En fræk eftermiddag

SPAR MANGE PENGE

Lod som om blusen satte sig fast i mit hår, så jeg stadig havde den hen over hovedet. Jeg stod og vred mig, så mine bryster gyngede og blev klemt mellem mine arme…

Jeg elsker at vise mig frem, gerne lidt mere end man plejer at kunne tillade sig, så en dag da jeg skulle kigge på lidt nyt tøj hos HH, fik jeg den der knugende følelse i underlivet, som bare kan dulmes på en måde, nemlig vise mig for en eller anden. Eftersom jeg er en flot pige, har jeg aldrig problem med at få fyrene til at kigge, så med en hel favnfuld bukser og bluser, gik jeg mod et prøverum. Desværre fik jeg anvist det som lå længst inde, så der var ikke så mange der kunne kigge, men ok, det var hvad jeg fik.

SEX I DAG?

I rummet ved siden af, var der en anden pige som prøvede på livet løs, jeg kunne se hendes fødder under mellemvægen, hun havde også bukser med inde, jeg kunne se hendes gamle på gulvet. Jeg klædte mig af, så jeg bare havde bh og trusser, og stod med en bluse over hovedet, da jeg hørte hun snakkede med nogen. Da svaret kom blev jeg helt slap i knæene, der stod en fyr lige udenfor! Eftersom jeg havde blusen helt op over hovedet viste jeg ikke, hvor han stod, og hvor meget han kiggede, men det var jo hele spændingen, så jeg lod som om blusen satte sig fast i mit hår, så jeg ikke fik den ned, men stadig havde den over hovedet. Jeg stod og vred mig, så mine bryster gyngede og blev klemt mellem mine arme, med bare en tanke i hovedet, nemlig om han kiggede…… så for en djævel i mig " Er der ikke en der kan hjælpe mig, hva " spurgte jeg, med hovedet fuldt af mulige hænder som skulle komme til hjælp. Jeg hører hvordan fyren rømmer sig lidt, og pigen inde ved siden siger at " nu skal jeg lige hjælpe dig". Øv, men nåh ja, jeg stiller mig, så jeg ved at mine bryster stritter og mine trusser sidder som støbte til mine hofter.

Det har lykkedes mig at filtre håret rigtig godt ind, og jeg hjælper ikke pigen men står og bøjer mig bagover, så hun kan komme til, vel vidende at mine hofter så er skudt frem, som jeg ved at fyrene bare elsker. Jeg mærker hvordan hun arbejder bar mig, blusen har også sat sig i bh låsen, så jeg siger at hun bare kan knappe den op, så går det nok, jeg mærker nu hendes hånd på ryggen, og da hun slipper bh’en, trækker jeg den opad, så mine bryster kommer helt fri.

Da jeg hører et let gisp, ved jeg at fyren har stået og kigget, præcis som jeg håbede, og mine trusser er nu mistænkeligt våde, og en dejlig duft breder jeg. Stadig med armene over hovedet mærker jeg hvordan pigens hænder har ændret karakter, de er ikke lige så målrettede, de søger lidt mere rundt, som om de er ved at glemme hvad de skal. Jeg spørger om det går, eller om vi skal ”klippe” den af i stedet. Jeg ved at det ikke kunne høres så godt, så det nok lød som om vi skulle ”kneppe” den af i stedet, og reaktionen kom da også fra fyren som med et undertrykt grin sagde, at " det kan vi da godt".

Nu lykkes det at få trøjen af, og jeg ser et par vidunderlige mennesker stå hos mig, pigen inde i kabinen og fyren i døren, stående med store øjne, og kiggende på mine, stadig nøgne, bryster. Jeg siger tak for hjælpen, og spørger om der er noget som jeg kan gøre til gengæld, og drømmer søde drømme, for fyren er virkelig flot, og pigen er lang og lys og bare så fin. "Ja, du kan jo være med og give gode råd, Jens skal have nye underbukser, hvilke han nu skal vælge, så kan vi stemme om det, ellers bliver det altid uafgjort", sagde Helle, som pigen hed. Jeg kunne se at hun også havde andet i tankerne, og Jens var absolut ikke modvillig, så Helle og Jeg gik ud igen for at finde noget til ham, mens han blev beordret af med tøjet. Vi fandt hurtigt lidt forskelligt, og først var det nok lidt kedelige, boksershorts og sådan, men så lå der et par sting trusser, som Helle løftede op, lidt for sjov og spurgte om ikke det var noget. Jeg svarede at det var det nok, og så lagde vi de kedelige væk, og gik i gang med at finde de andre, og de blev da mindre oh mindre, men tre par lykkedes vi da med. At man ikke må prøve undertøjet glemte vi alt om!!!!

Tilbage til boksen, og ind med tøjet, jeg fik nu pænt stå og vente til at han havde fået dem på, men så blev døren åbnet på klem, så jeg kunne se. Og hvilken fyr, nøgen foruden et par små stringtrusser, som forsøgte at holde sig fast rundt hans hofter. Et par faste balder, muskuløse og solbrændte, jeg bare stirrede uhæmmet. Som i en tåge hørte jeg Helle spørge ham, om det var noget han kunne bruge. Han svarede at de sad jo meget godt, men at han var bange for, at hvis der var noget der voksede bare en millimeter, så var der nok ikke plads nok, og jeg kunne bare nikke, for sige noget, det gik ikke. Nu måtte der ske noget, og en djævel for i mig. " Nogle par kan jo gi sig i stoffet, så får den nok plads", prøvede jeg, og kigge frækt på Jens og Helle, -"men det må man jo teste først". "mmmmm", sagde Helle, " har du et forslag ?" Jeg stak en finger frem og lod den følge kanten af trusserne på Jens, " Det lød før på Jens, som om han kunne lide at kigge, måske det kunne få fyren til at løfte på hovedet?, sagde jeg, og løftede samtidig på min egen skjorte. En umiddelbar reaktion kom kom da også, hans pik rørte på sig . Helle kiggede på Jens, og derefter på mig, og synes at det var da ingen problem at få plads til den, men Jens var hurtig, og mente at den nok kunne kræve mere plads, hvis situationen udviklede sig. Jeg var nu så liderlig og noget måtte ske, så jeg fortsatte at lade ham kigge, først et bryst i bh?en, så løftede jeg det ud, en hånd ned mod buksekanten, knappe op, ned med lynlåsen" dem har jeg set" hør jeg Jens sige, " men ikke denne" svare Helle, mens hun forsigtigt trykker mine trusse ned, sammen medbukserne.
Jeg ser hans trusser, hans pik, som er vokset op over kanten, den ligger hårdt mod maven. Mine trusser sidder ved knæene, Helles hånd kæler for mine resterende hår, en finger følger de barberede skamlæber ned mellem benene. Jeg driver af fugt, og Helles finger leder sig rundt om min knop.  Jeg ser i en tåge, hvordan Jens har taget sin pik frem, og står og gnider den, mens han stirrer på Helles hånd, som masserer mig mere og mere krævende. Jens stønner stille, at han ikke holder til dette ret meget længere, og Helle stille sig bag mig, og visker " nu kommer han snart" i mit øre.
Hun står med begge hænder rundt om mig, en på missen og en hånd på mine bryster. Jens står igen foran mig og gnider pikken, den rører min mave, og jeg ser på ham, nu er han der snart. Men et stille "brøl", en gryntning, helt nede fra hans nosser, sprøjter hans varme sæd ud over mine bryster, min mave, et sprøjt i ansigtet og håret, det hele render ned mod min fisse og Helles hænder. Helle fanger det, smører min mave, mine bryster, min fisse, stikker en finger i munden på mig. Jeg mærker hvordan min egen orgasme begynder, benene sitre, fissen koger, Helle holder mig bagfra, holder mig oppe på benene, Jens holder om mig forfra, hænder er overalt, og virkeligheden forsvinder i en rød tåge.

porno med danske piger