Jeg blev misbrugt som en trussel imod hendes mand

SPAR MANGE PENGE

Ninas mand er hendes ungdomskæreste som hun var blevet gift med for et ½ år siden, de havde talt om at få børn, men hun var stadig på p-piller. Nina virker nu interesseret i mig…

En historie fra mine unge dage hvor jeg fik rigtig god sex og lærte tålmodighed, men hvor jeg også fik dårlig samvittighed selv om det først var bagefter og det går op for mig at jeg har været en del af et drama.

Jeg var 19 år og aftjente min værnepligt i Ålborg men boede på Sydfyn, så jeg var ofte med toget i weekenderne. Dengang var rejsetiden 5 timer og jeg ville gerne nå det sidste lokaltog så jeg kunne nå hjem og gå i byen med vennerne. Hvis jeg kom for sent til lokaltoget havde jeg heller ikke andet valg end at overnatte i Odense. Vi havde normalt fri ved 16-tiden om fredagen og vi var 5 som alle skulle med det samme eksprestog sydpå. Vi gjorde så regelmæssigt det at vi fandt en restaurant i Ålborg hvor vi spiste sammen før vi rejste hjem og tilpassede tiden så dem der skulle rejse længst kunne nå det sidste tog eller den sidste bus. En fredag i Januar begyndte det at sne og fyge kraftigt i den sydlige del af landet med det resultat at turen fra Århus til Odense tager meget længere tid end normalt og vi er 2 timer forsinket, så jeg strander i Odense. På turen fra Århus til Odense deler jeg først kupé med en kvinde omkring de 50 og i Randers kommer der så en kvinde mere. Nina er 24 år, omkring 1 meter og 65 og har en lille men velformet krop med gode kurver. Hun minder mere om en pige end om en voksen kvinde. Et langt rødt hår med store bløde krøller indrammer et utroligt sødt ansigt med nogle store flotte og intense dybblå øjne og man kan lige ane nogle frække fregner. Hendes tøj er nærmest lidt hippieagtig i brunlige, svagt lyserøde og lilla nuancer. Lag på lag bluser i forskellige farver og en lang fint mønstret mørk kjole. Inden under skimtes et par råhvide gamachestrømper. Hun virker noget pjusket og forfjamsket. Nina fortæller at hun har været på besøg hos sin mor og nu var på vej hjem. Hurtigt begynder hun at tale om parforhold og udspørger nærmest mig og den anden kvinde om vores syn på parforhold og hvad vi mener om hvordan man bør opføre sig og indrette sig. Vi får helt klart det indtryk at hun lige har afbrudt et forhold og hun giver udtryk for at hun er glad for at være sig selv. Hun virker ikke ked af det. Mere som om hun har fået en ny selverkendelse, men hun søger samtidig en bekræftelse i at den ikke er helt forkert og urimelig. I Fredericia står den midaldrende kvinde af og vi er to tilbage. Allerede nu ved jeg at den står på overnatning i Odense, så jeg regnede med at jeg lige kunne få en time på øjet inden jeg bevægede mig ud i Odenses natteliv. Der begyndte Nina så at spørge om jeg havde været i nogle parforhold og ikke mindst hvordan de havde været.

SEX I DAG?

Jeg har naturligvis ikke den store erfaring på det tidspunkt, men allerede dengang var jeg fascineret af selvbevidste kvinder i modsætning til de kvinder der mere er som grå mus. Grå mus er slet ikke ment negativt. Jeg kender mange utroligt søde og kærlige grå mus, men de er bare for selvudslettende i forhold til mit temperament. Den holdning virker helt tydeligt som noget Nina kan bruge. Da det går op for hende at jeg må blive i Odense forlader hun kortvarigt kupéen for at gå på toilettet. Da hun vender tilbage bemærker jeg ikke nogen forskel, men det var der. Det gik bare først op for mig da jeg siger farvel næste morgen. Hun havde nemlig taget sine fingerringe af. Jeg vil nu afsløre at det senere viser sig at Nina og hendes mand er blevet uvenner og derfor har hun været på besøg hos hendes mor. Ninas mand er hendes ungdomskæreste som hun var blevet gift med for et halvt år siden og de havde talt om at få børn, men hun var stadig på p-piller.

Nina virker nu mere interesseret i mig som person og da hun jo faktisk er meget sød rykker vi tættere sammen. Vi begynder at kysse og bliver mere og mere opslugt af hinanden som vi nærmer os Odense. I Odense tager vi kyssende og tætomslynget en Taxa hen til det hus hvor Nina bor. Det virker helt klart som om hun lige er flyttet ind. Der står stadig en del flyttekasser med indhold i. Jeg tænkte faktisk i et splitsekund på at lejligheden virkede noget stor og at der er mange ting i forhold til en person, men da hele min opmærksomhed nu er rettet imod Nina så lægger jeg slet ikke mærke til nogen detaljer omkring mig og hvis jeg gør sker det ubevidst. Den anden ting jeg studser lidt over er at der i et værelse ved siden af soveværelset ligger en fuldt opredt madras på gulvet, men der er også en opredt dobbeltseng i soveværelset. Jeg spørger Nina og får det svar at det er til en veninde som havde brug for et sted at sove. Igen får Nina mig hurtigt på andre tanker og fremtryller hurtigt lidt natmad og bagefter bliver det til nogle gin og tonic og flere intense kys. Nina har heller ikke så meget tøj på nu. En tynd bluse, en blondeundertrøje og den lange kjole. Lige pludselig var en stranding i Odense ikke ensbetydende med kedeligt natteliv og en overnatning på hotel.

På et tidspunkt vil Nina sætte noget andet musik på anlægget og hun bliver stående. Jeg går hen og tager om hende bagfra. Nina tager om mine hænder og læner sit hoved mod mit bryst. Jeg kysser hende på halsen og i nakken samtidig med at mine hænder er over hele hendes skønne krop. Hun har stadig sine hænder uden på mine og da jeg krammer hendes pænt store og meget velformede bryster uden på tøjet får mine hænder nogle ekstra klem og jeg kan mærke hendes brystvorter igennem tøjet. Jeg tager langsomt hendes bluse og undertrøje af. Jeg lader et par fingre kærtegne hendes bryster og brystvorter ganske let indtil hendes brystvorter stritter lige ud i luften samtidig med at jeg kysser hende på halsen og der begynder at komme nogle ganske lette støn fra Nina. Jeg går ned på knæ og vender hende rundt. Nina lægger armene om min hals og trykker mig ind til sig da jeg begynder at kysse og slikke hendes mave samtidig med at jeg løsner hendes kjole. Et par små søde blondetrusser kommer til syne og en lille fugtig plet afslører at hun nyder det vi gør. Det gør jeg også og mine bukser er ved at sprænges. Jeg får listet trusserne af hende og strækker mine arme i vejret så hun kan tage min T-shirt af. Hun har en rød og trimmet dusk med mange små krøller og sidst i 70’erne var det lidt usædvanligt for slet ikke at tale om glatte fisser. De var jo så sjældne så nogle mænd troede at kvinder med glatte fisser havde mistet deres pubeshår fordi de fejlede et eller andet væmmeligt. Det har nok ændret sig lidt i dag 😉
Jeg løfter Nina op og hun slår armene om mig. Bærer hende ind i soveværelset. Ligger hende på sengen og begynder at tage mine bukser af, men imens går hun hen og lukker døren (og låser den skal det senere vise sig). Igen studser jeg i et splitsekund, måske også fordi anlægget stadig spiller huset godt op, men igen får hendes dejlige krop mig hurtigt på andre tanker. Jeg sætter mig på sengen og Nina kommer hen til mig og slår armene omkring mig. Min hånd finder vej op ad hendes inderlår og lægger sig blidt på hendes fisse. Jeg lader en finger køre langs med hendes skamlæber og de lette støn fra Nina vender tilbage. Hun bider sig i læben og ser ned på mig med et blik der siger fortsæt. Jeg læner mig tilbage på sengen og med et varmt smil kaster Nina sig ned til mig. Vi tungekysser heftigt og ruller rundt. Jeg kysser hende ned over kroppen til hendes bryst og hun klemmer mit hoved ind til sig da min tunge med stor grådighed får hendes brystvorter til at blive knaldhårde og der kommer nogle længere men stadig meget lette støn fra Nina. Samtidig kan jeg godt fornemme at hvis jeg går for hurtigt frem så står hun lidt af. Jeg bevæger mig længere ned af hendes krop og jeg lægger mig ud over sengekanten. Jeg trækker Nina hen til mig og kan mærke en lille modstand fra hende i retning af at det er hun ikke vandt til. Jeg spreder hendes lår ganske let og slikker det ene lår på indersiden fra knæet og hele vejen op til hendes fisse. Med en tøven spreder hun sine lår og efter jeg har givet det andet lår samme tur er hendes lår nu fuldstændig spredt, men jeg fornemmer en lille anspændthed som om hun enten ikke vandt til at få slikket fisse eller har dårlig erfaring. Heldigvis var der allerede som 16 årig en moden kvinde som viste mig hvad jeg skulle gøre både når det skulle være hårdt eller blødt. Derfor starter jeg ganske langsomt med lange dybe slik op mod Ninas klit. Hun begynder at nusse mig nervøst i nakken men det bliver til kram efterhånden som min tunge rammer de rigtige steder. Hendes støn er meget lette og luftige med meget lidt lyd. Det eneste som viser retningen i hendes lyst er når der kommer nogle lidt dybere vejrtrækninger og jeg kan mærke det på hendes kram. Der går mange minutter før jeg finder ud af at hendes lyst kommer i bølger og hvis jeg øger presset eller tempoet i de perioder så følger hendes lyst med op. Imellem disse bølger skal jeg holde tempo og pres stabilt indtil næste lystbølge.
Jeg bliver mere og mere grådig og nu æder jeg nærmest hendes fisse. Hun smager vidunderligt og jeg slubrer hendes safter i mig som nu begynder at drive af hende. Vi har fundet en fælles rytme og hendes tøven er nu forsvundet fuldstændigt. Hun stønner konstant og mere heftigt nu men stadig med meget luft og næsten ingen lyd. Da jeg lader en finger glide op i hende under en lystbølge borer hun sine negle i min nakke og begynder at presse sin fisse rytmisk imod min mund. Hun er fuldstændig med nu og jeg kan fornemme hvor jeg har hende. Lader 2 fingre glide op i hende. Jeg kunne godt fornemme at hendes fisse var ret stram. Dengang var vidste jeg ikke hvad G-punktet er, men min "lærerinde" havde vist mig at hvis jeg bukkede mine fingre omkring hendes skamben og masserede der så var det ekstra dejligt og at det vil give de fleste kvinder en større orgasme. Efter omkring 20 minutters slikken og kælen for hendes fisse begynder Nina pludseligt at gispe voldsomt efter vejret og i løbet af få sekunder stiger hendes lyst voldsomt. Nu kom der flere orgasmer rullende. Først får hun to højlydte orgasmer som nærmest bliver råbt ud. Jeg finder ud af at hvis jeg lige letter presset lidt og øger det igen når orgasmen er taget af, så følger hun lynhurtigt med op igen og den næste orgasme bliver råbt ud. Jeg prøver en gang til og denne gang slikker jeg og masserer hendes fisse med fuld fart. Det får hende til at gispe voldsomt og der kommer et højt skrig fra hende så det gibber i mig. Jeg får nærmest et chok og hendes hænder bliver kortvarigt slappe. Efter den sidste orgasme slikker jeg hende blidt indtil hendes åndedræt falder til ro igen. Jeg kunne direkte se krampetrækningerne i hele hendes krop og mærke dem i skeden. Jeg har aldrig siden været sammen med en pige hvor jeg skulle være så tålmodig, men som til gengæld var så let at holde i gang når først orgasmerne kom rullendes. Nu vidste jeg også hvad jeg skulle lægge mærke til og det viser sig også at når hun først var kommet en gang, så skulle der ikke så meget til at få hende op og ringe igen. Jeg kravler op til hende igen. Vi kysser inderligt og hun klamrer sig til mig og slår benene omkring mig. Jeg tror lige jeg var helt væk et par gange siger hun så. Jeg smiler til hende og siger at jeg tror lige at min tunge er helt væk. Nina griner lidt og siger at hun ikke vidste at det kunne føles sådan at blive slikket. På det tidspunkt troede jeg at jeg måske havde fundet min drømmepige. Jeg bemærker flygtigt at musikken er stoppet og tror der bare ikke er mere tilbage på båndet.
Da min pik trænger op i hendes fisse kan jeg mærke at hun er meget stram, men hun er dejlig våd og hun borer sine negle ned i min ryg. Jeg finder ud af at hun også holder meget af at tungekysse samtidig med at vi knepper. Igen er der ikke meget i hendes støn der afslører hendes lyst. Hvis ikke jeg vidste hvad jeg skulle lægge mærke til, kunne det godt føles som om det ikke havde nogen virkning. Nu kan jeg mærke hendes lystbølger og igen kan jeg mærke at hun står lidt af hvis jeg kører for hurtigt frem i mellem disse bølger. Til gengæld har hun også fundet ud af mig så vi bedre kan fornemme hvor den anden er. Det betyder også at hun hurtigere bliver ophidset og min pik er nu fuldstændig smurt ind i hendes safter. Det lyder som om der går lang tid, men der går kun nogle få minutter fra jeg har slikket hende til vi knepper. Jeg vender hende rundt så hun sidder på mig. Det kom også bag på hende og det var hun heller ikke vandt til. Jeg skubber hende frem og tilbage indtil hun selv begynder at ride mig, men da hun først finder ud af at hun selv kan bestemme rytmen begynder jeg at kunne mærke hendes lyst stige voldsomt. Jeg følger med i hendes rytme. Hun stønner heftigt nu, men stadig uden ret meget lyd indtil Nina begynder at stønne ja, ja, ja, ja og så kommer orgasmerne rullende igen. De første orgasmer bliver råbt ud. Jeg kan nu mærke at hun forsøger at ride mig lige så hurtigt som da jeg slikkede og kælede for hendes fisse. Så gisper hun og i det samme kæler jeg for hendes klit. Det får Nina til at skrige sin orgasme ud og selv om jeg havde hørt det før kom det stadig som et chok. Igen kan jeg se krampetrækningerne i hendes krop. Jeg vender hende rundt og knepper hendes stramme fisse hurtigt indtil jeg kommer i hende. Så vender jeg hende rundt igen så hun ligger oven på mig og vi kysser tæt indtil vi falder i søvn. Efter et stykke tid bliver jeg vækket ved at Nina kysser mig og uendelig langsomt begynder hun at gnide sin fisse hen over min pik. Den bliver hurtigt hård men hun fortsætter med at gnide sin fisse imod min pik. Der kommer nogle liderlige lyde fra Nina og jeg kan mærke hendes safter på min pik. Nu presser hun min pik op i sig og begynder at ride den med små vuggende bevægelser samtidig med at vi tungekysser heftigt. Så sætter Nina tempoet op men denne gang øger hun tempoet konstant indtil hun ridder mig lige så hurtigt som før. Hun stønner med vidt åben mund og da jeg kan mærke hendes fisse klemme om min pik kommer jeg dybt oppe i hende med et brøl og næsten i det samme kommer Nina i et skrig. Et af de allerbedste knald jeg nogensinde har fået. Vi ligger og siger kærlige ting til hinanden og falder igen i søvn tæt omslynget. Her er det klart er en fordel med små kvinder fordi de kan ligge på mig uden at arme og ben sover.

Da jeg vågner igen er det blevet lyst. Nina sover stadig så jeg vil vække hende på samme måde som hun vækkede mig tidligere. Jeg dykker ned og spreder roligt hendes lår. Hendes skamlæber bærer tydeligt præg af nattens aktiviteter og jeg fugter hendes skamlæber før jeg begynder slikke hendes fisse. Efter et lille stykke nusser hun mig blidt i nakken. Da jeg nu har fuldstændig styr på hendes lystbølger kan jeg også hurtigere få gjort hende godt og grundig liderlig igen. Nina får fremstønnet at hun vil mærke mig i sig igen. Jeg begynder at kneppe hende med de samme vuggende bevægelser og da jeg kan fornemme at hun er med begynder jeg at støde dybt op i hende hver gang. Ikke hurtigere men bare helt dybt hver gang. Det får hende til at stønne så voldsomt at hun ikke også magter at kysse. Nu kan jeg mærke at mine stød gør hende endnu mere liderlig i en bølge og så prøver jeg at kneppe hende så hurtigt jeg kan. Det får Nina til at klamre sig til mig og hun stønner igen ja, ja, ja før hun kommer i endnu et skrig. Vi havde nu fundet ud af hvad vi skulle gøre for at springe de "små" orgasmer over. Min verden forekom mig perfekt.

Lige indtil jeg vil åbne døren for at gå på toilettet og opdager at den er låst. Jeg låser op og går rundt uden en trevl på kroppen. Inde i det lille værelse sidder der en mand og græder. Jeg glemmer fuldstændig at jeg skal på toilettet og farer ind til Nina og spørger hvem det er. Jamen det er da hendes mand, men nu var de blevet med end almindeligt uvenner og hun ville skilles. Det er altså hendes mand der er kommet hjem og det var ham som slukkede for musikken imens jeg var sammen med Nina. De sov også hver for sig. Han har skifteholdsarbejde så hun vidste at han ville komme hjem på det tidspunkt. Hun ville give ham en lærestreg. Jeg spurgte hende direkte om hun vidste at han var der. Det måtte hun svare ja til, men hun vidste ikke at hun ville komme til at holde af mig. Jeg havde fået nok. ikke så meget fordi hun var hoppet i seng med mig for at såre en anden, men hun havde direkte løjet over for mig. Min tillid til hende forsvandt omgående og jeg måtte bare af sted så hurtigt som muligt. Jeg mødte hende faktisk nogle år senere. Hun var stadig single og i et anfald af nostalgi sagde jeg ja til en date, men efter 2 minutter kunne jeg bare mærke den bristede tillid sidde dybt i mig så jeg skulle ikke have noget klinket. Hvis bare hun havde sagt til mig at hun ville være sammen med mig for at hævne sig eller sådan noget, så havde jeg ikke protesteret så længe det var noget som hende og jeg havde sammen uden at blande andre direkte ind i det.

porno med danske piger