Dement light i 3. potens

SPAR MANGE PENGE

Ja bliv ved jeg kommer skreg jeg og pikken blev banket ind i mig bagfra med fuld kraft nu og jeg følte mig totalt spiddet, Beskidt og røv kneppet og taget. Ja fyld mig helt op skreg jeg…

Historien her begynder som oplægget til en farce. Kender du det at være gift og så glemme at fortælle ting til den anden part. Sikkert, selv om min mand tit gør det og jeg ofte bliver sur over det, er det vel ret kendt for de fleste.

Denne dag var så helt speciel. Dels glemte min mand at fortælle mig noget og omvendt huskede han heller ikke det var min fridag.

Min mand møder en time tidligere på jobbet hver dag end jeg gør. Derfor spiser vi sjældent morgenmad sammen. Det er bare fuld ræs af sted og så ses vi efter jobbet. Den dag der her er tale om stod jeg først op ved 10 tiden. Jeg havde sovet lidt ekstra længe idet jeg afspadserede en dag fra påsken. Gav mig god tid og tog et bad. Når jeg ligger der og koger bliver jeg tit liderlig og i dag var ingen undtagelse. Jeg stod derfor op af vandet og tørrede mig. Legede lidt med mine bryster og nød mine fingre på kroppen imens jeg smurte mig ind i creme. Derfra var jeg varmet godt op og lagde mig ind på sengen og fandt den store sorte dildo frem. Når jeg selv skal gøre det skal dildoen være stor. Den skal rigtig fylde mig op så jeg er tæt på at briste. Jeg suttede den og gjorde den våd. Satte fantasien i gang og drømte at den sad på en stor muskuløs neger. Kunne næsten føle varmen og drillede det store pik hoved med min tunge. Men jeg havde ikke den store tålmodighed den dag. Den skulle op og det skulle være nu. Jeg lagde mig godt tilbage og fik hovedpuden under røven. Så vidste jeg at vinkelen var rigtig og at fissen bedre kunne tage pikken lidt længere op helt til livmoderen. Jeg var mega våd og det tog ikke lang tid før pikken var helt i bund. Jeg lod den glide helt ud og helt i bund langsomt nogle gange. Kender mine punkter og gradvist lod jeg tempoet stige lidt og gav et hårdt stød til sidst imod livmoderen. Jeg gav mig hen og fandt negeren frem i mine fantasier. Jeg er skriger typen, som min mand siger, Han påstår at en stor fed pik nok er det eneste der vil kunne lukke munden effektivt på mig i sengen. Jeg hørte derfor intet.

Carsten og jeg fandt uden problemer adressen. Bakkede vor blikkenslager bil op i indkørslen. Pæn villa sagde han til mig da vi åbnede dørene og sprang ud. Jens nu håber jeg at nøglen ligger det aftalte sted. Det er sku da ikke vort problem svarede jeg. Mester har lavet aftalen om en ny pakning i bruseren. Er nøglen der ikke kan vi jo glæde os over at vi er på timeløn og der er 20 km. til næste kunne. Jeg ved at de har ventet 3 uger på at vi skulle få tid til at køre herud. Så de er selv ude om det hvis de skulle have glemt vi skulle komme i dag. Erfaringerne viste desværre at i disse travle stunder for vort fag, ja så kan kunderne nemt glemme at ligge nøgler ud mv. når aftalen er lavet for nogle tid siden. Nøglen fandt Carsten dog uden problemer og vi lukkede os ind. Det var et typehus fra et større dansk typehusfirma. Vi kendte derfor indretningen fra andre opgaver. Vi nåede hurtigt frem til badeværelset. Da vi trådte ind kunne vi høre skrig og støn fra det tilstødende soveværelse. Carsten kiggede på mig og gjorde store øjne. Døren til soveværelset stod på klem. Jeg kiggede ind og i det store spejl på skabet kunne jeg se en langhåret ung kvinde ligge og lege med en kæmpe dildo på sengetæppet. Smuk! Carsten maste sig frem og tog et kig. Vi kiggede på hinanden og tog en rask beslutning. Af med tøjet. Vi var begge ungkarle og ikke forvente med kødets glæder for tiden. Så chancen her ville nok være værd at tage. Fruen kunne jo bare smide os ud hvis hun fandt os kedelige.

SEX I DAG?

Jeg kunne mærke at min orgasme var på vej. Den byggede op på den alle bedste måde jeg vidste. Begyndte ligesom en varm snurren i benene og løb så op i skødet hvor de første trækninger startede og herfra gik det stærkt. Jeg pumpede den store neger dildo ind og ud og ventede på eksplosionen. Pludseligt lagde der sig en hånd på dildoen og tog over, i samme rytme. Lige da orgasmen begyndte åbnede jeg munden og skreg. En stor pik rykkede frem og trængte ind i min åbne mund. Jeg gav et par små sug og tog om pikken og trak den væk fra munden for at få fri luft til at skrige min nu bragende orgasme ud i værelset. Hånden pumpede dildoen vildere og vildere op i min fisse og verden eksploderede i et lysglimt af fyrværkeri. Jeg lå helt i bro og hver muskel i kroppen var spændt. Jeg åndede tungt ind og fik skubbet pikken ind igen. Jeg åbnede øjnene og en frisk stemme sagde. Godmorgen frue. Det er blikkenslageren. Jeg nåede hverken at tænke den ene eller den anden tanke. Stille og roligt begyndte han at kneppe mig i munden. Jeg mærkede en tunge på min klit. Fissen der stadig var totalt udspilet af kæmpe dildoen snurrede og den store sag imellem mine ben fik klitten til at stritte indbydende frem. De må undskylde hvis vi trænger os lidt på men her i firmaet tager vi os af de problemer vi finder under arbejdet og hvis jeg må tillade mig at sige det. Mener vi at de har et problem der straks behøver opmærksomhed.

Jeg blev fuldstændig overrumplet. Det tog mig et par sekunder før jeg faktisk opdagede at min fantasi havde fået kød og blod og at det var i anden potens. Tungen på klitten og den totale liderlighed jeg altid føler når jeg lige er kommet forhindrede mig i at tænke. Jeg sugede mig bare fast til den store kæp i min mund. Jeg tog hårdt fast i håret på manden imellem mine ben og klemte ham ind imod mit skridt. Med den anden hånd tog jeg fast om pikken i min mund og begyndte at malke den. Jeg mærkede dildoen glide ud og efterlade mig totalt åben. Hastigt blev den erstattet af en varm tunge der trængte langt op i min fisse. Sugede sig fast imens tungen løb langs kanten op til min kilder og tilbage igen dybt i min fisse. Jeg ikke engang drømte om at stoppe her.

Nu skulle tøsen her have pik. Jeg tog fastere om nakken på hende. Kunne mærke hun kunne lide at jeg bestemte. Kørte langt ned i halsen på hende og trak den tilbage og bad hende bruge tungen. Tøsen lod Den spille og drillede mit pik hoved på bedste måde. Stillingen stående lænet ind over sengen støttende på den ene arm var dog anstrengende. Jeg så Carsten ligge an til at ville tage fruen i missionær stillingen. Jeg fik stoppet ham diskret og med tegn fortalt ham at en tur bagfra ville være at foretrække. Jeg trak mig tilbage imens Carsten tog fat i fruens ben og vendte hende om på maven.

Ja sådan skal det være tænkte jeg. De tager mig bare uden at spørge. Jeg mærkede han tog fat om mine ben og var hurtigt omme på maven. Et hårdt tag i mine hofter gav næste besked. Op på alle fire. Doggy stile, I næste nu trængte han op i mig. Et hårdt stød og den var i bund. Neger dildoen havde udvidet min kusse så han føltes næsten for lille. Hans nosser var dog dejlige imod min klit når han stødte i bund og jeg nød varmen fra pikken. Den anden mand var hurtig til at sætte sig i hovedenden på sengen. Skubbede sig på plads og vupti tog han mig om nakken og pressede sin store pik imod mine læber. Jeg åbnede igen munden og tog ham med det samme helt til roden. Bagved justerede han tempoet til at vi fandt en rytme hvor jeg gled frem og tilbage imellem mændende. Når pikhovedet var ude ved mine læber så jeg rigtig kunne bruge tungen, var pikken bagfra helt i bund imod min livmoder. Jeg kunne dog ikke rigtig mærke ham og jeg tror han havde det på samme måde. Han begyndte derfor at lege med min anus og før jeg vidste af det stoppede legen for at en ny kunne begynde.

Jeg spredte hendes balder helt. Så det brune hul titte indbydende frem. Pressede mine knæ ud af og dermed tvang jeg hendes ben længere fra hinanden. Huggede pikken i bund hver gang. Det klaskede fra hendes stramme veltrænede balder. Jeg ændrede lidt på min vinkel og pressede hendes ben endnu længere fra hinanden. Så hendes kusse åbne sig mere og jeg begyndte at presse en finger ind i hendes kusse. Først lagde jeg bare min pegefinger oven på pikken og lod den forsvinde ind sammen med den når jeg stødte i bund. Det strammede godt og jeg kunne høre hende stønne mere. Fingeren var nu blevet dejlig våd af vore safter og jeg lod den derfor glide over mellemkødet til hendes lille hul. Legede lidt i indgangen og kørte den tilbage og med ind igen. Næste gang fik hun lidt mere og da hun ikke lod til at have noget imod det, blev fingeren mere og mere krævende. Langsomt og sikkert gled den længere og længere op i hendes varme indre. Jeg lod hendes selv bestemme farten. Pegefingeren blev til tommelfingeren Og med hendes nu kraftige stød bagud med røven var det en bekræftelse på, at hun ville have mere.

Det var så frækt. Her lå jeg med to mænd jeg end ikke kendte navnene på. En i hver ende og nu også med den dejlige finger lige der hvor jeg elsker det måske aller mest. Jeg følte mig som en beskidt fræk tøs der bare fik i begge ender og måtte tage det der kom. Åh kommer der ud imellem mine læber og jeg måtte slippe pikken i munden da jeg mærkede hans pik imod min ende. Et erfarent tryk og forbi musklen og han var inde. Åh gud hvor er du stor der, stønnede jeg. Jeg kunne mærke pikken vokse og dunke i mit stramme hul. Langsomt helt i bund. Nogle dirrende vip og så stille tilbage og åh helt tilbage og så forfra. Denne gang lidt hurtigere i bund men stadig blidt. Han var god. Nu helt ud og jeg mærkede lidt fugt fra en finger og så mere kraft i næste stød. Manden foran var ved at blive lidt utålmodig. Han tvang mit hoved ned over sin pik igen og jeg begyndte at bruge hånden samtidigt. Havde dog svært ved at koncentrere mig idet at tusind små signaler løb op langs min rygsøjle fra mine nedre regioner og fortalte at jeg atter var på vej imod stjernerne. Jeg slap igen pikken med munden men fortsatte bevægelsen med hånden og nu længere oppe lige under pikhovedet. Jeg kunne ikke koncentrere mig om både at sutte og komme. Åh ja bliv ved ja bliv ved jeg kommer skreg jeg og pikken blev banket ind i mig bagfra med fuld kraft nu og jeg følte mig totalt spiddet, Beskidt og røv kneppet og taget. Ja fyld mig helt op skreg jeg og krummede ryggen og skød bagud og kom i en kæmpe orgasme. Jeg var total ør. Mærkede kun den dumpe pulserende kraft fra mit svulmende varme dunkende skød sammen med de hårde stød og smæld der lød fra mine balder når han stødte hofterne imod mig. Vidste på hans støn og krævende stød at han om et øjeblik ville fyre sin sæd af langt oppe i min røv. Pludseligt blev jeg taget hårdt i håret. I min iver havde jeg helt glemt pikken foran mig. Havde bare ukontrolleret gnedet den imens jeg blev røvpulet bagfra. Nu krævede han min opmærksomhed. Tvang mit hoved ned over pikken. Han viklede begge hænder ind i mit lange hård og holdt fast om nakken på mig. Jeg vidste godt hvad der var på vej til mig. Kiggede ham lige i øjnene og brugte tungen og et godt sug. Han gav hurtigt efter og Stødte til og skød sin sperm af i lange stråler ned i halsen på mig. Han blev ved og ved og kneppede mig langt ned i halsen så det var umuligt for mig at undgå at synke hans sperm. I det samme skete det bagved.

Hendes røv var så stram at jeg nu var lige ved at være klar til at skyde af. Kunne ikke holde mig tilbage længere. Nu skulle hun få alt min opsparede sperm. Jeg lod pikken køre næsten helt ud og så i bund igen i langsommere og mere følsomme stød. Jeg prøvede at løsne op så min udløsning ville blive så god som muligt. Lod hendes ende stimulerer hovedet nogle gange næsten helt tilbage ved ringmusklen. Nu får du det hele skreg jeg og bankede pikken helt i bund og sprøjtede hendes røv fuld af min sperm i lange hede stråler. Det blev ved og ved og jeg satte endnu engang tempo på og fangede orgasmen igen. Jeg kom igen for anden gang på under et minut. Skønt at mærke en stram røv om sin pik igen.

Jeg tror sgu han kom hele to gange tænkte jeg imens jeg slikkede sperma af piken foran mig. Det rykkede stadig i den når jeg nippede til den. Utroligt nok var den fortsat hård. Manden bagved trak sig ud. Jeg kunne mærke spermen løbe med ud og videre ned af låret. Pikken i min hånd var stadig hård. Jeg kiggede ham i øjnene igen og der stod mere. Okay tænkte Jeg. Kravlede op på ham og imens han tog mit ene bryst i munden sænkede jeg mig langsomt ned over hans pik. Jeg kunne stadig ikke rigtig mærke ham i fissen og gled lidt længere frem og skiftede hul. Selv om den nu var smurt godt til var det meget bedre. Jeg red løs og nød kontrollen. Nu skulle han få røv .

Frække tøs. Jeg havde aldrig prøvet det andet hul. Men blev i øvrigt heller ikke spurgt. Men nej jeg havde heller ikke nogen planer om at stoppe hende. Jeg kunne dog mærke Carstens sperm løbe ned af min pik og dryppe ned på sengetæppet fra mine nosser. Det føltes utroligt godt hver gang hun dunkede ned over mig og løftede røven igen. Jeg slikkede og suttede skiftevis på hendes bryster. Måtte dog slippe dem da hun lænede sig bagud for at få pikken endnu dybere ind. Stillingen strammede godt om pikken og jeg nød hende i fulde drag. Hun stønnede og begyndte at sige frække ord. Ja, sådan pul min røv. Nu skal jeg kneppe din pik i stykker. Ja fyld mig helt op med dine store pik og giv mig alt spermen. Jeg vil mærke din sperm. Kom nu. Fyr den af. Giv mig det hele. Jeg vil mærke din varme sperm i min røv. Så fik hun sin vilje. Tog hende hårdt om hofterne. Pressede mig helt i bund og skød med et brøl min sperm op i hende. Åh ja giv mig det hele jeg vil ahve det hele skreg hun og det fik hun. Hver en dråbe jeg kunne presse ud. Christian kom tilbage inde fra badeværelset. Tøsen sad stadig spiddet på min pik. Stående foran hende forlangte Carsten nu et blowjob. Det fik han med tilskuer på. Jeg nev hendes vorter imens hun ordnede Carsten med hånden og munden. Frækt at ligge her og få en kigger. Min pik begyndte igen at vokse. Tøsen kiggede atter ned på mig. Fik øjenkontakt og holdt den imens hun gjorde Carsten færdig. Lod mig se det hele da han kom. Stak tungen frem under kæppen og lod mig se spermen skyde ind i munden på hende. Mit jern var nu atter klar. Hun slap Carstens pik åbnede munden og vidste hele gevinsten. Lukkede den og sank. Jeg blev fuldstændig vild. Vippede hende ned af mig og tvang hende om på rykken. Tog hårdt fat i min pik med den ene hånd og trak hendes hoved tættere På med den anden. Jeg gned som en besat og bed tænderne sammen. Nu skulle hun have de sidste skud. Med et brøl spermede jeg hende direkte i ansigtet. Ud over panden, næsen og et par stråler i håret. Med en overraskende stor ladning. Jeg kørte pikken rundt i spermen bagefter og faldt derefter totalt sammen ved siden af hende.

Shit hvad nu tænkte jeg. Jeg vil fandme ikke have den pik i munden direkte fra røven. Men det var heller ikke det han ville. Han rev den af på sig selv og spermede mig lige i fjæset. Vildt og frækt. Jeg nød behandlingen. Fik mig igen til at føle beskidt og en brugsgenstand for deres liderlighed. Lod ham køre pikken rundt i det og hjalp selv til og nyssede hans glans når den passerede min mund. Så var han også færdig. Jeg lukkede øjnene og håbede at når jeg igen lukkede dem op, så var de gået. Jeg var totalt gennemkneppet og øm i alle huller. Kunne mærke spermen tørre og stramme på min ansigtshud. Jeg Må have sovet for jeg vågnede ved at min mand stod i døren. Et hurtigt kig på vækkeuret fortalte at klokken var 16.52 Shit, shit hele soveværelset måtte lugte af sex. Hvor ser du dejlig ud som du ligger der helt nøgen. Jeg smilte og kunne mærke den tørre sæd i ansigtet. Øh, hej Peter. Han smed hurtigt tøjet og var på vej op i sengen. Dette måtte ikke ske. Prøvede han at tage mig ville han finde ud af hvad jeg havde lavet. Jeg sprang frem I sengen og stoppede ham med en hånd på maven. Vi har ikke tid til den store tur nu sagde jeg men jeg vil da godt være lidt sød ved dig hvis du har lyst til et kys. For hvis du har det må du selv bestemme hvor du vil have det. Han vidste som jeg godt hvor det kys skulle placeres. Jeg tog fat på opgaven og han om nakken på mig. Lod fingrene løbe igennem mit hår i nakken og nød min behandling i fulde drag. Lene du har noget i håret sagde han. Ved ikke helt hvad det er men du må nok hellere vaske det. Mine kæber var ømme og jeg sad bare på sengekanten og håbede han ville komme hurtigt. Legede med tungen under pik hovedet. Vidste han elsker det. Jeg fik da også næsten omgående min belønning. Så for tredje gang den dag skød en mand sin sperm af i munden på mig. Jeg lukkede øjnene og sank. Jamen Lene, du plejer da ikke at ville sluge. Øh nej jeg ved vist ikke lige hvad der gik af mig. Så nu er det din tur Lene. Nej nej jeg skal nå ud og handle. Løj jeg. Senere.

porno med danske piger