Min drøm om en fræk date gik i opfyldelse!

SPAR MANGE PENGE

Jeg sidder her på min altan………kigger ud af mit vindue ,det er sommer og fuglene synger, det eneste der faktisk forstyrre min dagdrømme er en fyr der kommer gående forbi nedenfor min altan og hoster… det lød som en søløve i brunst..!

Ikke videre behageligt men jeg fanger hurtigt mine tanker igen, for i går var der hvor drømmen gik i opfyldelse.

Vi havde lavet en aftale om at mødes inde i byen, en blind date kan man vel kalde det …..jaa for vi havde jo ikke mødt hinanden før men ingen hemmelighed at jeg udfra skriften var rimeligt interesseret i at finde ud af meget mere om dig .

Jeg satte kursen mod bussen og gik i mine egne tanker ,tænkte på hvordan dette møde ville udvikle sig og med et støder jeg ind i en ældre dame der straks vender sig om og skælder mig ud for min manglende opmærksomhed over hvor jeg går … ”så tag dog at se dig for dit fjols” sagde hun og vendte fornærmet ryggen til.

Men intet kunne dog bringe mit gode humør ud af fatning .. så ind i bussen og til toget som nu skulle fragte mig nærmere min date.

Vel ankommet sætter jeg kursen mod Nyhavn, stedet hvor alle afholder deres frokoster og hvis man har været der … så forstår man godt hvorfor ..stemningen er skøn derinde helt oppe og dog alligevel ned på et plan hvor alle kan være med.

Vi har aftalt at mødes udenfor Hongkong, nemt at finde så der er jeg så ved at være …..da jeg er nået derhen står jeg og kigger rundt men ingen date … telefonen ringer det er dig ….du er forsinket men på vej… ” er der om 15 min” siger du … ok jamen det siger vi så ……. Vi ses der søde glæder mig til at du kommer .

De 15 min går og du dukker op….vi hilser letter genert på hinanden men finder os nu alligevel hurtigt godt tilpas i hinandens selskab..

Da jeg så spørger om vi ikke skulle sætte os ned så jeg kunne give en frokost siger du ”TJaaa jow måske ….. hvis du syntes …..”

Det syntes jeg nu vi skal og du indvilliger …. Vi spiser og hygger og har det nu ganske fortrinligt .. stemmningen er ikke på nogen måde trykket og da vi er færdige med frokosten rejser vi os ..

Vi går videre op igennem byen og vi indfinder os på kultorvet.. finder en lille café planter os og bestiller lidt kaffe…

Kaffen nyder vi jo i solen og vore blikke fortæller mere og mere …

Men ingen giver slip og fortæller hvad det egenligt er vi tænker .. for vi ved det begge.. LYST …

SEX I DAG?

Vi rejser os og begynder at gå mod toget .. jeg tager din hånd og siger tak for dejligt selskab og siger ”hvad med at det ikke slutter her …lad os tage hjem til mig og få et par kolde pils …men straks sagde du ” kolde bajere ….. nej tak makker jeg har en meget bedre idé.”

Ok sagde jeg …lad mig hører ….

”Hvad med om vi tog hjem og så din lejlighed … vil jo gerne se hvor det er du sidder og skriver fra” sagde du .

som sagt så gjort .. vi hopper på toget og der kaster vi os i armene på hinanden.. vi kysser og jeg lod min hånd rode i dit hår mens jeg begærligt kysser dig …. Folk kigger men vi er ligeglade …..det var ugers indestængt begær der sprang ud i lys lue ..

vi kommer hjem til mig ..det er nu blevet aften ..og da vi kommer ind i min lejlighed kan vi næsten ikke lade hinanden være ….. men da jeg siger jeg lige syntes vi lige skal snuppe et bad først for det har jo været en lang og varm dag svare du mig med skinger stemme der næsten dirre af lyst .” nå ja hvis du siger det er det nok sånn men hvad skal vi dog lave i det bad udover at vaske hinanden ”

jaa det finder vi nok ud af tror du ikke sagde jeg.

Badet bliver nu hurtigt overstået dog sætter du dig på knæ i badet og tager mig i munden mens vandet løber ned over os.. Jeg læner mig tilbage.. og lukker mine øjne ..tror ikke på mit held og du stopper da også hurtigt op og siger mon ikke vi skulle fortsætte i sengen ..

Jeg tørre mig og går ud i køkkenet havde jo for en sikkerheds skyld købt lidt champagne og en del jordbær .. Bare i tilfælde at at vi skulle få lyst. Da jeg åbner køleskabet står du bag mig ..trækker i mig vender mig om og siger kom nu … jeg følger med og lader køleskabet stå på vid gab … vi kravler ind mod sengen….på vejen derind når jeg lige at fange to glas … du ligger dig i min seng du ligger på ryggen du er nøgen og du ligner en blanding mellem en engel og et vilddyr…

Jeg hælder op i glassene og giver dig det ene … tager et par jordbær putter det ene i munden på dig … du nipper af glasset og siger ” Uhmmm mums, det er dejligt…smager du også af jordbær ? ”

Ved jeg ikke siger jeg du må prøve dig frem … du stiller glasset rejser dig på alle fire og i bløde bevægelser nærmer du mig ..jeg kigger på dig og venter……..har stadig mit glas i hånden og da du nærmer dig mit lem lader jeg et par dråber falde på min glans … du tager et jordbær i munden og lader din mund omslutte mit hårde hoved ….

Jeg stønner let og lader mig falde tilbage i sengen du sutter og lader din hånd glide op og ned over min pik, spyttet siver ganske let fra din mundvig og virker som glidemiddel .. det er næsten ikke til at holde ud … jeg må stoppe dig for ikke at komme allerede …men stoppe vil du ikke….du ved det ….du kan mærke det og da jeg vokser endnu mere i munden på dig ved du at det er tid …du trækker dig lidt tilbage klemmer om mine nosser malker min pik og lader mig komme ud over dit bryst ….

Jeg må hvile i et par minutter men min pik vil ikke ligge sig … jeg er for tændt .. og da du jo stadig kysser mig ser jeg ingen grund til at stoppe her ..jeg vender dig så du ligger på ryggen ..tager champagnen som endnu er kold og lader en del ramme din mave … det løber ned mod dit skød…du vidste udemærket hvad der var i vente og du sprede dine ben ..jeg lader mit hoved synke ned mellem dine ben og slikker dig begærligt ..

Slikker alle de dejlige dråber af dig .. du smager skønt og du kan mærke jeg er vild med at slikke og der går heller ikke lang tid før du med små støn beviser at også du er tændt … din krop spænder og jeg lader stille en finger glide op i dig mens jeg slikker dig … kan mærke de små sammentrækninger om min finger og din krop ryster ..du kommer med små søde hvin og støn … inden din orgasme helt har lagt sig vender jeg dig om på alle fire… kysser din røv tager fat i den klemmer lidt nusser den spreder dine ben lidt og lader min pik glide ind i dig …små blide stød til at starte med men indimellem kommer der et hårdt…. Jeg sætter tempoet lidt i vejeret og stødende bliver lidt hurtigere og lidt hårdere…

Efter et stykke tid stopper du mig og beder mig ligge mig på ryggen .. du vender dig så du her front mod mig … du sidder på hug over mig og lader dig glide ned over mit hårde lem .. jeg kan følge min pik glide op i dig …den glinser af dine safter ..et smukt syn ….du lader dig glide ned på knæ og bukker dig ind over mig så vi kan kysse … jeg holder om dine baller og løfter dig op og ned over mig … tempoet er stille og dog krævende …

Jeg stopper dig beder dig om at vende dig så du sidder med ryggen til mig ..du vender dig .. uden at min pik hopper ud af dig .. du sætter tempoet i vejret og du kan nu mærke at jeg er ved at komme for anden gang ….. da du er sikker letter du dig lidt… trækker min pik ud og lader dine varme hænder gøre det sidste .. din hånd glider let over min pik og jeg kommer ud over din glatte mis i lange varme sprøjt ..

Du kravler ned og ligge dig ved siden af mig …. Vi er begge lidt stakåndet og du siger til mig … håber du nød det lige så meget som mig…. Og hvad siger du skal vi tage en runde mere ? … ” ja tak…. Jaa tak men kan ikke mere …………… lige nu ”

Ok vi tager lidt jordbær op imellem os og vi deler dem mens vi ligger og små griner lidt .. snakken dør stille hen ..det har været en lang dag og du falder i søvn …

Jeg sætter mig op og sidder og kigger lidt på dig … tror stadig ikke helt på det….

HALOOO sover du endelig ……. Jeg vågner kigger rundt … og der står du .. kigger på mig og siger … tak for i går .. men mon ikke du skulle ind i sengen igen i stedet for at sidde her på din altan .. har lige noget jeg skal vise dig derinde ……

porno med danske piger