Det var ikke helt som forventet, det var fantastisk

SPAR MANGE PENGE

Vi havde lagt op til hinanden hele dagen, med frække blikke og kommentarer i samme boldgade. Små frække berøringer efterfulgt af kærlige klap bagi…

SEX I DAG?

Som næsten ethvert andent par, har vi hos os også nysgerrighed og udvikling i sexlivet, og inspiration kan man jo hente mange steder på nettet fra andre spændende mennesker, der deler deres oplevelser og erfaringer, blandt andet siden her. Denne gang vil jeg skrive lidt om udviklingen af de anale sexlege som manden, og som næsten alt andet sex, så er det jo individuelt og kun min egen oplevelse af dette.
I mange år har jeg været nysgerrig omkring analsex både på mig selv og på andre. Dette omhandler både det visuelle og det forbudte, men også en fysisk nydelse der kan være forbundet med noget meget intimt, der gør det så interessant. Jeg har selvfølgelig selv været undersøgende og afprøvet lidt af hvert gennem årene før jeg mødte min partner, men jeg er idag nok kommet til det, som jeg vil kalde den ultimative nydelse ved analsex. Jeg har altid synes, at dem der begav sig ud i sexuelle ekstremer virkede frastødende og har det da også stadig sådan med nogle af disse ting. Men for at springe de mest jomfruelige oplevelser over, så vil jeg starte min beskrivelse der hvor jeg virkelig følte lysten til analsex tog en drejning, man kan vel godt sige, at hele mit liv tog en drejning, fordi mine følelser for min partner ændrede sig også.
Vi havde lagt op til hinanden hele dagen, med frække blikke og kommentarer i samme boldgade. Små frække berøringer efterfulgt af kærlige klap bagi får dagen til flyve afsted. Vi kysser gennem hele huset og nærmer os dobbeltsengen i soveværelset hvor vi standser et øjeblik for at trække vejret. Vi ser hinanden blik imens vi puster og mærker igen lysten til at smelte sammen i et. Min pik har forlængst rejst sig, og jeg når kun lige at tænke tanken, at få flået tøjet af og komme i gang, før jeg mærker mine underbukser blive trukket ned efterfulgt af et puf i brystet, så jeg mister balancen og falder bagover og ned i sengen.
Varme kys rammer min brystkasse, som små elektriske stød og hurtigt tager de retning nedad og inden jeg når at tænke er min pik omsluttet i en fugtig varme. Jeg mærker tungen gå på vandring, først ned ad skaftet til den når mine nosser, så vender den for danse tilbage igen. Sådan gentager det sig og for hver gang et lille stykke længere nede inden den vender for, at tage turen op.
Jeg mærker tungen på mellemkødet, tæt på mit røvhul nu og tænker, hvis den fortsatte på samme vis, ville den om et øjeblik kærtegne mig midt i stjernen. Jeg har prøvet at blive slikket i røven før, af kvinder og mænd, dog mest kvinder og jeg er vild med det, men denne gang var det anderledes. Da tungen strejfede min anus var det som at kunne kaste noget tungt fra hjertet, eller også noget som lettede og faldt på plads. Noget som fik mig til at føle glæde, lægge alle bekymringer væk for en stund og samtidig slappe helt af. Jeg fik for første gang i mit liv tillid til, at et andet menneske måtte og kunne gøre noget ved mig sexuelt jeg ikke før havde tænkt på. Jeg havde fundet nøglen til min blufærdighed og den sad i min røv og var nu for alvor klar til at blive åbnet. I min liderlighed hører jeg mig selv bede om en finger bagi og mærker den forsigtigt ved åbningen i cirklende bevægelse den finde vej ind, det var dejligt, som at blive kløet et sted man ikke selv kan nå og jeg bad hurtigt om en finger mere, det føltes dobbelt så dejligt, og hvad ville være mere nærliggende end at bede om en finger mere. Og præcis som de to andre gjorde den også godt, og for første gang mødte jeg følelsen af ikke at kunne få nok. Jeg hørte mig selv tigge om mere og mere imens jeg vred og mig og bare nød det og langt i det fjerne, langt fra min tilstand, var jeg måske i gang med, at overskride et andet menneskes grænse. Jeg var i en egoistisk tilstand og følte det så rigtigt, at det ikke måtte slutte nu og jeg greb om min pik og hev på livet løs imens jeg ikke anede hvor mange fingre der var oppe i mig, det eneste jeg vidste var, at det føltes så godt, og der gik ikke længe før orgasmen væltede ind over hele min krop.
Jeg lagde mig til ro med en blandet følelse i kroppen jeg aldrig havde haft før. På den ene side var jeg totalt afslappet, men på den anden side, så vidste jeg heller ikke hvordan min partner havde det. Jeg havde egentlig lyst til at tale om det, men jeg vidste heller ikke om jeg turde, og hvordan jeg skulle begynde.
Det fik vi heldigvis gjort de efterfølgende dage, jeg var meget nervøs for hvad hun tænkte og det var lidt underligt, men alligevel også rart, at have haft følelsen og give slip på sig selv og oplevelsen var jo i virkeligheden for os begge.

Idag leger vi stadig og er kommet et godt stykke længere, men det må blive en anden historie. 

porno med danske piger