Det unge par på skovtur

SPAR MANGE PENGE

Hun rejste sig op og vendte sig om løftede op i sin nederdel og tøg fat i cykelstativet og sagde jeg skulle kneppe hende bagfra…

SEX I DAG?

Min kæreste og jeg havde været i byen en sommer-formiddag for at købe nogle småting. vi var begge godt liderlige den dag. Og da vi skulle hjem igen tog vi toget da jeg endnu ikke har fået kørekort. Jeg er lige fyldt 18 og hun er 17.

Vi skulle bare en station væk, hun havde en lille nederdel på og indenunder dem et par små g-streng. Vi sad i toget og kyssede vildt og jeg begyndte at tage på hendes ret store bryster. efter lidt tid kørte jeg hånden ned på hendes inderlår. Jeg kunne mærke at hun spredte benene lidt og tog chancen, kørte min hånd helt op til hendes fisse. Hun var ret våd jeg tog hendes g- til side og kørte med det sammen en finger op i hende hun var så våd at jeg nemt kunne få en finger mere op. Jeg kneppede hende hårdt med mine to fingre indtil vi nåede den lille station hvor vi skulle af. Da vi var stået af spurgte jeg om vi ikke skulle skynde os hjem. Vi gik lige om bag det lille skur som skal være \"stationen\" for at hente min scooter, men hun hev mig over i hjørnet af cykelskuret gik ned i knæ og knappede mine bukser op med det samme og tog pikken i munden! Hun suttede villigt og grådigt på den, og jeg tog toppen og bh\’en ned på hende så hendes store bryster kunne komme ud i det fri!

Hun rejste sig op og vendte sig om løftede op i sin nederdel og tøg fat i cykelstativet og sagde jeg skulle kneppe hende bagfra. Jeg kørte min pik op i hendes fisse med det sammen og stak en finger i munden på hende som hun suttede villigt på imens! Det fik hun dog ikke lov til ret længe før jeg tog den ud igen og førte den om til hendes stramme røvhul og pressede den lidt op i hende også. hun elsker at mærke noget i begge huller på engang! Jeg kender en del deromkring og syntes vi skulle finde et bedre sted. Lige i nærheden ligger der en lille skov hvor vi kørte hen og fandt et sted langt ind imellem træerne hvor ingen kunne se os. Jeg sagde hun skulle tage sine trusser helt af og det gjorde hun som den lille tøs hun er.! Hun stillede sig op af et træ og strittede med røven, jeg kørte igen pikken op i hende mens hun igen fik lov til at sutte på to af mine fingre som hun fik op i røven. Jeg kneppede hende så hårdt jeg kunne, og tog hårdt fat i hendes lille hestehale og trak hendes hoved godt tilbage. Jeg kunne mærke hun kun lide at blive bestemt sådan over og at hendes fisse begyndte at lave små sammentrækninger omkring min pik, hendes stønnen blev højere og mere lidende jeg tog hårdere fat i hendes hestehale og pressede min pik hårdere op i hende end før og det kunne hun lide, hun havde svært ved at stå oprejst så hun klamrede sig til træet og stønnede sin orgasme ud i det fri. Jeg sagde derefter til hende at hun skulle vende sig om og gå ned i knæ så hun kunne få alt mit varme sperm ud over sit ansigt og bryster. Jeg sprøjtede alt hvad jeg havde i mig ud over hende.. Vi kunne nu tage hjem igen, og mig med et stort smil på læberne.

porno med danske piger