den gang kun i hånden).

Han kunne ha’ kørt hende af, uden at komme ind i hende. Men det ville hun ikke. Hun ville ha’ mere. Og bagfra, – hun elsker at blive kneppet bagfra. Så er det helt sikkert, hun bare kommer hurtigt. Nogle få stød helt i bund – og hun er der. Endnu med bukserne på kneppede han hende bagfra – lige tilpas – så der også var noget til at blive lagt om på ryggen, tage bukserne af ham, mærke ham forfra. Kysse og holde om hans pik, tage den i munden. Hun anede ikke hvor lang tid de var oppe på værelset.

Hun påstår, at hun fik flere orgasmer, – men alligevel ikke var blevet helt færdig. Det undrede mig, vi havde jo aftalt at vi måtte gøre det vi havde lyst til. Og det havde jeg gjort – følte jeg var helt færdig.

Men hun var nu dejlig! Havde ikke ret meget tøj på. En bluse, en nederdel, og ikke andet. Fandt jeg ud af. Dét havde hun spist natmad i! Efter aftenens oplevelser, havde fået andre pikke.

Hendes bedste seksuelle oplevelse i mange år, sagde hun.

Den bus han skulle med hjem kørte kl. 1.30 – og den tog han med. Jeg fandt aldrig ud af, hvorfor han ikke insisterede på at tilbringe natten sammen med min kone på hotellet. Hun vidste det heller ikke! Måske havde han bare fået nok. Og på sin vis var det heldigt for min kone, da vi jo havde aftalt at mødes senest kl. 1.30 – under alle omstændigheder. Så var hun behageligt fri for at finde på en eller anden undskyldning for at få ham til at gå. Inden jeg dukkede op. Det må helt klart udelukkende skyldes det manglende kendskab til min kone, at han ikke ville overnatte med hende. Han kunne have fået en yderligere god seksuel oplevelse. Ville blive taget på, holdt om, ligget tæt ved, når hun kom ind fra toilettet. Måske fået et hurtigt morgenknald, hvis han hørte til dem, der vågnede i stor tilstand.

Klokken var efterhånden blevet over halv tre – og jeg havde lyst til at sove. Havde fået det, jeg synes jeg skulle ha’. Havde været sammen med én dejlig dame. Havde ikke lyst til mere – dén aften/nat. Så jeg faldt i søvn. Men nåede at fornemme, at min kone havde lyst til noget mere – ikke med mig, jeg sov.

Jeg var den første der stod op lørdag morgen – gik ned i restauranten og drak kaffe, fik et par Gammel Dansk til. Da jeg kom op igen, var min kone netop vågnet og skyndte sig ud på toilettet, men kom hurtigt ud igen og sagde, at hun nu var det min tur. Spurgte om hun ikke havde fået nok aftenen før.

– Nej, sagde hun bare, og gentog: – Nu er det din tur.

Jeg sagde, at jeg ikke var meget for blot at stille op i køen, – selvom det var imod de aftaler vi havde truffet. Men det havde alligevel været lidt hårdt at lægge øre til hendes seksuelle udfoldelser aftenen før.

Det var ikke så ligetil, – når det kom til stykket! Men hun insisterede.

Hun ville kneppes – af mig. Og det blev hun. Efter et bad (forlangte jeg) kom hun nøgen ind til mig. Og spurgte om ikke jeg ville knalde hende sønder og sammen. Det ville jeg, – hvis jeg kunne.

Når min kone vil kneppes på denne måde, betyder det bagfra. Af en eller anden grund lykkedes det mig at komme ind i hende bagfra, – fatter stadigvæk ikke hvordan, – jeg følte mig stadigvæk godt brugt.

Efter et stykke tid kyssede jeg hendes kusse, smagte på den, – og den smagte ikke af fremmed mand, svælgede i den, suttede den, lagde hende på ryggen og knaldede hende (for mig er det tit godt om morgenen).

Min kone vidste ikke ret meget om ham, hun virkeligt blev kneppet af, vidste ikke hvad han hed til efternavn og hvor han boede. Men hun havde givet ham sit telefonnummer, og en dag ringede han og spurgte, om hun ikke havde lyst til at besøge ham! En fredag. Det havde hun, men vi havde endnu ikke fået snakket denne konsekvens igennem – og blevet enige, så hun måtte holde ham lidt hen, fik hans telefonnummer og lovede at ringe tilbage dagen efter. Der var ingen vej udenom – aftenen måtte bruges til at snakke os frem til enighed. Allerede inden vi besluttede at tage på weekend på den sønderjyske kro, havde jeg forudset, at denne situation kunne opstå – for en af os – eller for os begge. Og jeg havde accepteret, at det for min skyld godt kunne lade sig gøre. Men havde ikke fortalt min kone noget om det. Gjorde det heller ikke denne aften – så let skulle det heller ikke være! I starten kunne hun ikke overbevise mig om, at hun blot skulle have lov til at besøge ham – én fredag. Men det var åbenbart meget vigtigt for hende at være sammen med ham igen, så hun kom virkeligt op på mærkerne i sin argumentation og lovede hvad som helst, hvis bare hun kunne komme ned til ham. Jeg kunne bare sige til! Hun gik så langt som til at sige, at jeg for hendes skyld kunne være sammen med de andre kvinder, jeg ville. Men jeg havde nu ikke nogen planer i den retning.

Én ting var helt sikkert: Det skulle komme os begge til gode, vi skulle sammen få mere ud af det. Sammen få nogle flere spændende seksuelle oplevelser. Det endte med at jeg accepterede hun tog ned til manden, hvis hun senest var hjemme lørdag middag. Og – at hun så fortalte mig alt, hvad der var sket. Det var simpelthen betingelserne. Og dem godtog hun selvfølgelig.

Så hun tog af sted fredag sidst på eftermiddagen – til et sted i Sønderjylland. Vidste ikke om hun kom hjem senere fredag eller først lørdag. Men én ting vidste vi begge, – det drejede sig om nye seksuelle udskejelser. Hun rejste med toget – og han ville hente hende på stationen. Og køre hende hjem. Hun havde ikke fortalt ham, at hun var gift.

Det var lidt underligt at forestille sig at ens kone nu var sammen med en anden mand – og gjorde præcist hvad hun havde lyst til! Men en aftale er en aftale! Nu havde vi sammen besluttet at udvide vores seksuelle horisont, – og så måtte vi også tage konsekvenserne. Og stadigvæk først og fremmest bruge det til at få mere ud af det sammen. Det var måske at udnytte andre mennesker lige lovligt meget, – men hvad, de fik vel også noget ud af det. Om ikke andet så nogle seksuelle oplevelser.

Fredag eftermiddag kom jeg først hjem umiddelbart før min kone tog af sted, så jeg anede ikke noget om hendes forberedelser, vidste ikke hvad hun havde på, hvad hun havde taget med. Havde ikke snakket ret meget med hende om denne fredag.

Vidste blot – og havde aftalt – at hun tog af sted.

Jeg var træt denne fredag, så lidt fjernsyn, gik tidligt i seng, rørte lidt ved min pik, faldt hurtigt i søvn. Vågnede tidligt lørdag morgen – og undrede mig over at sengen ved siden af var tom. OK, – hun var altså ikke kommet hjem fredag aften. Med deraf følgende konsekvenser. Først og fremmest for hende, men også for os. I virkeligheden havde jeg ikke noget imod, at også andre mænd fandt min kone dejlig og tiltrækkende, – det havde jeg tit oplevet, men jeg havde ikke tidligere oplevet, at vi ligefrem havde aftalt hun kunne gå i seng med andre mænd. Højst lidt kysseri og føleri, – havde enkelte gange oplevet hun var dejlig våd efter at have danset med og krammet andre. Og det gav ikke ringere seksuelle oplevelse, når vi var blevet alene.

Desværre holdt hun ikke helt aftalen, – hun kom først hjem ved tretiden lørdag eftermiddag. Og så godt brugt ud.

Sagde hun blev nødt til at hvile sig, så hun sov et par timer. Men så var hun også nogenlunde frisk igen. Fik et glas vin, og ifølge aftalen var hun nu nødt til at fortælle hvad der var hændt.

Hun var steget af toget kl. lidt i seks. De var taget ud at spise. Hun kunne ikke helt huske hvad de spiste.

Men det smagte godt! Samtalen handlede snart om, hvad de sammen havde oplevet på den sønderjyske kro – forleden weekend. Min kone var meget fokuseret på denne oplevelse og fandt hurtigt ud af, at det var han også. De havde begge lyst til en gentagelse. I hvert fald til igen at være sammen seksuelt. Det var mange år siden hun havde mærket en anden pik, så weekendens oplevelser havde virkeligt gjort indtryk. Allerede nu var hun våd – og han havde kunnet tage hende lige på stedet!

Imidlertid måtte hun vente til de kom hjem til ham, og det var allerede nu helt klart, at hun ville blive der så lang tid som muligt. Hun havde meget lyst til at værte sammen med ham, ville det hele.

Da de (endelig) kom hjem til ham, fik de først noget at drikke, mens de sad tæt sammen i sofaen. Han holdt om hende, kyssede hende, mærkede hendes bryster, spredte hendes ben lidt. Det var lige før, det var for meget for hende. Han tog hendes trusser af, – og hun havde ikke noget imod det. Han lagde hende på sofaen, kyssede hende stadigvæk meget. – og det var han stadigvæk god til. Kælede for hende – over det hele.

Hun nød det, men kunne mærke hun skulle anstrenge sig for at holde lidt igen.

De fik mere Martini, og på et tidspunkt spurgte han, om ikke hun ville klæde sig helt af. Det gjorde hun så. Sammen gik de ind I soveværelset, hvor også han smed tøjet, inden de lagde sig på sengen og fortsatte det erotiske kæleri – og føleri. Han blev stor, meget stor – og noget større end mig.

Og så fik hun den – helt op – mange gange til hun kom i en kæmpeorgasme. Og lagde sig ned – med ham ovenpå. Hun faldt vist lidt i søvn med sin ende mod hans pik, der stadigvæk var stor. Og så er der noget hun ikke rigtigt husker. Men hun husker at de fik lidt mere Martini – inde i soveværelset, og at han stadigvæk var helt nøgen. At hun så ham. At hun havde ham I hånden. Og hun mener han på et tidspunkt lagde hende ned på ryggen, spredte hendes ben og kneppede hende igen.

Efter et toiletbesøg holdt de en pause, – på sofaen inde i stuen, med to rene glas og en ny flaske Martini. Snakkede, kælede, pjattede, rørte, kyssede. Hørte musik, dansede nøgne i lang tid. Kyssede, mærkede.

Næste morgen går de i bad sammen, og hun kan tydeligt mærke, han er klar igen. Og det er hun også. De sætter sig ind i sofaen, rører og mærker hinanden – over det hele. Hendes kusse er stadigvæk våd, måske endnu vådere, og hun nyder at have to fingre oppe i den, på det rigtige sted. Sådan sidder de et stykke tid – hun ved ikke hvor længe, men til sidst er det bare for meget, hun vil kneppes – og bliver det. I sofaen med benene oppe ved ørene. En dejlig stor morgenpik i hendes sjaskvåde kusse. Kontant afregning.

Derefter morgenkaffe med Gammel Dansk.

Hun begynder at gøre sig klar til at tage hjem. Tager tøj på, pakker sammen, mens han rydder op. Da hun er ved at pakke, finder hun de åbne trusser hun havde på, da vi var på weekend på den sønderjyske kro, og strømpeholderen og strømperne. Hun lægger dem på sengen, mens hun pakker resten. Og han kommer ind i soveværelset for at se om hun er færdig. Da han ser beklædningsgenstandene spørger han om ikke hun gider tage dem på. Efter nogen overtalelse gør hun det, mens han forlader soveværelset. Men hun skal altså hjem. Det synes han imidlertid ikke, og da hun kommer ind i stuen – går han hen til hende, løfter hendes nederdel, ser de åbne trusser og begynder igen at kæle for hendes kusse. Hun bliver igen liderlig. Og våd. Tænker på, om hun kan klare mere. Men uanset hvad hun tænker, får hun mere. Han klæder sig selv helt af, lægger hende på sengen, kysser hendes kusse – gennem de åbne trusser, kæler for hende – og knepper hende. Stille og blidt, – med sin store pik. Hun er nærmest i ekstase. Havde aldrig troet hun kunne kneppe så meget på én weekend.

Hun falder igen i søvn med sin ende mod ham – og de vågner først lige over middag.

Derefter hurtigt af sted til banegården for at tage toget hjem. Og her er hun så. I det tøj, hun sidst blev kneppet i. Og det hun sov i, da hun kom hjem.

Det har været hårdt, men også meget spændende at høre hendes beretning, – hårdt fordi vi aldrig har gjort alle de ting sammen, som hun gjorde med en anden mand, spændende fordi det åbner nogle nye muligheder, som vi glæder os til at udforske i den nærmeste fremtid. Men det blev ikke lige den lørdag, hun vendte hjem fra sin weekend. Hun var simpelthen helt færdig, havde præsteret det hun kunne klare – og mere til.

Men der kom andre muligheder, mange andre, til at udleve vores ønsker og “gode idéer” sammen. Og det var ofte godt og frækt, men desværre havde det ikke helt den ønskede virkning. I hverdagen. Det der tændte os mest var ikke hinandens kroppe, påklædning eller væremåde, tanker om det frække vi havde foretaget os sammen. Det var andre, fremmede – eller tanken om dem. Hvad vi kunne ønske os at gore sammen med dem. – og det betød jo reelt at vi elskede at fantasere om, hvordan de mon så ud uden tøj på, nøgne, kyssede de godt, kneppede de godt, hvor frække var de, hvad ville de mon. Vore tanker var fyldt med andre – og ikke meget med os selv.

Vi satte navne på, når det var muligt, når det var nogle vi begge kendte. Og fantaserede om. Og vi snakkede meget om det.

Men vi kunne ikke blive ved med at hidse hinanden og os selv op ved at blive ved med at snakke om de andre. Der matte snart ske noget mere, hvis ikke vores sexliv skulle gå helt i stå.

Og så tog vi den næste store beslutning: Vi ville sammen finde et andet par, vi begge kunne tænke os at være sammen med! Et par vi kunne hygge os med her eller hos dem. Alle 4 sammen, f.x. i en dobbeltseng eller i en stue med sofa og lænestole. Klæde hinanden af, kæle, kysse, kneppe på kryds og tværs. Sammen alle 4!

Vi har desværre ikke fundet dem endnu, men leder stadigvæk.

porno med danske piger