Callela 1991

SPAR MANGE PENGE

Jeg slog øjnene op og så at drengene var ved at tage tøjet af, mens de hele tiden kælede for min overkrop og mit ansigt.

De trak nu min top af…

Hans og Michael gik ned ad strøget, mens de højlydt kommenterede de unge piger, som kom forbi.

Det er altid sjovt at gå på strøget. Der er altid noget at se på. Klokken var 20, og de havde en aftale om at mødes på den jyske ambassade klokken 22 med nogle venner. I mellemtiden gik de og så sig omkring.

Skal vi ikke prøve at se om der nogle gode sild på Lades? Spurgte han. De gik ned og så, at der var et par grupper af piger – sikkert studerende og så en enkelt brunette, som sad og nød en cappuccino.

"Hej, må vi sætte os?"

Hun sagde "ja, bevares" og de satte sig begge. hun ved siden af, og mig overfor. De sludrede lidt, og fandt ud af, at de alle havde været på Costa Brava i sommerferien.

Drengene fortalte om alle de eventyr, de havde oplevet, mødt ca. 2 nye piger hver aften, og brunetten, der hed Gitte fortalte om en oplevelse hun havde haft.

"Det var den anden aften jeg var i Calella på Costa Brava. Jeg var på diskotek. Gratis drinks til pigerne og fri entre. Da jeg havde fået min drink, gik jeg over mod et par borde for at sætte mig og nyde drinken. Der sad 4 spaniere og snakkede. De så glade ud, så jeg smilede til dem og fortsatte til et ledigt bord. Efter et øjeblik stod den ene af de 4 og hilste på med hånden. Jeg gav ham min hånd, og han kyssede den. Vi grinede lidt og jeg bød ham til at sidde ved bordet. Et øjeblik efter spurgte han. "Can I bring my friends?" Jeg sagde ja, og snart sad vi alle og snakkede så godt vi kunne. Min første ven havde sat sig ved siden af mig, og af og til kyssede han min hånd. De hentede lidt flere drinks, og efter lidt tid begyndte jeg at blive "svimmel" Det var egentlig en dejlig følelse, jeg lænede min skulder op af vennen, og han lagde sin arm om mig. Han tog lidt på mit venstre bryst, men jeg orkede ikke at protestere. Nu havde hans kammerater travlt med at give mig kys på kinden, og hver gang de havde kysset mig fik de et igen.

Vi dansede alle fem på gulvet. Først disco vildt med hurtige rytmer, og derefter en langsom, hvor jeg havde en arm fra hver af dem om mit liv, mens de dansede rundt om mig. Vi var helt opslugt af rytmen og den vilde dans. Der var mindst 45 graders varme i diskoteket. Min hvide bomuldstop var fuldstændig gennemsvedt, og min nederdel havde det ligesådan.

Vi gik udenfor for at få lidt frisk luft. Der var helt mørkt og ca. 30 graders varme. En af fyrene hentede sin bil, og forklarede, at der var et dejligt sted lidt ude i bjergene, hvor man kunne få en drink og lidt natmad.

Jeg sad bag i bilen, en lille Seat, i midten, og de to fyre havde hver en arm om mig. Da vi kom frem til et lille hus, hvor der var lys, stoppede vognen, og vi stod ud. På verandaen foran huset stod et bord, der var ingen mennesker at se, men min første ven gik ind og hentede kold hvidvin og glas. Vi satte os og sludrede. Jeg var blevet lidt bekymret over, at der ikke var andre at se, jeg havde troet, at vi skulle til en restaurant, men mændene var alle så rare og belevne, at jeg hurtigt glemte mine bekymringer.

Der blev sat lidt musik på, og vi snakkede, snart kom en af de melodier, som vi havde danset til på diskoteket, og jeg rejste mig. Denne gang kom de én ad gangen og dansede med mig, indtil der var en meget stille melodi. Så var de der alle 4.

Jeg stod med armene om de to ældste, og imens stod de to andre bag mig og nulrede min mave og mine baller. Jeg vendte mig mod de to og pressede min svedige krop mod først den ene og bagefter den anden. Der var en nærmest magisk stemning. Vi var alle klar over, at der nu skulle ske noget usædvanligt.

Jeg gik ind i huset tæt fulgt af de andre, men jeg skulle bare på toilettet. De ventede alle ved døren. På toilettet fik jeg nettet mig lidt, så meget som koldt vand fra en vandhane og deo fra håndtasken nu kunne gøre.

SEX I DAG?

Da jeg kom ud igen, var der lagt dug på spisebordet i stuen. De to unge gik i køkkenet og prøvede at finde lidt spiseligt. Jeg gav den ene et kærligt klap bagi, da jeg kom forbi ham, han vendte sig lynhurtigt og tog mig om livet. Jeg fik et ordentligt klem, og jeg mærkede noget hårdt i hans bukser. Vi gik tæt omslyngede tilbage til stuen, hvor han førte mig hen til bordet. Her kyssede han mig hårdt og sammen lænede vi os halvt ned at ligge på bordet. Pludselig mærkede jeg flere hænder, som hjalp hinanden med at få mine ben op på bordet, så jeg nu lå på ryggen på den hvide dug.

Jeg slog øjnene op og så at drengene var ved at tage tøjet af, mens de hele tiden kælede for min overkrop og mit ansigt.

De trak nu min top af, og kyssede hvert sit bryst. De to ældste stod ved mine ben og tog sko og nederdel af mig. Jeg lå helt stille og nød deres blide og alligevel forskellige kærtegn over hele min krop, arme og ben.

Det var så lækkert, at jeg bare lod mig flyde og dreje rundt. De vendte mig, så jeg lå på maven. Mine baller, som var røde og ømme efter solens stråler, blev kysset, bidt og slikket. Pludselig mærkede jeg noget hårdt og køligt mod min hud. Det var en saks, som hurtigt klippede min g-streng op. Jeg var nu helt nøgen. En finger gled ned gennem revnen, stoppede et øjeblik ved det første hul, men fortsatte så. Jeg spredte benene, så hånden kunne komme til min drivvåde kusse. Tøvende kørte først en så to fingre ind, jeg hviskede "yes, – yes"

Jeg blev nu vendt om på ryggen

En dejlig lang tunge ledte efter min kilder. En anden tunge gled rundt i min mund. Der var hænder over det hele. Den ene kom med en flaske – jeg troede det var hvidvin, men det viste sig at være olivenolie. Han hældte det ud over mine bryster og ned ad min mave. Hurtigt smurte de ivrige hænder olien ud over hele min krop. Jeg holdt en pik i hver hånd. En pik gled forsigtigt ind mellem mine skamlæber. Jeg sukkede og så den fjerde pik over mit hoved. Jeg slikkede mig om munden…

Den mand, der havde pikken i min kusse begyndte at sukke, og jeg kunne se, at han var ved at komme. Han ville trække sig ud, men jeg låste ham fast med benene og lod ham komme oppe i mig. Han sank sammen over mig og begyndte at kysse mig over hele ansigtet, mens han småklynkede nogle kærlige ord på spansk.

Da han rejste sig var der trængsel for at komme til, og den yngste og mest energiske kom til. Hans pik var ikke så stor, men til gengæld fuldstændig hård. Han kom på under 20 sekunder, og trak sig så hurtigt og nærmest lidt flovt ud. Jeg satte mig op og kyssede ham og spurgte om det var første gang. Han nikkede og smilede til mig.

Nu ville jeg have noget ud af aftenen for alvor og sagde til de to andre: "Find a big bed and sandwich me". De forstod, hvad jeg mente, og vi gik gennem køkkenet og ind i et lille soveværelse, hvor der stod to senge op ad hver sin væg. De blev hurtigt stillet ved siden af hinanden og jeg lagde mig på siden. Jeg var fuldstændig glat og svedig af varmen og olivenolien. Min ven fra diskoteket lagde sig bag mig, og førte sin stive kæp op i mit bageste hul. Det gjorde først lidt ondt, men da jeg slappede af, gled han glat helt til roden.

Den anden, han havde afbleget hår, lirkede lidt med jernet – og svuup – var han inde. De lå nu og bollede mig stille og roligt, mens jeg prøvede at ligge stille. Mine hænder gled rundt om de to, og deres udforskede min krop, mit ansigt og min mund. Jeg suttede på en tommel, mens deres pikke gled og stødte imod. Deres tempo steg indtil jeg til sidst kom i et skrig. Jeg var helt væk i flere minutter, hvor de to gjorde sig færdige. Begge lod sæden gå dybt oppe i mig, mens de stønnede noget hedt og meget spansk. Jeg gled langsomt om på ryggen. Den yngste stod nu klar igen, men jeg tog om hans stang og førte den op til min mund og kyssede og klemte den. Hans pik var helt rød og stor. Jeg lod den glide ind i min mund, og mens jeg sugede nulrede jeg hans sten. Han holdt længere denne gang. Nok et helt minut. Så kom han igen, denne gang bukkede han helt sammen. Det så ud som om det ondt. Jeg kyssede ham og min bløde tunge fandt vej til hans nu ganske bløde kønsdele. Jeg tog pikken i munden, og suttede ham ren.

Vi lå alle tæt omslynget i de 2 senge, og jeg faldt i søvn med dejlige berøringer hele tiden.

Jeg vågnede ved nye rytmiske bevægelser. Jeg åbnede øjnene, det var blevet lyst. Lyset var for meget for mine øjne. Jeg kneb dem sammen, og så på min elsker. Det var ikke nogle af dem, der faldt i søvn sammen med mig. Jeg kiggede ned i en skaldet isse. Det var en gammel mand, måske 50 år. Han var radmager, og med sorte hænder, som æltede mine bryster, mens han bollede mig. Jeg var allerede påvirket af den tid han havde kørt i mig mens jeg sov, så jeg lagde armen om hans ryg. I samme øjeblik kiggede han op på mig og så jeg var vågen. Så kom han med et brøl, jeg holdt ham fast, men han rev sig løs, kiggede på min nøgne krop, mens han trak sine bukser og seler op. Jeg trak lagenet over mig og han stormede ud af døren uden at se sig tilbage.

Jeg satte mig op, og så, at der intet var i rummet bortset fra sengene. Jeg åbnede døren ind til stuen. Den var tom. Der var ingen møbler, intet. Selv mit tøj var væk. Jeg gik hen til vinduet. Stolene og bordene fra i går stod på gårdspladsen udenfor.

Solen bankede ned på skråningen. Jeg gik op ad trappen. Der var bare et mørkt loftsrum. Nu blev jeg urolig.

Her stod jeg oppe i et fuldstændigt ukendt bjergområde, eller landskab eller hvad det nu hed. Der var i hvert fald langt til Calella. Jeg tænkte, hvor længe havde vi kørt, og i hvilken retning? Jeg kunne ikke huske det.

Hvor var mit tøj?

Jeg gik ned ad trappen igen. Inde i soveværelset tog jeg et lagen, som jeg svøbte om skuldrene og bar som en toga. Så gik jeg udenfor…

Der var ingen spor efter bilen, vi kom i. Bare en støvet gårdsplads, og et hjulspor, der førte ned til en lille asfalteret vej, der snirklede sig ned ad bjerget.

Jeg gik om til den anden side af huset, der var en stejl skrænt, hvor der for foden stod nogle halvvisne træer. Mon det var pinjer?

Jeg var helt alene. Jeg kendte ikke vejen tilbage. Jeg havde intet tøj – eller penge. Min pung og min taske var også borte.

Lagnet blev bundet med en knude over skulderen, og jeg begyndte at gå ned til vejen. I det fjerne kom en bus rumlende, og jeg håbede, den ville standse, så måtte jeg gøre dem forståeligt, at alle mine ejendele var blevet stjålet.

Jeg ventede, og kiggede ud over mod bjergene, hvor luften flimrede af varme.

Jeg begyndte at gå ned ad stien. Det var i hvert fald fra den retning vi kom! – eller var det?

porno med danske piger