Det første møde

SPAR MANGE PENGE

Tog hendes trøje af, jeg kunne slet ikke lade være med at stå og beundre hendes skønne krop og ikke mindst den blonde BH der holdte de skønneste bryster…

Jeg havde mødt denne vidunderlige pige på internettet, hun var den eneste person der nogensinde havde givet mig et savn og en helt speciel længsel og virkelig fået mig til at føle mig elsket, dette på trods af jeg aldrig havde mødt hende. Vi kom ret hurtigt ind på hinanden, inden mange dage var vi i gang med hede chats om hinanden der hurtigt blev afløst af telefonsex- aldrig havde en stemme kunne tænde mig så meget bare ved at høre – mens jeg nød hendes stønnen og legen med sig selv, legede jeg selv flittig med min stive pik der virkelig dunkede som aldrig før, det var en yderst ubeskrivelig følelse, jeg beskrev for hende hvordan det føltes og jeg bad hende om nogle ting ved sig selv og fik så hende til at beskrive de ting jeg gerne ville høre – tankerne og ideerne var mange! Det føltes virkelig som det mest naturlige med hende, der var ikke noget som de ting vi havde. Jeg havde aldrig selv forestillet mig at telefonsex skulle være så fantastisk livlig. Som dagene, ugerne og månederne gik blomstrede kærligheden mere og mere. Vi havde snakket sammen i flere måneder forinden, og pludselig en dag aftalte vi at nu skulle det være!

Det var ikke lige fordi vi boede tæt på hinanden, tværtimod, vi boede faktisk i hvert sin ende af landet. Jeg havde planlagt det hele meget nøje – hele forløbet var allerede tænkt igennem inden i hovedet. Jeg havde ingen bil selv, men var så heldig at mine forældre boede omkring en time væk fra hvor hun boede.

SEX I DAG?

Jeg var VILDT nervøs, endelig var den dag kommet hvor jeg skulle møde hende jeg havde opbygget det stærkeste forhold til. Da jeg var omkring et kvarter fra at være der, aftalte vi at jeg skulle hente hende på hendes arbejdsplads da hun havde glemt nogle vigtige ting dernede – fint med mig, jeg indtastede adressen og kunne mærke suset igennem kroppen – nu var det virkelig ved at være lige oppe over. Overfor butikken hvor hun arbejdede var der en stor parkeringsplads hvor jeg fik placeret bilen. De første par skridt var virkelig svære – det var som om at mine ben ikke ville gå – jeg kunne ikke lade være med at tænke de første 100 situationer igennem mens jeg stille, skridt for skridt nærmede mig stedet. Jeg havde for resten også købt nyt tøj til dette møde. Hurtigere end jeg havde nået at tænke ret mange tanker igennem stod jeg nu pludselig foran døren ind til butikken, uden egentlig at tænke over det lukkede jeg stille døren op og gik ind, der var ret mørkt og man kunne svagt dufte en helt speciel parfume som måtte være hendes. Jeg kunne i første omgang ikke se hende, pludselig dukkede hun op fra under et skrivebord – hun havde tabt nogle papirer, det første syn var langt bedre end jeg nogensinde kunne have turdet forestille mig, det brune hår kom til syne, efterfulgt af de meste fantastiske øjne kiggede op på mig, et smil kom til syne, åh! Jeg skyndte mig hen for at hjælpe hende med at samle dem op, jeg kunne let dufte hendes parfume nu, åh, hvilket gys det gav igennem mig, kunne slet ikke koncentrerer mig om noget som helst. Vi mødtes stående foran hinanden, der var ingen tvivl om, at vi begge var ret skræmte over situationen og det første møde og så alligevel var vi begge helt klare – det var virkelig ubeskriveligt!

Jeg tog det første ”skridt” og fik fremstammet et meget rystende og lidt fjoget ”heeeej” imens jeg gav hende det største kram – hvor var det skønt endelig at have hende i sine arme for første gang, der farede mange tanker rundt i hovedet på mig, dette øjeblik vil jeg bestemt huske for altid – blandingen af parfume, hendes varme og stedet gjorde bare alt. Jeg mindes at dette øjeblik varede flere minutter, hvorvidt det rent faktisk varede så længe ved jeg ikke. Jeg stod som tryllebundet og holdte om hende, mødet med hendes krop var noget helt særligt, jeg kunne mærke hendes bryster mod min krop og kunne mærke på mig selv at min pik begyndte at dunke svagt, pinligt, hvad ville hun ikke tænke hvis hun mærkede det! Vi fik samlet de ting vi nu skulle have med tilbage og jeg tror ikke hun nåede at opdage at jeg stod med den stiveste pik tæt op af hende, mens hun tog sin jakke på stod jeg tæt op af hende, bagfra, og lod min mund kysse hende på halsen blidt, det var ikke meningen, det skete bare pludseligt! Hun gispede kort, men jeg kunne både se, høre og ikke mindst mærke på hende at hun egentlig nød det, jeg kyssede blidt op af halsen og nappede kærligt i hendes øreflip mens mine hænder tog om hende, lige under halsen, og langsomt lod jeg dem kører ned over hendes bryster hvor de stoppede et øjeblik mens jeg lod min tunge blidt strejfe hendes hals – hendes bryster føltes så godt i mine hænder – jeg kunne slet ikke lade være med at føle mig frem, kunne mærke hendes brystvorter blev stive i mine hænder, ååååh tænkte jeg! -Jeg fortsatte ned over maven og ned til starten af låret. Jeg var nu mere tændt end jeg nogensinde havde været – min pik må have kunne mærkes da jeg kunne mærke hun trykkede sin røv lige mod min stive pik hvor efter jeg mærkede en hånd der nu tog et fast greb om min pik hvorefter jeg ikke kunne holde det ud og måtte komme med et let støn, det var tydeligt at mærke at hun tændte ret meget på det. Hun slap nu grebet om vendte sig rundt og smilede tilforladeligt til mig mens hun tog sin jakke på – jeg stod bare og nød øjeblikket! Vi kom ud af butikken og begyndte at gå mod bilen der holdte på den anden side af vejen på en lukket parkeringsplads. Det hele føltes så rigtig, underligt nok, eftersom jeg først lige havde mødt hende, det var som skæbnen ville os. Vi gik stille ved siden af hinanden uden rigtig at sige det hele, det første møde havde åbenbart startet en masse i hovedet på hinanden – jeg rakte min hånd mod hendes i håb om at hun ville tage fat i den, og minsandten, det gjorde hun!

Turen hjem var ikke så lang, vi prøvede begge at snakke lidt men det hele var en smule akavet til at starte med – Jeg fik en hurtig rundvisning i den lille lejlighed hvorefter vi satte os i stuen med en kop varm the og snakkede lidt, jeg kunne godt mærke på hende, at hun var en smule nervøs og genert – vi fik snakket om en masse forskellige ting, da vi havde drukket vores the gik vi mod køkkenet fra stuen, jeg stoppede hende halvvejs på vej derud og holdte hende ind til mig i et kærligt fast greb, jeg kunne slet ikke få nok af hende! Jeg tog hendes kop ud af hånden og satte den på en skænk der stod i nærheden, jeg drejede hende rundt så vi stod mod hinanden, det specielle blik jeg fik lige der glemmer jeg aldrig, det var virkelig specielt, det er svært at beskrive det, det sagde bare alt. Uden mulighed for afslag gav jeg hende et hurtigt kys på munden, hun stod et øjeblik og tænkte lidt over det, med en snert af ”hvad skete der lige der” i øjnene. Mens jeg holdte hende tæt, begyndte hun at pakke mig stille ud af min skjorte hvor der kom en flot brystkasse til syne, det tændte hende ret meget, hun begyndte at stå og kører håndfladen igennem min lettere behåret brystkasse – ”mmmh” sagde vi begge i kor og grinte – da jeg havde fået den helt af skubbede jeg hende stille mod soveværelset, skridt for skridt, kunne mærke jo tættere vi kom mod soveværelset jo hurtigere slog mit hjerte og jo mere varmt fik jeg det – vi stod nu foran sengen, hun havde ryggen mod sengen – jeg tog hendes trøje af, jeg kunne slet ikke lade være med at stå og beundre hendes skønne krop og ikke mindst den blonde BH der holdte de skønneste bryster verden nogensinde havde set, jeg var simpelthen så tændt – jeg kyssede hendes hals imens jeg kærtegnede hendes nakke og hals lidt hvorefter jeg væltede hende ned i sengen og hoppede ned ved siden af hende og begyndte at strejfe hendes hals med et par hede kys som langsomt bevægede sig nedad over brystkassen imens jeg fik lukket hendes BH op og de skønneste bryster kom til syne – synet gjorde mig så tændt at tungen hurtigt ramte hendes brystvorter der allerede var halvstive, den pirrelige behandling fik dem hurtig helt stive, jeg var ikke i tvivl om hun nød det i fulde drag! Hun knappede min bukser op og hev dem af – jeg kunne se på hendes frække blik at hun var vildt tændt, hun kom kravlende ned til mig og kyssede stille op af mit ben, da hun nåede til knæet kunne jeg mærke en hånd på min ret så stive pik, et par fingre cirklede frem og tilbage over pikken der bare nød behandlingen, kyssende kom længere og længere opad, op over pikken og videre op over maven, brystet og halsen for derefter at nå min mund hvor et par hede tungekys ramte.
Jeg skubbede hende om ryggen og trak hendes tynde leggings af, synet af et par sorte blonde trusser til kom til syne, jeg var som besat, blonder er simpelthen det jeg synes er frækkest af alt, og det havde jeg også fortalt hende et par måneder før – tænk at hun kunne huske det! Jeg kørte et par fingre over trusserne, ååårrrrh det var simpelthen så pirrende! Jeg lagde mig igen op til hende og lod min hånd glide over hendes skønne bryster, videre ned over maven, videre ned på trusserne hvor jeg kunne mærke at hun var virkelig våd, jeg legede med hendes fisse igennem de våde trusser der blev mere og mere våde, jeg kunne slet ikke koncentrere mig! Imens jeg kyssede hende intenst lod jeg et par fingre smutte ind under trussekanten, det var tydeligt at mærke at hun var glatbarberet og meget våd – jeg ramte nu hendes klit og begyndte stille at pirre den lidt, hun gispede da to fingre fandt sin vej fra klitoris og ned igennem revnen hvor en finger smuttede op i hendes smaskvåde fisse, der gik ikke mange sekunder før den ene finger fik selskab af nummer 2 – ååååååååååårh gispede hun mens hun vred kroppen i bare nydelse! Hendes fisse nød virkelig at blive brugt og jeg nød at bruge den! – hun kunne lige akkurat nå at hive mine stramme bokseshorts af mig – mens jeg hev hendes drivvåde trusser af kunne jeg mærke hendes bløde hænder fat om min store stive pik, jeg lod mig rykke lidt tættere så hun rigtig kunne få fat og føle! Trangen til at penetrere den smaskvåde fisse blev for stor, jeg spredte hendes ben og kravlede op mellem og lod min stive pulserende pik ramme hendes klitoris for derefter at kører pikken i den våde revne, stille frem og tilbage – jeg kunne mærke at hun blev mere og mere våd og trangen blev for stor – jeg borede min store pik op i den drivvåde fisse, hvilken sæt det gav i mig og jeg måtte udbryde støn af bare nydelse, hver centimeter af min pik blev slugt af den våde fisse der virkelig nød at blive brugt, jeg kunne slet ikke holde til det og inden vi næsten var kommet i gang blev en kæmpe ladning varm sæd skudt op i hende mens jeg brølede voldsomt. Jeg måtte trække mig ret hurtigt, tankerne var igen mange, synes det var en smule pinligt, at inden vi overhovedet var kommet i gang var det slut, hun var virkelig bare svær at modstå! Jeg lod dog ikke skuffelsen gå mig på og jeg legede videre med et par fingre med den smaskvåde sædfyldte fisse der næsten brændte! Der gik ikke længe førend min pik endnu engang var kampdygtig, jeg skubbede hende om på siden og holdte om hendes bryster mens jeg jog min stive pulserende pik op i hendes fisse bagfra – der gik ikke lang tid inden vi begge kom samtidigt i en fælles kæmpe orgasme. Vi lagde os derefter om og kælede stille for hinanden og endnu engang vågnede min godt brugte pik – hun kælede for pikken og kyssede mig ned over brystkassen, hun slikkede op og ned af pikken – hun tog min hånd og placerede den på pikken og jeg begyndte at legede med mig selv imens hun havde min pik i munden, aldrig havde jeg prøvet noget så frækt og der gik ikke længe inden jeg kunne mærke at endnu en ladning varm sæd var på vej, jeg kørte hurtigere og hurtigere på pikken og jeg kunne mærke sæden blive skudt ud mens jeg stønnede voldsomt, lige ned i halsen på hende der stadig havde min pik i munden – hun slikkede min pik ren og jeg udbrød ”fuck du er så frækt” hvilket sendte et frækt smil retur og en smaskelyd lød mens et frækt blik blev sendt.

Vi lå begge to i sengen, begge lige brugte, der var ingen der sagde noget, vi nød virkelig bare hinandens selskab – jeg kunne dog ikke lade være med at give hende to kæmpe orgasmer med et par fingre stukket godt op i hendes brugte fisse som en perfekt afslutning på den sene aften og nat! Jeg nød virkelig at se hende vride sig når jeg ramte de rigtige steder, hendes støn tændte mig så meget at jeg pillede ved mig selv imens hendes orgasmer kom!

Klokken var nu hen mod 04:00 og vi besluttede os for at gå en skøn tur, jeg var virkelig ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette i mit liv, alt var som en drøm, det bedste var dog at det ikke var en drøm men virkelig var sket! Det var uden tvivl det hårdeste farvel jeg nogensinde havde prøvet – jeg havde virkelig ikke lyst til nogensinde at forlade kærligheden selv!

Turen hjem var virkelig slem, jeg var så træt og en køretur på halvanden time var ikke ligefrem det sjoveste – det eneste jeg overhovedet kunne tænke på var hende og de ting vi havde lavet og ikke mindst, hvad mon fremtiden vil bringe!

Jeg vågnede omkring ved middagstid, som det første kigger jeg på min telefon og kan se der er ubesvarede opkald samt nogle beskeder fra hende hvor der står at det var vigtigt at jeg fik fat i hende – Jeg skyndte mig at få fat i hende, der gik ikke mange dage før vi blev nødt til at ses igen, trangen til hinanden var blevet for stor og stærk, og her, ca. 6 måneder senere er vi stadig virkelig forelsket og sammen… 

porno med danske piger