Den forbudte kærlighed

SPAR MANGE PENGE

Vil du bare holde omkring mig, eller have sex med mig? Jeg svarede sukker sødt… holde omkring dig… ville ikke have hun skulle væmmes ved mig…

De sidste mange år, har du vist at jeg har været lun på dig, men altid har du afvist mig… Til ringridning sidste år besluttede vi os for at feste igennem – sammen, glædede mig over du ville tilbringe din tid sammen med mig, og ikke med din kære mand… Problemet mellem os var selvfølgelig at du var gift, og der er 14 år imellem os, men mine følelser bliver bare stærkere for hver gang jeg kommer nær dig. Dengang kyssede du mig, med tungen – du ville gøre alle glade når du drak… og du mente at det ville gøre mig glad, gjorde det også. Men da jeg forlod dig, fortrød du… du sagde det gav dig kvalme at være sammen med en anden pige. Der knuste du mit lille pige hjerte.

Du blev så skilt for godt et ½ år siden.. men efter det blev vores kontakt meget dårlig, ved ikke om du ønskede at glemme mig? Eller at du ikke vidste hvor du skulle gøre af mig? En dag tog mig og nogle af mine venner en beslutning, vi ville tage ned til dig…. Men kun for at overnatte i din lejlighed, du var nemlig på familie besøg… men håbede inderligt på at se dig, for mit hjerte bankede af længsel… Du kom næste dag, sent om aftenen, og vi besluttede at overnatte endnu en gang. Vi delte nogle øl, og lidt vodka… da dette var sket kunne jeg ikke holde mig væk fra dig. Jeg rykkede tættere på dig, tog dig lidt på låret og nev dig lidt i siden, men det var som om du ikke reagerer på det. Jeg blev ved, kyssede dig på kinden, aede dig på maven….. vi hældte mere indenbords.

SEX I DAG?

Så syntes du at vi skulle synge lidt karokee, var jeg helt med på, da dette var noget der kunne sætte stemningen op. Du forklarede mig hvordan de syn var på mig, fortalte at du virkelig elskede mig… Du spurgte så : Vil du bare holde omkring mig, eller have sex med mig? Jeg svarede sukker sødt… holde omkring dig… ville ikke have hun skulle væmmes ved mig. Jeg greb fat i hende, kyssede hendes hals, kyssede hendes læber, men hun turde vist ikke helt mere… Hvad var det jeg have gjort, mister jeg hende ved det jeg gør nu? Nej, hun sagde så at hun var bange for at gøre dette, da det var noget meget nyt for hende. Hun sagde så hun gerne ville gøre mere, hvis hendes ex måtte komme fordi.. bare for at kigge på… jeg tænkte lidt over sagen… og uden ord sagde jeg så ja til dette. Hun lagde mig forsigtigt ned på sofaen.. holdte omkring mig.. kyssede mig…. Lod hendes tunge glide ind i min mund, jeg legede med hendes tunge… holdte omkring hendes hofter.. hvorefter jeg stille bevægede mine fingre op på hendes bryster hvor jeg begyndte at nulre hendes brystvorter.. Ind af døren kom hendes ex… med en flaske sprut, vi holdte så en pause, røg en smøg og drak lidt sprut.. bare for hyggens skyld… Derefter spurgte hun om hun måtte smage på mig…. Jeg sagde så til hende… det skulle hun slet ikke spørge om… hun vidste jo hvor længe jeg have drømt om dette….hun løftede min trøje lidt til side… begyndte at slikke mine brystvorter… uhmm… have aldrig følt sådan når nogen have rørt ved mig….

Hun blev ved sådan længe… og jeg blev virkelig våd i trusserne.. men ville ikke gøre mere ud af det end hun selv ønskede, det var jo trods alt hendes første gang…. Jeg smed min bluse… hvorefter hun slikkede min mave…. Hendes ex valgte at forlade os.. han syntes vel det var for kedeligt…. Så vi legede videre alene…. Og endnu engang nærmere hun min bryster… en gisp kom ud af min mund.. hvorefter hun gav mig et langt og vådt kys…. Derefter førte hun sin tunge fra min mund ned til mine trusser…. Hvor hun stoppede… Jeg var efterhånden blevet godt og grundig liderlig… og efterhånden også ret beruset.. så valgte at ligge mig ind i hendes seng for at håbe på hun kom.. men da hun kom ind til mig… var jeg faldet ind i de sødeste drømme om hende om jeg…. Hun ringede 45 minutter senere…. Hun var taget ud til hendes ex…. Men hun sagde…. At det var dejligt at få lov til at pille ved mig…

Elsker dig Altid…. Håber dette vil udvikle sig til noget senere.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger